211992
-
Lesz gól. :D -
Dél-Afrika-Uruguay meccsre valami jó tipp?? -
Ez szép volt
-
van egy érzésem, hogy ma megszakad a kevés gólos széria, és 2 meccsen jön az over 2.5, de akár mindhármon. -
jezjezjez #72230 halljátok eddig kb minden meccs bejött volna, de nem tettem meg semmit:P
kardinho te tényleg leakasztottál 36K-t???
najó az északkorea picit meglepett, de azt sejtettem h a portugálok elbénázzák. -
úristen, szép. 
-
kardinho #72228 HaHaHaHaHaHaHa:D
Hollandi-Dánia (H) 1,44
Olaszország-Paraguay (D) 3.25
Elefántcsontpart-Portugália (A Mérkőzésen nem lesz gól) 7,75
HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa:D:D:D:D
1000 Ft---->36270 Ft
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D -
Teniszből ezek szerintetek működhetnek?
Azarenka - H. Watson
Meccsgyőztes : Azarenka 1,15
L. Safarova - K. Clijsters
Meccsgyőztes : K. Clijsters 1,20
-
Dean Winchester #72226 talált egy bomba gólt :D + kapufa :D -
Az Uruk sztem tuti nyernek, mert különben a MMExikó és francia lép tovább.
Ezt ők is tudják. Dél Afrika talált egy gólt MExiikó ellen különben meg helyzetük sem volt. -
Az a helyzet h nekem mindkét szelvényemhez kell..sőt 3hoz is de nem mertem simába tenni csak 1gólos előnnyel azaz lényegében X2...
Nem tudom h miért ekkora a szorzó,ok hogy a franciák nem jók most,de azért egy kicsit más kategória még mindig dél afrika és franciao...mégis 2.3 körül van uruguay szorzója,és még X2-be is 1.33 körül.
Forlán és Suarez a francia meccsen kb az első 10 percben játszott,amire még ki is mertem mondani hogy na ez igen..aztán beállt minden, és ment a lámulás.. -
a max amit merek már tenni az hogy Uru szerez gólt, mert hogy két meccs alatt Forlán és Suarez ne találjanak be olyan nincs :D -
Holnapi dél afrika - uruguay meccsről beszélgessünk egy kicsit...
Miért ilyen irreálisan magas uru szorzója?
Dél afrika egy nulla volt az első meccsen,sajnáltam is hogy kihúztak egy X-et,mondjuk nyitómeccsen csúnya lett volna kikapni.De most szerintem sima uru győzelem lesz.Szerintetek? -
Dél-Korea - Észak-Korea! Döntőt a népnek!
-
Én babonából nem mesélek fogadásaimról még le nem tudom őket mert csak besülök. :)
Mindenesetre az Angol X nagyon megszopatott persze ha számításba vettem volna az Angol-Japán barátságoson is mit műveltek lehet nem bukok.
Már lassan csak dupla esélyt vagy azt merem megtenni, hogy lesz gól... esetleg...
A németek nem szaroztak ők tolták neki rendesen. Pedig az elemzésekben nem dicsőítették őket mégis mit játszottak. -
Hát én már nem lepődnék meg a dolgon. Az mekkora lenne ha a végén a döntőt Dél-Korea meg Honduras játszaná :) -
Igen, de ott a többi csapat is a csoportban és ez elég nevetséges ha arra számítanak más se akar nyerni.
Majd kiderül hamarosan... -
CB SNIPER #72217 1 J. Benneteau - J. Blake 1.65 / - / -
3 N. Almagro - L. Kubot 1.28 / - / -
kurvaszerencse hogy amiket portugália helyett akartam rakni bejött volna....amugy nemtudom ilyen állapotban egyellöre semmit majd meglátom de nemsokára wimbledon nah az lesz csak a "pew pew" xd -
Aztán majd úgy gondolkodnak ,hogy hú van 1 pontom ha megint x-elek lesz 2 még mindig jó lehetek. -
Ahogy haladnak a csoportmeccsek beindul a taktika rendesen és a küzdés szerintem. Aki most nem szerez 3 pontot annak bele kell húzni a következő körökben. Én optimista vagyok a meccsek színvonalát illetően. Csak az a kurva duda ne lenne! -
Hát talán azért mert a foci a közönség szórakoztatásról kellene, hogy szóljon, főleg mivel a focisták meg a FIFA stb. a szurkolókból él, namármost sokat fognak érni az 1 gólos meccseikkel ha a szurkolók megunják és nem járnak ki a meccsekre, a TV-ben nem nézi a kutya sem a "gólparádékat", akkor nem lesz bevétel a közvetítési díjakból ,emg a közben leadott reklámokból. Akkor aztán milyen jó lesz, megy mindegyik vissza a mezőre szántani. Az ok, hogy védekeznek ,de ne 11-emberrel egy hibára várva, hogy na majd abból csinálunk valamit. Az egész VB-n kb. 3-4 csapatot leszámítva mind erre játszott eddig. Rendben van, hogy első meccs, meg eredményesség meg akármi, de egy profi támadó játékosokból álló csapat ne védekezzen már 90 percig. -
Teniszre mit tudnál ajánlani a holnapi napra?
Nem vagyok otthon benne, de focit én is kicsit parkoltatnám.
Egyébként nem értek annyira a focihoz, de szerintem Észak-Korea sose lesz papírforma. Annyira egyediek minden tekintetben és szerintem az ellenfelek ezért is kicsit tartanak tőlük. Masszív védelem és iszonyat fegyelmezettség. Elég izgalmas. -
Monoton #72212 VB-t én is hanyagolom -
CB SNIPER #72211 jolvan faszom a Vb-be egy darabig inkább rakok NBAre mármint uccso két meccsre mert a kövit nyeri a lakers :D(nah meg az azutánit is xp) meg tenisz meg ami van... -
én az utolsó ezresemet a spanyolokra raktam hendiből..csak bennónk bízom már...remélem -
én már itt semmiben sem lennék biztos. mai meccsre is mindenki azt hitte hogy fesztivál lesz, fossz@r korea jujj, erre egy gyenge 2-1 lett... -
Matte #72208 1.22-re? -
Spanyolok mennyire tuti hogy nyernek? :D Érdemes 5 ezerrel megdobni? -
Matte #72206 szánalom volt brazília is. -
Dean Winchester #72205 én meg félidőbe raktam meg csak 200 ft-al a 2.5overt 4es szorzóért ,
mondom 2.félidőben jön a jogabonito :D
de szemeztem a korea gólt lő opcióval 10es oddsért (de erre kb 100 ft-ot akartam volna tenni :D de mivel nem akartam bukni igy nem raktam rá)
ezen még akkor gondolkozom... (dél afrikatól meg félek mert lehet látunk egy jó szaftos 0-0 ás meccset)- viszont ott a 2.5 underen 1.5 a szorzó -> lehet most borul a papír azt vki nyer 2-1re
181 Honduras - Chile: Honduras szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.66
200 Spanyolország - Svájc: Svájc szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.95
Eredő odds: 3.23700
-
Pl én...vicc a vébé, asszem nagy téttel nem fogom játszani. legalább ez egy egész jó 2. félidő volt, ennek azért örülök, az, hogy nagyobb pénzem vt a brazil 2 gólos sikeren, annak nem.:) -
Dean Winchester #72203 csak a cikk miatt x2őt mondok,de mivel a hazai csapat nem ikszelt igy ikszet teszek erre a meccsre egy 200 ft-os szelón.
Hammarby - Ljungskile
Hullámvölgyben a Hammarby
A svéd klubcsapat a legutóbbi öt meccséből négyet elveszített, és a Superattanban visszacsúszott a 11. helyre.
A zöld-fehérek jól kezdték a szezont, azonban május 7.-én a Brage elleni hazai vereség megtörte a lendületüket, és azóta csupán 3 pontot gyűjtöttek. Szegény embert az ág is húzza, múlt hét csütörtökön a bíró kiállította a védelem oszlopának számító Saez Jarpát, így a gárdának most nélküle kéne feltartóztatni a Ljungskile csatárait. A vendégek a 6. helyen állnak a tabellán, és az utóbbi hetekben remek formába lendültek, tehát számítani lehet arra, hogy borulni fog a papírforma. -
Maniacfool #72202 Brazília - Észak Korea 1,5 over 1,85
Brazília - Észak Korea 1 1,1
Elefántcsontpart - Portugália X 3,1
Spanyolország - Svájc 1 1,23(holnap)
Brazília - Észak Korea Páros 1,9 -
Ezen a Vb-n ???Simán
Spanyolok dettó így fognak szenvedni vagy még jobban mint ma a Brazilok!!! -
svájci gólra ne tegyél sztem.. -
én b@zmeg :s nem hiszem el, utolsó 2500ftomat tettem fel 0-1-es hendin a brazilokra :c lesz@rom, többet nem fogadok, fos vb :o -
224 1 Argentína - Dél-Korea 1.33 H
234 1 Németország - Szerbia 1.55 H
240 1 Anglia - Algéria 1.21 H
188 1 Spanyolország - Svájc 1.22 H
244 1 Hollandia - Japán 1.32 H
tudom sokadszor írom be srácok, elnézést.:\
sokan mondják hogy jó, csak a német győzelem nem olyan biztos mások szerint.
Valaki itt sima győzelmet vár.. szerintetek inkább kihagyjam? Bár a játékuk elég meggyőző volt.. -
Dean Winchester #72197 meghát. remélem korea ilyen focit fog produkálni portugália ellen és nyerni fognak!
egyébként 2.53 volt a szorzó a koreai gólra :D bazz éreztem de féltem megtenni! mind1. mostantól nem fogok félni.
holnapra honduras-svájc-dél afrika gól fog menni -
CB SNIPER #72196 hányan kapnak most agyfaszt akik handyvel tették? :D -
szép, megérdemelték!!!