211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Keroz1n
    Én se tettem azóta h nyertem két millát..:/ na de majd most!!!Vagy csőd közeli helyzetbe kerülök vagy jó lesz a nyaram:DDD.
  • buldozer99
    alap, franciák ellen énis rakok:)
  • Oziris666
    Spanyolok mindig elcseszik...
    (Tudom EB,na az volt az egyetlen kivétel)
  • Blueblood
    vagy x...én 1x-re rakom a meccset.
  • fsgh
    Sziasztok! VB-re visszatérek:D Bl döntő óta nem raktam.

Első meglátásom az Uruk megverik a Franciákat:)
  • Blueblood
    talán...bár én az első fordulót megvárnám a nagy tétes rakással, mer ilyenkor még nem lehet sejteni h ki milyen formában van.
  • Forza Italia
    Matt és Shep hol vagytok mikor kellenétek???:D
  • Forza Italia
    az az igazság h a felkészülési meccseket nézve egyetértek, de ez a VB és itt azért kijelenteni h ki lesz ott butaság. A nagy csapatok az elején megnyomják, h az első 2 meccsüket nyerjék és biztos továbbjutók legyenek, így a 3. meccsen egy kicsit lehet pihentetni.
  • SeanJRRussel
    Angolok sztem az 1. 5 ben se lesznek benne.
  • Tigristank
    Az durva lenne. :D
  • Forza Italia
    Argentína - Nigéria H
    Németország - Ausztrália H
    Anglia lő gólt

ezt rakom nagy téttel
  • Monoton
    Szerintem meg Észak-Korea - Dél-Korea döntő lesz :DDD
  • rooney8
    mindenki őket tolja... sztem angolok is simán ott lehetnek a döntőben :D
  • Forza Italia
    Ehhez mit szóltok???

Rooney, Messi és Podolski gólt lő:D
  • Keroz1n
    0 spanyolok nyernek vagy a hollandok.
  • rooney8
    angolokat mennyire tartjátok esélyesnek a végső győzelemre? :D
  • Keroz1n
    Apaa kezdőőődik apa kezdőőődiiiiik . Jáááj ..be kell szereznem egy dekódeeeert,tudja valaki hogy melyik lenne jó?
    HÁDÉ-ban szeretném lesni.
  • Blueblood
    Dél-Afrika Mexikó nálam 2,5 alatti meccs, mert a nyitómeccsek mindig szarok, a hazaiak nem túl gólerősek, de ahogy Matt is írta, hazai csapat nyitómeccsen csak vmi csoda folytán szokott kikapni tőle alig erősebb ellenféltől. Konkrét tippem a döntetlen, azon belül 0-0 max 1-1.
  • Narusco
    némat auszrál helyett szerintem is inkább rakd be a brazil - koreát meg a spanyol - svájcot. az 1.3 az 1.5 helyett, nem olyan sok...
  • Blueblood
    Sztem meg a sajtó által kissé lesajnálnt német válogatott megmutatja, hogy a sikeréhes ifik nagyon jók és lazán továbbjutnak a csoportból. Hogy onnan mi lesz, az szerencse kérdése is. Sztem ha az Argentin-Angol-Német hármasból egyet ki kell hagynom, akkor az az Angol. USA jó volt a mini vébén (könföderációs kupa).
  • Dean Winchester
    én tartom magam ahhoz az állásponton miszerint Ausztrália a 4 évvel ezelőtti (Hollandia-Ausztrália 1-1) bravurját most is véghez tudja vinni, no meg nekik drukkolok ebben a csoportban (igy lehet elfogult is vagyok).
  • Forza Italia
    Argentína - Nigéria H
    Németország - Ausztrália H
    Anglia lő gólt

Nagyobb téttel sztetek mehet???
  • kraawz
    magyarul érvényes, köszi!
  • jAsOn VoOrHeEs
    A 4-es pontot tessenek már elolvasni a További részleteknél. :)
  • Dean Winchester
    több három kimenetelű = kombi :D
  • Random work
    Az első fogadásod számít! Azt kell egy háromkimenetelűre tenni.
    De egyébként mikor írod be az összeget kiírja, hogy ezért ját bónusz ha ezt nem írja ki akkor nem jár.

De kérdezzétek meg őket ha nem vagytok valamiben biztosak.
  • tetrodotoxin
    Akkor elnéztem, bocsi, akkor ugyanaz
  • FTorres9
    És Hendire jó? Az is 3 kimenetelű, vagy több 3 kimenetelű meccsre feltehetem a 20ezret?
  • Narusco
    nem simán X-et írtam, hanem 1X-et, duplaesélyt.
  • Narusco
    nem jól értelmezted amit írtam.
  • Random work
    Kombi nem jó!
  • tetrodotoxin
    Azért nem ugyanaz, mert ha X-re tesz alapból, akkor csak akkor nyer, ha döntetlen lesz, azzal a hendivel viszont akkor is nyer, ha döntetlen, és akkor is ha a hazai csapat győz...magyarul 2:3-hoz nyerési esély.
  • Dean Winchester
    de
  • kraawz
    Akik csinálták már a Betclicet

A 20.000 Ft visszatérítési bónusz csak egy, három kimenetelű meccsre érvényes, vagy mondjuk akár kombira is, amiben csak három kimenetelre fogadtam. ( pl Argentína-Nigéria , Spanyolo.-Svájc kombiban )
  • Forza Italia
    holnapra ezeket néztem

Dél Afrika - Mexikó minkét csapat szerez gólt.
    Uruguay - Franciaország 1.félidőbe 0.5 több gól lesz
    Franciaország szerez gólt

Vélemények???
  • DVilla7
    hali mindeninek valaki rakott a francia-szerb röpire???:D
  • Narusco
    ha van egy 1-0-os hendi, és valaki H-t rak, az nem ugyanaz mintha 1X-re fogadna alapból? mégis nagyobb a szorzó... ez miért van?
  • Narusco
    lol ti komolyan elhiszitek ezt? ha valaki vásárol fórumról reget (amit tilt az oldal), és azt egy admin megtudja, úgy basz ki mint macskát szarni.
  • Dean Winchester
    remélem én is de most is elmondom én ott 1-0át várok :D max 1-1 de h 3 gól legyen az kizárt.
    nos azért most az szrt-re egy szavatok se lehet hiszen elég sok lehetőséget adtak 1-1 mérkőzésre és minden 1es kötésbe téve :P
    mexikóra azt mondtam volna h 2.5 over 2.07 ért de én gondolkozom a mintkét csapat gólt lő lehetőségen 1.8ért hiszen ez biztosabb valamivel.
    Hiszen ha 1-1 akkor nyertem mig az overrel nem! azt meg kizárom h egyik csapat 3-0ra nyerjen minimum :)
  • CB SNIPER #71115
    najo kész a 3 szelvényem remélem golgazdag mérközések lesznek holnap de legalábbis a francián meglesz a 2.5 over :DD remélem :D