211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • csabeda
    helsingborg hajrááá faszommá:D
  • Dean Winchester
    kéne egy helsingborg vezetés a félidőre :S
  • matyi0323
    Hali.
    Srácok holnapi meccsekhez valami tipp?
    Elég régen fogadtam, aztán az utolsó 10-ből 8 el is ment.. -.- XD
    Kössz a segítséget.:D
  • Cabaye
    épp ezt akartam én is írni:d azért köszi a segítséget mindenkinek
  • Keroz1n
    Ezen a hétvégén,és az az előtti hétvégén is minden papír volt.
    Én is össze tudok állítani egy 1.6millás szelvényt..más kérdés h be fog e jönni.xDDD
  • jAsOn VoOrHeEs
    #65215 :)
  • st3ve
    Vorheese Vs. Freddy 03-:-01
  • rooney8
    akkor inkább én is hagyom :D helyette raktam egy teniszt :D
  • Cabaye
    Hibás bankszámlaszám! Ellenőrizze a megadott értéket!
    ezt írja ki

Ahogy beírtam az összes számot azzal 2 rublika telik meg és a 3. üresen marad
    Így sajnos nem fogadja el, de nem tudom miért.:S

így vannak a kártyámon a számok 1111 2222 3333 4444
    és az első rublikában(első 4 szám) alatt ugyanazok a számok vannak csak kicsiben.Lehet hogy az első 4 számot a kártyámról el kéne hagyni? vagy nem tudom most miért nem jó?:S
  • jAsOn VoOrHeEs
    Várj csak, most nézem a beállításoknál, hogy tippmix tényleg a számlaszámot kéri. Nekem már bwin meg expekt volt csak a fejemben, mert ezekre csak a kártya száma kell.

Szóval akkor oda a szintén 16 jegyű számlaszámod kell, nem ami a kártyádon van. :)
  • Rockynhooo
    örülök hogy egyet értünk :D

nem tudom , hát a két hazaiját simán hozta a LAL , de idegenben 1 ponttal nyertek. ezt már nem mertem megrakni mert itt nem voltak annyira könnyüek a meccsek mint az Orlandonak.
  • DVilla7
    faszom temesvár nemár :@
  • Cabaye
    okés köszönöm a segítséget
  • w77d
    nna a Rubin Kazan simán jön :)
  • jAsOn VoOrHeEs
    A kártyád elülső oldalán található 16 számjegyet írd folyamatosan, ne zavarjon, hogy ott csak 3 rublika van.
  • Cabaye
    köszi de nem erre gondoltam én, hanem tippmix online-re akarok feltölteni és ott kéri a bankszámlaszámot és oda nem tom hogy melyik számjegyeket kell beírni, mert van 3 rublika _______-_______-________ ilyenek és gondolom ide kell beírni a számokat ,de nem tom hogy melyikeket mert a bankszámlán meg
    ______-______-______-______ 4 ilyen rublika van.Szóval ebben kérnék segítséget hogy oda melyikeket kellene beírnom.amugy otp junior bankszámlám van
  • Shep
    Remélem csak ugyanazt, mint a Kolozsvár és a végén ezek is behúzzák!
  • Tigristank
    Temesvár is mit csinál már...
  • rooney8
    ha jól tudom akkor 4 győztes meccs után jut tovább a csapat. na már most az Orlando szanaszét verte mindháromszor az Atalanta-t, sztem ezt az utolsót is behúzzák, szval ez okés :D

aztán itt van a Utah - LA Lakers meccs... itt is a Lakers háromszor megverte a Utah-ot, de ez már nem volt annyira könnyű... itt is behúzhatják a negyediket, vagy nem? :D
  • Tigristank
    Na, lehet rajtuk fogom bukni a szelót...
  • w77d
    basszus XXD
  • Tigristank
    Amcsik igazán megverhetnék a dánokat jégkorongban. :D
  • Rockynhooo
    NBA Play off meccs. Orlando második volt a főcsoportjában , igaz Atlanta meg 3. , de mind 3 eddigi meccsüket annyira simán hozta a Magic hogy hihetetlen... első kettő hazai volt az nem is volt kérdés számomra, most volt egy meccs Atlantában ott azt hittem majd vmire jo lesz a Hawks , de semmit sem értek kb. Most 3:0 az állás, sztem a Magic ezt már be akarja húzni söpréssel. Howard majd parádézik :D

Cselszit meg nem tudom... szerintem sima lesz. de én se akartam hendikeppel , de aztán meg úgy voltam vele 200 forint , bánom is én ... vmi vigye már felfele az oddsot :D
  • csabeda
    2:3 ezaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzz:D:D:D
  • TrBela
    Bayern nyerin a kupát H 1,4
    Atl. Madrid - Fulham mindkét csapat szerez gólt 1,74
    Elfsborg - AIK Stockholm H 1,58
    Lyon - Monaco H 1,3 vagy Malaga - Real Madrid V 1,25
    Össz: 5.00 vagy 4,81
    mit szóltok?
  • Blum
    Az szép! :D
  • leipsig
    igen
  • Tigristank
    2-3!!!!!!!!!!!! EZAZZZZZ
  • w77d
    azigen XD
  • THeArrow
    istenem xD várok a buszra .. na mondom még van jópár perc .. felnézek telórol bwinre mondom hátha van valami szar, találok egy ien muhadzsibidzsaba meccset áh mondom ezek überkirályak lesznek nekem.. első gólt megteszem fejesre .. és 250ért akartam de a telóba az alapértelmezett 1250 és véletlen arra nyomtam rá xD na mondom basszameg , szidtam az eget kb 15percig aztán >>>> xD
  • Tigristank
    Sajna az X-el szarra se megyek. :S
  • Dean Winchester
    bazz piros lapot kell kérni :D hétvégén bilbao-sevilla is igy lőt gólt most meg a cluj piros után 2-0ról 2-2 :S de sztem ez ennyi is marad.
  • w77d
    igen, most jöttek a papírformák.. előtte nem... az előtt sem... az előtt igen stb..... így utólag kibaszott könnyű okosnak lenni. Úszott már el 1.3-as Inter szelóm meg 1.2-es Chelsea stb.... Kapaszkodj meg, én már álítottam össze magamnak 1,6 millás szelót is. Nem kell a duma hogy dehüjjjjje ő nem találta eeel. Mostanság nem egy szerencsés korszakban vagyok, de ahogy nézem nem vagyok egyedül. Ti hétvégén kaszáljatok, örüljetek...
  • w77d
    összefutottunk valahol a hétvégén?
  • leipsig
    nem, a hátulján van az aláírás után 3 jegyű szám sztem az kell neki
  • Cabaye
    ha fel akarok tölteni pénzt akkor a bankszámlaszámnál 3 rublika van.Ide a bankárty utolsó 3x4 számjegyét kell beírni? vagy az első 3x4 et? mert összesen 4x4 számjegy van.
  • Dean Winchester
    hát hétvégére az intert megkell rakni 1 millával és tuti 100ezer haszon :S
  • leipsig
    mert akkor úgybevan b..szva hogy aztse tudja hol van
  • Blum
    Egyetértek. Pont a legszarabb napon (Hétfő),amikor szir-szar csapatok játszanak,nagy téttel játszani...
    Amúgy tényleg nem értem w77d,hogy miért nem hétvégén játszol inkább?
  • Shep
    Hát talán arra, hogy oda vissza szarrá verték az eddigi 3 meccsen a Sólymokat. 1,4x-ért nagyon ajánlott kategória :)