211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • SeanJRRussel
    7400 hozott urugváj ma.
  • SeanJRRussel
    miért fizetnének???Mindet el kel találni,ha csak ne kombináltba tetted meg 3/4 be mert akkor elég 3 meccs de arra 4X tétet kellett fizetned akkor.
  • DVilla7
    nem csak ha minda 4
  • Dobronski
    Valaki felvilágosítana? Tippmixen fogadtam, 1 szelvénnyel 4-et. Ha a 4-ből 3-at eltalálok, fizetnek?
  • DVilla7
    holnap 5k ból minimum 20k kéne:D
  • szomferi
    hopphopp
  • Dean Winchester
    szép :D
    eddig két mai eredmény 0-1 lett! remélem azért ez nem marad 0-1!
  • csabeda
    vmi ilyesmire gondoltam:D
  • csabeda
    Uruguay győzelmet kérnék:D
  • sztanko15
    ez bejöhet?? mert ha igen akkor lehet megrakom énis kombiba:D
  • Shep
    Hát ezt a bunkerfocit annak idején már az NSZK is nyomta elég sok sikerrel, bár ott azért még volt némi támadó játék is.
  • redbullkimi
    Dél-Afrika-Uruguay V és holnapra: Arg-DK h, Gree-Nigeria V és Fra-Mex h
  • Narusco
    1.72-ért.
  • Narusco
    mindent elhagytam ami picit is a logikához ,a csapatok tudásához és a játékosokhoz köthető, és megraktam ezt estére:

Goal Scored between 00:00 - 29:59 (1=Yes, 2=No) --> 2
    remélem nem ma lesz az első gólgazdag meccs, bár már azt sem bánnám, csak legyen végre foci...
  • Random_
    Én tényleg nem követem a focit csak ami egy laikusnak leesik, de nekem mintha úgy tűnne, hogy az egyes korokkal változik a futball is.

Puskásék idejében lehet nem volt olyan pörgés mint a mai napon is linkelt 80-as években. Most ismét mintha kicsit beállna az játék, de ha valaki megtalálja az ilyen bunkerfoci ellenszerét is akkor ez is ki fog menni a divatból. Itt minden a megfelelő stratégiákon múlik. Mindenre van ellenszer csak idő kérdése ezt kitalálni. Vagy a szabályzatban vagy a játékstílusban van a megoldás.
  • dragon11
    Szerintem az Ausztrál - Ghána meccs gól gazdag meccs lesz.. 2v3 gól nagy valószínűséggel tehető..
  • Kalmaar
    Rohadt meleg kis kirakatfocisták, médiaringyók. Ennél azért tegnap este komolyabb teknőst törtek. Meghaljak ha ezeket a majmokat még egyszer beteszem a cédulámba. Középcsapat. Vicc.

Ezt akarom látni a címlapon: "A papírformának megfelelően, Svájc egyszerű taktikával győzte le a meglepetés európabajnokot."
  • szomferi
    tuti az utóbbi lesz, mert túl sok már a 0-0 és 1-1, de még ha jó meccsek lett volna ezek...
    azért mi kemény hogy eddig 2 meccs volt ami over 2,5 gól volt :D
  • CB SNIPER #72416
    nah ujra forumközelben :D és most tegye fel a kezét aki bukott a spanyolokon :D:D:D: XDXD
    és azis akinek nemkérdéses hogy a Lakers nyeri a 7. mérközést :D
  • Shep
    Az a baj ,hogy ez a tendencia évekkel ezelőtt elindult és most elérte a csúcsot, most vagy ez marad és ha az ember normális focit akar látni akkor kénytelen lesz a brazil bajnokságot követni, vagy átpártol másik sportágra. Másik variáció ,hogy a csapatok ráébrednek végre, hogy a foci a közönség szórakoztatásáról kellene, hogy szóljon (elsősorban) és elkezdenek újra támadó focit játszani.
  • Narusco
    régebben még igaz kisebb voltam, nem foglalkoztam ennyire a csapatok taktikájával ,de ha jól emlékszem, kurvára nem volt ilyen a vb-ken eb-ken, max a görögök csinálták. rosszul tudom? hány olyan meccs volt, ahol szórták a gólokat, egyik kedvenc meccsem a spanyolország - jugoszlávia volt, 4-3 lett asszem, de ott nem volt állás, pörgött mindkét csapat, szórták végig a gólokat... ez a vb kikészít engem is, meg a buxám
  • redbullkimi
    lakers-boston H
  • Oziris666
    Inkább a másik zászlódon lévők parádézzanak:P
    Hajrá Fánik:D
  • redbullkimi
    itt egy tutiszelvény, bár a spanyolok után ki tudja.....
  • choco
    Korábban nem értettem veled egyet, a 11 emberes védekezéssel kapcsolatban, talán azert mert némileg szimpatizáltam az Interrel, de sajnos Mourinho megmutatta a világnak, hogy igy meg lehet fogni a jobb, játékos csapatokat. Más kérdés, hogy az Inter nem játszott folyton így. Szerintem viszont ez a hozzáállás megváltoztathatja az egész focit mint játékot... Lehet h kicsit apokaliptikus vagyok mert buktam az utobbi napokban, de ez elgondolkodtató azért.
  • Rockynhooo
    adja isten hogy összejöjjön... én spanyol drukker vagyok idestova 12 éve de inkább játszunk egy támadó csapat ellen mint egy ilyen ellen... inkább kapjunk ki 3:2re mint ez... de legalább azt mondom hogy élveztem a mérkőzést.
  • Oziris666
    Hát érik a spanyol brazil a csoportkör után:D
  • Narusco
    dehogy jöhet be. a spanyolok ma kikaptak svájctól, nehogy már 4 meccset rakj egy szelvényre... én még kettőt sem merek (komolyan: ez a papirforma, de amint láthattuk az mostanában elég sokszor borul, szerintem 4-ből 1 borulni fog.)
  • Random_
    Chile meccset nem láttam, de más is azt mondta, hogy jó volt. Ha megismétlik megnézem.
  • Random_
    "bármikor bejöhet"

Komolyra fordítva legalább annyira bejöhet mint az ellentéte. :(
  • Shep
    A németek is azért voltak "jók", mert az ausztrálok partnerek voltak, nem nyomatták ezt a szar 11 emberes védekezést, igaz meg is lett az eredménye, de legalább láttunk normális játékot. Egyébként verjetek agyon, de a Chille meccs volt eddig a legélvezetesebb, annak ellenére is, hogy nem ontották a gólokat, mert a befejezésnél voltak pontatlanságok.
  • Shep
    Hát én már évek óta egyre közelebb vagyok ehhez, de az elmúlt pár nap betette a kaput. 1 kezemen meg tudom számolni hány olyan meccs volt amire nagy jóindulattal rá lehet fogni ,hogy jó volt.
  • Blueblood
    Én nem fogadtam ma semmire, szal higgadtan tudom mondani, hogy télleg egy szar volt a gól után is a meccs.
  • redbullkimi
    Szlovénia-USA V
    Greece-Nigeria V
    szlovák-Paraguay V
    Ghána-Ausztrália H

ez 12-szeres odds.
    szerintetek bejöhet???
  • Random_
    A két Korea fogja játszani a döntőt mindig is mondom! :D

A németek teljesítménye tetszik egyedül. Ők nem tököltek megindultak és szépen játszottak, stílusosan. Őket követni fogom, de amilyen a meccsek átlaga értük se tenném tűzbe a kezem a Szerbek ellen.
  • Random_
    Miért volt jó a gól után? Néztem és igazából rengetegszer csak rálőttek 30 méterről ami elakadt egy védőben és ennyi. Bár én csak az utolsó 10 percet láttam.
  • LES FORZA INTER
    zsír, remélem az első gépple hazazavarják a túlsztárolt szerencsétlen spanyolokat, és pont nélkül esnek ki mint anno 2002ben a franciák
    ezekután megérdemlik :S
  • Random_
    Bezzeg ezek jöttek volna nagyon símán!
    Miért nem tettem meg! :(
  • csabeda
    tudom én azt:D
  • Maniacfool
    Az a baj, hogy a 2-3. körre már senkinek nem lesz pénze, és kihalt lesz a fórum ;)