211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Shep
    Hát nem egészen, gondolád ezt újra :)
  • Keroz1n
    A quarter final az a negyed döntő?Azaz tovább kell jutni a csoportból és meg is van?
    1.45-öt adnak erre a spanyolokra.:S

Vagy az nem az?

Will the team reach the quarter-final?
    Spanyolország
    Igen
    1,45
    Nem
    2,50
  • Odacsap77
    1000 Ft ben megéri megrakni hogy Forlán rúg gólt?!
    Tippmixen szerencsejáték zrt. nél 2.7 es oddsa van, 2700 jönne ha verne egy gólt?
    Szerintem rúg eggyet ti hogy érzitek?
  • sztiiw
    Nem túl nagy meggyőződéssel(téttel) egy ilyet mindenféleképpen rakok:

Dél-Afrika v Mexikó 1 / 2.75
    Uruguay v Franciaország Félidő X / 1.909
    össz.:5,24

Dél Afrikát azért mert úgy gondolom meccset mindenféleképpen fognak nyerni a vb-n, és erre a három ellenfél közül talán Mexikó ellen van a legnagyobb esélye és miért ne a nyitónapon? Meghát 2,75 jó odds egy hazai csapatra akit szurkolói és valószinű, hogy még "mások" is támogatnak. Uru - Francia meccsen az első félidőben csak tapogatózásra és zárt, biztonsági játékra számítok.
  • isi
    én az angol sikerben nem lennénk olyan biztos! Az USA nak nagyon jó küzdős csapat van.
  • Random work
    Köszi!

Ez nagyon jóó!
  • szomferi
    ez tényleg nagyon jó kis naptár, köszi szépen!
  • ben89
    nem tudom hogy linkelték e de nagyon jó kis naptár!
    http://www.marca.com/deporte/futbol/mundial/sudafrica-2010/calendario-english.html
  • szomferi

hétvégére :)
  • szomferi
    ááááááááá de boldog vagyok, nem vitte el a szelómat tegnap a Barca :D
    most nézem hogy a 2. meccsre tettem H-t, nem az elsőre :D
    bár nem tudom miért volt a tippmixben csak a 2. meccs, mikor még az elsőt se játszották le
  • szomferi
    nyitómeccs elemzés
  • CB SNIPER #71263
    kezdödik kezdödik kezdödik...:o

• gameplusz
    Nyitó meccsre én rakok egy első félidőben 0,5 over-t, talán meglehet :)
  • Blueblood
    sztem igen. Német meccsre? Mind2 csapat szerez gólt és a szögletek száma 10,5 felett. De nem kell megfogadni a tanácsom, mer egyáltalán nem biztos, hogy a németek mennek el, nálam argentína a sötét ló, bár a tippmixblogon mindenki mondja h ők a 3 1,4-es szorzós közül a tuti!
  • Blueblood
    Yeeeeaaaah nyert a Boston!!!:D Kár hogy már nem volt tétje szelvény szemponjtjából mer a kurva Barca kosár elvitte:

Ezekután viszont a kövi meccsen senkinek semmit nem ajánlok, bármi előfordulhat, bárki nyerhet!
  • Dean Winchester
    jó mert félidőbe megakartam tolni a hazait 500al kb. :D de 1-0 lett aztán megmondom mind1 így jártam :( de ezek szerint jól.
    kansas meg jött szépen.
    dc united meg bazz 0-3 ról 90ben 2-3 lett pedig jött mellé a boston is :(
  • Random_
    Én is a gólokkal játszom inkább.
  • Random_
    Én is ezt így tudtam mert haverom megnézte az ÁSZF-et és ott az volt, de ezért is írtam, hogy meg kell őket kérdezni...
    Ők tudják a legjobban mire fizetnek mire nem.
  • kraawz
    kombira is fel lehet tenni, ott van, hogy gyűjtőfogadást is engednek!
  • Narusco
    én pont a 2,5 feletten gondolkodtam. nemtom nézel e brazil focit, de azok hajtanak mint a meszes, ontják a gólokat, és a mexikóiak is olyasmik lehetnek... meg ezek az afrikaiak is szerintem pörögnek...
  • dragon11
    Jó választásnak tűnik a nyitómeccsen a 2,5 under.. nem ?
  • sztiiw
    Vége : Fram 2 - 3 KR Reykjavik
    van egy kis sikerélményem mára... remélem a Boston is nyer hajnalban!
  • szomferi
    akkor te mit raknál a német meccsre? mert nekem csaj az necces, a német gól lószart se fizet, nem éri meg, maradnak a gól overes játékok meg a lapok-szögletek, kiállítás és 11-es...
  • sztiiw
    Fram 2 - 3 KR Reykjavik
    Basszus kurva nagy mákkom van... 2:0 ról az uccsó 15 percben forditott a KR!!!
    Remélem marad így percek vannak hátra.
  • Blueblood
    1. forduló, vigyáznék ezzel, de aztán lehet h jön a papír, ez csak 1 apró (lehet h téves) megérzés
  • Narusco
    tök tetszik a vb már most... ha van vmi napi 1 tuti, ami nem jön ki kettőre, csak hozzávágok egy jónak tűnő vb meccset, és meg is van a szorzó. ilyen volt a chicago... egyedül csak 1.9-et ért ,de raktam mellé egy brazil győzelmet, és máris 2.1 =) nemtom ezt megcsináljam e a bostonnal, meg mondjuk argentinával, vagy brazil-spanyollal.
  • szomferi
    igen ezt láttam is, de csak nem hagyják magukat a németek, az angolok és argentínok pláne :D
  • rooney8
    elég jónak tűnik :D lehet én is feldobom 300al :D mondjuk az nem tetszik benne, hogy több napos :D
  • Blueblood
    leírtam már, leírom még1x: szerintem el fog menni egy a 3 tuti (angol, argentin, német) meccs közül egy, szóval én semmiképp nem raknám egy szelóra.

Dean, te ezt hogy látod?
  • buldozer99
    sima német győzelem
  • Dean Winchester
    ja , no para :)
  • szomferi
    84 Dél-Afrika - Mexikó: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.80
    101 Uruguay - Franciaország: Franciaország szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.23
    135 Argentína - Nigéria H 1.40
    152 Anglia - USA H 1.41
    215 Szerbia - Ghána: Szerbia szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.26
    222 Németország - Ausztrália H 1.41

Eredő odds: 7.76452
    Tét: 500 Ft
    Várható nyeremény: 3880 Ft

ezt valószínű hogy feladom holnap
  • szomferi
    német meccsre mit vártok?
  • Matte
    na nehogy magadra vedd ám.
  • Dean Winchester
    mi volna ez az Expekten?
    fogadok és kilehet választani.:

Válasszdd ki a verseny opciót a promocióban való részvételhez:
    CHAMPIONS CHALLANGE
  • Blueblood
    ilyen kicsi az odds erre? Pedig nem vmi esélyes...
  • szomferi
    Barca kiszopott, bundabunda
  • Dean Winchester
    éjjelre.:

54 Seattle - D.C. United D 3.25
    42 Kansas City - Philadelphia H 1.80
    12 Boston - LA Lakers 4.m. H 1.69
    Eredő odds: 9.88650
    Tét: 200 Ft
    Várható nyeremény: 1975 Ft
  • Dean Winchester
    176 Uruguay - Franciaország: A végeredmény 1:0 és D. Forlan szerez gólt H 23.00
    Eredő odds: 23.00000
    Tét: 200 Ft

Várható nyeremény: 4600 Ft

ha nem raktam volna már meg az 1:0 pontos eredményt akkor ezt megraktam volna :D
  • Narusco
    én még mindig azon vagyok, hogy nem éri meg pl a nyitómeccs végeredményére tenni. annyira 33-33-33% az esély mindenre hogy nem is mondom, dél afrika hazai, mexikó jó formában, épp ezért lehet X, vagy akármelyik elgyalázhatja a másikat. francia meccs ugyanolyan, papir alapján sima francia, de azok meg szenvednek. ezeken fog elmenni a szelód, inkább tegyél kis tétet a nyitómeccsekre, hogy legyen min izgulin, és utána nagyot az argentin-német-angol-brazil-spanyol meccsek közül párra. én majd sztem a gólokkal fogok játszani első nap.