211992
-
akk én még egész jól állok, nekem -1200 :D -
Én még bőven pluszban lehetek ha uruguay rúg még a vb alatt egy gólt.
De mivel ma beleszaladtam egy bukováriba,ezért holnap délben tennem kell egy szelvényt..spanyol továbbjutás,dél kórea továbbjutás pl.
vagy spanyol tj,olasz győzelem,holland 1X,
-
Narusco #73152 komolyan ha lenne olyan fogadás hogy
Between 60:00 and 69:59 : Meghal a bíró; akkor ezt megraknám igenre, ennek is nagyobb az esélye mint eltalálni itt egy meccset logika alapján -
Ferrari23 #73151 Hollandia szerintem hozni fogja a meccset, nem áll be a német, angol, spanyol sorba, viszont csak 1,4x körüli a szorzó, valahogy egy 2x-et össze kellene hozni, de a másik két meccs elég necces... -
holnap lehet felteszem az összes zsetonomat kétesélyes Kamerunra (ha X lesz visszajár a pénz, ha Dánia nyer, akkor oda minden) 2.10-es az odds így -
Narusco #73149 én is kurvára pluszban voltam vidultam is hogy megindult valami... de azán jött ez a három nagymenő lóf@sz, őszig szünetelek :)
-
Ferrari23 #73148 Én bőven pluszba voltam, de mertem azt hinni egy spanyol válogatottról, meg egy németről, hogy nyer, így mínuszba vágtam magam... -
van valaki akinek eddig pluszos a VB???
nem csinálunk ebből felmérést?? :)
kíváncsi lennék ki az akinek bejött edig a VB
nekem -10e -
Na ezt magyarázza el nekem valaki.:Dél Korea csoport második 3 ponttal,ugyanúgy mint a görögök.DK-nak van 3 lőtt gólja,görögöknek 2
DK Nigéria ellen játszik,a görögök pedig Argentína ellen.Görögöknek egy X kell a 4 ponthoz,és még akkor sem biztos hogy továbbmennek,mert ha DK is leXel akkor megvan nekik a továbbjutás,és kétlem hogy pont nigériától fognak kikapni.
A szorzó pedig.:
A csapat továbbjut a csoportjából?
Dél - Korea - IGEN 1.70
-
Lesz ott Palermo is nyugi:P -
Ferrari23 #73144 Ja arról már nem is beszélve, hogy olvastam valahol, hogy az Argentín "B" csapatba a csatárok Milito + Aguero lol :D:D -
Hát akkor hajrá.Lehet igazad lesz,lehet nem,nem véletlen a majdnem 2-es szorzó. -
Ferrari23 #73142 Hát Messiék nem azon típusú focisták, akik előtt ha helyzet van akkor nem élnek vele mondván már továbbjutottunk. Márpedig ők elég könnyen helyzetbe tudnak kerülni, nem Angol válogatott szint... -
Görögöknek minek rúgnának hármat ha már megvan nekik a továbbjutás?Ott számolhatunk 1-el max 2-vel,aztán jön mexikó vagy uruguay ,azok ellen sem könnyű betalálni.. -
Mekkora poén lenne ha Szlovénia meg Algéria jutna tovább (remélem USA szétveri őket) -
Ferrari23 #73139 Összesen hány gólt szerez a csapat a torna alatt?
Argentína
több , mint 10,5
*1,83x
Ez nem rossz, már van nekik 5, görögöknek lőnek vagy 3, az már 8, 3 meg csak összeszednek még :D -
látom eddig mindenkinek bejött a vb... XDDD -
Eddig nálam 0 a Vb , úgy értve hogy nyertem 50-et , most meg buktam 50-et..uruguay szerez egy gólt köv meccsen,vagy a nyolcaddöntőben akkor viszont jön plusz 75.
De ez az angol vereség nálam nagyon betett...vicc kategória hogy egy szájbabaszott nigger fos algéria ellen NEM KÉPESEK EGY,AZAZ EEEEEEGY GÓLT LŐNI.Nem is értem hogy mért nem változtatnak már a szabályokon...0-0 NEM EREDMÉNY , NULLA-NULLA EGY N.U.L.L.A. azaz 0 pont kész, esetleg 1pont levonást is be lehetne intézni..ha nincs kedvük játszani akkor húzzon haza mindkét csapat,ki a lófasz kíváncsi arra hogy passzolgatnak és szerencsétlenkednek?1-1 még oké...rúgtak egyet,kaptak egyet..de 0-0ra nem kéne pontot adni,és nem kéne kényelmesen húzni az időt,és nem kéne 10percig a földön fetrengeni azért mert beléd mart egy szúnyog. -
A kezdő 20k-ból van még 12k. Azt még elköltöm a VB-re és kis tétekkel izgalmasakká teszem a meccseket. Nem ezen fogok meggazdagodni, de erre legalább jó :) -
Narusco #73135 mai nappal befejeztem. 28 ezer minusz 3 nap alatt. a f@szomat az egész angol német spanyol szar bandába. bundás fos, majd szeptembertől ha lesznek bajnokságok... -
Nekem simán visszafizették
(kár h a kib@szott angolok első meccsén elment... ) -
fasza ez a VB.. -
hali! a betclices visszafizetős akcióban nincs semmi turpisság? tényleg visszafizetik a 20-ast,ha nem jön be a fogadásom? -
Ferrari23 #73131 Bajnoki meccseken összenyertem 250k, vb mióta tart -180 k, jó ez a vb :D izland 2. osztály jobban kiszámítható :D -
fradis #73130 Nekem erre a vb-re
Vagyok olyan hülye h még egyszer fogadjak a vb re
H(nem):0,00 V(igen): végtelen úgyis a bank nyer..
Kimentelek 0->0 vagy 1000->0
Tipp H
Viszont látásra -
Dean Winchester #73129 holnapra egy ilyen nem rossz!
kamerunra csak tipp mert arra semmi se jut eszembe
150 Hollandia - Japán: Japán szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.95
166 Ghána - Ausztrália: Ausztrália szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.59
174 *(1-0) Kamerun - Dánia H 1.47
Eredő odds: 4.55774 -
sztanko15 #73128 :DDDDDD
Kövi választáson indulj és akkor tuti rád szavazok:DDD -
ember csak egyszer kerülnék hatalomra, 14 óra alatt vállalom hogy teljes rendet teszek, ha a hadsereg mellettem van..... -
nem csodálkoznék, ha holnap a hollandok is x-et játszanának a japokkal. -
choco #73125 W77D for president! -
orvos látott már?
-
ráadásul a legtöbb ember erre a meccsre 4 vagy több gólt rakott, persze 0-0 lesz... gusztustalan komolyan mondom. Ma már NINCS sport, csak üzlet... megérett a világ a pusztulásra 2012powa!!!!! -
Ferrari23 #73122 Ennyi.... ülhetnek a franciák mellé a repcsire. -
de most őszintén... szerintetek az normális jelenség hogy az összes, de tényleg az összes nagy és esélyes név szopik??????? ilyen nincs. nem lehet. Ezt így kell alakítani hogy megtörténjen. Egyértelmű, hogy a válság miatt vérszemet kapott fogadóirodáka alakítják a dolgot... meg kell szedni magukat, hát itt az alkalom. jó pofátlanul és töményen teszik... -
Ferrari23 #73120 Ez a Gerrard mekkora egy fos.... -
az tuti.. amikor ez emberek rájönnek a cselre akkor változtatnak.. komolyan mondom egy kimutatást kéne szerezni, hogy a nép mire fogad... ha döntő többségben fogadnak valamire, akkor kell az ellenkezőjét rakni -
tudod egy bizonyos szint után ha valami már annyira a velejéig romlott mint manapság a profi sport, akkor már nem kell szöszmötölni... egy teljes delete, majd az alapoktól kezdeni... -
Dean Winchester #73117 de ha bunda akkor állj neki a nagy szorzóra pakolni mindig és kész. :D akkor meg az lesz a bunda h jön a papírforma?:DD -
miluu92 #73116 Te beteg vagy.:D -
gyerekek mondom én, hogy a bundázás szabályai nem engedik, hogy most anglia győzzön XXXXXXXXD
ezt a sport dolgot újra kéne gondolni, kezdeni azzal hogy minden élsportolót, edzőt, managert meg korrupt fejest ki kell végezni. Aztán bevezetni egy törvényt, hogy meccs manipulálásért halálbüntetés jár.. ha ez megtörténik, akkor majd beszélhetünk fociról...