211992
-
kikapott az Ouzo, nagyon remélem hogy nem csak ezen megy el a szelóm
-
choco #73313 Szerintem Anglia simán továbbjut, nyernek Szlovénia ellen és lesz 5 pontjuk... Algériát megveri az USA és akkor 5-5 ponttal állnak majd az élen és gólkülönbség dönt. Lehet, hogy még csoportelsők is lesznek, de ha nem, az sem baj mert szerintem a másik csoportot nyeri Szerbia, bár az a D csoport egy halál, remélem azért németek továbbmennek. -
Ferrari23 #73312 Mármint Ghána - Aus over 1,5-re, szóval egyik fele pipa. -
Ferrari23 #73311 5000-et tettem ghána over 1,5 + dán győzelemre! -
Az szövetségi kapitányt kellett már volna rég elzavarni!Nem igaz,hogy nem látják,hogy egyáltalán nem ért ajátékosok nyelvén,hiába volt ő is az.Szerintem ha csapat összefogott volna már nekik is jobblenne.
Legbénább taktikával játszanak amióta nézem a focit.
Dunga mennyivel másabb,ő kihagyott pár sztárt,de van határozott elképzelése a kialakított játékról,ami remélem eredményes lesz.Még Maradona is jobb,ő legalább tudott focizni:-) -
Dean Winchester #73309 sokat raktál rá?(a te mércéd szerint)
egyébként w77-d is dániát rakta szóval ....
-
Maniacfool #73308 Franciák ellen mehet a nagy tét, ők is érzik hogy vége ^^:
http://www.fn.hu/foci_vb_2010/20100619/hazazavartak_anelkat_254684/ -
Ferrari23 #73307 Dániára tettem és mivel elmúlt napokban bármire tettem a vb-n ellenkezője lett, mindenki csak óvatosan tegyen Dániára :D:D:D -
érdekes VB lesz :D -
Tedd meg,3-as szorzó van rá. -
redbullkimi #73304 én angol drukker vagyok már minimum 10 éve de ilyen szánalmas csapatot még nem láttam.... látom magam előtt, hogy a szlovénok ellen végigtámadjuk a meccset és a 90.percben 0-0-nál már mindenki a szlovén kapunál lesz egy szögletnél.... a végét el se merem képzelni.. :(:( de Anglia repül haza szerda este...... -
óó faszom, Turku 2-0 
a geciért nem tettem a Cadizre ahogy akartam
-
?vélemény?
Ghána X-elt.
Szerbia .: 3pont
Ghána .: 4pont
Német .: 3pont
Ausztrál.: 1pont -
meg tudnád mutatni? :) -
podzsy #73300 hát ez most hogy látom hogy eddig csak a Ghána viszi a 150K szelomat hát nem is tudok rá mit mondani:S:S:@ -
jaj nyerhetne az Oulo
-
kell valakinek az AC Oulo? -
Gondolod mexiko szeretne argentinokkal játszani??? -
Monoton #73296 Sejtettem, hogy a kieso csapatoknak leadjak a meccset, de annyira jo volt a papiron eselyes csapat szorzoja hogy inkabb arra tettem :D -
Ferrari23 #73295 Jó ez a VB!
A spanyol másodosztállyal megint nyertem, de csak 1200 Ft-ot, mert 1200,-Ft-tal tudtam fogani, mert én hülye azt gondoltam, hogy a Holland meccsen lesz két gól, így arra tettem 20k :D:D:D
Bárcsak tettem volna a spanyol másodra, és akkor most lenne 40k-m
Éljen a VB :D -
Odacsap77 #73294 xDDD -
A májaddal kerültél be, azt sutyiba meg ittad a piát, grat. xD -
egész szépen jött... amúgy a sráccal hozattam be piát is, aztán öntögettük ilyen nem átlátszó kínai teás üvegekbe... csak egyszer a doki megérezte hogy furcsa szaga van a teának XXXD -
Monoton #73291 Albacete 2 perc alatt 2 gól. Az köszi. -
és bejött akkor valami?(újság feeling..)
lehet neked is az a bajod, mint nekem.. hogy túl sokat gondolkozunk rajta gépen.:D raktam 1et újságból azt bejött!XD -
meg, mivel egy jó darabig még ő is bent volt, csak kijárhatott+tudtam hogy hol lakik, és láttam rajta hogy nem szeretné a bajt XD ilyen napi 20ezerrel küldtem el... -
100%Nem fogják elszúrni az biztos!Tegnap is ha belövik a büntit..szóval mentálisan azért erősek lesznek.Én örültem volna ha nem jutnak tovább,nah de később nagyobb lesz az öröm ha kiesnek:-) -
és akkor mennyit adtál a gyerek kezébe? Megbíztál benne?:] -
Németek továbbjutására most már mennyi esély van? -
Holnap csak a brazilokra teszek,afrikai csapat győzelmére többet nem fogadok!Akármi is a tét,ha nyernek jól van,de nincs több fogadás rájuk!Brazilok meg ha kicsit jobban játszanak mint korea ellen,Drogbáék megússzák 3 góllal talán.
Ez a vb a dél-amerikaié lesz. -
podzsy #73284 hát én már nem tudom h mire érdemes fogadni és lehet h semmire -
Pl. itt -
Dean Winchester #73282 "Ha tudom,hogy technikailaf fölényben,meg emberelőnyben vagyok,akkor játszom betörök a16-oson belülre,és kiharcolok pár büntetőt."
és ha ehhez párosul,hogy most egy "gyengébb" csapat ellen lehet ezt megtenni és ha nyerek akkor szinte fél lábbal a legjobb 16 között vagyok akkor meg pláne.
sőt tudták h utolsó körben az esélyes németekkel találkoznak ami elég kemény feladat lesz számukra.
mind1. fasza a vb :S tudtam h nem szabad kis szorzóra nagy pénzt rakni! de bazz 2-0utan 2.5 overt nem mertem megtenni nagy pénzzel az usa meccsen. mondom itt látom iram van , hajtás van, győzni akarás van megteszem és tessék...
egyébként meg komolyan wilshire ha nem hagyja ki 1-2 , még most se hiszem el :D -
Monoton #73281 Na kezdődnek a spanyol2 meccsek :) -
Dobronski #73280 Elő fogadást hol a legjobb játszani? -
Nem hiszem el,eddig akármire raktam nem jött be!Szerintem elátkoztak,vagy nemtudom.Ha meccsre,győzelemre rakok az a csapat nem nyer,ha szögletre az sem,ha sárgára az sem,gólszezőre főleg.Gólok úgyszintén,0-1re rakom 2:2,ha 2-3-ra akkor 0-1.Hihetetlen ez a szar széria.Ez az ausztrál csapat egy nagy 0,németek simán bedarálták őket,szerbek sem fogják kihagyni.Németek meg leverek ezt agyáva ghánát.Nem értem miért nem tolták fentebb a védekezést és támadtak jobban,ott szerencsétlenkedtek elöl,megásták a kiesésüket.Ha tudom,hogy technikailaf fölényben,meg emberelőnyben vagyok,akkor játszom betörök a16-oson belülre,és kiharcolok pár büntetőt. -
Dean Winchester #73278 épp ezaz h gólra se :) azért ki gondolta volna h ghána emberelőnyben sem fog nyerni? sztem senki!
mind1. újra lehet nekiállni építkezni. -
Estére kell még egy H vagy egy X és 9-10 ezret nyerek
NEM SZABAD PAPÍR FORMÁT FOGADNI!!!
-
tettem egy kis aprót a meccsre, hogy azért legyen min izgulni... és jó lett :D -
vagyis Kamerun, hopsz :D