211992
-
Atys91 #57550 Lehet ezt...
Arsenal - Barcelona Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) 1.52
Internazionale - CSZKA Moszkva (H) 1.38
össz: 2.0976
-
Kösz a linket, szerintem hasznos nagyon, viszont lenne egy kérdésem. Pirossal ki van emelve hogy a betsonon 8000 ingyen sportfogadási bónusz. Honlapjukon semmi promociót nem látok. Most én vagyok vak, vagy már az oldal nem rendelkezik ezzel a bónusszal? Illetve az a kérdésem lenne még, hogy valaki próbálta-e már betfairon a búnuszt. Előre is köszi!
-
Dean Winchester #57548 szép bayern-mu 1-1 kapufa vendég oldalon majd 2-1
lyon-bordó 2-1 majd kapufa vendégoldalon és gól hazai oldalon XD elviselném ezt ma is az arsenal meccsen, barcának kapufa majd gól hazai (arsenal) oldalon.
shep.: reklám már megvan az aláírásodban is :) -
amondó #57547 köszi -
Kiváncsi vagyok, h MAtt mit talált az 1,38-as Inter győzelem mellé, amivel meg lett a kettes szorzó. -
Az nem napszemüveg volt, hanem védő szemüveg :) -
Edgar Davids -
mikiking #57542 a Barca-Barca tipp kimaradt,és nem esélytelen,szoval szerintem nem volt egy nagy húzás -
Blum #57541 Srácok,egy kérdés.
Volt pár éve egy játékos,aki mindig napszemüvegben játszott. Lehet,hogy még ma is játszik valahol,de egyszerűen nem ugrik be a neve. Valaki aki tudja,az mondja már meg legyen szíves,mert már megőrülök. :D -
digisport.hu -
Blum #57539 CSZKA*
Amúgy szerintem fognak -
szerintetek fog gólt rugni a a CSKA Moszkva? -
Dean Winchester #57537 hupsz ezt most vettem észre :O elég durva :(
részvétem. -
bakker haver.:S -
Dean Winchester #57535 gondoltam megjátszom ezt.
ha féliőben vki vezet (természetesen ekkor a barca végeredményben ne nyerjen) akkor már tuti a pénzem visszajön és némi apró rácsurran :DD szó szerint 25 ft. de reméljük vmelyik nagy szorzó fog jönni...
-
Blum #57534 Banner-->"Streamek" -
amondó #57533 Tudnátok nekem segíteni abban,hogy hol találok net tv-t,ahol tudom élőben követni a mérkőzéseket??? Mert csak alap csomagom van,ami tartalmaz sport1,2 és Eurosport és ennyi...
Köszönöm előre is! -
washingtont senkinek se ajánlom, nekem már kétszer vitték el a mixem úgy, h csak az kellett volna, továbbá ugyanígy szopatott be már 3szor a carolina. -
Blum #57531 Na,én ma raktam 1 ilyent:
Plzen-Pribram H 1,44
Au. Karnten-RapidWien V 1,37
Ried-AustriaLustenau H 1,43
Arsenal-Barcelona H 2,90
Inter-CSZKA Moszkva H 1,38
200-->2.260
És 1 ilyent:
Plzen-Pribram H 1,44
Esbjerg-Aarhus GF H 1,68
Ars-Barcelona Mindkét csapat szerez gólt: igen 1,52
Inter-CSZKA Moszkva H 1,38
500-->2.535 -
DVilla7 #57530 félidő:V, végeredmény:H 25,00 Szépen fizetett pedig :D -
Hát nekem nem kell bemutatni a dolgot. Engem is zavar, de a többség szerint jól van ez így. (elszomorító) -
DVilla7 #57528 jah, manchesterre raktam:( -
Hát mivel félidőben megraktam őket 8,5-ért ezért mondhatni reméltem, hogy betalálnak. :) -
én csak azért írtam, mert pár ember nem napok alatt hibázik egyet-egyet, hanem minden hozzászólás nagyrésze hibás.... -
ideoda #57525 azért a bayernek minden elismerés, ezt nem sokan gondolták volna hogy az utolsó percben betalálnak. :):) -
Tudom, azért írtam :) Maradnak kb tized ennyi hsz. :)
Mondjuk ez azért tényleg mindent visz: miArsnem renal. -
DVilla7 #57523 Akkor az Inter-Cszk-n reális hogy mindkét csapat szerez gólt -
igazad van ezt benéztem... napok óta először XD
de most megyek mert be kell még adnom a felmondólevelem a főnöknek XD -
Dean Winchester #57521 én megrakom 1000 ft-al a hazait! ennyit megérdemelnek :D
gólt meg kötelező lőni hiszen ha nem lőnek gólt akkor megérdemlik a kiesést!
szóval 2-1es győzelem oké aztán nem kell duhajkodni hanem játszani amit a barca szokott ha megfelelő az eredmény nekik :D szépen passzolgatni hátul.
még azt is megkockáztatom h ha a félidőben vezetne a barca akkor jobban játszanánk és meg is tudnánk fordítani a meccset.
shep.: ja mindent lehetne törölni XD
minden hszből kilehet hámozni a mondanivalót és ez a lényeg.
de azért ilyenre nagyon odakéne figyelni tényleg.:
"miArsnem renal-Barcatol" :DDDDDD -
VPersie #57520 akkor ma együtt szorítunk az Arsenalnak, vmilyen formában megjátszom őket én is, de még meglátom hogy. -
Be kellene vezetni azt, hogy azokat a hozzászólásokat törlöd melyek helyesírási és/vagy stilisztikai hibát tartalmaznak :) -
Dean Winchester #57518 nem tenném meg,de ez az én egyéni véleményem! arse-barca mindkét lő gólt ez oké.
inter-t kitárgyaltam
zte - odavágón 2-1re nyert a ZTE idegenben egy iksz is benne lehet a meccsben bár 80% h behúzzák a meccset
linz - nemtudom, lövésem sincs h ez mi lenne :D (persze hoki,de egyéb infom nincs róla)
egyénileg én arsenal lő gól-ra fogadtam ,pedig filóztam ezen lehetőségeken is!
mindkét csapat lő gólt
félidő vége opciók.: HV,VH,VD,HD
arsenal nyer
arsenal iksz
inter 0 v 1 gól
inter-cszka hendivel iksz --> ezt meg is raktam mellé arsenal győzelem
-
Dean Winchester #57517 inter-cszka
kétszer találkoztak a 2007/2008 as szezonban mindkétszer (előbb 0-1 ről majd 0-2 ről) hátrányból fordított az inter.
ebből kifolyólag nagy meglepetés lenne ha a cszka szerezné meg a vezetést :DDDDD
én 1-0 át várok de egy 0-0 át is kinézek a mérkőzésből!
arsenal meg nyer 3-1 re (itt nagy az elfogultság is de nem lehetetlen).
tegnap a bayern is nyert pedig a forma meg minden a MU mellett szólt. -
Baku94 #57516 Paks-Zte 2
Arsenal-Barca mind a kétt csapat lől gólt
Inter-Moskwa 1
Neustandt-Linz 1
mi a véleményed egy 5000 ftért megteném -
VPersie #57515 én 20-30 között rakok fel a wiener-inter,kiel 3-ra de csinálok védőt a kiel,wienerre ha szopnak...ha az inter nem nyer akkor meg meg is érdemlem.. -
Dean Winchester #57514 "írogatok most, nagy itt bent most az unalom,"
irogatok most és nagy itt bent az unalom.
elég egyszer a most hiszen tudjuk h mostanról van szó :D
mind1 nem kötekedem önnel óóó nagy mester :D -
Baku94 #57513 én egy 15 euroért gondolkszom megrakni -
annyi, nem mertem többet küldeni rá, ez egy 5/3-as kombi szeló :D -
Baku94 #57511 20000 ft?:D -
csak egy 20-asért :)