211992
-
Plo Koon #71034 Szerintem már nem fogjuk megtudni mennyit nyert, mert szívrohamot kapott. :D
Dél-Afrika - Mexikó meccsre milyen eredményt, vagy hány gólt vártok? -
3-1, ha feljönnek X-re onnan már hossz. és ott csak nyernek... -
Monoton #71032 Lillestrom ma csunya verest kap. -
max 300ft :D -
Narusco #71030 no mennyi? -
basszameg mennyi jött....áhh...XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD FASZOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMM,yeah -
Llodra behúzta ÉDES ISTENEM,BEHÚZTA!!!!!!!!!!!! MEKKORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IGEN,IGEN!!! -
na, valami Kovács gyerek rúgott gyors kettőt ahogy nézem...
Lilleström összekaphatná már igazán (elég egy X is, aztán majd hosszabbítás) -
Grenland 4-1 

viccesek ezek a norvég fiúk :D -
Odd Grenland 3-1 (ez így pont jó), a Follo 3-0ra veri a Lilleström-öt.. (ahol vendég továbbjutás kellene, faszom bele
)
-
anomaster #71024 jolvanakkor, másik szelóm is beuszott.... Feltoltam egy ezrest, Brescia Torinora, hogy jön e mind2 csaptnál gól, az pótolná mai kiesést... -
Follo 2-0, így nehezen lesz Lilleström továbbjutás :D -
vezet a Follo... beszarok :D -
görög 2?
nekem mára Odd Grönland győzelem és Lilleström továbbjutás kellene, eddig egyik se látszik jönni :D -
anomaster #71020 AZTAROHADT, HÁT EZ T NEMHISZEM EL!!!! UTSO PERCBEN BUKTAM BE EZRESEMET, HÁT IEN NINCSEN! -
Narusco #71019 höhö, jó de nekem a tuti meccsek kellenek. argentinok nem sűrűn vannak ilyen formában, szerintem most nyerni akarnak. -
anomaster #71018 hát argentin nigéria sztem gyanús, mert én ahogy várom, elég bundagyanús VB lesz ez, sajnos... :D Brazília, meg Spaint, érdemes inkább megtenni. Meg egy csoportkörben egy Olasz X is lesz sztem, vagy vereség, amien ratyin teljesitenek az elmult időkben. -
Narusco #71017 én is ezen gondolkodtam, de én sem mertem megtenni, inkább a mai napot kihagyom... meg szerintem a holnapit is, és ráállok a vb-re
szerintetek a vb-n melyek azok a meccsek azok, amik tutik? van bet365-ömön most 8k, amit úgy szeretnék megjátszani, hogy mindig felrakom az egészet. első meccsnek az argentina - nigériát gondoltam, utána a brazilia - koreát, majd a spanyol - svájcot. ezekre merjem ?:S -
anomaster #71016 Torino - Breascia meccsen, sztetek mennyire éri meg megtenni, azt hogy mindkét csapat szerez gólt?? 5k-t tennék le, 2,05 ös szorzó van rajta, de nem tudom merjem e :S -
Molde 0 - 2 Sogndal és még csak a 13. perc....úgy látszik, ma ez lesz a kőkemény bukovári... -
nyaldosd meg a bal herém ok? XXXD -
Igazából nincs kedvenc csapatom, egészen a főcsoport döntőkig nem is nagyon követem az eseményeket. A nagydöntő viszont kötelező program, úgy mint a SuperBowl. A mérleg nyelve most pusztán csak a Boston felé billen. :) -
az csak izé , igy irják ki a megnevezésnél , de 2-0 lett szval under 2.5 , szval a nyert, a fogadásra vonatkozik
-
Narusco #71011 mi ez az egyik semes cucc? -
139 Follo - Lilleström V 1.32
145 Lyn (H) vagy Strömsgodset (V) jut tovább V 1.30
157 Odd Grenland (H) vagy Mjöndalen (V) jut tovább H 1.06
odds:1.81
online tippek
1 06/09/2010 Chile v Új-Zéland
(Összesített gólok) alatt 2.5 1.97 Egyik sem Nyert
2 06/09/2010 Torino v Brescia
(Gól/nincs gól) Gól (mindkét csapat szerez gólt) 2.00 Egyik sem Függőben
3 06/09/2010 FC Partizan Minsk v Shakhter Soligorsk
(Összesített gólok) fölött 2.5 1.90 Egyik sem Függőben -
deköcsög :D -
Narusco #71008 lol degeci vagy :D -
Mondjuk emiatt neked nem kell túl sokat aggódnod..egy évben 1x meg csak kibírsz egy hetet.
-
Azt még hozzátenném, hogy huzamosabb ideig az alábbiakat használtam eddig: bwin, interwetten, bet and home, sportingbet, expekt, unibet, sportingbet, szóval választásom ezekből került ki. -
Nálam kezelőfelület, kezelés szempontjából az Expekt és Sportingbet jött be a legjobban eddig.
-
én inkább aszerint szeretem nézni a fogadóirodákat, hogy milyen hamar tejelnek... Ez a Betclic egész elfogadható a maga 4-5 napjával... a Bwin borzasztó, sokszor 2 hét után utaltak csak. A legjobb az Szrt, az SMS fogadásaimat általában másnapra utalják :D -
Plo Koon #71003 Unibeten, bwin-en, és betsson-on vagyok, utóbbi kettő hajszálpontosan ugyanaz, mert ugyanonnan üzemeltetik, csak a színük más. Az Unibetnek tényleg jó a kezelhetősége. -
Narusco #71002 mellesleg ha a fogadóirodákat nem a szorzók szempontjából nézzük, szerintetek melyiknek a legjobb a kezelőfelülete? én most 3-on vagyok, unibet, betclick, bet365, de szerintem messze az unibetet a legegyszerűbb használni... -
Narusco #71001 ez jó, én is ott tolom. te mire raksz? nekem gőzöm sincs. talán tényleg az x/2 lenne a legideálisabb. -
Plo Koon #71000 Amúgy Dél_afrika - Mexikó meccsen 4 vagy több gólt tippelek, 3.55-ös szorzóért a hülyének is megéri. -
Maniacfool #70999 Én is néztem, de nincs ötletem a meccsre.
Talán x/2. Valakinek jobb tipp? -
Plo Koon #70998 Most már bejön a Tippmix.
Itt van két tétel, amiket talán érdemes egy-egy ezressel megtenni, hátha, mindkét csapat igen erős, ezekre pedig nagy szorzók vannak.
189 1 Salt Lake - Los Angeles
félidő:H, végeredmény:D 13.00
191 1 Salt Lake - Los Angeles
félidő:V, végeredmény:D 12.00
Javítson ki valaki, ha nem jól látom. : ) -
Mai Uniber promó
Fogadjon az Unibetnél a szerdai Luxemburg U21 - Lengyelország U21 mérkőzés félidei és végeredményére (HT/FT), legalább 300Ft-ért, és ha nyer megajándékozzuk még 1000Ft bónusszal, amivel az Angol - USA szombati foci VB meccsére fogadhat élőben. -
Cabaye #70996 asdadasdadsadsadasdads tipmix.hu miért nem jön be? asdasdasdasdasdadsadad
-
Te is nézed az NBA-t és a Bostonnak drukkolsz? Tiszta jó:)szerintem a kövi 2 hazait megnyeri a Boston, nehezen tudom elképzelni, hogy 2-3-al érkezzen Los Angelesbe...