211992
-
Dean Winchester #71314 közben én meg ki is dobom a szelvényt,hiszen itt mindkét csapat nem fog már gólt lőni :( -
Dean Winchester #71313 de van amelyik oldalnál az is megvan határozva h 1 reg 1 gépre mehet csak.... vagy vmi hasonló -
vagy itt, mert nekem most elment a kép -
kösz G -
Ferrari23 #71310 Így gondoltam én is, hogy akkor lehet gond, ha a két regnél ugyanazok az adatok vannak megadva. Köszi!! -
itt -
tud valaki valami linket tolni ahol neten élöben tudom nézni? -
mehet persze, tesóval és faterral én is egy IP-n vagyok, probléma még nem volt belőle. a probléma az, ha van két regisztrációd és mind a kettőnél elküldöd az irataidat a kiutalás miatt.. ott bukta van :) -
Ferrari23 #71306 1 számítógépről lehet több embernek interneten fogadni? Gondolok itt arra, hogy van egy regem, egy másik családtag is regel, a saját valós adataival, saját bankártyájával stb. Szóval ez mehet ugye? -
Hali. Megraktam egy 500-assal poénból hogy Vela gólt rúg. Hát kevés hiányzott, kár hogy les volt :) -
Nekem meg a szöglet 10,5 alatt fog 10000% elmenni...már van 7!!! -
Dean Winchester #71303 na bazz maradt 8 perc h lőjjön vki egy gólt :S -
Sok szerencsét mindenkinek.:D -
Már nem is nézek be ide, mert csak elkeserítetek, hogy nem nyernek majd a franciák. :(
Remélem nem lesz igazatok! :) -
Arra meccsre egyedül azt érzem ,hogy over és Franciák nem nyernek ,de hát a Franciák bármire képesek, lehet nem rakok majd csak gólokra. -
Dean Winchester #71299 ha ez segít akkor én megraktam uruguay-t félidőben :)
dél afrikara meg a 2.5 over helyett mindkét csapat lő gólt!
dél afrika kezdi a félidőt no meg első gól az első 28 percben megfog születni -
Oké, de tippmixen annyi nincs:) én már raktam h mind2 csapat szerez gólt, h anelka nem szerez gólt, hogy nem lesz kiállítás és h 10,5 szöglet alatt lesz. ha vmi jó tippet kapnék tőled akkor azt megraknám (gondolkoznék egy uruguay szerzi 1. góltban) még 7 előtt. -
DVilla7 #71297 Röplabdára rakott valaki:D? -
Hát nem is raktam rá még semmit :) Arra még van idő. -
vassildiko86 #71295 Szerintem Mexikó és Uruguay fognak nyerni a nyitónapon. -
teljesen háromesélyes, de én inkább még mindig x2-őt mondok. -
Dean Winchester #71293 vb nyitó meccsen afrikai csapat sosem szenvedett vereséget.
szenegál elverte franciákat míg kamerun 1990ben a címvédő argentínokat? ebből kinndulva tényleg nem lehetetlen h a most 12 veretlen meccsnél járó Dél Afrika hazai pályán ne kapjon ki. -
Ja és az Uruguay meccsre nem raksz semmit? ne mond:) -
"2010. jún. 06. 18:10 | privát | galéria | válasz erre | | #70340
nyitómeccsen házigazda a legritkább esetben szokott kikapni, max akkor ha az ellenfél legalább 3 dimenzióval jobb focit játszik. ez a veszély most nem áll fenn, szóval hazai vagy döntetlen, szerintem utóbbi (egy jó 2-2)."
Ezt Matt írta. Ez győzött meg benne, hogy nem nyer Mexikó. A hazaiak mellett a hazai pálya és a jó forma szól, a vendségek mellett a keret és az edző, ezért lesz döntetlen. -
Gabriel Heinze, az argentin válogatott védője arra utalt, a Nigéria elleni első meccsen három védővel kezd a csapat
Itt aztán lesz gólzápor :D -
és h fizettél kártyával?(bocs de nem vagyok jártas) -
Meglátom, a mait meg már tudod :) Bár haver most azt modja Mexikó nyer, hát na majd meglátjuk, mindenesetre van rá esély. -
-
A döntetlent én már meg is raktam (szar unalmas 0-0, 1-1 lesz, kevés sárga, kevés szöglet), de a vébé idejére nem írnád be a szelókat ide? (vagy esetleg ha ide vmiért nem, akkor pü-be?) -
Szelvényeket :)
Mára az első meccsre x-et várok -e szerint raktam a dolgokat. -
Legyen ahogy mondod ;) -
Miket raksz a vébére? -
na, egy kisebb all-in arra, hogy nem nyer ma dél-afrika du :) -
akhork #71281 Nyerjen uruguay, franciák meg olaszok meg menjenek a levesbe :D, jó az a bet -
Urugay-Francia ne legyen már x, hanem nyerjenek a franciák, mert a betclick akcióval őket raktam meg 20k-val.
Szóval nem lenne rossz 22k-t nyerni. -
Én az utalást nem tudom mert kártyával fizettem ahhoz meg kártyaszám kell csak. -
Le van írva az oldalon mennyi idő alatt érkezik ki a pénz. Ha kártyáról fizetsz azonnal felkerül a számládra és 5 napon belül kifizetik rá.
Ha utalással fizetsz akkor 2-3 nap és vissza a pénz 7-10 nap alatt ér. -
aki utalt már betclicre az irja már le h egész pontosan h kellett utalni, és h kb mennyi idő amig kiküldik a pénzt előre is köszi -
én csak azt raktam h Dél Afrika és Mexikó is lő gólt. AMúgy 1-1 re számítók -
Sztem MExikónak elég jócsapata lett és sztem nem fogja megverni Afrika.Sztem legjobb esetben X v. V lesz a vége de du kiderül úgy is.Én X re és V re raktam valamint a Urugay-Fro is X vagy H.Remélem vmi pénzecske jön ma.