211992
-
gonebaby #70348 egy rekesz sör van argentínán, hogy előrébb végeznek mint a németek vbn, én már akkor is boldog leszek ha ez bejön:D -
fradis #70347 Zdragon és akkor neten miért lehet?:S -
Dean Winchester #70346 uruguay nyer 1-0 ra. dél afrika meg 2-2 sztem is :D
uruguay-francia kb ilyen szorzó lesz a mixen is tehát a hendi felejtős sajnos.
H-3.85
D-3.20
V-2.00
egyébként én a ghána győzelmet várok szerbia ellen!
németország ellen ausztrália azt fogja játszani mint hollandia 4 éve :)
Szerbia - Ghána
kombinációs fogadások Világbajnokság 2.15 3.25 3.35
20:30 Németország - Ausztrália 1.53 3.80 6.50 -
így van!
-
Mert az egy lehúzás.:) -
fradis #70343 Mexikó egy lehelettel jobb de a hazai pálya előnye most nagyon sokat számít. X2 tennék ha neten is nyomnám (miért nincs ilyen tippmixen?:( ) -
Monoton #70342 Vezet a Helsinki, Rosenborg meg azt hiszem sima hazai :D -
Én is egy X-re számítok a nyitómeccsen. -
nyitómeccsen házigazda a legritkább esetben szokott kikapni, max akkor ha az ellenfél legalább 3 dimenzióval jobb focit játszik. ez a veszély most nem áll fenn, szóval hazai vagy döntetlen, szerintem utóbbi (egy jó 2-2). -
Rosenborg jól nyomja. -
Egyébként szerintem senki ne várja, hogy a vébén fog meggazdagodni...rengeteg klasszist kiszórt az edző a faszsága miatt, rengetegen lesérültek, így jönnek a rutintalan fiatal tehetségek sok válogatottba. És pl aki nem nézi meg nagyon a keretet és ránéz az olaszokra, simán megrakja őket, pedig ha látná a játékukat és a keretüket, sürgősen elfelejtené. Jövőhéten Uruguay-Franciaország és Dél-Afrika Mexikó a pénteki 2 meccs. Uruguay meccsen ha lesz a Franciaákra hendi, akkor Hendi H-t rakok az Urukra, szerintem nem fognak kikapni. Dél-Afrikának viszont itt az ideje, túl jó formában vannak, ez a Mexikó pedig elég jó. Azt is meg merem kockáztatni, hogy a franciák már a csoportban kihullanak mégpedig az edzőjük miatt, aki kb a francia kúman. -
Dean Winchester #70337 én csak azért drukkoltam volna a másiknak mert nem ismerem míg Nadalról már hallottam :D
egyébként megvan a Nígér meccsen a 2.5 over :D
Glenville 1 - 7 GÓLBohemians Dublin
itt meg 1-0 ás hendivel gondoltam poénból megrakom a hazait :D de még jóhogy csak szemezgetésig jutottam...
-
Monoton #70336 Nadal
-
Ja és azt nem én írtam, azt nekem is írták (de ezt is leírtam) és igazából amúgy igaza is volt az illetőnek. -
Igen de az előzményt vizsgáltad? Szerintem nem, úgyhogy. -
Mondjuk én új vagyok itt, szóval ezeket a dolgokat nem vágom amik voltak a fórumon régebben..., de ha már téma: szerintem is előre kell beirni/megvitatni a dolgokat, utólag okoskodni felesleges. -
Narusco #70332 az a leszereplésed szerintem inkább csak vicces volt. -
Narusco #70331 amin összevesztetek és te azt mondtad hogy nem jössz ide többet, az egy faszság volt szerintem:D
tudom amugy hogy adtál tippeket, általában jókat, ezért vártuk hogy a saját szelvényeid is beírd. de amugy hagyjuk ezt. -
Dean Winchester #70330 de erről volt szó :D
"az ilyen történetek és a nyertes szelvények igazából csak magamutogatás"
azért mondtak ezt mert tényleg sok szelót zöldítettél de konkrét szelvényt nem mutattál!
persze adtál tippeket néha jókat ezért minden elismerésem :D
"Én is így vagyok, de a többiek ezt nem értik meg. "
megértjük , szép az ha nyer az ember csak érted előtte is mutasson szelvényt :D (nem azt mondjuk h minden szelvényt de 1et legalább :D
nem akarok veszekedni csak tisztába tenni a dolgokat de igazad van én már ma leszerepeltem sőőőt elég csúnyán :) -
Ja és amúgy utána adtam is tippeket, méghozzá elég jókat, de utána jött Dean az idiótaságaival aminek az lett a vége ami. Ja és amúgy eddig bárki megkeresett privátban segítettem neki, sőt annak a széltoló w7d-nek is felajánlottam ,hogy segítek ,de hát neki nem kellett :) -
Kigyulladt a kapufa. -
leszaakdt 1 korlát és emiatt megállt a meccs XD de folytatják -
Már megint beleszóltok, mikor most egy teljesen más témáról volt szó. Nem az előre beírásról. Na ezért "szeretek" ide járni. -
nigériai meccset mért állitották le ?:D -
Narusco #70324 ha jól emlékszem én is írtam neked ezzel kapcsolatban, de nem lebaszásból, szerintem a nép csak azt akarta hogy mielőtt a meccsek lezajlódnak is rakd be a szelvényt, mert elég sokszor mutattad a nyertest, és jó tippjeid voltak :)
szerintem nemgáz ha valaki beírja a nyertes dolgait, de azért ne annyi legyen az aktívkodása a topikban, hogy a nyerményét mutogatja. -
Szerintem nem arról volt most se szó, de te ma már leszerepeltél, ne erőltesd tovább :DDDDDDDD -
Dean Winchester #70322 nígéria 2.5 over jöjjön! -
Dean Winchester #70321 bocs , sztem arról volt szó h te előre konkrét szelót nem írtál be , csak utolag mutattad a zöldítést :D
ellenben kraawz , meg lásd monoton is előre bemutatta a szelvényét h mit is rakott!
-
Monoton #70320
-
Én is így vagyok, de a többiek ezt nem értik meg. -
Én valahogy úgy vagyok ezzel, hogy szorzók, eredők, rossz tipp, jó tipp, simán elég a külvilág számára.
A tét és pénznyeremény, mérleg, az magánügy, ez a tiszta.
-
Örülünk neki, de ahogy nekem egyszer valaki írta, az ilyen történetek és a nyertes szelvények igazából csak magamutogatás. (én azóta nem is rakok be semmit) -
Nah, napi 5/4-es kötésem..
Molde-Lillestrøm X 3,10
Rosenborg – Kongsvinger 4-vtg 1,98
Sandefjord – Stabaek V 1,77
Valerenga – Haugesund 1.félidő H 1,97
Brann Bergen - Aalesund D 3,15
Kiváncsi leszek :)
-
Monoton #70315 Nadal nagyon jól tolja :D -
Betclicre felraktam 2500at, kicsit forgatgattam a bónusszal, és már 6000et vettem ki :) -
Ezeket még tegnap raktam mára:
< tippmix >
243 Brann Bergen - Aalesund H 1.98
252 Sao Paulo - Gremio H 1.58
255 Internacional - Palmeiras H 1.70
össz.: 5,31
208 Chicago - Philadelphia 5.m H 1.88
238 Sandefjord - Stabaek 1. félidő eredménye D 1.99
247 Sassuolo - Torino D 2.80
össz.:10,47 -
az 1. játszma megvan Nadalnak :) -
CB SNIPER #70311 lakers-t -
Narusco #70310 ittál e ?:D:D
amugy mára, ezeket valaki megjátssza még?
B 93 Copenhagen - Allerød FK
1 1,17
Los Angeles Lakers - Boston Celtics
1 1,39
Rosenborg - Kongsvinger
1 1,18 -
Ferrari23 #70309 Én mára egy ilyet tettem!
Söderling, R - Nadal, R
Összes gém száma
Az Ön fogadása: Over 37.5
Nigéria - Észak Kórea
Döntetlen esetén a tét visszajár
Az Ön fogadása: 1
4 500 Ft 2,29