211992
-

ez igy lesz!
-
Osztom az elképzelést!
2.20-ért ez ajándék.
-
193 1 Algéria - Szlovénia 1. félidő eredménye D 1,94
222 1 Németország - Ausztrália 1.35 H
206 1 Szerbia - Ghána 1.95 H
Ez korrekt, nem ? -
Narusco #71631 

algéria meccsről mi a véleményed? -
holnapi szerb győzelmet tuti megrakom 2.20ért -
CB SNIPER #71629 ASDADSADSADSsadasd :D:D:D:D -
De annyit még ehhez, ohgy a Boston az előző meccsen se tudta lefogni se Bryantet (bár őt igazából képtelenség) se Gasolt, ami nagyobb hiba, lévén azért Gasolt 20 alatt lehetne simán tartani, Bryant más szint. Előbbi 33, utóbbi 21 pontot dobott. -
Dean Winchester #71627 jóvan bazz simán benne volt az iramból ítélve :D főleg h félidőben 1-1 is volt.......... :D -
Ha az egyik csapat megnyer 4 meccset akkor van vége. Nagyon várom, hnap tuti megnézem az ismétlését! Egyébként nem ajánlom a Bostont, az előző meccsen a nagy számok törvénye alapján mondtam, hogy nyernek, nehezen, de nyertek. Ha százalékolni kellene, hogy ki nyer, én 60-40-et mondanék a keltákra, met nehezen tudom elképzelni, hogy 2-3-as hátránnyal utazzanak Los Angelesbe...de már 2 idegenbeli siker is született a párharc során, szóval ha kikap most a Boston, attól még a kövi meccsen simán nyerhet a LAL otthonában.
De azért inkább Boston Celtics a tippem! -
Dean Winchester ma 21:23 | privát | válasz erre | #71582
....
ez a meccs fasza. most jön a 2.5over :D h. ....
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Dean Winchester #71624 nem muszáj 1 nap alatt visszanyerni :D
éjjelre boston? egyébként 4 meccsig megy a párharc ugye? -
Heskey miatt buktunk ma.
Holnap meg nincs elég meccs, hogy visszahozzam magam.
fasza. -
Nem akarom szidni Capellot, mer klasszis edző és tudtam, hogy egy győzelem megsüvegelendő teljesítmény lett volna az angoloktól, láttam tavaly az összes USA meccset a mini vébén és nagyon szimpatikus, jó csapat benyomását keltette bennem.
De! Heskey minek??? Komolyan mondom, ő az angol Torghelle! Csak mig Torghellénél azon csodálkozik az ember, hogy ilyen minimális tehcnikai tudással hogy lehet ennyi válogatottságot elérni, az Heskeynél a gólok számára váltható át...(bár torghelle sem gólerős és heskey sem technikás, szóval ezért is a párhuzam szerintem...) Az angolok is csomót gúnyolják, asszem dalt is írtak róla, hogy az a sok gólos diadal amin még heskey is betalált (huh nem tudom melyikre éneklik, de kifejezetten miatta írtak egy ilyen gólérzékenységét jogosan ócsároló nótát). -
Meghát egy csoport rangadón ahol a két legjobb játszik, mindig benne az x !
Majd a két gyengébb ellen brillírozznak... -
Hát nem is ,mert Domenech legalább VB-ezüstérmes:P -
Szerintem az Algéria-Szlovéniát fontold meg. Nem biztos, hogy azon jön a 2,5 felett. Szerintem én arra döntetlent rakok, aztán lehet h neked lesz igazad:) A Többi jónak tűnik, így, hogy a 3db 1,4-es szorzós válogatott közül 1 már elment így holnap német győzelmet várok és én is sok gólosat, 3-1-et tippelek, jók az ausztrálok de szerintem a lendületes, fiatalos németeken nem fognak ki. -
Dean Winchester #71618 azért Capello-t ne tedd már össze Domenechel :D
dragon11.: ja heskey... inkább köszönd meg h Howard nagyokat védett :D -
Dean Winchester #71617 ne hibáztasd , volt egy félideje angliának h lőjjön egy gólt! szerncséjük van akkor Rooney nem kapufát lő.
egyébként meg én a Japán elleni meccs miatt se mertem rájuk rakni, mondom megnézem most itt a vb-n mit produkálnak.
vb topikba vki belinkelt egy összesített eredményt
Anglia-Usa 9 meccs 7 gy 2 v Anglia mérlege :D egyből jött h ez most akkor iksz lesz :( -
DVilla7 #71616 Heskey jó adott 1 gólpasszt a kapus 1 szar -
Dean Winchester #71615 no ma se láttunk 3 gólt! szlovén meccsen sztem mindkét csapat lő gólt de 2.5 overt teszek rá! 6.vb mérközésen illene látunk 3 gólt.
ghánára is lehet 2.5 overt
ausztrália meccsre meg 4 gólt várok!
vendégeknek drukkolok igy sztem ausztrália gólt lő rakom meg.de nemtudom még pontosan :D ha vmeiket nem érzed te vagy lebeszélsz akkor megfogom fontolni.
-
Számból vetted ki a szót.
Grat Anglia, nagy voltál.
szívből kívánom ne jussanak tovább.. és 4év múlva ki se jussanak.:)
amit ezek produkáltak, az szánalmas volt. -
Plo Koon #71613 Hát azért a drukkerek 98%-a elvárt volna még egy gólt, főleg az angoloktól. Tiszte Argentin belesz*rás ment, vége előtt ráérősen passzolgatnak, nagyon égő viselkedés... -
Capello is ugyanolyan fasz mint Domenech meg Maradona!
Mind3 megtalálta a legbalfaszabb támadóját Heskey,Govou,Higuain! -
choco #71611 Ez jó vb lesz ha a csapatok nem akarnak nyerni... -
Jól éreztem, hogy a 3 papír (argentin, angol, német) mind nem fog jönni, nem is tettem meg. -
Ferrari23 #71609 Argentína - Nigéria 1
Anglia - Usa over 1,5
-
hihhetklen argentína meg anglia kezet foghat 2 nyomorék csapat... -
EZAZ ANGLIA, EZAZ HESKEY.
SZTÁR CSAPAT a legjobb játékossal. -
bazzeg... -
Kösszzzzzzzzzz U.S.A.! 
megmentetted a napom ezzel az x el! -
kurva green:@ -
Jó neked, buzi tippmixen nincs duplaesély. -
na, jött a mai kötelező, ha nem is túl könnyedén..
argentín győzelem, anglia 1x
8500 -> 14 000 -
Matte #71601 hát ez b..... ennyit az angolokról -
Egy angol 11est már, ha ennyire bénák.. -
Plo Koon #71599 Jabulani, félreírtam. -
Plo Koon #71598 Azért az a fránya jabulami és csinált már turpisságokat. :D -
Megvan a szöglet is. Te Ghána győzelmet vársz? Hogyhogy? És a másik 2 meccsre mit teszel? -
hát rúgjon már anglia még1et hát komolyan hihetetlen amiket ezek csinálnak -
Meg is van!