211992
-
Dean Winchester #69948 * A világbajnokság összességében - Piroslapok A világbajnokság összességében - Piroslapok
o Alatt(-19.5) 1.90
hát nemtudom de én elképzelhetetlennek tartom,hogy a vb-n legyen 20 piros lap!
az első 3at érzem a legtutibbnak!
93 Los Angeles - Houston H 1.69
142 Hollandia - Magyarország 1. félidő eredménye H 1.42
153 Dél-Afrika - Dánia H 2.45
170 Svájc - Olaszország H 2.90
191 New York - Chivas USA D 3.20
Eredő odds: 54.56185
szerk.:
Random: sportingbeten :) vb-re rengeteg lehetőséget kínálnak. -
Valóban? Hol lehet mejátszani ezt? :) Asszem pakolok rá. :D
Tudom nem igazi hazafi gondolat, de én is a te véleményedet támogatom a holnapi meccsünkkel kapcsolatban. Már csak ők hiányoznak egy szelóból amiből eddig a Spanyolok és a Németek teljesítettek. -
Dean Winchester #69946 jaja :D egyébként én nem lepődnék meg ha a franciak nem lennének benne az első 2-ben. (erre 3.00 a szorzó) -
Dean Winchester #69945 remélem holnap nem a magyarok játszák el kína szerepét ...
egy kis hír a meccsel :D hát én sztem pakolni fogom a félidő hollandia meg 4 v több gól lehetőséget.
Hollandia - Magyarország
A magyar válogatott kritikán aluli teljesítményt nyújtott a németek ellen (3-0-s vereség), és egy újabb kínos kudarc minden bizonnyal a szövetségi kapitány állásába kerülne.
Erwin Koeman bátran kísérletezgetett a múlt szombati barátságos mérkőzésen, csak éppen nem azokon a posztokon, ahol erre szükség lett volna. Juhász Roland középpályán való szerepeltetése elképesztő taktikai baklövésnek bizonyult, hiszen rajta kívül nincs egyetlen épkézláb belső védőnk sem, ő pedig nem találta a helyét egy sorral feljebb. Sajnos kiderült, hogy Horváth Gábor hiába tűnik NB1-es szinten jó védőnek, a villámgyors német támadókat legfeljebb a szemével tudta követni. Ugyanez elmondható egyébként a Sionnál „pallérozódó” Vanczák Vilmosról is. A támadójátékunkban sem lehetett semmi tervszerűséget felfedezni, Dzsudzsák néha elfutott a balszélen, de beadásai eltűntek, mint szürke szamár a ködben. Torghelle Sándor egyedül vergődött a német bekkek között, a csereként beálló Németh Krisztián pedig akkora rúgást kapott a bordáira, hogy valószínűleg nem is tud pályára lépni a hollandok ellen. Erwin Koeman töretlenül bízik a 4-2-3-1-es felállásban, és mikor kérdőre vonták ezzel kapcsolatban, akkor azt mondta, hogy az Oranje is egy csatárral áll fel, mégis milyen kiváló a támadójátéka! Valaki felvilágosíthatná a mestert, hogy nálunk nem Robin van Persie az előretolt ék, és nem Arjen Robben, valamint Dirk Kuyt robog a két szélen. Koman Vladimirről egyetlen pozitívum mondható el, hogy pályára lépett a felnőttek között, de egyébként lassú és körülményes volt, és nagyjából minden ötödik passza ment jó helyre. Kimondva-kimondatlanul a szombati találkozón Erwin Koeman állása a tét, és itt most szó sincs arról, hogy bárki győzelmet várna a magyar csapattól. Erre nincs is reális esély, ugyanis a vb-re készülő Oranje bombaformában van, hétfőn például 4-1-re kiütötte a ghánai válogatottat. -
Ha nem kímélték magukat a Franciák akkor meg bénák ennyi.
De a focit gólra játszák. Kína 2 kapura lövésből szerezte meg a vezetést amin nem tudott fordítani Franciaország 18 kapura lövése.
Haverom mondta, hogy azért nagyon kiszámíthatatlanok ezek a meccsek mert teljesen más kultúrák csapnak össze. Az afrikai és a dél-amerikai csapatok is máshogy játszanak ahogy az európai csapatok. Ezért is izgalmas, hogy milyen párosítások jöhetnek össze.
Pl most még számomra a nyitó meccs is nagy kérdőjel bár Mexikó elég jónak tűnik. -
Dean Winchester #69943 na igen
egyébként meg úgy néz ki ,hogy jönni fog a feröer iksz tipp is :( -
A francia meccsen legalább a 2 vagy 3 gól jöhetett volna,
azér azt le lehet szűrni, hogy ha 11 emberrel védekezik egy csapat és van egy jó napot kifogó kapusa akkor bárkit megverhet 2-3 helyzetből.. erre érdemes lesz figyelni a vb-n is! Ebben az évben volt erre példa elég...
-
Nagyon kemény! De úgy látszik a híres kínai nagyfal áttörhetetlen volt. :(
-
áá a faszom bele, elment a szelóm :( -
A Lengyeleken akkor csak én estem pofára? Nem győzöm mondani, hogy ők a legszarabbak.:D de akkor a Franciák a nyomukban vannak.
Lengyelek statja
24lövés
17 nem talál kaput:]]
és 0-0 :]]] -
Dean Winchester #69938 azért ilyen statal kikapni elég fasza :S
főleg h a gól az egyik francia védőn pattant meg!
mondom 96.ban meg gallas kihagyta amit nem kelett volna :D
egyszerűen hihetetlen. azt vártam h nem remekelnek ezek a franciak de ez durva!
még mondtam is h kína gólt lő arra lehetne fogadni mellé meg Új zéland gólt lő :D
-
DVilla7 #69937 hát mind1:S
Holnapra kellene összerakni 1 4 est szorzót szombat+vasárnapi meccsekből és megtolni 1 2,5k val:D -
Dean Winchester #69936 gallas mit hagyott ki a 96.percben :D -
Egyáltalán nem lazsáltak a franciák, hajtós meccs volt.
-
Ferrari23 #69934 Hát az, 3 szelóm volt ma, egyiken francia győzelem, másikon francia hendi, harmadikon francia rúg min. 1 gólt. HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ na hagyjuk.... -
Hasonló meccs volt ez mint a spanyol - korea, csak ott egy távoli bomba megtörte a statikus védekezést, itt ez másképp sült el.
Ez van.
-
DVilla7 #69932 najó :D ez már nevetséges 1,13 as Francia sikernek annyih -
Narusco #69931 :D
nemnéztem. -
Dean Winchester #69930 büntetőt kellett volna kapnia Franciaországnak a 90.percben ... -
Ferrari23 #69929 Hagyjuk már ezt a hülye dumát! Ki akar lesérülni, hát most ennyi erővel akkor egy meccsen se hajtsanak, mert lehet vb első meccsén lesérül és cseszheti a vb-t. -
Dean Winchester #69928 hüyeséget ne beszélj :D ha nézed a meccset látod h széthajtják magukat :D -
Narusco #69927 kurvára nem volt szerintem tuti a francia győzelem... melyik csapat akar lsérülteket mint drogba, meg széthajtani magát vb előtt? -
podzsy #69926 nah a számomra a két nap tutija ismét jött (és majd az megy el amit nem gondoltam volna....)
Viborg 1 - 0 Horsens
(0-2) Franciaország - Kína V -
Azt vettem észre, hogy a nagy favoritok inkább óvatosak már a kevésbé esélyesek meg küzdenek jobban. Ezt figyeltem meg az elmúlt bő egy héten. Ezért is egyre óvatosabban fogadok már barátságosokon. Úszott el pénzem ilyeneken. :( -
DVilla7 #69924 van még idő talán berámolnak 2 őt de ez szívós rizsevő banda -
Ferrari23 #69923 Hál istennek megint mai legpapírabb meccsen bukok... -
DVilla7 #69922 Jah jól mondod
Remélem fordítanak :( -
Srácok nem akarok okoskodni, de féltem ettől a Francia-Kína meccstől ezért is nem fogadtam.
Kína nekem fekete ló a Francia csigazabálók meg képesek elcseszni bármit. :(
Hajrá Francia győzelem!!! -
DVilla7 #69920 jah 0-1 faszom 1,13 as szorzó többet nem rakok ilyet:@ -
DVilla7 #69919 v most mivan hülye 1 streamot nézek :D -
hát szopjon le kína
na akkor két francia gólt kérek! -
DVilla7 #69917 fuck you vezet kína -
DVilla7 #69916 Francia szenvedés :D felsőfokon -
tomeekaa #69915 sztem is jó ötlet -
Én 4 meccsből kapartam össze 1.22-es szorzót. :D -
jöhet! -
ámen 
bár nekem elég egy is, csak ne legyen mellé kínai gól :D -
Na megvan a francia félidő döntetlen, mostmár jöjjön két francia gól és minden ok!
-
simán, nagyon jó ötlet -
ezkiez #69909 sztm jó5let =)