211992
-
De nincsen ha, mi most erről a mérkőzésről beszélünk. Rossz Veled vitázni mert én is nagyon makacs ember vagyok, és ahogy lejött már néhányszor Te is... Nem tudjuk úgyse meggyőzni egymást, és nem is célom:) Én is csak véleményt fejtettem. -
Kiváncsi lettem volna, hogy akkor is ezt írod -e hogyha a Bayern is beáll erre a nem támadunk csak várunk a kontrára játékra? -
volt azért helyzetük,, de tényleg a 16os vonalába nagyon megakadtak :-| -
Hát de hajthatott... de minek? Egyetlen egy szép helyzetük volt és azt sem tudták kihasználni... Ha a ziccert nem tudják belőni akkor miért érdemelnének győzelmet? -
A Bayern nem sok mindent tett? Te ugyanazt a meccset néztük mi? Végig hajtottak, de egyszerűen a bunkert nem tudták átütni. Az a 2 Inter támadás meg szép volt, de 90 percre nézve vajmi kevés. Focipályán támadásokat és akciókat akarok, nem agyontaktikázást, ha taktika kell akkor sakkot nézek. -
nekem is nagyon tetszett, osztom ezt a véleményt :) ha a bayern egy picit többet támadott volna és nemakadnak el folyton a 16os vonalában talán egy picit izgalmasabb is lett volna az egész but at all, it was awesome -
SZámomra élvezet volt látni, hogy mennyire tudatosan csinálta az inter azt amit kellett nekik. Hihetetlen szépek voltak az akciók amiket vezettek, amik hihetetlen tudatosak és szemet gyönyörködtetőek voltak. A bayern nem sok mindent tett a győzelemért, nekem tetszett a mérkőzés, de hát ez ízlések és pofonok. Szeretem a taktikus focit. -
Miért ez szerintem most egy érdekes téma és egy fórumon igenis helye van a kulturált vitának. -
Dean Winchester #67536 ja erre jön kb az a válasz mástól,hogy minek hajtson az inter 0-1 nél :D
erre azt mondom,hogy a blackpool is 3-2 es vezetésnél is képes volt szép támadásokat felépíteni és játszani :D
na de ne vitázzatok (ez nem csak rád szól shep) -
Hát látod van aki szerint ez a jó foci. Remélem a VB-t is az olaszok nyerik megint a csodálatos atomvédekezős szarnulla játékukkal. (igazából az olasz válogatott lehet még a csoportkört sem éli túl) -
Hát marha jó játék volt 90 perc alatt volt 2 akció ez igen ha ez a jövő focija akkor én nem kérek belőle. Abban amúgy igazad van ,hogy nem csak támadásból áll a foci, de ez a bunkerfoci amit annak idején az NSZK is tökélyre fejlesztett egyszerűen a foci lényegi részét öli meg ami nem más, mint a közönség szórakoztatása, mert a foci ezért jött létre és ezt nem lenne szabad elfelejteni. -
Dean Winchester #67533 az tényleg játék,hogy 3 ember bele ér és nem történik semmi más... -
Dean Winchester #67532 én mondtam de én a bayernre irtam,hogy hendivel nem nyer mert valaki azzal tette meg a bayernt :DD
© mikiking
[Törl] ma 22:44 | privát | galéria | válasz erre | #67521
kiváncsiság,sajnálom ha benned nincs,nem fontos ám beleszólni,nem teszel többet hozzá szerintem a dologhoz... Megkérdeztem,nem mondja,ennyi.
kiváncsiság , oké értem ,sokan kíváncsiak vagyunk.De ha valaki egyszer beírja,hogy nem mondja meg akkor miért kell piszkálni h csakazért ismondja meg?ennyi.
no békeveledtestvér :D -
Nem tudom mikor fogjátok fel végre, hogy a foci nem csak támadásról szól. Én például jobban élveztem az inter játékát mert mind a két gól ami született hihetetlen akcióból született úgy hogy kb 5 embernél több nem érintette a labdát. :) -
Na ismét nyert az antifoci, remélem a VB-n végre nem ilyen bunkerfocit nyomó csapat fog nyerni. (Mielőtt valaki megint megvádolna, hogy azért írom mert a Bayernre raktam, annak mutatnám ezt meg a dátumot amikor megraktam
Fixtures 22 May / Winner 2009/10 Inter Back 20-Apr-10 21:52 2.84 -
akkor jól emlékeztem h valaki meg akarta tenni :D -
hendivel is megtetted nem? :D emlékszem sokan itt mondták, hogy áhh hendivel ezer százalék h nem nyer... :D -
Cabaye #67527 Szép jó estét mindenkinek!
160 Bayern München (H) vagy Internazionale (V) nyeri a BL-t V 1.57
Eredő odds: 1.57000
Tét: 5000 Ft
Várható nyeremény: 7850 Ft
145 Bayern München - Internazionale V 2.20
Eredő odds: 2.20000
Tét: 5000 Ft
Várható nyeremény: 11000 Ft
-
Maniacfool #67526 Nem tettem meg szerencsére, sok dologra akartam fogadni, de mindig eszembe jutott hogy lutri akármire is tenni ilyen meccsen. Az Intert meg kellett volna XD -
gonebaby #67525 hendivel is megraktad intert?:) am gratu -
gonebaby #67524 fogok most már bwinre feltölteni, annyira tuti volt első félidőben az under 2,5 sárga lap h vmi hihetetlen, azt asszem vmi 1,8ért...
am rossz volt nézni a bayern tanácstalanságát, elpasszolgattak 30méterre a kaputól, lehozták azt a török tagot, aki robbenen kívül még veszélyes lehetett volna, azt beküldtek egy Kloset, aki sztem kajak nem ért labdához se, jó szarok voltak valljuk meg -
Bayern - Inter V 2,22
45000 > 99900
Köszöntem:DDDd -
0 Les 0
:D -
mikiking #67521 kiváncsiság,sajnálom ha benned nincs,nem fontos ám beleszólni,nem teszel többet hozzá szerintem a dologhoz... Megkérdeztem,nem mondja,ennyi.
-
Monoton #67520 Már előbb beírta hogy nem mondja meg, mit erőlteted? Nem értem miért olyan fontos hogy mennyit nyer meg veszít vki, ettől jobban érzitek magatokat? -
nna én ledőlök asszem -
az inter valami szenzációs volt, kajak hihetetlen :) <3 mourinho !!!
FORZA INTER -
mikiking #67517 ??????? -
pontannyi -
mikiking #67515 mennyi az annyi ? -
má nem lesz -
yap. egy bajor gól viszont jöhetne szépítés ként :) -
errő ennyit... -
Dean Winchester #67511 baseball-ra is ránéztem mégse találtam :D de mostmár ok.
azért mekkora már ,hogy egy bl döntőn nem tud a bayern betalálni :S
pedig annyit kérek h 1-2 legyen a végeredmény -
sztanko15 #67510 Olyan sokkal?:O -
Maniacfool #67509 MLS, nem hoki -
sajnos.... én viszont elkezdek konyakozni :( -
sztanko15 #67507 Ugy látom már nem tudjuk meg mennyivel tetted a Bayern-t:( -
Jaok:) -
sztanko15 #67505 Ezt kérdeztem az előbb hogy ki tette meg nagyobb téttel őket :)