211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • firetree
    De a másik 3 biztos(mondjuk semmi se biztos)
  • Narusco
    oh sztem elnézed a dolgokat. az nem azt jelenti hogy ha bejön 3 már nyersz. hanem a tétet is 3x rajta meg, és ha 1 meccs bukik, akkor a másik három szorzójára megkapod az ezresed. tehát nem érdemes 15-öst berakni, max ha bízol benne
  • firetree
    Így akkor jobb a kombinált mint a normál, nem?
  • Dean Winchester
    ja de ha tudod h nem jön be akkor miért teszed meg?
  • Dean Winchester
    bocs én a bankszámlaszámról beszéltem h azzzal nemtudnak mit kezdeni :) az a 3*8 jegyüvel én arra gondoltam :S de ja annyira nem vágom a netes vásárlást (majd utánajárok) :)
  • szomferi
    igen, csak akkor azt kell bejelölni a szelvényen amin feladod hogy 3/4, nem pedig azt hogy 4 meccs
  • firetree
    Helo!
    Egy kis segítségre lenne szükségem. Eddig normál tippmix szelvényeket adtam fel, de most kombináltba is meg szeretnék tenni egy pár meccset. Az lenne a kérdésem hogy ha pl 3/4 tipusu kombinált fogadást játszok és a 4 meccs oddsai 1,2 1,15 1,4 (amik biztosak) és beteszek egy 15-ös odds-ot (ami tudom h nem jön be de a nyereményemet felfele viszi a téttől függően,) tehát ez így ezt fel lehet adni?
  • kirol
    Te se vettél még semmit neten kártyával bakker!
    Nem kell hozzá se pinkód, se semmi, csak a kártyáról a szám.

Na ez a LOL, hogy ezt te nem tudtad.
    Saját érdekedben nézz utána!
  • Dean Winchester
    holnapra ezekből válogatok.:

Fram - KR Reykjavik H
    Haka - KuPS D
    Mariehamn - Inter Turku H
    HJK Helsinki - Vaasa H
    Degerfors - Hammarby D (svéd bajnokságban mindenkinek van egy szám a HDV lehetőségeknél(idegenben és otthon is) csupán a degerfosnak van üresen a D kimenetele. igaz h csak 9 mérkőzés telt el de sztem most a 10.fordulóban nekik is jönni fog a döntetlenjük!.
    Köv. 1-2 fordulóban meg idegenben is jönni fog a D sztem.
  • Dean Winchester
    87' percben jár
  • ben89
    Panserraikos - OFI Kréta
    meccsel nem tudjátok mivan?minden livescore oldal 90+nál kiakadt:)
  • Keroz1n
    Utolsó 4 számot ki lehet takarni..de egyébként igen,ha bescanneled akkor szerinted mennyi ideig tart klónozni a kártyát? -_-
  • szomferi
    Ki kell takarni pár számot belőle, úgy szokták csinálni ;)
  • Dean Winchester
    LOL:DDDD
    ja mert beszkenneled akkor azzal már tudnak vásárolni mi?:D
    ez olyan mint egyik ismerősőm fél megadni bankszámlaszámot mert nehogy visszaéljenek vele -> hogyan?????? hiszen ahhoz kell a valós személy akié a kártya no meg a pin kódja :D
  • kirol
    Most viccelsz ugye?
    Beszkenneljem a bankkártyámat? Hogy bárki vásárolhasson vele.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Nem bónuszösszeg kerül jóváírásra a számládon, hanem pénz, így nem kell rajta semmit forgatni, azonnal kiveheted. (miután persze a személyidet és a bankkártyádat bescannelted, feltölötted nekik a dokumentumok közé, és hitelesítésre kerültél -> ezt szigorúan ellenőrzik)
  • kirol
    Csak mert:

Szóval ez bónusz, az meg:
    "Pénzkifizetési kérelmem el lett utasítva

Előfordulhat, hogy a bónuszai blokkolják számláját
    Amennyiben bónuszt kapott vagy nyert, a pénzre váltáshoz le kell játszania azokat
    A bónusszal háromszor kell fogadni olyan eseményre, amelynek három vagy több eredménye lehet, pl. focimérkőzés, de nem teniszmérkőzés. A szorzóknak 1,20-nak vagy jobbnak kell lenniük. A bónusz két hónapig érvényes."
  • Narusco
    semmi átbaszás, nem 1 ember csinálta meg innen, ismerettségi körömből is többen, volt aki bukta és visszakapta a 20k-t, volt aki nyert. figyelj oda a feltételekre:
    3 kimenetelű meccs
    1.2-es szorzó felett
    (bónuszoknál ez a bónusz azért legyen ott, ha reg után nem kerül oda akkor irj levelet, de ott lesz)
  • kirol
    Most azt mondod, hogy ha felteszek 20k-t egy 1,5-ös szorzóra és nyerek 30.000 Ft -ot, akkor azt a 30.000 Ft -ot ki is vehetem rögtön teljes egészében?
    A valós 10.000 Ft nyeremény az nem minősül bónusznak?

Mert ugye FAQ:
    "Pénzkifizetési kérelmem el lett utasítva

Előfordulhat, hogy a bónuszai blokkolják számláját
    Amennyiben bónuszt kapott vagy nyert, a pénzre váltáshoz le kell játszania azokat
    A bónusszal háromszor kell fogadni olyan eseményre, amelynek három vagy több eredménye lehet, pl. focimérkőzés, de nem teniszmérkőzés. A szorzóknak 1,20-nak vagy jobbnak kell lenniük. A bónusz két hónapig érvényes."

Ha így van regizek tuti.
  • jAsOn VoOrHeEs
    [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1059849103&no=69801]F.A.Q. - BetClick akció.: "20000 Ft ingyen fogadás az új tagoknak - nem veszíthet!"[/url]
  • sanyiute
    ez egy gyönyörű dolog lenne :D
  • sztiiw
    3 fehérorosz meccsből egyet sem találtam el - rosszul indul a kapcsolatom eme ligával idén ( ez évben még nem fogadtam rájuk ), hogy
    este ne legyek meccs nélkül, rakok egy ilyet:

- Torino v Brescia Félidő
    Döntetlen
    1.90
    - Chicago @ Philadelphia - GM 6 Végső nyertes - Mérkőzés nyertes
    PHI Flyers
    1.909

össz.:3,627
  • kirol
    Ez komoly, hogy ha regizek betclic-en és felrakok 20k-t, majd fogadok és pl. vesztek, akkor visszakapom a 20k-t, ill. jó esetben nyerek pénzt és azonnal vissza is utalhatom a számlámra az összes pénzt ha nyerek, ha nem?

"Íme egy egyenes ajánlat: Ön számlát nyit nálunk, megköti első fogadását maximum 20 000 Ft értékben, és ha elveszíti, visszatérítjük a tétet, és kiveheti a pénzt. *(Minimum 1.20-as szorzóval, három lehetséges kimenetelű mérkőzésre feltett fogadások esetén)."

Szóval eszerint ha vesztek, kivehetem a pénzt. De ha nyerek akkor nem?

Bár sejtem ez is csak átb@szás, mert ha nyernék, akkor biztos vagy 3x 20k-t kellene eljátszanom.:( De legalább a 20k feletti nyereményem 3szorosát.
  • firetree
    Még tippek a válogatott mérkőzésekre???
  • Narusco
    igen
  • Dean Winchester
    fasza igy kb 5000 ft minimum nyereményed tuti lesz :D
  • Tigristank
    Azt sajnos tudom én is, de a 8 millió Ft ingyen fogadás még bőven elérhető. :)
  • Maniacfool
    Azt találtam ki, hogy rakok fel 20k-t BetClicre és megteszem az Elefántcsontpart - Portugália meccsen Portugáliát(2,20-as odds). Mellé unibetről rakok 5-5 ezret döntetlenre és az elefántokra(3+ odds). Akármi lesz az eredmény nyerek.

Milyen ötlet?(tényleg visszafizetik btw?)
  • szomferi
    akkor holnapra bepróbálom szerintem ezt...

121 Barcelona - Caja Laboral 1.m. H 1.12
    201 Dél-Afrika - Mexikó: Az 1. félidőben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.43
    208 Uruguay - Franciaország: Az 1. félidőben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.41
    216 Argentína - Nigéria H 1.41
    222 Anglia - USA H 1.42
    242 Németország - Ausztrália H 1.43
    241 Szerbia - Ghána: Az 1. félidőben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.45

Eredő odds: 9.37529
    Tét: 1000 Ft
    Várható nyeremény: 9375 Ft

szerintem csak lesz egy gól mindenhol, akinek meg nyerni kell az nyerjen!
  • DVilla7
    igen szerintem igen
  • dragon11
    köszi
  • szomferi
    hogy rohadjanak meg, áh
    pedig raktam egy olyan szelót hogy 300ft-ból jönne 16k, és ez a köcsög Lilleström viszi el...
    Ugye az jut tovább aki nyer?
  • DVilla7
    verjem szaros norvégok buktam 1 ezrest:S
    holnap visszakel nyerni:D
  • Keroz1n
    Ugyanannyi esélyed van arra a 250millióra mint a 2700millás lottó ötösre..
  • Monoton
    ez buko
  • Monoton
    katt
  • szomferi
    4-1 a Lilleström, pfff
  • dragon11
    SMSben hogyan tudsz fogadni?
  • Tigristank
    Játszik valaki sportingbeten ilyen tippjátékot 250 millióért? :)
  • szomferi
    én félidő 0,5 overt megtoltam, csak jön...