211992
-
Matte #71714 +1 -
Tényleg nagyon örülne mindenki ha a meccs előtt (és a tippmixesek kedvéért ha lehet jóval előtte h még meg lehessen fogadni) beírnád a tippjeidet, mert ezekszerint te tudsz vmit ha meg merted rakni a ghána meccset:) -
Itt aki sok gólt képes rúgni,brazilok,spanyolok,hollandok.Érdekes ,hogy eddig csak korea tudott 2 gólt rúgni:-) Szerencsére azért ezt 0-1-ről játszottam.Éreztem,hogy a szerbek nemlesznek nagyon gólképesek,remélem a németek sem 2 gól ott belefér. -
Ferrari23 #71711 Hát ezek után németektől is döntetlent várok, vagy vereséget :D -
Hazavágták a napomat a Szerbek ! Thx.: Kuzmanovics, Lukovics 
Legalább egy x et hozhattak volna vazz... -
Ghána egész jó szorzóért jött :) -
Dean Winchester #71708 nabazmeg
pedig modntam h nyerni fog ghána :D ti meg mondjátok szerbiát igy még 0-1el se mertem a vendéget megtolni :SSSS shit :D
szép volt a kapufa :P -
eddig ez a vb hóttotál vicc számomra, egyszerüen nulla de tényleg -
DVilla7 #71706 nekem is német győzelem+ levante és 13k bevétel a hétvégén -
Narusco #71705 gratulálok... hülye köcsög, minek ér bele kézzel -
Ferrari23 #71704 Ennyit a szerb győzelemről :D -
Nekem már csak német győzelem kell, és jön valamennyi a konyhára..
Reménykedjünk. -
Dean Winchester #71702 egyetértek. sztem is az angol usa volt a legjobb...
"Lehet senki nem szólt a csapatoknak ,hogy a focit gólra játszák?"
ja hát első körben az iksz is jó mindenkinek, no meg minek nyíljanak ki azért h bekapjanak egy feles gólt?
majd a 2.körben fog jobb lenni hiszen akkor már igen csak nyerni kell az egyik csapatnak. de a 3.kör lesz a legjobb mikor adott csapatnak kötelező a győzelem.
de én a hollandoktól várok kb 3 gólt minimum.
hát az esti meccsre meg rohadt kíváncsi leszek h ott lesz-e 3 gól. -
Én zsebpénzből játsszom (egy részével), abszulút hobbiból, kis téttel (és majd csak ősztöl neten). Szerintem amennyi úgymond "fölös" pénzed van, azzal játssz.
Van aki úgy játsszik, hogy duplázókat rak (szal 2 legyen az eredő odds) és teszem azt kezd 200-al, abból lesz 400, aztán 800 végül 1600 és akkor újrakezdi. Vagy elrakja a felét. De bármikor meg lehet bukni eközben, szóval én azt játsszom nagyobb téttel amit nagyon érzek, vagy itt találok olyan tippet ami számomra meggyőző és azt kicsivel, amire úgy gondolom h "megér egy 200-ast" kategória -
nekem az tetszett volna ha nyertek volna...
na itt bejött a félidő X tippem, csak lesz 2 gól itt is már :D -
bravo86 #71699 Hát igen ez nézőpont kérdése...most inkább támadjanak és nyíljanak ki hogy aztán lekontrázzák őket? Ha jó a védekezés akkor lecseszik a csapatokat hogy gyenge meccset játszanak...
Az a nézőknek lehethogy jó ahol sok a gól de ott meg iszonyat gyenge a védekezés... -
Sejtettem hogy óvatosan kell bánni azzal a 2,5 overrel akár a szlovén, akár a szerb meccsre:)
sajnálom h ilyenek ezek a vébé meccsek, nem méltóak a világbajnoksághoz
Majd a német meccsen jön a 2,5 felett! Ha ott sem akkor tényleg meg kell várni a jövő hetet, de én azt érzem, hogy ott meg lesz. Kap 1-et a szedett-vedett (Westermann és a régóta hiányzó Metzelder) német védelem, de rúgnak 3-at!
Szerintem a vébé eddigi legjobb meccse az Angol-USA volt. Az tetszett. -
Realtibi #71697 Elsősorban azokhoz szól ez a kérdés, akik rendszeresen sportfogadnak.
Ti az alaptőkétek hány százalékával játszotok, vagy mi szerint variáljátok a téteket? -
Ferrari23 #71696 Hát itt lassan az 1 gólért is imádkozni kell, pedig nekem kellene a szerb győzelem, de nagyon ... :( -
Hát beszarás, hogy lement 6 meccs itt a 7. és ezen sem lesz legalább 3 gól. Lehet senki nem szólt a csapatoknak ,hogy a focit gólra játszák? -
Dean Winchester #71694 úgy néz ki megkel várni a hollandokat :D -
jah :( -
be vannak oltva gól ellen -
Hát szerintem itt se fog megszületni az első 2,5 over. :) -
Ferrari23 #71690 Felívelgetnek, de azokból is 10-ből 1x át tudják venni :D -
Ferrari23 #71689 Szerbek ritka szarul játszanak..... -
Narusco #71688 tökéletes -
Dean Winchester #71687 1-2 :S -
legyen csak 2-1:D -
3-1 lesz ez a meccs, félidő 1-1 -
A Dél Korea - Görög meccs is egész jó volt,bár nem a görögök miatt:P -
remélem gólzáporos meccs lesz végre, de minimum lőjjön 1-1 gólt mind2 csapat... -
Monoton #71682
-
Mert az univerzum törvényeinek ellentmond, hogy valakinek sikerüljön a 7/7 ezért úgy tekintik ,hogy csaltál és ennek örömére többet nem is játszhatsz :) -
Monoton #71680 Na majd mindjárt rájuk írok, tegnapi nyereményt se írták még jóvá. -
Itt is éppen most panaszkodik valaki ezügyben. -
az Anglia-USA jó volt, a többi kaki. A Dél-Afrika-Mexikó relatíve jó volt, attól a 2 csapattól pláne nyító meccsen jobban nem várhattunk. -
nálam be se jön az unibet :D -
Monoton #71676 Aha persze, az utolsó kérdés után :)
-
CSak lehet h nekem van iylen érzésem de eddig ezen a vb-n még jó meccset nem nagyon láttam,ezek bevannak oltva foci ellen vagy nem tudom h mi van ezekkel a játékosokkal.Nagyon kaki eddig ez az egész.