211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Blueblood
    Én csak annyit írtam, hogy ekkora szorzóért nem hagyom ki, mert 1,62 nagy a kosárban. De mondom, nagy pénzzel nem érdemes már a döntőben fogadni, mer nagyon kiegyenlített a párharc
  • Blueblood
    Nekem is vitte...pedig jobban játszott az előző meccsen a Boston. Kiváncsi leszek a meccsre, ma ismétil megnézem. Ezekután viszont több mint valószínű, hogy a következő meccset behúzza a Boston.

Igazából az a probléma, hogy ez a 2 csapat nagyon hasonló játékerőt képvisel, illetve a Bostonnak jobb a kerete, csak idős 3-4 húzóember, így vannak kb egy szinten és nagyon kiegyenlített párharcokat játszanak, ezért kell csak kis téttel megküldeni ezeket a párosításokat, mer nüanszok döntenek, hogy ki nyer.
  • PitLer
    Uru - Fr.o. meccs véleményetek szerint mennyire mehet V-re. Odateszik majd magukat a csigaevők?
  • Tigristank
    Vannak benne biztos tippek is, de azért sztem 1 kicsit bátor. :)
  • CB SNIPER #70990
    Honduras...érzem velük sokat fogok nyerni majd :D
  • Dean Winchester
    ja de semmi ünnep se lesz hétvégén :D szóval egyértelmű h jön a 2.forduló

Jason.: báázz bocs de ez akkor faszág h így jutott tovább a brescia :S
  • PitLer
    Kaptam egy Szjzrt. levelet:
    "És ne feledje! Hamarosan indul a 2010-es Labdarúgó-Világbajnokság!
    A VB első mérkőzéseinek eredményeire már csak ma tippelhet!"
    Ezt köveeti egy kép, amit lámaként nem tudok beszúrni... :(
    De az eddigi 8 meccs szerepel rajta...
  • firetree
    Persze hogy hülyeség, holnap kijön a 2. fordulós papír és ugyanezek benne lesznek sőt még több fogadás is.
  • w77d
    bássszus a faszé halgattam rátok, nyert a Lakers az este :S
  • Forza Italia
    ez sztem baromság. Holnapiba is ugyanúgy benne lesz
  • PitLer
    Aloha!
    Tippmixen valóban csak ma estig lehet megtenni a VB első meccseit???
    A heti második listán nem szerepelnek majd? Van valakinek infója erről?
    Illetve észrevételek a VB meccsek esélyeivel kapcsolatban :)
  • jAsOn VoOrHeEs
    Egyébként nem értettük páran hétvégén, hogy a Brescia meccse miért is nem lett hosszabbításos a Cittadella ellen.

Nos: "A Brescia – Cittadella mérkőzésen például a hazaiak megelégedtek volna a gól nélküli döntetlennel, hiszen az első meccset egyetlen góllal megnyerték idegenben. A bresciai visszavágó 94. percében azonban a vendégcsapat vezetéshez jutott, de a playoff szabályainak megfelelően nem hosszabbítással folytatódott az összecsapás, hanem a bajnokság végeredményében az előrébb végzett csapat, azaz a Brescia jutott a fináléba."

A playoff két felvonásos döntőjét június 9-én és 13-án rendezik.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Nem is kellett visszaolvasnom, megnyitom a topikot, azt rögtön ez fogadott. xD Na mindegy, holnap hajrá Boston a 2-2-ért.
  • CB SNIPER #70981
    ohh bocs :D csak gondoltam mivel már elöttem is irták :D
  • jAsOn VoOrHeEs
    Áhhh, igazán bedobhattad volna spoilerbe, mert van aki délután akarta volna megnézni a meccset felvételről...
  • CB SNIPER #70979
    hm nyert a lakers :DD
    mellesleg csak most tünt fel hogy milyen király fogadások vannak VB-re 2.5 over meg elsö félidöben 0.5 over 1.4-es odds-okért :D végre itt is vannak ilyenekxd
  • gameplusz
    Na mi legyen, menjen? :D

• sztiiw
    A Chile - Új Zéland meccs kár, hogy nincs a tippmix és sportingbet kínálatban, de még a betsson-on sem látom, máshova most ezért az egy meccsért nem fizetek be.. pedig biztos jól adna egy félidő: x
  • sztiiw
    mármint a hajnali meccsre vonatkozólag...
  • sztiiw
    Még a Philadelphia végső győzelmét akarom feldobni, csak még kellene hozzá valami...
  • sztiiw
    Neman Grodno v Dnepr Mogilev 1/2.10
    Torpedo Zhodino v Dinamo Brest x/3.20
    össz.: 6,72

FC Minsk v Din. Minsk Dupla esély 1x/1,666
    Vejle v Viborg Dupla esély 1x/1,40
    Torino v Brescia Félidő x/1,95
    össz.: 4,53

Egyenlőre ennyi mára.

• Dean Winchester
    na bazze és nyert a lakers :S
  • Monoton
    De kevés pontot dobtak este az NBA döntőben
  • sb1
    Na gyerekek, tegnap bealudtam, erre mit látok?? Shamrock 1 - 1Drogheda !!
    Ha ez bejött volna, akkor az egyik szelón 7K, a másikon meg 25K...így lett belőle -11 ..... még jó, hogy spanyolok nyertek , így az 5/4-esem legalább ok :).....nem baj, kezdő vagyok még, meg kell fizetni a tanulópénz, ezt most megtettem, ennyi...már csak kötésban fogok fogadni, az tutkó :)
    És itt szeretném megköszönni mindenkinek, aki a távollétemben is figyelte a szelóimat, és szurkolt nekem . Jó társaság!
  • Cabaye
    amúgy hosszú idő= kb 1 hét
  • Cabaye
    hát ha látnád hogy a tegnapelőtti szelvényem min ment el akkor nem írnál ilyeneket...
  • gameplusz
    Nem kell hülyeségekre fogadni :D
  • Cabaye
    Sziasztok. hosszú idő után a tegnapi nyerő

88 Spanyolország - Lengyelország: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.53
    82 Portugália - Mozambik: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.40 3 gól
    172 Washington - Pittsburgh 1.m. H 1.42
    Eredő odds: 3.04164
    Tét: 500 Ft
    Várható nyeremény: 1520 Ft
  • Blueblood
    Valaki leírná nekem, hogy az ágak azt engedik-e, hogy spanyol-brazil döntő legyen? Mert azt tudom, hogy ha a brazilk 2.ak lennének a spanyolok meg elsők a csoportban v fordítva akkor nem. De minden más esetben elvileg lehet ilyen döntő, nem?
  • Random_
    Én meg kételkedtem, hogy 3 gól meglesz pedig kétszeresen is teljesült. :D

Mai napra valakinek valami foci ötlete van? Még nem néztem át rendesen a listát mert rohannom kell, de láttam, hogy azért lesz pár mérkőzés.
  • szomferi
    ja Dean, egy Tippmix és SportingBet logót kérnék, pusziköszi :D
  • szomferi
    spanyol - holland (ha az ágak engedik)

141 Follo (H) vagy Lilleström (V) jut tovább V 1.10
    153 Odd Grenland - Mjöndalen H 1.18
    201 Dél-Afrika - Mexikó: Az 1. félidőben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.43
    220 Argentína - Nigéria: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.71
    226 Anglia - USA: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.77
    247 Németország - Ausztrália: Az 1. félidőben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.34
    121 Barcelona - Caja Laboral 1.m. H 1.12

Eredő odds: 8.43146
    Tét: 1000 Ft
    Várható nyeremény: 8430 Ft

Ezt ötlöttem ki, vélemény? :) Holnap valószínűleg meg is teszem...
  • gameplusz
    Aki a kicsit nem becsüli :D

• nagy hős
    vendégem vagy 5 sörre ha bejön
  • sztiiw
    6 közte rengeteg ... ezt nem kis pofon a lengyel focinak
  • szomferi
    (23:38:08) Leafer200: spanyol-mag​yar barátságost akarok :(
    (23:38:10) Leafer200: :D:DD:
    (23:38:16) Leafer200: 15555-0
    (23:39:00) Leafer200: remélem kőman nézi

Ennyire :D
  • Dean Winchester
    sajna nem jött :(
    spanyolokat a döntőbe várom ! azért erre az eredményre nem gondoltam volna...
  • Tigristank
    Vajon mi a spanyoloktól mennyire kaptunk volna ki?
  • szomferi
    6-0, höhö
  • szomferi
    szerintem is, kicserélem szerintem első félidő over 0,5-re a maxikó meccset :)