211992
-
már megnyerték -
Hát szerintem ez egyik játékost és a vezetőket sem vigasztalja. A szponzoroknak majd úgy adják el a csapatot, hogy igen ismét nem lettünk bajnokok, nemzetközi szinten sem értünk el semmit, de lőttünk 109 gólt viszont csak 19-et kaptunk, ami szívderítő, mind a szurkolóknak, mind a fogadóknak akik over 3,5-re raktak. Igaz megnyertük a kupát, hát azért ez már valami (feltételezzük ,hogy megnyerik). Reméljük ez elég önöknek, hogy ismét beinvesztáljanak pár milkát a csapatba. -
ottvan! 0:2 köszi inter :)) megvan a szeló.. én kimerem jelenteni :D -
2-0, megvan -
befogod a .... XXXXXXXD -
igencsak nemkéne.. -
Dean Winchester #63970 1- sok 3.5 overes fogadónak nagyon sokszor örömet okoztak.
2- az ajax mérkőzéseken a foci kedvelőket szórakoztatták
3- jó gólgazdag mérkőzés szemtanúi lehetettek a nézők
igaz nem mentek semmire de sok embernek örömet okoztak.
-
go Lazio....X-re hozzátok legalább :D -
Dean Winchester #63968 enyhe off.
Makaay mesterhármassal búcsúzott az aktív labdarúgástól
-
2007/2008 ban 85 (Real. 1.hely) vs 67 (Barca 3.hely)
valóban régen volt a realnak 89 pontja (és még nincs vége a szezonnak)
megkell említeni h ez a real egy tök új csapat és most erre képes volt h megszorongassa a barcát és már ez is elismerésre méltó! mondhatnám h ezek alapján akkor a citynek a bajnoki 2.helyen kelett volna lennie :D
am én arra mondtam h nem érdemli meg a real a bajnoki cimet mivel sokszor hátrányból álltak fel míg a barca mgabíztosan de mindig nyerte a meccseit. mind1. egy ikszet várok az idén a realtól és majd jövőre bajnoki címet.
"A Real a Barcaval együtt, Európa összes topligájában már rég, akár 10-15 pont előnnyel bajnok lenne. "
hát azért ezzel vitakoznék mert lehet h a 2.helyre se férnének fel :)
elég ha a real angol ellenfeleit nézzük (arsenal-liverpool...)
barca is jó volt idén az több sebből vérző arsenal ellen :) lényegében sztem nemhogy 15 pont előnnyel hanem egyálltalán a 2.helyre se nagyon férnének fel az angol bajnoksában. inter is megmutatta mire képesek :D de persze egy bajnoki és bl tök más de akkor is tartom a véleményem.
most meg hajrá bilbao :P -
És mire mentek vele? -
mikiking #63966 mégsem lettek bajnokok :D -
miluu92 #63965 Igen de még Hollandiába se ment vele semmire. És a holland bajnokság azért nem spanyol. A Twente 63-23-al lett bajnok. -
Pont most néztem, hogy az AJaxnak 109-19es az összesített gólmutatója, hát egyik bajnokságban sincs ennyi rúgott, és ha jól rémlik kapott gól sincs ilyen kevés sehol :) -
miluu92 #63963 Realról sztem annyit, hogy most elég sokan azért mondanak olyan dolgokat ami nem igaz, mert a hendi elvitte a szelvényüket, és megjegyzem jogosan, de idegesek. De azt mondani, hogy nem érdemelné meg a bajnoki címet, meg megbízhatatlanok elég nagy hülyeség. A Real a Barcaval együtt, Európa összes topligájában már rég, akár 10-15 pont előnnyel bajnok lenne.
Egyébként meg, ha a Barcelona utáni mérkőzéseket nézzük, az Almeriát is gólókkal verhették volna, a Valencia az első percektől fogva megölte a focit, Higu 5 perc alatt mesterhármas lehetett volna, ha nem próbálja meglőni az év gólját stb. A másik meg minden csapattól belefér 1-1 rossz produkció. Azért a Barca-Xerez meccsen is elég nulla volt a Barca, de mivel jött hendin, mindenki csendben volt. :)
A régi Real valóban nem ez volt, de soha nem is volt ennyi pontjuk.:) Ha hozzák a hátralévőket akkor 98 pont. Csak azt ne mondjátok hogy rossz teljesítmény. Mert akkor a Barca esetleges 99 pontja átlagos, vagy mi?:D
-
éééljen :D -
CB SNIPER #63961 inter gól legjobbkor .o -
na végre, Samuel -
az nekem bőven szar, ha a fociban uborka van :D -
Milyen uborkaszezon? Max fociban. -
Na az Interen múlik a focis szelvény, mivel a Yanks úgy fest behúzza (7. inning 0-7) -
hjam, sajna jön az uborkaszezon :/ -
hajaj, tíz ország élcsapatában játszottam és 9-el lettem bajnok XXXXXXXXXXXD -
"simát kéne játszani" - a bajnoki véghajrában, óriási nyomással a vállukon, mivel már nem hibázhatnak. aha, simán meg lazán kellene :)
lenyomtál már valahol egy szezont nagypályán, bajnokesélyes csapatban? -
nincs is már szinte semmi :D amúgy sem lennék teli jó tippekkel, volt ma is egy két érdekes esemény. ami most a best, hogy megraktam a Dinamo Bukarest-et. Érdemes megnézni hogy alakult a jelenlegi 2-2 (még 20 perc vissza)... Ez az utóbbi hetek formája. Brommapojkarna - Halmstad meccset megraktam x-re meg mellette még volt egy-két dolog, ami be is jött. 1-0 lett a meccs, ha 1-1 a vége, akkor 30ezer jön. De persze nem :| -
nem akadok én ki, és nem is neheztelek rájuk. Most is erősen szurkoltam nekik és hála az égnek, hogy hozták a meccset. Alapból én nem tudnék real ellenes lenni, figyelembe véve a múlt magyar odakötődését :)
én csak azt mondom, hogy vannak bizonyos csapatok és helyzetek, akik ellen egy ilyen kaliberű csapatnak igenis simát kéne játszani.. Egy Realról beszélgetünk, nem a Lokiról :) -
van valami jó tipped estére? :) -
Monoton #63950 Azert engem erdekelne hogy mi alapjan tettetek meg a hendis gyozelmet. -
és az hol van előírva, hogy mindenki ellen díszlépésben, féltucatot szórva kell hozni a győzelmeket? ilyen hosszú sorozatnál belefér 1-1 gyengébb meccs, nem tudom ezen mit kell kiakadni. -
Narusco #63948 azért amikor 1 gólon bukik meg minden az elég nagy szívás... na interben bízva felraktam rájuk elég nagy összeget -
hóóó real... hálistennek... -
na gyerünk inter!!!!! mindent bele -
nyigor #63945 pffffffffffffffffffff 2 gólal jött volna ronaldo kapufa:s
na midnegy 3 szelvény még él:d -
javítok: a Real mostanság kibaszottul idegesítő teljsítményt nyújt a pályán. Eredménytől függetlenül... azt ne mond, hogy szépen játszanak. Egy Osasuna ellen vért izzadva tudnak nyerni XXXXXXD Régen nem ez volt a Real.. -
neeeeee kapufa:( -
nem akarok közbeszólni, de a legutóbbi 16 bajnokijukból 15-öt megnyertek, egyedül a Barca ellen kaptak ki. szóval meg tudnád magyarázni, hogy mire értetted, amikor azt mondtad: "a Real mostanság elég szar/egyszerűen megbízhatatlanok" ??? Ha most nyernek akkor 17/16... -
nagyerünk Inter!!!!!! -
Lehet kérnem még egyet Madrid:)? Na mind1, már ennek is örülök! -
csak kiszorítottam nektek, eskü elmegyek táltosnak XXXXD -
örüjjjetek :DDDD -
sztanko15 #63937 Góóóóóóóól:DDDDDDDDDD
fuhh :D ezaz már csak ez meg az inter kell:D