211992
-
Monoton #69026 Labdabirtoklás 25%-75% -
Tudom messze van még...de szerintetek kik az esélyesek a vb címre? -
Monoton #69024 Ahogy nézem a legnagyobb problémájuk hogy nem képesek csapatként játszani, mert az egyéni akciók nagyon jók. -
Dean Winchester #69023 innen nézve nekem jobbra :D
am ribery tényleg jól tolja,egy gólt megérdemelne!
Jason.: jah :DDD reméljü majd tanulnak ebből és kamerun ellen máshogy fognak játszani bár azt a meccset megse merem tippelni :S -
Monoton #69022 Ezek a képek Stallone új filmjéből vannak :D -
Monoton #69021 TF1 Franciák balra támadnak, szóval vagy kétféle adás van, vagy amíg átkapcsolták addig gyorsan térfelet cseréltek :D -
A portugálokat legalább a Zöld-foki szigetek elleni gyönyörű produkciójuk után katonai kiképzésre küldték. A franciákat meg be kéne dobni pár napra a légióba. :DD
-
Dean Winchester #69019 live3
Channel - 93234 én itt nézem!
fasza, tunéziai srác hazaadja a kapusnak aki nem tudta lekezelni a labdát és szöglet lett :D
na félidőben legyen 1-1! -
Monoton #69018 Ribery jól játszik. -
Dean Winchester #69017 ja most jön az iksz :D 2:2 -
Monoton #69016 Sopcaston nezem a meccset, es streamer ugy gondolta atkapcsol masik csatornara. Kicsit fura mert ezen a csatornán a stadion másik oldalából jön a kép. :D -
Ferrari23 #69015 Ezeknek a franciáknak se sok jövőt jósolok a VB-n :) -
Sztem holnap az ukrajna-anglia is érdekes lesz.Lehet h ukránokra kéne rakni... -
Monoton #69013 Szokásos 100%-os ziccereket azert kihagyjak.
-
miluu92 #69012 A holnapra valami ötlet ezen kívül?
Dél-Afrika-Guatemala H -
Dean Winchester #69011 ne hallgass rám ,mert néha nem jó :P
Oziris.: ja igen csak a franciák rohadt nehezen fognak fordítani szerintem :( de ne legyen igazam és legyen 1-3 a vége :D -
Monoton #69010 Szerintem 100% hogy volt olyan 1. csapat 0,5 gól fölött. -
Dean Winchester #69009 Chile azért keményen tolja :D egyi meccsnek vége még 5 órát se tudnak pihenni jön a következő mérkőzés :DD
21:15 Chile - Észak-Írország
04:00 Chile - Izrael -
:D Szégyen... Legalább megtanulom hogy jobb ha hallgatok Rád!:D -
ránézésre bwinen nyomul ott meg ilyen fogadás nem volt... -
Valahogy minden VB induló a hátrányból játszást gyakorolja... -
Dean Winchester #69005 komolyan nem értelek :DDD
mondtam h tunézia gólt lő 1.55 ért jobb mint h franciaország nyer! indokot is irtam :D láss csodát vezet tunézia :D
komolyan anynira ajándék volt h tunézia gólt lő h csak na! -
Tunézia vezet xDD -
Na, lévén hogy függő vagyok, csak raktam még egyet bár ez neccesebb így kis tét.
-
nem mert a tranzakció időt vesz igénybe
"Kedves János!
Örömmel értesítem, hogy kezdeményeztük nyereménye kifizetését.
Ezek a tranzakciók általában 5 munkanapot vesznek igénybe.
Hamarosan befizetés érkezik a **** **** **** **** hitelkártyaszámhoz tartozó számlára.
Mégegyszer, gratulálunk a sikeres tippekhez és várjuk ismét a BetClic-en!" -
nincs mit, 1.90ért ajándék volt ez a 3-0 :p -
de akkor végülis a belépő 10 esed még nem kaptad meg? -
Ferrari23 #68999 Úgy bizony, csak Chile nyerjen :) -
Én is köszönöm! -
Davids77 #68997 Lov-Ham v Moss FK Választás: H Nyert
köszi a tippet ;) -
haver akar fellőni a faterja unibetes számlájára(amit ketten használnak) 10.000 FT-ot,már volt befizetve a számlára,az apukája számlájáról,de a haverom(a gyereke) még csak 17 múlt,és nem tudja,hogy így utalhat-e??? persze az unibetes számla a faterja nevén van,és a kifizetést is majd az övére kérné,csak a kérdés az,szabad-e,vagy engedik-e???? -
ne is mond:D én lemenetem focizni a 85.percben mondom úgyse lesz több, erre:D huhhhh, van még esély ma is profitra:D -
Ferrari23 #68994 Na még egy Chile győzelem kellene! -
Ferrari23 #68993 Húú ba*** leizaddtam :D A Norvég meccsen over 2,5 tettem, 91. percbe rúgták a harmadik gólt :D -
Blum #68992 Igen,ez bizony idegesítő. -
kraawz ^^ -
PitLer #68990 Háló!
A minap olvastam egy hsz-ben, hogy van dél-amerikai foci tuti tippelő span... Sajna akkor nem tudtam érdeklődni, most meg nem találom ki írta :(
esetleg morzsák azokból a tippekból?? Tudnánk hálálkodni érte ;)
Köszi! -
Akkor veled tartok, és mára ennyi volt, aztán megnézzük milyen a lapjárásom ma pókerben :D A mai profitot megforgatom, remélhetőleg sikerrel. -
Kár érte...
-
Dean Winchester #68987 franciákra nem raknék még 100 ft-ot sem! ezek most nem olyan erősek mint kénének h legyenek :(
costa rica is vezetett ellenük és a végül fordítottak de hát mivan ha ma nem fog sikerülni a fordítás?
chile -északír meg tök angol-japán replika :D
japánok utóbbi 2 meccsén kikapott lőtt gól nélkül ,észak-ír-ek meg szintén gólt se lőttek itt eltudom képzelni h 1-1 lesz :D
de persze akár 5-1 is lehet de én a kicsi szorzó miatt is meg hát bartságos meccs is meg hát már ma megizzasztottak az angolok :D
max annyit raknék ma meg lehet h fogok is miszerint Tunézia lő gólt / 2.5 over. de előbbit érzem biztosabbra