211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Ramox
    De nincsen ha, mi most erről a mérkőzésről beszélünk. Rossz Veled vitázni mert én is nagyon makacs ember vagyok, és ahogy lejött már néhányszor Te is... Nem tudjuk úgyse meggyőzni egymást, és nem is célom:) Én is csak véleményt fejtettem.
  • Shep
    Kiváncsi lettem volna, hogy akkor is ezt írod -e hogyha a Bayern is beáll erre a nem támadunk csak várunk a kontrára játékra?
  • THeArrow
    volt azért helyzetük,, de tényleg a 16os vonalába nagyon megakadtak :-|
  • Ramox
    Hát de hajthatott... de minek? Egyetlen egy szép helyzetük volt és azt sem tudták kihasználni... Ha a ziccert nem tudják belőni akkor miért érdemelnének győzelmet?
  • Shep
    A Bayern nem sok mindent tett? Te ugyanazt a meccset néztük mi? Végig hajtottak, de egyszerűen a bunkert nem tudták átütni. Az a 2 Inter támadás meg szép volt, de 90 percre nézve vajmi kevés. Focipályán támadásokat és akciókat akarok, nem agyontaktikázást, ha taktika kell akkor sakkot nézek.
  • THeArrow
    nekem is nagyon tetszett, osztom ezt a véleményt :) ha a bayern egy picit többet támadott volna és nemakadnak el folyton a 16os vonalában talán egy picit izgalmasabb is lett volna az egész but at all, it was awesome
  • Ramox
    SZámomra élvezet volt látni, hogy mennyire tudatosan csinálta az inter azt amit kellett nekik. Hihetetlen szépek voltak az akciók amiket vezettek, amik hihetetlen tudatosak és szemet gyönyörködtetőek voltak. A bayern nem sok mindent tett a győzelemért, nekem tetszett a mérkőzés, de hát ez ízlések és pofonok. Szeretem a taktikus focit.
  • Shep
    Miért ez szerintem most egy érdekes téma és egy fórumon igenis helye van a kulturált vitának.
  • Dean Winchester
    ja erre jön kb az a válasz mástól,hogy minek hajtson az inter 0-1 nél :D
    erre azt mondom,hogy a blackpool is 3-2 es vezetésnél is képes volt szép támadásokat felépíteni és játszani :D
    na de ne vitázzatok (ez nem csak rád szól shep)
  • Shep
    Hát látod van aki szerint ez a jó foci. Remélem a VB-t is az olaszok nyerik megint a csodálatos atomvédekezős szarnulla játékukkal. (igazából az olasz válogatott lehet még a csoportkört sem éli túl)
  • Shep
    Hát marha jó játék volt 90 perc alatt volt 2 akció ez igen ha ez a jövő focija akkor én nem kérek belőle. Abban amúgy igazad van ,hogy nem csak támadásból áll a foci, de ez a bunkerfoci amit annak idején az NSZK is tökélyre fejlesztett egyszerűen a foci lényegi részét öli meg ami nem más, mint a közönség szórakoztatása, mert a foci ezért jött létre és ezt nem lenne szabad elfelejteni.
  • Dean Winchester
    az tényleg játék,hogy 3 ember bele ér és nem történik semmi más...
  • Dean Winchester
    én mondtam de én a bayernre irtam,hogy hendivel nem nyer mert valaki azzal tette meg a bayernt :DD

© mikiking
    [Törl] ma 22:44 | privát | galéria | válasz erre | #67521
    kiváncsiság,sajnálom ha benned nincs,nem fontos ám beleszólni,nem teszel többet hozzá szerintem a dologhoz... Megkérdeztem,nem mondja,ennyi.

kiváncsiság , oké értem ,sokan kíváncsiak vagyunk.De ha valaki egyszer beírja,hogy nem mondja meg akkor miért kell piszkálni h csakazért ismondja meg?ennyi.
    no békeveledtestvér :D
  • Ramox
    Nem tudom mikor fogjátok fel végre, hogy a foci nem csak támadásról szól. Én például jobban élveztem az inter játékát mert mind a két gól ami született hihetetlen akcióból született úgy hogy kb 5 embernél több nem érintette a labdát. :)
  • Shep
    Na ismét nyert az antifoci, remélem a VB-n végre nem ilyen bunkerfocit nyomó csapat fog nyerni. (Mielőtt valaki megint megvádolna, hogy azért írom mert a Bayernre raktam, annak mutatnám ezt meg a dátumot amikor megraktam

Fixtures 22 May / Winner 2009/10 Inter Back 20-Apr-10 21:52 2.84
  • rooney8
    akkor jól emlékeztem h valaki meg akarta tenni :D
  • rooney8
    hendivel is megtetted nem? :D emlékszem sokan itt mondták, hogy áhh hendivel ezer százalék h nem nyer... :D
  • Cabaye
    Szép jó estét mindenkinek!
    160 Bayern München (H) vagy Internazionale (V) nyeri a BL-t V 1.57
    Eredő odds: 1.57000
    Tét: 5000 Ft
    Várható nyeremény: 7850 Ft

145 Bayern München - Internazionale V 2.20
    Eredő odds: 2.20000
    Tét: 5000 Ft
    Várható nyeremény: 11000 Ft

• Maniacfool
    Nem tettem meg szerencsére, sok dologra akartam fogadni, de mindig eszembe jutott hogy lutri akármire is tenni ilyen meccsen. Az Intert meg kellett volna XD
  • gonebaby
    hendivel is megraktad intert?:) am gratu
  • gonebaby
    fogok most már bwinre feltölteni, annyira tuti volt első félidőben az under 2,5 sárga lap h vmi hihetetlen, azt asszem vmi 1,8ért...

am rossz volt nézni a bayern tanácstalanságát, elpasszolgattak 30méterre a kaputól, lehozták azt a török tagot, aki robbenen kívül még veszélyes lehetett volna, azt beküldtek egy Kloset, aki sztem kajak nem ért labdához se, jó szarok voltak valljuk meg
  • fsgh
    Bayern - Inter V 2,22

45000 > 99900

Köszöntem:DDDd
  • rooney8
    0 Les 0

:D
  • mikiking
    kiváncsiság,sajnálom ha benned nincs,nem fontos ám beleszólni,nem teszel többet hozzá szerintem a dologhoz... Megkérdeztem,nem mondja,ennyi.
  • Monoton
    Már előbb beírta hogy nem mondja meg, mit erőlteted? Nem értem miért olyan fontos hogy mennyit nyer meg veszít vki, ettől jobban érzitek magatokat?
  • w77d
    nna én ledőlök asszem
  • THeArrow
    az inter valami szenzációs volt, kajak hihetetlen :) <3 mourinho !!!

FORZA INTER
  • mikiking
    ???????
  • w77d
    pontannyi
  • mikiking
    mennyi az annyi ?
  • w77d
    má nem lesz
  • THeArrow
    yap. egy bajor gól viszont jöhetne szépítés ként :)
  • w77d
    errő ennyit...
  • Dean Winchester
    baseball-ra is ránéztem mégse találtam :D de mostmár ok.
    azért mekkora már ,hogy egy bl döntőn nem tud a bayern betalálni :S
    pedig annyit kérek h 1-2 legyen a végeredmény
  • sztanko15
    Olyan sokkal?:O
  • Maniacfool
    MLS, nem hoki
  • w77d
    sajnos.... én viszont elkezdek konyakozni :(
  • sztanko15
    Ugy látom már nem tudjuk meg mennyivel tetted a Bayern-t:(
  • dragon11
    Jaok:)
  • sztanko15
    Ezt kérdeztem az előbb hogy ki tette meg nagyobb téttel őket :)