Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Szerinted ezt ki nem tudja? Bölcseleteidet majd egy könyvben összefoglalva várjuk :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Forza Italia
real léci ne szopass

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

1,3 ujpest

jött a szelvényem úgy néz ki
Hull Everton 1,7 1X
VUjpest Videoton 1X 1,

Napi okosságom mára:Olyan csapatra sose tegyetek aki már csontelsõ és továbbjutott már,lásd MU

Jesszusom a marseille ajtó ablakot hagyott ki...
EZAZ Porto - Chelsea 0-1 <#eljen>

fsgh
OLÉ!!! Chelsea ÉS aTLÉTÁS GÓL:p

Ezzel nullában vagyok ma. vagyis +100ft

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
chelsea vezet

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Forza Italia
zürich 10 emberrel védekezik:D

Jön CR

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Na közben nézem a Real meccset,ezek nem akarnak már nagyon semmit,tili-toli foci megy csak...
buldozer99
2 mu, 1 athletico, 1 real golt plssss

Forca Barca

WuFraZselic
kéne 2 mu gól vagy
kéne 2 mu, 2 real , 1 bayern gól vagy
kéne 1 milan, 1 bayern, 1 real, 1 atlético

egyik szeló bejöhetne :D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Na most maradjon így az atletico és a milan is :D
De ha nem is marad így ne kapjon ki a milan és az atletico,ez a lényeg.
A real meg vághatna még egyet azért.
Forza Italia
vezet a bayern is. Még egy real gólt pls

WuFraZselic
ott a Bayern gól is :D MU fordítás kéne :DDD

buldozer99
1-1 ezazzzz, bayern is vezet, mu fordítson, és még egy athletico gól pls

Forca Barca

Góóóóóóóóóóóóóóóól,Atletico góóóóól
buldozer99
athletico, mu, bayern belehúzhatna...:S

Forca Barca

Shep
Fullham remélem lõ még majd vagy 2-t, hogy ne kelljen izgulni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Bordó vezet

fsgh
jaja, de nem sietik el...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Mocskosul kéne egy atletico gól.
fergusonpapa
jól állok a kiscsapot vezetnek...kicsit vakmerö vagyok most örülhetnék..
4böl 1 eddig..Mu ,bayern,és atletico hajrá..

www.icewebhu

MaSzKa
Chelsea gól kéne. nekem is

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

buldozer99
nekemis, meg egy athletico, mu fordítás

Forca Barca

Forza Italia
Bayern és mégegy Real gól kellene a 2. félidõbe

buldozer99
köszi:D

Forca Barca

Jólvan bocsánat a kifejezésér sry csak ideges voltam.Na megyek sziasztok majd reggel írok hy!

bayern idegenben 3-0ra nyer,otthon meg félidõben 0-0 :s kicsit fura ez nekem :D
a féliõs szelómón a legnagyobb szorzó jött :D
wolfsburg 3.7ért
nemjött,milan.porto.bordaux

most bánom,hogy ezt a 400 ft-ot miért nem raktam meg inkább csak a wolfsburgra és kész :D
na mind1 :(
fsgh
Chelsea Atlétás gól kéne... Csak összehoznak egyet egyet...

Á megyek lefekszek inkább reggel meg izgalommal megnézem a meccsek eredményét ugy jobb nézni:D:D

WuFraZselic
hát ez nem egy gólgazdag játéknap....

azért nemkéne ennyire durván írni!
am mit kell elásni a csapatokat? egy félidõben bármi megeshet :)
"két eddig 4 mecs áll szarul a 4 bõl:)"

azaz 4 bõl 2 meccs áll szarul ,vagy 2 szelvényen 4?:SSS
na félidõ atletico x nem lesz meg,de azért a végére nagyon remélem hogy benyögnek egyet...
SZAR MANCHESTER!!!többet rájuk sem fogadok nyomorékok faszomba

jovan no more 3as 4es 5ös kötés levan kaksizva 1 meccsre rakoktétet és ennyi xd

fenrob
Hull C. 3 - 0 Everton
Manchester U. 0 - 1 Besiktas
APOEL Nicosia 1 - 0 Atletico Madrid ??:D most akk miis van ?:D ilyet ..
Hol vagyis meik oldalon pokerezel ?:)

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

WuFraZselic
nyugi, 2. félidõben lesz egy két változás a meccseken. pl a MU "nagyjai" beállnak bizosan :D

én meg kurva ideg vok mer két eddig 4 mecs áll szarul a 4 bõl:)

fsgh
egy svéd hokimeccsen ment el egy jó szelóm:S 1,3-as odsal :(

WuFraZselic
én teljesen nyugodt vagyok, pedig eddig csak a real meccs áll jól számomra :D pókeren megint szakítottam :D

Agüero meg forlán félidõbe mindig felturbózzák a csapatot nyugimÁ:::D

atletico nyerni fog nyernie kell -.-

Shep
Én nem is mondtam ,hogy fognak nyerni :)

ok
Forza Italia
Hull-Everton 32' 3-0
Nem rossz:d

ja de ha be is jönne ,csak akkor lesnél xD
am atletico nem fog nyerni hidd el!

félidõben bordeux és porto gól kéne meg egy milan és a fellegekben járnék!
ha 3 közül 2 jön akkor is happy lenne ^^
WuFraZselic
khm... "nyer az APOEL otthonában"

jézusom, mert ki a f@szom az az APOEL? kb Debrecen szintû csapat, nagy csoda egy Atlético gyõzelem...
hazai pályán 0-0 a régi edzõvel, új edzõvel minden meccsükön lõttek gólt. ennyit mondtam, hogy gólt fognak lõni biztosan. ha nem is nyernek, de gólokat lõnek szinte minden meccsükön.

Kibaszott atletico hogy ilyen nyomorékok,nagyon kéne még félidõig egy gól tõlük..de túl gyengék ahhoz ezek.
Shep
Hát igen ez eddig elég rosszul áll :(