211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • SeanJRRussel
    Én 5200 tettem olasz X re,jött is 34060FT Lehet anyázni...
  • Banano
    És ez még simán be is jöhet...
  • fsgh
    Poén szelvény. Hátha jön. Eddig mák:D
  • Banano
    Nem kell védeni őket,nyertek új-zéland ellen? NEM.
    Jól játszottak? Nem.
    Mire vártak?Esetleg két 11-esre ? IGEN.
    Hazatakarodnak? Nagyon remélem,angolokkal együtt.
  • dragon11
    Amúgy valaki tolja itt Interwetten vagy Betfaieren?

Betfaieren a legmagasabb a szorzó, de interwettenen is elfogadható.

Gondolkdoom, hogy felutalok Betfairre.. nincs feketelistán v. ilyesmi, nem ?
  • Ferrari23
    Alapvetően biztonságosan szoktam fogadni, az más kérdés,hogy az így összenyert 150k kockáztattam, mert azt gondoltam nyernek a spanyolok a kibaszott nagy svájc ellen. Hát nem nyertek ennyi..... de nagy marhaságokat nem szoktam tenni... Főleg nagy összeggel, spanyolokban bíztam kár volt...
  • Dean Winchester
    nem voltak jobbak,nem csináltak semmit, találtak egy gólt és kész.
    de örülj h iksz lett mert ha wood lövése bemegy akkor nyer Zéland aminek örültem is volna.
    na de a caps lockot kapcsold ki! öntsd le magad hideg vizzel és úgy írj bármit is :)
  • dragon11
    a gyerek nem véletlenül volt kitiltva egy jó ideig..:S
  • Banano
    Nem verte meg , de bőven elég hogy ők uralták a játékot 91 percen keresztül..az az uccsó gól már csak egy vicc volt.Attól még jobbak voltak,és ha szlovákok jobbak akkor GONDOLOM AZ OLASZOK IS JOBBAK ..de valahogy nem...
  • Banano
    BAZZEG MAJDNEM ELTÖRTEM A KEZEM EBBE A KURVA FALBA.Ilyen a mesében nincs...ez kb olyan mintha MO kijutna életében először VB-re aztán rögtön a második meccsen megveri a brazilokat.Mekkora rá az esély? 0. Mennyi pontosan? 0....DE MÉGIS VAN!!!! MERT MÉRT NE LEHETNE...há minőségugrás...osztályugrás néhány hét alatt!!!
  • Dean Winchester
    szlovákia mikor vrte mg Zélandot??
    1-1 lett

http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2010/vb-2010-ujabb-francia-botrany-evra-nekiment-egy-edzonek-2033514/

hát nem lepődnék meg ha a franciak nem erőltetnék meg magukat azt kikapnának Dél Afrikától is!
  • CB SNIPER #73464
    kacsintgass * xd
  • CB SNIPER #73463
    szerintem most ne kacsingass mert "kifossa" a szemed ahogy elnézem az idegállapotát :D
  • w77d
    drága barátom, már csak a hülyék nem veszik észre, hogy ezen a VB-n a meccseket nem a játékosok alakítják ;)
  • Banano
    Na erre most mit lehet írni...-100k összesen eddig..ha jön hétfőn az uruguay gól akkor +25 még mindig.
    Na de most mi a jó büdös kurva isten fasza ez eddig bAZDMEG?! OLASZOK nem nyernek ÚJ ZÉLAND ELLEN???? MÁSODIK KÖRBEN..MERT HA AZ ELSŐBEN LENNE ÚGY MINT MONDJUK AZ ANGLIA 0-0 USENKA ELLEN,VAGY ESETLEG SPANYOL VERESÉG AZ ELSŐ KÖRBEN..AZT MONDOM MÉG TALÁN HOGY "ELMEGY" DE EZ MIIIIII? SZLOVÁKIA IS MEGVERI EZEKET A RETKEKET,olaszok meg elbasszák?
    Most komolyan az a helyzet hogy nem fogynak azok a kurva jegyek akkor majd így behozzák a bevétel kiesést vagy mi a faszom?
    Amikor w77d először beírta ezt az elméletet,kiröhögtem...mondom első kör,anglia X , spanyol vereség még belefér,majd a második körben elkezdenek játszani DE EZ MOST KOMOLYAN MIIIIII A LÓÓÓÓÓFASZ?Holnap spanyol X2 hondoras-al esetleg? Vagy olaszo-szlovákia 2 ???? Vagy dél afrika győzelem franciák ellen? Vagy mi kell még ide?
  • Dean Winchester
    őszintén szólva miért raksz az olaszokra mikor láthattad az eddigi meccseik alapján is h szarok?:S én ezért se mertem őket megrakni...
    magadnak köszönheted mert a te hibád h egy olyan csapatra fogadsz akik nincsenek a toppon...
    főleg ha megnézted volna az utolsó zéland elleni meccsük eredményét akkor meg pláne nem teszel az olaszokra!
    konf kupan asszem! 4-3ra nyert olaszország és ugy h mindháromszor zéland vezetett!
  • Serpa
    holnap észak-koreai gól lesz? ^^
  • Odacsap77
    hát bazdmeg ilyen nincs de komolyan vicc-.-"
    fejberúgdosnám az összes olasz válogatott kezdő csapatát de úgy hogy könyörögnének és egyenként visszakérném azt a kurva 500 forintomat bazdmeg mer már a 11. 500 asomat baszom el
  • kirol
    Már múltkor megfogadtam, hogy mindig x-et rakok meg, akkor 95%-ban nyerek.
    Én hülye, megint megraktam nyerőnek olaszokat, erre ez is x lesz. :(
  • sztanko15
    istenem de lowok ezek az olszok hogy nembirnak 1 gólt belőni...://///
  • CB SNIPER #73454
    hátha ez mostmár nemjön be
    *(0-2) Olaszország - Új-Zéland 2.58 / 3.70 / 1.93 V
    12.000--->23.160
    akkor beszarok..szószerint :D ezentul ha lesz 2-es handy mindig kifogom használni :D
  • Dean Winchester
    :DDD (vagy még az este?)
  • Shep
    Lesz majd mit elbukni jövő héten :)
  • Banano
    Kussolsz puncikabrió,2-1 vagy 3-1
  • Ferrari23
    Na Olaszok behúzzák ezt a meccset??? Gondolkodok meg kellene tenni, de a spanyol, német, angol meccsek után már nem tudom merjem e :D
  • Ferrari23
    Továbbra is jó a nap ez a gól hozott 10K-t :D
  • sztanko15
    1-1
  • sztanko15
    :D
  • w77d
    nem fogják, max egy x lesz belőle...
  • Dean Winchester
    4-es szorzóért 500 ft-al megraktam h uj zéland lő még1 gólt :D
    sztem egy kontraból betalálnak ...
  • sztanko15
    Olaszok megfordítják sztem...:D legalábbis nagyon remélem:D
  • CB SNIPER #73443
  • zaki
    na most kell az olaszokat megtenni :D
  • Dean Winchester
    tessék b+ mondtam :D új zéland gól rohadtul ajándék volt 2.75 ért xDDDD
  • Narusco
    az is az :D
    jolvan na, csak még mindig idegesítenek...
  • Ferrari23
    :D:D:D:D:D:D:D:D
  • zaki
    LOL ÚJZÉLAND ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Shep
    Szeretném én ha ilyen utolsó szar csapat lenne a mi válogatottunk is.
  • tetrodotoxin
    svájc viszont a jelek szerint nem az...én is inkább svájcra tennék, de én most pihentetem a fogadásokat :D
  • zaki
    fakk, végére nem kellett volna az a paraguayi gól, 1500 jött volna ha marad az 1-0.