211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    jól de akkor gondolkozzál már tényleg,hogy akkor ma lett volna a görög meccs meg az összes többi amire lehetett fogadni? annyi vb meccs egy napon?főleg h jun 11-én kezdődik :D
  • Forza Italia
    azért írták Sz 23:50 mert csütörtöktől van az új fogadás vasárnapig. Aki szerdán rakta meg, az 23:30 ig fogadhatott rá. A meccs attól függetlenül pénteken lesz
  • Plo Koon
    Úgy emlékszem hogy a Dél-A.-Mex. meccs Sz 23:50-re volt kiírva a tippmix oldalán egy listán a többi szerdai mérkőzéssel, és úgy hogy csütörtöki meccsek még nem is voltak kitéve. Rosszul emlékeznék? :O
  • sanyiute
    ?:D
  • Dean Winchester
    jóhogy csak próbálja :D
    nem esélytelen végülis...
  • Forza Italia
    Dél-Afrika - Mexikó D
    Uruguay - Franciaország D
    Dél-Korea - Görögország D
    Argentína - Nigéria H
    Anglia - USA H

Fater ezzel próbál szerencsét
  • sanyiute
    1.szeló

(0-1) Dél-Afrika - Mexikó V
    (0-1) Uruguay - Franciaország V
    Dél-Korea - Görögország A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz H 1.48
    Argentína - Nigéria H
    *(1-0) Szerbia - Ghána H
    Németország - Ausztrália H

200FT tét

2.szeló

Argentína - Nigéria H
    Anglia - USA H
    Németország - Ausztrália H
    Dél-Korea - Görögország A mérkőzésen lesz kiállítás (H), nem lesz kiállítás (V) V 1.25
    Uruguay - Franciaország A mérkőzésen lesz kiállítás (H), nem lesz kiállítás (V) V 1.26

200FT tét
  • Dean Winchester
    minden a pénzről szól...
  • sanyiute
    (0-1) Dél-Afrika - Mexikó V
  • SeanJRRussel
    Nagyon szépen köszönöm
  • sanyiute
    bocsánat írnám le miket ratam de nem ezt!:D:D
  • sanyiute
    *(0-1) Dél-Afrika - Mexikó H
  • Forza Italia
    11-én kezdődik a VB akkor hogyan játszották volna tegnap??? Gondolkodjunk kicsit. Amúgy SZ az szombat is lehet:)
  • Plo Koon
    Dél-Afrika - -Mexikó meccs nem tegnap estére volt meghirdetve? Most ez hogy van?
  • Forza Italia
    az h ha 0.5 over akkor az azt jelenti h 1 gólt szerez valaki akkor megvan. 2.5 over meg h legalább 3 gól kell. Under pedig h alatta.
  • SeanJRRussel
    Elmagyarázná nekem valaki h a 0,5 over meg 2,5 over ezek mit jelentenek vagy h lehet ezt kiszámolni pontosan?
  • smith09 #71098
    Mexikó és franciák meccse x.
    Ennek ellenére a csoportot az urugay nyeri
  • Random work
    Megrakom a Dél-Afrika - Mexikó meccset X-re és párhuzamosan a gólok számára is kitalálok valamit.
  • CB SNIPER #71096
    nah kezdödik lassan :D
    Dél-Afrika - Mexikó 2.55 / 3.10 / 2.51
    erre pl ki mit mond meglesz elsö féldiö 0.5 over? 1.4-ért +
    Uruguay - Franciaország 3.25 / 3.25 / 2.01 elsö félidö 0.5 over 1.4-ért a kettö összerakva szerintem már böven jó.. :o vagy elsö mérközésen 4vagy több gól 3.55ért? :o vélemények? xd
  • gameplusz
    Köszi, én megpróbáltam, a többi nem rajtam múlik.
  • solymibolymi
    Sok sikert sikert ehhez a szelvényhez GAME,de van egy olyan érzésem hogy ez menni fog a levesbe
  • Random work
    Ez azért vicces, hogy nincs meghívás mert szokjon össze a csapat, de vásárolni lehet tagságot. :D
  • Desiderata #71092
    nézz szét fórumokon, annó 2 ezer körül volt, most nincs meghívás gondolom több
  • Random work
    Igen?? Hogyan? Erről nem tudtam. Mennyiért?
  • Desiderata #71090
    vásárolni lehet reget
  • bakkerman
    kérlek szépen ha nem takarja le a kártyaszámot,a lejárati dátumot,és a CVC kódot(utolsó 3 szám a hátlapon) akkor bármelyik fogadóportálra töltet fel casht au illető,anélkül hogy kódokat kérne...kivenni ugyan nem tudná a pénzt,de attól lehúzni le tudja az embert...vigyázni kell,ezek a mai kártyák túlságosan is modernek,például az enyém vásárlásnál lófaszt se kér,lehúzzák,és lent is a pénz...
  • gameplusz
    Na mostmár csak bízni kell...

• Random work
    Köztudott, hogy eddig is meghívós volt és most a meghívást is felfüggesztették szóval ne invitálj senkit mert csak csalódnak amiért nem tudnak regelni.
  • Desiderata #71086
    ncore torrent oldalon lehet fogadni a VB meccseire, jó móka, aki nincs regisztrálva az szerezzen gyorsan reget :)
  • Narusco
    chicagora raktam. meggyőzött az előző győzelmük.
  • kirol
    Nem!

Nem kell messzire menni, pl. VIP tagság befizetés itt SG-n, sima bankkártyával, nem kell hozzá semmi, mint máshol se, csak leolvasod a kért adatokat a kártyáról. És már költöd is a pénzt.
  • sztiiw
    Én azon elven, hogy most a Phila jön egy győzelemmel betoltam őket nyerőbe, viszont nem tudtam eldönteni, hogy lesz e hosszabítás vagy nem így végső győzelmet raktam, kisebb odds de biztosabb!
  • sztiiw
    Ja és még egy kis számisztikai hülyeség a Fram - KR meccshez : ez a meccs az 5.fordulóból maradt el, és abban nem született vendég győzelem.. még! - persze az idei formát tekintve amúgy a Fram az esélyes de azér megér egy misét !
  • Narusco
    engem is érdekelne itt mindenkinek a chicago - philadelphia (vagy fordítva) meccsről a véleménye, tanulok itt érettségire, de ma rohaggyakmeg megnézem, és akkor már valamelyikre dobok valamennyit... ötletek?
  • sztiiw
    Degerfors - Hammarby : döntetlen tippet "kölcsönveszem" holnap !
    viszont a Fram - KR Reykiavik meccset én x vagy 2 be szúrom... az okból, hogy a KR még nyeretlen és a tavalyi második helyükhöz képest idén nagyon gyengén teljesítettek eddig magukhoz képest, szerintem ideje zárkózniuk.
    más: hajnali phila - chicago-ról mit gondolsz?
  • rooney8
    go to faq :)
  • dragon11
    Mindenképp kombinálttal játssz, ha nyerni is szeretnél.(11es szorzók nem adják könnyen magukat..)

mondjuk 1,05ös is elmegy akármikor, tehát..
  • firetree
    Helyesbíts ki ha nem így van de ebben az esetben(3/4) 4db 3-as kombináció van és a 4db 3-as kombináció oddsait összeadják és elosztják 4-el? Az átlagot pedig a téttel szorozzák meg és ez a nyeremény??
    Lehet hogy nagy hülyeséget írtam, nézzétek el nekem.:P
  • Maniacfool
    Most nézem a Luxemburg meccset, háááát....durva.
    Jó hogy nem tettem meg végül is, egyrészt nem nyertem volna, másrészt tiszta lehetetlen dolog lett volna élőben kétszer megforgatni a pénzt(mert élőben kellett).
  • Maniacfool
    De ez csak a dombornyomott kártyára vonatkozik nem?