211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • w77d
    nebasszámá, úgy kéne a francia győzelem, mint testnek a kenyér
  • CB SNIPER #72793
    nah franciák megint beégnek?:)
  • sztanko15
    Kifognak kapni a Franciák Mexikótol..eddig még szinte 1 helyzetük nem volt amióta nézem a meccset....:S:S:S:S
  • sztanko15
    éé má jó M1-en is:D
  • sb1
    Német rtl2-ön tudod nézni, vagy valamelyik streamen...
  • Dean Winchester
    hogy fizetne jobban?
    1.07 jobb mint az 1.25?
  • sztanko15
    LoL mivan a közvetítéssel?:D
  • Ferrari23
    Kaptam 4000 Ft bónusz, azzal a feltétellel 3x kell megforgatni min 1,6 os szorzón? Most akkor ezt 3* kell feltenni, vagy ha 12 000 teszek fel 1,6 felettire akkor az is jó?
  • Random_
    Naaa azért hogy nyert Ghána azt is vegyük figyelembe!!!
    Egy kezezés miatt kapott 11-est amit értékesített. Szóval én nem venném készpénznek, hogy Ghána jobb mint szerbia. A szerb srác bődületesen nagy butaságot csinált ezért kaptak gólt büntetőből.

• szomferi
    na mindegy, az USA gól akkor is jobban fizet :D
  • w77d
    holnap én, mint német fanatikus, kötelezőnek érzem egy 80-100ezerrel megtenni a németeket...
  • Dean Winchester
    elnézhetted mert 1.07 a hazai gólra a szorzó
  • DVilla7
    hát a szerbek nem csípik a németeket durva meccs lesz szerintem lehet felszivják magukat a szerbek de tény a Németek elpáholták az Ausztrálokat de szerinte mis német siker
  • firetree
    Hát szerintem a szerbek kiszámíthatatlanok, láttuk már őket jól játszani meg rosszul is. Ghána ellen is egy 11-esel kaptak ki ha jól tudom. Tele vannak ők is klasszisokkal és mivel kikaptak biztos ezt a mecset megfogják hajtani.De ez csak az én véleményem.
  • Narusco
    német meccsről az a véleményem hogy...
    ... a németek elég meggyőzőek voltak az első meccsen a 4 góllal
    ... szerbiát legyőzte gána
    ... gána tehát jobb elvileg mint a szerbek, ezért a németek meg fognak próbálni itt is nyerni, hogy ne az utolsó, mégnehezebb meccsen kelljen nyerniük
    ... lehet hogy meg akarják mutatni a németek hogy mennyire jók, elverni mindenkit sokra, hogy a többiek elkezdjenek lelkiekben megrázódni :D

nagy téttel tennék rájuk, kérnék véleményeket alapból a meccsről.
  • szomferi
    de most ha behúzzák a hollandok, nyerték a csoportot, szóval szerintem arra törekednek hogy most behúzzák

amúgy egygólos előnnyel 1,22 az USA győzelme, az USA gól meg 1,24 , vicces :D
  • Shep
    Az ilyenről mindig Zsóti 1 pontja jut eszembe, arra is mindenki ezt mondta, de ettől még nem volt jó versenyző.
  • kirol
    Jó lenne, mert én már végeredményt nem is merek megtenni.

Bár a német-szerb-en én is gondolkodok, mert legalább a németek jók voltak a múltkor, de a szerbeket nem ismerem.
  • Dean Winchester
    nemtudom de én állatira jó szorzónak érzem az usa gólt 1.24 ért
    anglia meg sztem vezetni fog algéria ellen már a félidőben is.
    holland-japán meg sztem hazai jönni fog de ettől félek! ha ugy játszanak a japánok mint anglia ellen akkor egy iksz is siman megeshet mert én a japánokat jobbnak érzem dániától...
  • szomferi
    simán jön szerintem

70 Németország - Szerbia H 1.52
    98 Szlovénia - USA: USA szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.24
    110 Anglia - Algéria: Az 1. félidőben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.32
    68 Partizan Belgrád - Hemofarm 3.m. H 1.18
    67 Kuba - Lengyelország 1.m. H 1.24

Eredő odds: 3.64035
    Tét: 1000 Ft
    Várható nyeremény: 3640 Ft

Holnapra egy ilyet gondoltam, és utána ezt felrakom 2-3 szombati meccsre, mit szóltok a szelvényhez?
  • kispeki
    Remélem, és azt is hogy a Franciák, azzal kiegyeznék :)
  • kirol
    Megtettem ezt:

Szerintetek sanszos a mexikói gól?
  • kispeki
    De ott kellett lenni, és be kellett rúgni! :)
  • Shep
    Na jó mondjuk az a gól azért nem csak nekik köszönhető :)
  • dragon11
    azta de jó, hogy nem raktam ma semmit.:)
  • Shep
    Nem rossz csapat az USA, de Buddle kezdőként kellene és akkor Donovannel tudnának alkotni.
  • kispeki
    Ezek szerint a védelme olyan jó :) Ha jóval többet támadtak az angolok, és jóval jobbak lennének, akkor egy gyengébb védelemnek nem csak 1-et tudtam volna rúgni. Tehát a védelmük jó, és ha tudtak rúgni az angoloknak egy gólt, akkor a csatársoruk sem lehet rossz. Angol középpályán, Gerrard-on, Lampardon, stb pedig át kellett vinni, tehát a középpálya sem rossz. Nem egy szedett-vedett csapat azért az USA!
  • Narusco
    malac gólt rúgtak az angoloknak, és jóval többet támadta kvégig az angolok... sztem nem annyira jó az usa
  • Shep
    Így már korrekt ez szerintem is vállalható és remélem tényleg továbbjutnak, mert kell egy kombimhoz.
  • kispeki
    Javítok gyorsan, az még csak a negyeddöntő :) de nincs kedvem tovább írni, hogy kivel jöhet még össze, nekem ez a tippem, meglátjuk :)
  • kispeki
    Igen, nagy valószínűséggel nem Usa fogja nyerni, de le merném fogadni, hogy ott lesz az elődöntőben :) Valószínűleg Anglia mellett Ő fog továbbjutni 2.ként, hacsak nem elsőként, hisz Angliával is 1-1et játszott, ezt ne felejtsük el. Ha elsőként jut tovább, akkor maximum a legerősebb ellenfél Ghána lesz a továbbiakban, illetve ha másodikként, akkor valószínűleg Németország. És benne van, hogy elsőként jutnak tovább, megverik Ghánát és ott vannak az elődöntőben :)
  • Shep
    Hát ez az USA esélyes a címre kijelentés azért elég erős szerintem.
  • kispeki
    Attól, hogy Paraguay lőtt gólt az olaszoknak, nem biztos hogy a szlovákoknak fog. Az olaszok ritka gyengék az idei vébén. A szlovákok attól függetlenül, hogy mit produkáltak Új-Zéland ellen, a védelmük igen erős. USA pedig megkockáztatom, hogy esélyes lehet a vb-re ha olyanok vannak mint a Spanyol-Svájc meccs. Az idei vébé, mint majdnem az összes meglepetések sorozata, így elég nehéz dönteni mellette vagy ellene :) Te döntésed, szíved joga melyiket veszed, vagy nem veszed ki :)
  • redbullkimi
    most meg a görögökön ment el az egész!! nem hiszem el, maradt még 200 ft-om azt feldobom holnapra valamire most már kockáztatok, valami tipp?
  • Rockynhooo
    Szerintem is fix a Para gól. csak nincs középpálya így kiváncsi vagyok mennyi labdát kapnak majd Cruzék... Bár szlovákik kik azok ... :D USAnal meg szerintem nem hogy a gól de a győzelem is fix.
  • choco
    Igen, csak Paraguay már lőtt gólt az olaszoknak, és a szlovákok meg kaptak Új-Zélandtól, szóval nálam valahol találkozik a a gyenge védelemben és a viszonylag erős támadójátékban egy kapott szlovák gól. Bár lehet, hogy nem így van. Nekem még az USA gól tűnik neccesnek.
  • inter94
    holnap német győzelem biztos?
  • kispeki
    Hát nagyon remélem :) Ha bejön, megy fel az egész holnap Németországra :)
  • kispeki
    #72752 :):)
  • Dean Winchester
    ne parázz már :D ott is 2-1es siker fog születni :D vagyis ma jön a 3db 2.5 over!
    szal az már tuti! mexikó franciaknak tuti ver 1et.