211992
-
Mondjuk elég nagy szégyen ,hogy nem tudnak gól lőni 10 embernek. -
Dean Winchester #56777 na srácok :D vezet a vaslui amire gondoltam :D csak én végül ikszet raktam szóval iggencsak örülnék ha 1-1 lenne a vége. -
HAZUCC KUTYA 500 volt az a 2000 :D -
Noki87 #56775 Boldog szülinapot:D -
Hehe, ma kaptam bwintől 2500 Ft bónuszt, születésnapomra. Már csak 2500 Ft-ot kell befizetnem, és meg is kapom :) -
Noki87 #56773 mármint Slovan Bratislava:D:D -
Noki87 #56772 Szép napot nektek!
Jégkorongal kapcsolatban csak annyit hogy azok közül a YIP mára elég esélyes szerintem,a HIFKel együtt.
Multkor a JYP-en sokan buktunk,de nekem 10böl 9és félszer jön.
És törjön le a karom de szlovákokat is föltettem a Slavia Prahat:)
-
Bayern München - Manchester Utd. Manchester Utd.
szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.27
Lyon - Bordeaux Lyon szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.25
Arsenal - Barcelona
Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.52
Internazionale - CSZKA Moszkva H 1.38
erre gondoltam. 3.32 de egy ezrest sajnálok rá , úgyhogy még gyűjteni kéne keddről szerdáról oszt mehet a kis pézzel :D -
Arsenal háromesélyes, talán leginkább egy döntetlen valószínű. A Bayernnél még abban sem vagyok biztos hogy sikerül gólt lőniük (najó, egyet talán mégis beszenvednek) a Lyon meccsnél 1-0-ra vagy 2-1-re tippelek. Inter nálam nem kérdéses. -
gonebaby #56769 inter nyer, lyon bordo x és igazából én nagyon érzem a münchen győzelmet, de azt már csak poénra -
Én BL-re sztem most rakok egy hazai Arsenal győzelmet, egy hazai Inter győzelmet, egy Lyon és egy Bayern gólt. Mit gondolsz melyik lehet necces? -
Internek 1,4x szorzója van :OOO Azt hittem kevesebb. Valamit még keresek mellé hogy kijöjjön a 2x szorzó, aztán mehet rá egy 10-es. -
horvathdan #56766 Tippmix. Igazából csak összeakarok hozni egy négyszeres szorzót, de nem találok semmi értelmeset a foci kínálatából, a jégkorong meg nem az én világom.:) -
"Csak ez 3-as kötés:)"
Nem mondtam hogy ez az egyetlen biztosnak tűnő tippem a hétvégre :) Még csak az elején járok a hétvégi kutakodásnak..
#56764: tippmixre vagy online-ra? -
horvathdan #56764 Na pl. ilyen tipped nincs még a mai napra? Ilyen poénok is jöhetnek. :):D -
Csak ez 3-as kötés:) bár a barca hazai is tuti sztem a Bilbao ellen csak az is 1,16...emellé Real győzelem a Racing otthonában? -
szerintem este a Newcastle - Nottingham akkora X lesz mint a ház :) -
Arsenal - Wolverhampton hazaira a karomat is rátenném hétvégén. A farkasok 4 meccse veretlenek, az ágyúsok meg tudjuk jól miért küzdenek. Ami mégjobban motiválja majd őket, az az, hogy az előttük álló két csapat egymással játszik, vagyis ManUtd-Chelsea meccset rendeznek. Győznek és versenyben maradnak a bajnoki címért, kedvenc csapatom valszeg döntetlent játszik a kékekkel, és még szorosabb lesz az élmezőny.
Kár hogy csak 1,2 körül adják majd az Arsenal hazait.. (bwin-en annyi) -
76' PFC Pirin Blagoevgrad 1 - 3 Chernomorets Burgas 
3,6x volt a vendégszorzó. úgytűnik kezdek ráérezni valamire, amit már pedzegettem. -
szerintem meg akkora döntetlen, mint a ház :D -
mindegyikben van valami, (értsd: rá lehet bólintani arra, amit mondasz), deeee... ne felejtsük el hogy az angoloknál mostmár a véghajrá jön, a Pool nem hibázhat különben nem ér oda a kupahelyekre, a Birmingham meg úgy sem fog odaérni sehova, a bennmaradásukat pedig már rég biztosították. Mióta Torres és Mascherano visszatért, ez a Pool kezd hasonlítani arra a Pool-ra amivel komolyan számolni kell, és amelyik a kicsik ellen már nem hibázik. Folyt köv. -
cocobanana #56757 ma biztos meccse 033 Helsingborg - Göteborg V
mondta egy öregember aki mellesleg svéd , hogy 1000% hogy Göteborg győzz rommá verik a kékpolós parasztokat , így mondta majd megrakta egy 10.000Ft-al. ajánlani tudom mindenkinek, én is megraktam 2000Ft hiszek a vénembernek:D -
Atys91 #56756 a Bilbao vagy a Newcastle esélyesebb ma a 3 pontra? -
Sztem a románokat hagyd ki, csábító a szorzó, de a Kolozsvár könnyen megtréfálhat. Bár kombiba ha a 4. helyett mondjuk a Bilbaot raknád akk jó is lenne. (a hokit nem ismerem, ahelyett is talán egy nagyobb szorzó kéne) -
Milyen gondokra gondolsz? Leírtam alább, hogy hogy gondolom a meccseket, kiváncsi vagyok a véleményedre. -
hali egy ilyenhez ki milyen véleményt mondana?
015 JYP - Kärpät 1.61 H
026 Brassó - CFR Cluj 1.90 V
062 Newcastle - Nottingham 3.25 D
066 Manchester City - Wigan 1.30 H -
Matt pl neked mi a véleményed (ha már hétközben nem találtál semmi nyalánkságot:))
A Birmingham otthonából eddig ha jól tom kevesen hozták el a 3 pontot a nagyok közül. Leszálló ágban vannak, a Liverpool meg pont most kezd bepörögni, de sztem 1 pontra jók lehetnek, ha az Arsenal ellen ment.
Rennes nagyon rég döntetlenezett, Lyont sztem megfogta kicsit a Marseille elleni vereség, plusz BL. Ezt érzem a legbiztosabb döntetlennek.
Schalke kikapott a kupában, sztem most pont fordítva lesz és nyeri fog a Bayern ellen, akik a MU ellen egy hajtós iramú BL meccset is fognak játszani (az angol foci mindig gyors)
Udinese nem túl jó, de a szar Juve nem fogja megverni idegenben.
Frankfurt-Leverkusent nem szívesen raknám be, mer német foci (bár a Schalke meccs is)
Dortmund-Bremen: 2 gólerós csapat, sztem 2-2 lesz, de ezt is kihagynám, igazából az a kérdésem, hogy az első 4 jó-e. -
Frankfurt-Leverkusen D
pedig ez jó szerintem. a többivel már akadnak gondok... -
Tom h hétvégére nem szeret itt senki előre gondolkozni, de egy ilyen kombira mit mondtok:
Birmingham-Liverpool D
Schalke-Bayern H
Rennes-Lyon D (elég kevés volt a döntetlen az előző ligue 1 fordulóban)
Udinese-Juventus D
Frankfurt-Leverkusen D
Dortmund-Bremen D
Az utóbbi kettőt tartom a legesélytelenebbnek, azokat vegyem ki? -
te is? miért még ki ? én biztos nem :D -
Monoton #56748 Cluj-t én is megteszem egy poénszelón. Ha nem kapnak pirosat akkor nyerhetnek :D -
látom a szerencsejáték zrt-nél is nagy az összhang:
026 Brassó - CFR Cluj 3.50 / 3.00 / 1.90
Most akkor vagy úgy írják, hogy Brasov - CFR Cluj, vagy úgy hogy Brassó - CFR Kolozsvár. Így összemixelve (magyar/román) elég hülyén néz ki.. -
holnap is csak két bl-meccs van (Mu X2, Lyon 1X) meg 3 angol másodosztály (phejjj..) szóval biztosat személy szerint én nem tudok mondani. szerdán az Inter győzelmét tartom elég valószínűnek, de arra meg picsaszorzó van -
horvathdan #56745 Értem, köszönöm! :) -
főleg a címvédő ellen.. -
túl sok minden nincs ma. Brann 1x, Bilbao 1x, Lautern 1x, Monaco 1x, a Cambuurtól és a Newcastle-től félek - mindkettőben bennevan a döntetlen. Megnézem a holnapot inkább -
Bray Wanderers 4ből 4et bukott nem hinném h most húzná be az első győzelmét -
Tudsz 1-t tippet adni a BL-re (esetleg hétközi meccsekre, de a bl jobban érdekelne)? -
podzsy #56740 szevasztok én ezeket tettem mag ma sztetek??
Newcastle - Nottingham H
Kaiserslautern - 1860 München H
Cambuur - FC Oss H
Bray Wanderers - Bohemians Dublin H
Athletic Bilbao - Racing Santander H -
horvathdan #56739 Hello! Van valami tipped a mai napra?