211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Monoton
    Labdabirtoklás 25%-75%
  • SeanJRRussel
    Tudom messze van még...de szerintetek kik az esélyesek a vb címre?
  • Monoton
    Ahogy nézem a legnagyobb problémájuk hogy nem képesek csapatként játszani, mert az egyéni akciók nagyon jók.
  • Dean Winchester
    innen nézve nekem jobbra :D
    am ribery tényleg jól tolja,egy gólt megérdemelne!

Jason.: jah :DDD reméljü majd tanulnak ebből és kamerun ellen máshogy fognak játszani bár azt a meccset megse merem tippelni :S
  • Monoton
    Ezek a képek Stallone új filmjéből vannak :D
  • Monoton
    TF1 Franciák balra támadnak, szóval vagy kétféle adás van, vagy amíg átkapcsolták addig gyorsan térfelet cseréltek :D
  • jAsOn VoOrHeEs
    A portugálokat legalább a Zöld-foki szigetek elleni gyönyörű produkciójuk után katonai kiképzésre küldték. A franciákat meg be kéne dobni pár napra a légióba. :DD

• Dean Winchester
    live3
    Channel - 93234 én itt nézem!
    fasza, tunéziai srác hazaadja a kapusnak aki nem tudta lekezelni a labdát és szöglet lett :D
    na félidőben legyen 1-1!
  • Monoton
    Ribery jól játszik.
  • Dean Winchester
    ja most jön az iksz :D 2:2
  • Monoton
    Sopcaston nezem a meccset, es streamer ugy gondolta atkapcsol masik csatornara. Kicsit fura mert ezen a csatornán a stadion másik oldalából jön a kép. :D
  • Ferrari23
    Ezeknek a franciáknak se sok jövőt jósolok a VB-n :)
  • SeanJRRussel
    Sztem holnap az ukrajna-anglia is érdekes lesz.Lehet h ukránokra kéne rakni...
  • Monoton
    Szokásos 100%-os ziccereket azert kihagyjak.
  • miluu92
    A holnapra valami ötlet ezen kívül?

Dél-Afrika-Guatemala H
  • Dean Winchester
    ne hallgass rám ,mert néha nem jó :P
    Oziris.: ja igen csak a franciák rohadt nehezen fognak fordítani szerintem :( de ne legyen igazam és legyen 1-3 a vége :D
  • Monoton
    Szerintem 100% hogy volt olyan 1. csapat 0,5 gól fölött.
  • Dean Winchester
    Chile azért keményen tolja :D egyi meccsnek vége még 5 órát se tudnak pihenni jön a következő mérkőzés :DD
    21:15 Chile - Észak-Írország
    04:00 Chile - Izrael
  • Ramox
    :D Szégyen... Legalább megtanulom hogy jobb ha hallgatok Rád!:D
  • Oziris666
    ránézésre bwinen nyomul ott meg ilyen fogadás nem volt...
  • Oziris666
    Valahogy minden VB induló a hátrányból játszást gyakorolja...
  • Dean Winchester
    komolyan nem értelek :DDD
    mondtam h tunézia gólt lő 1.55 ért jobb mint h franciaország nyer! indokot is irtam :D láss csodát vezet tunézia :D
    komolyan anynira ajándék volt h tunézia gólt lő h csak na!
  • Ramox
    Tunézia vezet xDD
  • Ramox
    Na, lévén hogy függő vagyok, csak raktam még egyet bár ez neccesebb így kis tét.
  • Random_
    nem mert a tranzakció időt vesz igénybe
    "Kedves János!
    Örömmel értesítem, hogy kezdeményeztük nyereménye kifizetését.
    Ezek a tranzakciók általában 5 munkanapot vesznek igénybe.
    Hamarosan befizetés érkezik a **** **** **** **** hitelkártyaszámhoz tartozó számlára.

Mégegyszer, gratulálunk a sikeres tippekhez és várjuk ismét a BetClic-en!"
  • kraawz
    nincs mit, 1.90ért ajándék volt ez a 3-0 :p
  • csumkox007
    de akkor végülis a belépő 10 esed még nem kaptad meg?
  • Ferrari23
    Úgy bizony, csak Chile nyerjen :)
  • Random_
    Én is köszönöm!
  • Davids77
    Lov-Ham v Moss FK Választás: H Nyert
    köszi a tippet ;)
  • bakkerman
    haver akar fellőni a faterja unibetes számlájára(amit ketten használnak) 10.000 FT-ot,már volt befizetve a számlára,az apukája számlájáról,de a haverom(a gyereke) még csak 17 múlt,és nem tudja,hogy így utalhat-e??? persze az unibetes számla a faterja nevén van,és a kifizetést is majd az övére kérné,csak a kérdés az,szabad-e,vagy engedik-e????
  • Burdi
    ne is mond:D én lemenetem focizni a 85.percben mondom úgyse lesz több, erre:D huhhhh, van még esély ma is profitra:D
  • Ferrari23
    Na még egy Chile győzelem kellene!
  • Ferrari23
    Húú ba*** leizaddtam :D A Norvég meccsen over 2,5 tettem, 91. percbe rúgták a harmadik gólt :D
  • Blum
    Igen,ez bizony idegesítő.
  • gameplusz
    kraawz ^^
  • PitLer
    Háló!

A minap olvastam egy hsz-ben, hogy van dél-amerikai foci tuti tippelő span... Sajna akkor nem tudtam érdeklődni, most meg nem találom ki írta :(

esetleg morzsák azokból a tippekból?? Tudnánk hálálkodni érte ;)
    Köszi!
  • Ramox
    Akkor veled tartok, és mára ennyi volt, aztán megnézzük milyen a lapjárásom ma pókerben :D A mai profitot megforgatom, remélhetőleg sikerrel.
  • gameplusz
    Kár érte...

• Dean Winchester
    franciákra nem raknék még 100 ft-ot sem! ezek most nem olyan erősek mint kénének h legyenek :(
    costa rica is vezetett ellenük és a végül fordítottak de hát mivan ha ma nem fog sikerülni a fordítás?

chile -északír meg tök angol-japán replika :D
    japánok utóbbi 2 meccsén kikapott lőtt gól nélkül ,észak-ír-ek meg szintén gólt se lőttek itt eltudom képzelni h 1-1 lesz :D
    de persze akár 5-1 is lehet de én a kicsi szorzó miatt is meg hát bartságos meccs is meg hát már ma megizzasztottak az angolok :D
    max annyit raknék ma meg lehet h fogok is miszerint Tunézia lő gólt / 2.5 over. de előbbit érzem biztosabbra