211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Random_
    Inkább add nekünk. :D Mi vigyázunk rá.
  • CB SNIPER #72833
    muhaha
    ok tom sokan nézik humoros és aranyos topikot de hátha átsiklottak rajta szal muszáj ide is :D
  • dragon11
    ne haver, ne..

ne rakj még nagyobb téttel..
  • CB SNIPER #72831
    aztán mocskosul rámegy a Twintop Opeled :D hajrá :D
  • w77d
    gyerekek azért az agyfasz kivan ettől a VB-től... nem lehet egy kombi szelvényt eltalálni. A legegyszerűbb lenne mindent felpakolni 1 db 1,5körüli valamira, mondjuk hogy valaki szerez gólt stb... az mondjuk 1 misire hozna 500ezret... az tuti hogy én mostantól több meccset egy szelvényre nem rakok. Lehet jobban megérnék mocskosul kicsi 1db szorzó mocskosul nagy téttel...
  • Oziris666
    Nem bíztos, Mexiko se hülye ,nem akarnak argentinával játszani ismét:D
  • Random_
    Az x-et elképzeltem volna, de ezt nem. Mexikó végig jobb volt és folyamatosan nyomult nem állt be. Mint írtam délelőtt csigazabálókra elvből nem fogadok. :) Ahogy olaszokra se.
    Megérdemelten nyertek és itt láttunk focit rendesen nem panaszkodhattok szerintem.

Szerintem is sanszos az Uru-Mex X. A franciáknak nagyon meg kellene nyomni a következő, de ugyanannyi az esély arra, hogy ott is bénázni fognak szerintem.

A holnapi nap is zsákbamacska. Németek kényelmes gólelőnyben vannak lehet annyira nem fognak küzdeni bár bánnám. Angolok is fekete ló ki tudja észhez térnek-e és nyernek mint felkészülési meccsen Japánok ellen. Muhahahaha :D
  • Dean Winchester
    sztem is :D de még nem tartunk ott!

98 Szlovénia - USA: USA szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.24
    110 Anglia - Algéria: Az 1. félidőben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.32
    Eredő odds: 1.63680

én ezt gondolom holnapra.
    anglia félidőben lesz gól sztem jobban megéri mint a hazai győzelem 1.19ért :S
    németek sztem nyernek ill. félidőben is lesz gól de attól már félek.
  • dragon11
    sztem sima USA győzelem lesz, de mindegy.:D
  • Dean Winchester
    jó én algéria ellenit néztem :D
    de akkor se jobb a gólt lő szorzó mint a rendes győzelem :)
    viszont a 2 tizedért meg inkább többet ér a hendikeppes vendég siker,hiszen igy a 0-0 is jó eredmény ,bár én ezt kizárom.

098 1 Szlovénia - USA: USA szerez gólt: igen (H) vagy nem (V)
    H 1.24

088 1 Szlovénia - USA
    V 1.93

089 1 *(0-1) Szlovénia - USA
    V 1.22
  • szomferi
    98 Szlovénia - USA: USA szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.24

nem látom ebben hol az 1,07 :D
  • Dean Winchester
    nem bántásnak szántam,de most ezt komolyan gondoltam. franciakat megraktad nem nyertek.németekre is tennél igy ebből indulok ki,de mondom ne legyen igazam azt nyerjenek a németek!
  • Dean Winchester
    nemtom ti hogyvagytok vele de így utolsó körre nálam az Uruguay-Mexikó mérkőzés iksz lesz és igy mindketten továbbmennek.
    A legszebb az lenne ha a franciak gólképtelenek maradnának amire meg ha azt nézzük van esély! Csak annyi kell h khune parádézzon.Nem esélytelen.
  • rooney8
    köcsöög :DD
  • w77d
    már megszoktam XXXD
  • CB SNIPER #72819
    lol de kedves :DXD
  • CB SNIPER #72818
    nah a mexikoiak tudnak ünnepelni :D
  • Dean Winchester
    sajnállak de te ezt sok pézzel raktad ugye? belőled kiindulva,mármint h a németeket akartad tenni rengeteg pénzel igy én a németekre holnap nem fogadok mrt igy ebből is kiindulva játszik az iksz lehetősége :(
  • Dean Winchester
    hallod én vb előtt megmondtam h 3as szorzóért kurvára ajándék h a franciak nem jutnak tovább :D majd 4 év mulva :)
    egyébként fasza ez :D félidőben megtettem a 1.5overt 3rt kb. azt 1-0utan is :D
    szal legyen akkor 0-3 :)
    legalább szépen bucsuzik Domi :@
  • Ferrari23
    :D:D:D:D

Kár, hogy nem mertem többel....

Fra - Mex 2

4532 4,5x ---> 20394Ft
  • w77d
    pápá francia csigabaszók, húzzatok haza anyátokba
  • Matthew Prosac
    góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól!!!!!!!!!!!!
  • dragon11
    Sziasztok Franciák
  • Matthew Prosac
    ezaz! tizi!!!
  • CB SNIPER #72810
    HELLOSZIA SZEVASZ!! XD
  • rooney8
    2 embert kiütöttem xDD
  • Matthew Prosac
    Bocs srácok, de csak magamat tudom idézni:
    [i]"Az A-csoportban Uruguay futballja már-már a selecao-t idézi majd (miután bemelegednek), Mexikó a második helyen végez, mivel Franciaország nem bírja el dilettáns szövetségi kapitánya hülye húzásait, és a gallok jóideje tartó szerencsétlenkedéseit. Dél-Afrika utolsóként végez a csoportban a nyitómeccsen megszerzett 1 pontjával.[i]"

1 percig sem gondoltam hogy itt ma a Franciák nyerhetnek :)
  • sztanko15
    Telibebaszott mexikó...a héten 6 vagy 7-ik vesztes szelvény ://///
  • w77d
    én most hagytam abba ezt a VB nevezetű szart.. van jobb dolgom is mint ezt a gyalázatos szart nézni és ilyeneken bukni...
  • rooney8
    mexikó xDDDD
  • Ferrari23
    Igeeeeeeeeen :D:D:D:D:D
  • CB SNIPER #72803
    ENNYI!!!!!
  • Odacsap77
    persze
  • CB SNIPER #72801
    razzia..szerte az országba...a hatóságok elkobozták az összes vuvuzelát és pár fiatalt ki is végeztek példastatuálás érdekében ^^
  • Odacsap77
    mér,mi történt?
  • w77d
    várható volt, hogy előbb utóbb megunják a nézők a vuvuzelát :)
  • Shep
    Azt a mindenségit neki, végre lehet hallani a szurkolókat is valamennyire nem csak a köpőcsövek zúgását.
  • CB SNIPER #72797
    lehet :) de egyellöre több esélye van arra hogy egyet se lönek minthogy kettöt :D de mindegy nemtettem egyikre se szal most élvezem tét nélkül :D
  • w77d
    ugye? XD
  • sb1
    2. félidőben rugnak 2 gólt a franciák.. :)