211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Matte
    de mélyen..
  • THeArrow
    numancia bekaphatja :D
  • Dean Winchester
    akkor se értem :D ok h felnyerem magam annyira de akkor se all ineznék egy ilyen meccsre akármilyen biztos vagyok benne :D
    na vajon látunk-e a vb 5. mérkőzésén végre 3 gólt egy meccsen?
  • szomferi
    nem fullos a srác, csak pl 25k-val rakta kb 2 napja a hokit is, abból is jött, meg előtte szépen felhúzta 5k-ról a szelót, meg asszem 20-30k-val rakta Kínát röplabdában 5,50-ért, amit meg is nyertek 3-1re :)
    és azt mondta hogy nagyon biztos volt az X-ben, ezért merte rátolni az egész bankot :)
  • kirol
    Hogy lesz e 2 gól a meccsen? :D
  • CB SNIPER #71549
    ha jol hallottam kihagyja a köv meccset még...
  • Rash87
    Vki nem tudja,h majd a Hollandoknál Robben játszani fog v. sem?
  • DVilla7
    Kirol itt megtudod nézni http://www.eredmenyek.net/Handball.aspx

:D
  • LES FORZA INTER
    vagy érdemes lehet (0-2) Anglia - USA USA-t megtenni 1.48al?
  • SeanJRRussel
    Nah mérgemben tettem egy hendis X et angliára 4000 es téttel.Ha ez nem jön marad a forma1 holnapra.
  • kirol
    Szerintetek az Anglia - USA meccsen lesz min. 2 gól?
  • sztiiw
    Nem tudja valaki véletlenül, hogy a 18:00 kor kezdődött kézimeccsek eredményeit hol lehetne követni?
  • LES FORZA INTER
    bakker még jó h nem mertem megtenni hendiben argentinát, és adtam az erőnléti edző szavaira: messi fáradt

mellesleg ezt érdemes lehet feltenni?

anglia - USA anglia 1.45
    (0-1)holland - dán holland 2.45
    (0-1)német - ausztrál német 2.15

500-->3818
    anglia hozza vajon, és németek akarnak sziporkázni vagy szimplán hozzák csak?
  • banok
    na most a szerb kézi válogatott kell.
  • Forrest Gump
    Fake az a kép.
    Eredménynél 1 - 1 van, a meccs 0 - 0 lett.
    lol
  • fradis
    Az a baj srácok h meg van halva a világ a nagynevű csapatokért FRA,ARG stb és közben nemérnek semmit Németország és Hollandia az a két csapat akiktől sokat várnak és sokat is fognak nyújtani
  • Plo Koon
    Az első mondatot is jól megfogalmaztam. :D
  • Plo Koon
    Érdekesmód a vb előtti meccsek tele voltak 4-5-6 gólos meccsekkel. Mindenki most kezd el balfék módjára focizni, 5 méterre hagynak ki gólokat a kaputól, amikor már csak egy kapus van előttük. Hogy Messi nyomorék, azzal meg bárki egyetérthet. Húgomat meg majd küldöm a helyére. xP
  • dragon11
    harapd el a nyelved^^
  • CB SNIPER #71535
    Remélem angolok kikapnak :o nemcsipem öket xd
  • Narusco
    tényleg idegesítő ha nem jön a hendi azért, mert kihagynak 20 helyzetet amit be kéne rúgni, bár szerintem az eredmény nem annyira meglepő, max az első 5 perc után. én is többet vártam ,de benne volt, nigériaiak szívósak... nem tudom a dél-korea - nigérián mi lesz, szerintem a nigéria - görögországon nigéria győzelem várható.
  • buldozer99
    attól mer elmegy a mixed, eggyik játékos sem nyomorék, sosem értettem ezeket a hozzászólásokat...:)
  • buldozer99
    akkor szólj a hugodnak hogy utazzon ki:D
  • SeanJRRussel
    Hihetetlenül buzik ezek az argentínok ennyi helyzetet kihagyni,szevasz mixem el is ment.Messi meg egy köcsög nyomorék!!!!!!!
  • kraawz
    már csak este angol meccsen 1x kell és jöhet 14.000 :)
  • Plo Koon
    Nem értem, miért Messit figyelik folyton, mit össze bénázott, vagy 10 helyzetet hagyott ki, és akkor még finom voltam, ezeket a húgom is berúgja.
  • buldozer99
    ezazz, argentína is megvan.. ;)
  • Ramox
    vicc, 10e ft:(
  • kraawz
    jók ezek az argentínok, de maradona nem tudja összerakni a csapatot..
  • Ramox
    basszus messi. . .
  • dragon11
    Mostanában jók a megérzéseim, éreztem hogy csak simán rakjam őket..
  • Ramox
    :@ Hasonló gondolataim vannak. Egyik szelvényen legalább 2 argentín gól van, másikon pedig hendis győzelem.
  • WuFraZselic
    istenem, balfasz argentínokon bukom a mixem, mikor akar behozni egy GÓLSZERZÉSRE ALKALMAS csatárt Escobar? mert itt akkor sem lesz hendis győzelem ha higuainnal szembe védők sem lennének. sőőt, 1-1 is benne van

nice, most meg 4v2be basszák el
  • rooney8
    hát jah, ez már beteges :S :D
  • miluu92
    Este Rooney és hendis angliai győzelem?
  • Dean Winchester
    attól függ mennyire van tele :D figy ha full pénzes a srác akkor siman megdobja de sztem ez még w77d-n is túl tesz. nemtom de ha megnyerném a lottó 5öst akkor se hiszem h ekkora tétet dobálnék egy szelóra :) pláne nem egy ikszre. mert mivan ha megkapta volna a büntetőt franciaország...

Shep
    [Törl] ma 14:16 | privát | galéria | válasz erre | #71482
    "Mindig a meccs előtt találom ki, úgyhogy nem hiszem."

akkor írd be meccs előtt :) megrakod és beírod...

• miluu92
    Hát szerintem se.
  • kraawz
    kétszer már csak Enyeama-n múlott.. Milito be, Higuain le :)
  • Shep
    Hát úgy látom ma nem lesz Messi gól :(
  • rooney8
    hát én is csak annyit tudok ami oda le van írva... de kell regisztrálnod, ott megadni a számod és kell lennie pénznek a számládon...