211992
-
De a másik 3 biztos(mondjuk semmi se biztos) -
Narusco #71073 oh sztem elnézed a dolgokat. az nem azt jelenti hogy ha bejön 3 már nyersz. hanem a tétet is 3x rajta meg, és ha 1 meccs bukik, akkor a másik három szorzójára megkapod az ezresed. tehát nem érdemes 15-öst berakni, max ha bízol benne -
Így akkor jobb a kombinált mint a normál, nem? -
Dean Winchester #71071 ja de ha tudod h nem jön be akkor miért teszed meg? -
Dean Winchester #71070 bocs én a bankszámlaszámról beszéltem h azzzal nemtudnak mit kezdeni :) az a 3*8 jegyüvel én arra gondoltam :S de ja annyira nem vágom a netes vásárlást (majd utánajárok) :) -
igen, csak akkor azt kell bejelölni a szelvényen amin feladod hogy 3/4, nem pedig azt hogy 4 meccs -
Helo!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Eddig normál tippmix szelvényeket adtam fel, de most kombináltba is meg szeretnék tenni egy pár meccset. Az lenne a kérdésem hogy ha pl 3/4 tipusu kombinált fogadást játszok és a 4 meccs oddsai 1,2 1,15 1,4 (amik biztosak) és beteszek egy 15-ös odds-ot (ami tudom h nem jön be de a nyereményemet felfele viszi a téttől függően,) tehát ez így ezt fel lehet adni? -
Te se vettél még semmit neten kártyával bakker!
Nem kell hozzá se pinkód, se semmi, csak a kártyáról a szám.
Na ez a LOL, hogy ezt te nem tudtad.
Saját érdekedben nézz utána! -
Dean Winchester #71066 holnapra ezekből válogatok.:
Fram - KR Reykjavik H
Haka - KuPS D
Mariehamn - Inter Turku H
HJK Helsinki - Vaasa H
Degerfors - Hammarby D (svéd bajnokságban mindenkinek van egy szám a HDV lehetőségeknél(idegenben és otthon is) csupán a degerfosnak van üresen a D kimenetele. igaz h csak 9 mérkőzés telt el de sztem most a 10.fordulóban nekik is jönni fog a döntetlenjük!.
Köv. 1-2 fordulóban meg idegenben is jönni fog a D sztem. -
Dean Winchester #71065 87' percben jár -
ben89 #71064 Panserraikos - OFI Kréta
meccsel nem tudjátok mivan?minden livescore oldal 90+nál kiakadt:) -
Utolsó 4 számot ki lehet takarni..de egyébként igen,ha bescanneled akkor szerinted mennyi ideig tart klónozni a kártyát? -_- -
Ki kell takarni pár számot belőle, úgy szokták csinálni ;) -
Dean Winchester #71061 LOL:DDDD
ja mert beszkenneled akkor azzal már tudnak vásárolni mi?:D
ez olyan mint egyik ismerősőm fél megadni bankszámlaszámot mert nehogy visszaéljenek vele -> hogyan?????? hiszen ahhoz kell a valós személy akié a kártya no meg a pin kódja :D -
Most viccelsz ugye?
Beszkenneljem a bankkártyámat? Hogy bárki vásárolhasson vele. -
Nem bónuszösszeg kerül jóváírásra a számládon, hanem pénz, így nem kell rajta semmit forgatni, azonnal kiveheted. (miután persze a személyidet és a bankkártyádat bescannelted, feltölötted nekik a dokumentumok közé, és hitelesítésre kerültél -> ezt szigorúan ellenőrzik) -
Csak mert:
Szóval ez bónusz, az meg:
"Pénzkifizetési kérelmem el lett utasítva
Előfordulhat, hogy a bónuszai blokkolják számláját
Amennyiben bónuszt kapott vagy nyert, a pénzre váltáshoz le kell játszania azokat
A bónusszal háromszor kell fogadni olyan eseményre, amelynek három vagy több eredménye lehet, pl. focimérkőzés, de nem teniszmérkőzés. A szorzóknak 1,20-nak vagy jobbnak kell lenniük. A bónusz két hónapig érvényes." -
Narusco #71057 semmi átbaszás, nem 1 ember csinálta meg innen, ismerettségi körömből is többen, volt aki bukta és visszakapta a 20k-t, volt aki nyert. figyelj oda a feltételekre:
3 kimenetelű meccs
1.2-es szorzó felett
(bónuszoknál ez a bónusz azért legyen ott, ha reg után nem kerül oda akkor irj levelet, de ott lesz) -
Most azt mondod, hogy ha felteszek 20k-t egy 1,5-ös szorzóra és nyerek 30.000 Ft -ot, akkor azt a 30.000 Ft -ot ki is vehetem rögtön teljes egészében?
A valós 10.000 Ft nyeremény az nem minősül bónusznak?
Mert ugye FAQ:
"Pénzkifizetési kérelmem el lett utasítva
Előfordulhat, hogy a bónuszai blokkolják számláját
Amennyiben bónuszt kapott vagy nyert, a pénzre váltáshoz le kell játszania azokat
A bónusszal háromszor kell fogadni olyan eseményre, amelynek három vagy több eredménye lehet, pl. focimérkőzés, de nem teniszmérkőzés. A szorzóknak 1,20-nak vagy jobbnak kell lenniük. A bónusz két hónapig érvényes."
Ha így van regizek tuti. -
[url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1059849103&no=69801]F.A.Q. - BetClick akció.: "20000 Ft ingyen fogadás az új tagoknak - nem veszíthet!"[/url] -
sanyiute #71054 ez egy gyönyörű dolog lenne :D -
3 fehérorosz meccsből egyet sem találtam el
- rosszul indul a kapcsolatom eme ligával idén ( ez évben még nem fogadtam rájuk ), hogy
este ne legyek meccs nélkül, rakok egy ilyet:
- Torino v Brescia Félidő
Döntetlen
1.90
- Chicago @ Philadelphia - GM 6 Végső nyertes - Mérkőzés nyertes
PHI Flyers
1.909
össz.:3,627 -
Ez komoly, hogy ha regizek betclic-en és felrakok 20k-t, majd fogadok és pl. vesztek, akkor visszakapom a 20k-t, ill. jó esetben nyerek pénzt és azonnal vissza is utalhatom a számlámra az összes pénzt ha nyerek, ha nem?
"Íme egy egyenes ajánlat: Ön számlát nyit nálunk, megköti első fogadását maximum 20 000 Ft értékben, és ha elveszíti, visszatérítjük a tétet, és kiveheti a pénzt. *(Minimum 1.20-as szorzóval, három lehetséges kimenetelű mérkőzésre feltett fogadások esetén)."
Szóval eszerint ha vesztek, kivehetem a pénzt. De ha nyerek akkor nem?
Bár sejtem ez is csak átb@szás, mert ha nyernék, akkor biztos vagy 3x 20k-t kellene eljátszanom.:( De legalább a 20k feletti nyereményem 3szorosát. -
Még tippek a válogatott mérkőzésekre??? -
Narusco #71050 igen -
Dean Winchester #71049 fasza igy kb 5000 ft minimum nyereményed tuti lesz :D -
Azt sajnos tudom én is, de a 8 millió Ft ingyen fogadás még bőven elérhető. :) -
Maniacfool #71047 Azt találtam ki, hogy rakok fel 20k-t BetClicre és megteszem az Elefántcsontpart - Portugália meccsen Portugáliát(2,20-as odds). Mellé unibetről rakok 5-5 ezret döntetlenre és az elefántokra(3+ odds). Akármi lesz az eredmény nyerek.
Milyen ötlet?(tényleg visszafizetik btw?) -
akkor holnapra bepróbálom szerintem ezt...
121 Barcelona - Caja Laboral 1.m. H 1.12
201 Dél-Afrika - Mexikó: Az 1. félidőben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.43
208 Uruguay - Franciaország: Az 1. félidőben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.41
216 Argentína - Nigéria H 1.41
222 Anglia - USA H 1.42
242 Németország - Ausztrália H 1.43
241 Szerbia - Ghána: Az 1. félidőben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.45
Eredő odds: 9.37529
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 9375 Ft
szerintem csak lesz egy gól mindenhol, akinek meg nyerni kell az nyerjen! -
DVilla7 #71045 igen szerintem igen -
köszi -
hogy rohadjanak meg, áh 
pedig raktam egy olyan szelót hogy 300ft-ból jönne 16k, és ez a köcsög Lilleström viszi el...
Ugye az jut tovább aki nyer? -
DVilla7 #71042 verjem szaros norvégok buktam 1 ezrest:S
holnap visszakel nyerni:D -
Ugyanannyi esélyed van arra a 250millióra mint a 2700millás lottó ötösre.. -
Monoton #71040 ez buko -
Monoton #71039 katt -
4-1 a Lilleström, pfff -
SMSben hogyan tudsz fogadni? -
Játszik valaki sportingbeten ilyen tippjátékot 250 millióért? :) -
én félidő 0,5 overt megtoltam, csak jön...