211992
-
Inkább add nekünk. :D Mi vigyázunk rá. -
CB SNIPER #72833 muhaha
ok tom sokan nézik humoros és aranyos topikot de hátha átsiklottak rajta szal muszáj ide is :D -
ne haver, ne..
ne rakj még nagyobb téttel.. -
CB SNIPER #72831 aztán mocskosul rámegy a Twintop Opeled :D hajrá :D -
gyerekek azért az agyfasz kivan ettől a VB-től... nem lehet egy kombi szelvényt eltalálni. A legegyszerűbb lenne mindent felpakolni 1 db 1,5körüli valamira, mondjuk hogy valaki szerez gólt stb... az mondjuk 1 misire hozna 500ezret... az tuti hogy én mostantól több meccset egy szelvényre nem rakok. Lehet jobban megérnék mocskosul kicsi 1db szorzó mocskosul nagy téttel... -
Nem bíztos, Mexiko se hülye ,nem akarnak argentinával játszani ismét:D -
Az x-et elképzeltem volna, de ezt nem. Mexikó végig jobb volt és folyamatosan nyomult nem állt be. Mint írtam délelőtt csigazabálókra elvből nem fogadok. :) Ahogy olaszokra se.
Megérdemelten nyertek és itt láttunk focit rendesen nem panaszkodhattok szerintem.
Szerintem is sanszos az Uru-Mex X. A franciáknak nagyon meg kellene nyomni a következő, de ugyanannyi az esély arra, hogy ott is bénázni fognak szerintem.
A holnapi nap is zsákbamacska. Németek kényelmes gólelőnyben vannak lehet annyira nem fognak küzdeni bár bánnám. Angolok is fekete ló ki tudja észhez térnek-e és nyernek mint felkészülési meccsen Japánok ellen. Muhahahaha :D -
Dean Winchester #72827 sztem is :D de még nem tartunk ott!
98 Szlovénia - USA: USA szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.24
110 Anglia - Algéria: Az 1. félidőben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.32
Eredő odds: 1.63680
én ezt gondolom holnapra.
anglia félidőben lesz gól sztem jobban megéri mint a hazai győzelem 1.19ért :S
németek sztem nyernek ill. félidőben is lesz gól de attól már félek. -
sztem sima USA győzelem lesz, de mindegy.:D -
Dean Winchester #72825 jó én algéria ellenit néztem :D
de akkor se jobb a gólt lő szorzó mint a rendes győzelem :)
viszont a 2 tizedért meg inkább többet ér a hendikeppes vendég siker,hiszen igy a 0-0 is jó eredmény ,bár én ezt kizárom.
098 1 Szlovénia - USA: USA szerez gólt: igen (H) vagy nem (V)
H 1.24
088 1 Szlovénia - USA
V 1.93
089 1 *(0-1) Szlovénia - USA
V 1.22 -
98 Szlovénia - USA: USA szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.24
nem látom ebben hol az 1,07 :D -
Dean Winchester #72823 nem bántásnak szántam,de most ezt komolyan gondoltam. franciakat megraktad nem nyertek.németekre is tennél igy ebből indulok ki,de mondom ne legyen igazam azt nyerjenek a németek! -
Dean Winchester #72822 nemtom ti hogyvagytok vele de így utolsó körre nálam az Uruguay-Mexikó mérkőzés iksz lesz és igy mindketten továbbmennek.
A legszebb az lenne ha a franciak gólképtelenek maradnának amire meg ha azt nézzük van esély! Csak annyi kell h khune parádézzon.Nem esélytelen. -
köcsöög :DD -
már megszoktam XXXD -
CB SNIPER #72819 lol de kedves :DXD -
CB SNIPER #72818 nah a mexikoiak tudnak ünnepelni :D -
Dean Winchester #72817 sajnállak de te ezt sok pézzel raktad ugye? belőled kiindulva,mármint h a németeket akartad tenni rengeteg pénzel igy én a németekre holnap nem fogadok mrt igy ebből is kiindulva játszik az iksz lehetősége :( -
Dean Winchester #72816 hallod én vb előtt megmondtam h 3as szorzóért kurvára ajándék h a franciak nem jutnak tovább :D majd 4 év mulva :)
egyébként fasza ez :D félidőben megtettem a 1.5overt 3rt kb. azt 1-0utan is :D
szal legyen akkor 0-3 :)
legalább szépen bucsuzik Domi :@ -
Ferrari23 #72815 :D:D:D:D
Kár, hogy nem mertem többel....
Fra - Mex 2
4532 4,5x ---> 20394Ft -
pápá francia csigabaszók, húzzatok haza anyátokba -
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól!!!!!!!!!!!! -
Sziasztok Franciák -
ezaz! tizi!!! -
CB SNIPER #72810 HELLOSZIA SZEVASZ!! XD -
2 embert kiütöttem xDD -
Bocs srácok, de csak magamat tudom idézni:
[i]"Az A-csoportban Uruguay futballja már-már a selecao-t idézi majd (miután bemelegednek), Mexikó a második helyen végez, mivel Franciaország nem bírja el dilettáns szövetségi kapitánya hülye húzásait, és a gallok jóideje tartó szerencsétlenkedéseit. Dél-Afrika utolsóként végez a csoportban a nyitómeccsen megszerzett 1 pontjával.[i]"
1 percig sem gondoltam hogy itt ma a Franciák nyerhetnek :)
-
sztanko15 #72807 Telibebaszott mexikó...a héten 6 vagy 7-ik vesztes szelvény :///// -
én most hagytam abba ezt a VB nevezetű szart.. van jobb dolgom is mint ezt a gyalázatos szart nézni és ilyeneken bukni... -
mexikó xDDDD -
Ferrari23 #72804 Igeeeeeeeeen :D:D:D:D:D -
CB SNIPER #72803 ENNYI!!!!! -
Odacsap77 #72802 persze -
CB SNIPER #72801 razzia..szerte az országba...a hatóságok elkobozták az összes vuvuzelát és pár fiatalt ki is végeztek példastatuálás érdekében ^^ -
Odacsap77 #72800 mér,mi történt? -
várható volt, hogy előbb utóbb megunják a nézők a vuvuzelát :) -
Azt a mindenségit neki, végre lehet hallani a szurkolókat is valamennyire nem csak a köpőcsövek zúgását. -
CB SNIPER #72797 lehet :) de egyellöre több esélye van arra hogy egyet se lönek minthogy kettöt :D de mindegy nemtettem egyikre se szal most élvezem tét nélkül :D -
ugye? XD -
2. félidőben rugnak 2 gólt a franciák.. :)