211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • kraawz
    bárki bármit mond, ez szánalmas.

nekem az egész focitól elvette a kedvem ez a VB 1 hét alatt.
  • rooney8
    hát ajánlom, mert a pénztárcám már nem sokáig bírja :D
  • Dean Winchester
    jaj legalább később mondjatok már véleményt :D ne az első kör után.
    kövi meccsen pl. spanyoloknak is kötelező lesz a győzelem tehát elvileg ugy fognak játszani mint a svájci gól után mivel kell a 3 pont nekik.
    szóval sztem mostmár jönni fognak a jó meccsek!
  • Rockynhooo
    azt is bírom hogy java része az embereknek hogy írja rögtön hogy Brazil - Német döntő :D mire fel ? :D eb-n is hogy jajj Holland - Német döntő... aztán hollandok kiszoptak valami falutól :D
  • Rockynhooo
    Számomra itt véget is ér a VB... nem bírom tovább nézni ezt a szar antifocit.. erről szólt a BL is de hogy még ez a fos vb is erről szóljon... álljunk be 9en basszuk ki a labdát aztán majd lesz valami... gratulálok.. elméletileg azért van hogy nézzük és jol érezzük magunkat kapják a millákat és szórakozzon az ember.. takarodjanak a gecibe és játszák le zártkapuk mögött meg ne is adják le tv-be az ilyen szarokat. azt hiszem elkezdek golfot nézni abban talán több taktika van.
  • kraawz
    de
  • dragon11
    máker vagy ember:D
  • Narusco
    +1
    amugy sem értettem hogy mi ez a rajongás feléjük, mostanában mindenki spanyol fan, és nem csak a 14 éves ribancok akik csak torrest ismerik. remélem Németország megnyeri a döntőt Brazília ellen.
  • csabeda
    megfogadtam h csak egyik csapat rúg gólt de azé nem erre számítottam:D
  • zaki
    egyébként ne a svájcot szidjátok, mert ha mi pl kijutnánk, mi is ezt játszanánk... be kell lőni a heylzeteket, különben visszanyal a fagyi, most is ez történt... ettől függetlenül a legjobb meccs lett a gól után, szomorú, hoyg ennyit kellett rá várni...
  • redbullkimi
    a kurva kibaszott anyjukat a spanyoloknak. rühellem őket de tuti voltam benne hogy nyernek.. erre 0-1 .:(:(:S
  • tetrodotoxin
    nem hergelem az embereket, egyeltalán nem akarok én senkinek se rosszat, csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy a ugyebár ha fogadsz, az szerencsejáték, amiben nem véletlenül szerepel a szerencse szó, és ha sok pénz úszik el rajta, akkor az illető ezt felvállalta. és azt is mondtam, hogy nem ítélek el senkit, mert lest*rozza a vb-t. de akkor is még sok van a vb-ből, én majd a végén alkotok véleményt
  • DVilla7
    fasza 5k-m ment el ezen a szaron:@
  • SeanJRRussel
    Te kraawz nem Chester Benington van a logódon?
  • SeanJRRussel
    5 percet sokaltam én is de szorítottam Svájcnak h kapjon ki vagy egyenlítsen spanyol.
  • kraawz
    chilének a VBt!
  • rooney8
    idióta balfasz spanyolok :@
  • Dean Winchester
    én meg svájcot 2.00 ért :D pedig a gól után megakartam tolni az under 1.5et :D nem mertem :(
    nahhhh csak h ne duplikált üziként küldje el :D
  • SeanJRRussel
    Hányan lesznek idegbetegek most????
  • w77d
    ez ennyi.... ez a VB tartogat még meglepiket, én biztos vagyok benne, hogy egy kurvára esélytelen csapat nyeri meg...
  • sanyiute
    Holnap angolok 0-1 re szopnak most megmondom....
  • Random_
    Asszem gratulálok a svájci ismerőseimnek!
  • Matte
    remélem kiesnek és egyébként szájbakúrják az anyjukat :D

buzi spanyol köcsögök.
  • sanyiute
    na ez szopáás....
  • Narusco
    hagy ezt abba
    sok embernek sok pénze úszik el, nem kíváncsi senk iarra hogy itt hogy hergeled az embereket. szar a vb eddig ,nincs gől, tele van köcsög csapatokkal akik csak beállnak a kapujuk el. mi az hogy miért itélünk 1 kör alatt? nézz már meg régebbi vb-t... gyerek fejjel ültem és tátottam a számat a meccsek alatt, nem fogadtam meg semmi de élveztem, ha most nem fogadnék leszarnám az egészet, ki kíváncsi 0-0 meg 0-1-es meccsekre...
  • zaki
    LOLOLOLOLOOOOOL
  • tetrodotoxin
    nekik ez sokkal jobban megéri, de ha jól láttam a meccset, akkor svájc a vezető gól után is támadott...vagy rosszul emlékszem?
  • Random_
    A bíró is sokat tehetett a meccsre ha 5 percet hosszabbított. :D
  • ManOfTheLight
    BUNDA AZ EGÉSZ VB
  • Random_
    De miért nem játszanak? Miért törvényszerű, hogy eltotyognak az első csoportkörben mert majd a következőben belehúzunk???
    A kis csapatoknak nem prosztó küzdeni csak a nagyoknak???
  • tetrodotoxin
    szerintem meg csak rosszul tippeltek...na jó ez csak poén volt, de hát ha nem jön be akkor rossz a tipp :D saját magad ugyanannyira hibás vagy, ha megteszed a vesztes csapatot, mint maga a vesztes csapat nem? :D
  • Forza Italia
    egyetértek veled nagyon. Inkább költöm a pénzem cigire + piára (szarom a tüdőmre + a májamra:D) mint erre a VB-re.
  • sztanko15
    és ők európa bajnokok '-,-
  • dragon11
    Sajnállak Titeket fórumozótársak.:(

nekem csak ezer megy el, éreztem. Ezen csak nevetni tudok.:)

btw Nekem még plusz a VB..

nem baj, majd megrakom USAt és Ghánát azok tuti hozzák.
  • Random_
    Inkább követem a Svéd első osztályt vagy valami Dél-Amerikai kupát mint ezt. Eleve elviselhetetlen a közvetítés az átkozott dudák miatt és még a meccsek is szarok. Respect Németeknek és Braziloknak bár a Brazilok is csak a második félidőre javultak fel.

Persze majd mindent ráfognak a labdára...
  • gameplusz
    Persze, hogy így gondoljuk, hiszen úszik a pénz az ilyen könnyelmű játékon. Most is össze-vissza kapkodnak, a kapu felé se lőnek...
  • kirol
    Na ennek is örülök! :)
  • Forza Italia
    szégyen a köbön. Megbukott a nagy spanyol válogatott. Ez a torres egy kalap fos. Ha a Barca ezért ad 70m fontot magam alá hugyozok.
  • tetrodotoxin
    azért az is durva, hogy valakik az első csoportkör utolsó meccsén már eldöntik, hogy sz*r a vb...csak a csoportkörben lesz még dupla annyi meccs, mint amennyi eddig volt, és most jönnek majd a nyerési kényszer alatt játszott meccsek, ott lesznek a jó meccsek. és én akkor is becsülöm a kis csapatot, aki kivédekezi és lehet hogy szerencsés góllal, de meg is veri a "nagynevű" ellenfelet. nekem ez a véleményem, de senkit nem ítélek a saját véleménye miatt
  • sztanko15
    Istenem...hétvégén discoba akartam menni mondom még nyerni kellene előtte valamennyi pénzt..kombináltba raktam Honduras hendivel, spanyolok meg még 3 másik meccs...hát nem egy hoszú életű szelvény ez semm...:S mert ez már nem lesz H az tuti. Szóval igy a hétvégének lőttek:SSSS Ekkora 1 szar VB-t:SSSS