211992
-
sztanko15 #66544 köszönöm helsingborg és fenerbahce'-,- -
Monoton #66543 Török bajnokság -
Dean Winchester #66542 ja igen hát én hétvégén épp ezért nem raktam mert én nem vártam se inter-roma-real győzelmet és hát az egyik be is jött. tkp 1.2ért ezért se érte meg nekem megrakni őket.
mostmár a tétet én is leveszem a min-re hiszen jó meccsek nem lesznek max. felkészülési találkozók... -
nem, azért nyerjen, mert a focit gólra játszák. Erre nem képes, de csak azért mert egy nulla, nincs mit szépíteni.... Mi az hogy nincs miért küzdeni? Basszák meg nagy küzdés egy hátul kullogót megverni? Hát gratula akkor nekik, ritka egy fos banda az egész. -
Van valamilyen tudományos magyarázat arra, hogy a Fener ezt csinálja??????????????????? -
Dean Winchester #66539 ezt nem is tudtam...
am a real kurva rég ikszelt szóval...
de a malagat az utóbbi 11 meccsén mindig verte előtte volt 2 iksz :S
na valencia gól is jött végül a 90.percben :D
Paok gólt kérnék szépen. -
podzsy #66538 kössz real nem csalodtam benned....most már csak az lenne kicsi vigasz h ha Fener is leikszelne -
nem volt miért küzdeni. azért nem nyertek már. ne ám már a szelvények miatt nyerjen:D -
Éjszakára valami tipp? Vissza kell hozni a Real Madrid bénázását.
-
Cabaye #66535 köszi valencia végre -
Narusco #66534 mindig is rühelltem a reált, pár napja 7 napra kitiltottam magam unibetről érettségi miatt, ez volt az uccso fogadásom ami még élt... ezután sem szerettem meg ezt a csapatot... ne m1 olyan volt hogy csak ők baszták el a több ezer +-os fogadásom, amikor 1.2 meg 1.1-es szorzójuk volt... -
nna szóval a Real bennem tudjátok hogy él tovább?? Egy sunyi megbízhatatlan világszar csapatként. Grat nekik és nincs igazság, hogy idáig is eljutottak.. ott a kieső környékén lenne a helyük.. -
Monoton #66532 Na tessék az elnöki páholyba is ahogy megjott a hir a Valencia gólról mar Perez is gratulált. -
Real Madrid + hétvégi sportfogadás = -7000 HUF -
4000 HUF Real :( -
sztanko15 #66529 fener gólt fener gólt bazzeeeeg lééééééééééééciiiii -
Cabaye #66528 fu maradjon így a valencia köszönöm -
Szopjon le ez a szar Real.... -
Narusco #66526 ott a valencia... -
Na, búcsúzok szépen 7000 Ft-tól... -
hát ennek vége van, meg az én fogadási dolgaimnak is egy jódarabig -
ezek 5perce csak balhéznak összevissza rugdossák a labdát, semmi egyéni nemvolt ebbe a meccsbe utolsó pár percre szédjék már összemagukat egy villanásra -
Monoton #66522 Akkor csak a Malaga nem örül mert ők ezzel a döntetlenne úgy néz ki nem esnek ki. -
Cabaye #66521 jaja nagyon kellene a valencia gól:S -
Dean Winchester #66520 ez igaz :S
de sztem behúzzák ugyis a 90ben lőtt góllal és kész mindenki örül.
valencia meg lőjjön már egy rohadék gólt basszuskulcs :S
-
rég el van baszva ha nem azért mennek ki a pályára, hogy szépen játszanak és gólt lőjenek... Amikor mi a téren focizunk, annak sincs tétje de a kurva anyját gólt akarunk lőni és nyerni. Nem mind1 hogy kikapsz vagy nyersz. Ezért tart itt ez a mai kurva sportélet. Egy hányadék az egész, mert mindent a pénz és a fejesek szava irányít. Egy szó mint száz, szégyen a 16-odik helyen kullogó csapattól kikapni... -
benzema vagy ronaldo gólt kérnék és 1-2es real győzelmet. -
Dean Winchester #66517 persze alapból nyerni akarnak azért mindenbizonnyal de ha a pályán lennél és tudnád h ha nyersz ha ikszelsz ha kikapsz tökmind1 akkor is teljes szívvel játszanál annak tudatában h az ősi rivális bajnok és te nem mégy semmire azzal h gólt lősz?:S
am barca 4-0
messi 2.gólja.csak nem utolsó meccsen is mesterhármast fog szerezni?:D -
Cabaye #66516 nah akkor most leírom a kéréseimet jó lenne ha nagy részük megvalósulna:D
1. és legfontosabb Valencia győzelem
2. Valladolid lőjjön egy gólt
3. Real meccsen legyen még 1 gól minimum
4. Nyerjen a Fener
jó lenne ha ez mind jönne:D -
bocs fehéroroszokat de fa""" vagyok
-
győzelemre... vagy ma már nem arra játszák a focit? én kérek elnézést.... nem tudtam, hogy ma már szelektálnak a csapatok hogy áááááá most inkább nem focizok... Az egyik sereghajtó ellen nem nyerni? Hát nme is haragudj de ez nem hajtás kérdése, hanem tudásé meg hozzáállásé.... ha csak a hozzáállással van baj, akkor is szar egy csapat, mert az meg a csapatverseny lelke.. -
Dean Winchester #66513 no valencia gólért bármit adok -
Németek szépen összeszedik magukat és megverik a Dánokat ...
.. ajánlom nekik! -
Monoton #66511 Ja mert hova hajtsanak? -
hát ha a tabella 16-odik helyezettjét nem tudják emgverni, akkor bőven kimerítik a szar csapat fogalmát... -
Németek is szívnak hokiban..... great... hogy a faszom áljon beléjük is... -
gyerünk egy madrid gól léccivesss -
de utálom a döntetlen állapotot.... komolyan mondom annál már jobb, ha szimplán vesztésre álsz... -
Dean Winchester #66506 ja. am én filoztam mire tegyek 1.5over vagy valencia gól? utóbbit tettem szóval remélem jól döntöttem és betalálnak egy gólt. -
nna Galatasaray 1-1.... most minden szájbakúrt meccs ami kéne nekem az 1-1...... amilyen a sors, kapok 3 kibaszott döntetlent a feltett 50ezremre