211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Plo Koon
    Szerintem már nem fogjuk megtudni mennyit nyert, mert szívrohamot kapott. :D

Dél-Afrika - Mexikó meccsre milyen eredményt, vagy hány gólt vártok?
  • szomferi
    3-1, ha feljönnek X-re onnan már hossz. és ott csak nyernek...
  • Monoton
    Lillestrom ma csunya verest kap.
  • szomferi
    max 300ft :D
  • Narusco
    no mennyi?
  • bakkerman
    basszameg mennyi jött....áhh...XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD FASZOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMM,yeah
  • bakkerman
    Llodra behúzta ÉDES ISTENEM,BEHÚZTA!!!!!!!!!!!! MEKKORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IGEN,IGEN!!!
  • szomferi
    na, valami Kovács gyerek rúgott gyors kettőt ahogy nézem...
    Lilleström összekaphatná már igazán (elég egy X is, aztán majd hosszabbítás)
  • szomferi
    Grenland 4-1

viccesek ezek a norvég fiúk :D
  • szomferi
    Odd Grenland 3-1 (ez így pont jó), a Follo 3-0ra veri a Lilleström-öt.. (ahol vendég továbbjutás kellene, faszom bele)
  • anomaster
    jolvanakkor, másik szelóm is beuszott.... Feltoltam egy ezrest, Brescia Torinora, hogy jön e mind2 csaptnál gól, az pótolná mai kiesést...
  • szomferi
    Follo 2-0, így nehezen lesz Lilleström továbbjutás :D
  • szomferi
    vezet a Follo... beszarok :D
  • szomferi
    görög 2?

nekem mára Odd Grönland győzelem és Lilleström továbbjutás kellene, eddig egyik se látszik jönni :D
  • anomaster
    AZTAROHADT, HÁT EZ T NEMHISZEM EL!!!! UTSO PERCBEN BUKTAM BE EZRESEMET, HÁT IEN NINCSEN!
  • Narusco
    höhö, jó de nekem a tuti meccsek kellenek. argentinok nem sűrűn vannak ilyen formában, szerintem most nyerni akarnak.
  • anomaster
    hát argentin nigéria sztem gyanús, mert én ahogy várom, elég bundagyanús VB lesz ez, sajnos... :D Brazília, meg Spaint, érdemes inkább megtenni. Meg egy csoportkörben egy Olasz X is lesz sztem, vagy vereség, amien ratyin teljesitenek az elmult időkben.
  • Narusco
    én is ezen gondolkodtam, de én sem mertem megtenni, inkább a mai napot kihagyom... meg szerintem a holnapit is, és ráállok a vb-re

szerintetek a vb-n melyek azok a meccsek azok, amik tutik? van bet365-ömön most 8k, amit úgy szeretnék megjátszani, hogy mindig felrakom az egészet. első meccsnek az argentina - nigériát gondoltam, utána a brazilia - koreát, majd a spanyol - svájcot. ezekre merjem ?:S
  • anomaster
    Torino - Breascia meccsen, sztetek mennyire éri meg megtenni, azt hogy mindkét csapat szerez gólt?? 5k-t tennék le, 2,05 ös szorzó van rajta, de nem tudom merjem e :S
  • sb1
    Molde 0 - 2 Sogndal és még csak a 13. perc....úgy látszik, ma ez lesz a kőkemény bukovári...
  • w77d
    nyaldosd meg a bal herém ok? XXXD
  • jAsOn VoOrHeEs
    Igazából nincs kedvenc csapatom, egészen a főcsoport döntőkig nem is nagyon követem az eseményeket. A nagydöntő viszont kötelező program, úgy mint a SuperBowl. A mérleg nyelve most pusztán csak a Boston felé billen. :)
  • bali789
    az csak izé , igy irják ki a megnevezésnél , de 2-0 lett szval under 2.5 , szval a nyert, a fogadásra vonatkozik
  • Narusco
    mi ez az egyik semes cucc?
  • bali789
    139 Follo - Lilleström V 1.32
    145 Lyn (H) vagy Strömsgodset (V) jut tovább V 1.30
    157 Odd Grenland (H) vagy Mjöndalen (V) jut tovább H 1.06

odds:1.81

online tippek

1 06/09/2010 Chile v Új-Zéland
    (Összesített gólok) alatt 2.5 1.97 Egyik sem Nyert

2 06/09/2010 Torino v Brescia
    (Gól/nincs gól) Gól (mindkét csapat szerez gólt) 2.00 Egyik sem Függőben

3 06/09/2010 FC Partizan Minsk v Shakhter Soligorsk
    (Összesített gólok) fölött 2.5 1.90 Egyik sem Függőben
  • rooney8
    deköcsög :D
  • Narusco
    lol degeci vagy :D
  • Keroz1n
    Mondjuk emiatt neked nem kell túl sokat aggódnod..egy évben 1x meg csak kibírsz egy hetet.
  • sztiiw
    Azt még hozzátenném, hogy huzamosabb ideig az alábbiakat használtam eddig: bwin, interwetten, bet and home, sportingbet, expekt, unibet, sportingbet, szóval választásom ezekből került ki.
  • sztiiw
    Nálam kezelőfelület, kezelés szempontjából az Expekt és Sportingbet jött be a legjobban eddig.
  • w77d
    én inkább aszerint szeretem nézni a fogadóirodákat, hogy milyen hamar tejelnek... Ez a Betclic egész elfogadható a maga 4-5 napjával... a Bwin borzasztó, sokszor 2 hét után utaltak csak. A legjobb az Szrt, az SMS fogadásaimat általában másnapra utalják :D
  • Plo Koon
    Unibeten, bwin-en, és betsson-on vagyok, utóbbi kettő hajszálpontosan ugyanaz, mert ugyanonnan üzemeltetik, csak a színük más. Az Unibetnek tényleg jó a kezelhetősége.
  • Narusco
    mellesleg ha a fogadóirodákat nem a szorzók szempontjából nézzük, szerintetek melyiknek a legjobb a kezelőfelülete? én most 3-on vagyok, unibet, betclick, bet365, de szerintem messze az unibetet a legegyszerűbb használni...
  • Narusco
    ez jó, én is ott tolom. te mire raksz? nekem gőzöm sincs. talán tényleg az x/2 lenne a legideálisabb.
  • Plo Koon
    Amúgy Dél_afrika - Mexikó meccsen 4 vagy több gólt tippelek, 3.55-ös szorzóért a hülyének is megéri.
  • Maniacfool
    Én is néztem, de nincs ötletem a meccsre.
    Talán x/2. Valakinek jobb tipp?
  • Plo Koon
    Most már bejön a Tippmix.

Itt van két tétel, amiket talán érdemes egy-egy ezressel megtenni, hátha, mindkét csapat igen erős, ezekre pedig nagy szorzók vannak.

189 1 Salt Lake - Los Angeles
    félidő:H, végeredmény:D 13.00

191 1 Salt Lake - Los Angeles
    félidő:V, végeredmény:D 12.00

Javítson ki valaki, ha nem jól látom. : )
  • kraawz
    Mai Uniber promó

Fogadjon az Unibetnél a szerdai Luxemburg U21 - Lengyelország U21 mérkőzés félidei és végeredményére (HT/FT), legalább 300Ft-ért, és ha nyer megajándékozzuk még 1000Ft bónusszal, amivel az Angol - USA szombati foci VB meccsére fogadhat élőben.
  • Cabaye
    asdadasdadsadsadasdads tipmix.hu miért nem jön be? asdasdasdasdasdadsadad
  • Blueblood
    Te is nézed az NBA-t és a Bostonnak drukkolsz? Tiszta jó:)szerintem a kövi 2 hazait megnyeri a Boston, nehezen tudom elképzelni, hogy 2-3-al érkezzen Los Angelesbe...