211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Banano
    Nekem pont az olasz nem tetszik..nem véletlen h a három közül nekik van a legmagasabb szorzójuk.
    Németek szerbia ellen csak a piros lap miatt kaptak ki,meg a kihagyott 11-es miatt.:D Lehet őket kéne..egy dolog viszont nem tetszik..Ghána X-re is játszhat..ezzel meg megöli az egészet,olasz meccsnél meg ilyen nem lehet,szlovákia ha X-re játszik akkor lesz 2pontja:),vagy nyer vagy mehet,ugyan ez vonatkozik a spanyolokra is.
  • Cabaye
    az összes x:D, amúgy franc se tudja, sztem olasz az a legbiztosabb
  • Cabaye
    jah mivan ezt én sem értem
  • Banano
    Spanyol,német,olasz melyik a biztosabb?xD Nem tudok dönteni..
  • Banano
    USA - Algéria -1X
    Uruguay - Korea - 1X
    Német
    Spanyol
    ---
    3.34-es szorzó.
  • Banano
    Közvetítettél 22percet?:DD
  • Blueblood
    Ez így van. De múlott bármi azon a meccsen? kiestek az angolok az ikszel? Nem, na ez a nagy különbség, hogy most kiesnének. Én nem akarok senkit rábeszélni, mer vt szerencsém az M1-nél közvetíteni 22 percet a meccsből, iszonyat szarok voltak az angolok, de sztem most nyernek. Hogy mért? ------->Capello...
  • Banano
    Nekem nem lenne meglepetés...tiszta vicc volt ahogy játszottak.
  • Dean Winchester
    "Tudták, hogy a szlovénia-usa döntetlen lett, ergo elég volt az 1 pont."

épp ezaz,hogy azért kellett volna nyerniük h ne az utolsó fordulóban kelljen eldönteni a tj-t hamár tudták mi lett a másik meccs eredménye.
  • Blueblood
    Mér volt létszükséglet? Tudták, hogy a szlovénia-usa döntetlen lett, ergo elég volt az 1 pont. Még bőven van tlejesen reaális esélyük az 1. helyre is, mindössze több góllal kell megverni szlovéniát mint amennyivel usa fogja algériát (ha nem nyer usa, akkor meg tárgytalan, úgy is elsők).

Szóval számomra óriási meglepetés lenne ha kiesnének.
  • Banano
    Már leírtam.Spanyolok ha tovább akarnak jutni,akkor nyerniük kell,nem állnak rosszul most sem,de X nem fér bele,mint ahogy a németeknek és az olaszoknak sem.xD Ezért lehetne most egy jó kombit összehozni.
  • dragon11
    Nah és Te mit gondolsz arról a meccsről?:D:D
  • Banano
    Neked minden X most már ahogy látom.. xD
    Valószínű hogy szlovákia X-re fog játszani,főleg h így is úgy is kiesnek,ha nem nyernek.
    Svájc meg csak mákolt..8-0 lehetett volna,ugyan úgy ahogy honduras is bőven 5-0min.
  • Dean Winchester

#74070:
    nem minden iksz.
    szlovénia hendivel nyer
    ghána sztem alapból veri a németeket.
    usa nyer
    olaszok meg 3 esélyes de inkább hazai vagy iksz
    ennyi :D de annyi mindenfélét olvasok bazz h mostmár nagyon nehezen fogok tudni dönteni :S
  • Cabaye
    azért jó hogy elolvastad az előző hsz-ét:D:D:D:D
  • Cabaye
    ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz
    ha te japánt érzed, akkor rakd meg vmelyikünk ugy is tévedni fog, te japánt mondod, én dániát, a többiek meg x et:D
  • Dean Winchester
    mivel nincs hendis lehetőség most igy sajna ugy nemtudod tenni pedig hendivel inkább japán :D hiszen ott van a lehetőségek közt egy honda villanás :D És ez igy elég tuti is lenne.
  • Dean Winchester
    aha csak sztem chile nem fog arra utazni,hogy oké most jó nekem a 0-1 :D mivan ha spanyolok rámolnak még1et? svájc meg közben nyer 2 vagy 3-0ra?
    sztem chile biztonsági játékot fog játszani. (akár mint ausztrália)

"Eddig nem volt létszükséglet az angoloknak a győzelem"
    hát azért algéria ellen már iggen létszükséglet volt sztem :D hiszen minden csapat minnél előbb szeret ott lenni a 8addöntőben és a 3.kört hátradőlve szereti/né várni.
  • rooney8
    még jó hogy megraktam délután a többnapos szelót :D olyanokat írtok, hogy elgondolkoztam volna rajta :D
  • dragon11
    Uh.. tippmixen nem tudom duplaesélybe rakni, mert nincs egyáltalán semilyen hendikep most.. mert késői meccs, és csak a csütörtöki újságban lesz.:(

á, csak 1 végkimenetelt tudok tenni.:\
  • Ferrari23
    Ez pl Unibeten 2,18x
  • dragon11
    Inkább ne, gáz ha elmegy..
  • Cabaye
    én dániát mondtam
  • Cabaye
    holnap nagyon gondolkodom hogy felrakjam a mai nyereményem Usa győzelem +Anglia gólt lő= 1.98 as oddsz tippmix szerint 4100x 1.98=8118

hát nem tom...
  • dragon11
    Köszi szépen. Akkor mindenki azt mondja, hogy Japán nyerni sem fog, de kikapni sem..? Tehát marad a döntetlen, nem?:)
  • Cabaye
    chile-spanyolország meccsben egyetértek az szerintem is kicsit necces lesz, föleg elnézve torrest, hogy milyen helyzeteket balfaszkodott el, ha meg véletlenül villa is kifog egy olyan napot amikor semmi sem jön össze neki akkor meg baj van.
  • Blueblood
    Chilének a tj-hez elég az is ha nem kap ki nagyon a spanyoloktól és jobb lesz a gk-ja mint svájcnak.
  • Blueblood
    Szlovénia nagyon szar játékot produkált az első meccsen, a 2.at nem láttam. Eddig nem volt létszükséglet az angoloknak a győzelem, most az, meg is lesz nekik.
  • Blueblood
    Azt, hogy japán szerintem se nyer
  • Dean Winchester
    hát japán az japán, ők nem fogják olyan könnyen adni magukat mint kamerun :D szóval jó kis iksz. akár ugy h a 80.percig dánia jut továbbjutásra azt japánok eldönik / japan vezet 80.perc dania egyenlit és jó iramos hajrát látunk,de dán részről eredménytelenül.

szlovén-angol nálam nagyon hazaiak felé billenti a mérleg nyelvét.
    azért usa ellen is 2-0ra tudtak menni és sztem ezt a hibát kétszer nem fogják elkövetni.
    usa-algéria meg sovány 1-0ás amerikai sikert fog eredményezni.
  • Dean Winchester
    chile nem hüha ja :S
    verték hondurast meg azt a svájcot akinek spanyolország gólt se tudott lőni de chile tényleg nem nagy hűha
    honduras ellen ha villa nem tudta volna megcsinálni azt a cselt amit az első gólja előtt volt akkor lehet nem nyrtek volna 2-0ra se...
    mnd1. én chilétől várok egy ikszet minimum! hiszen ha ikszelnek 8ad döntősök.
    olaszok... igen olaszok faszák nagyon :D szlovákok meg képesek lehetnek a meglepire (azaz egy iksz összehozására simán)
  • Cabaye
    unibet amugy ennyire fasza? legalább 0.05-0.1 el nagyobb oddszokat nyomnak mindenre ahogy így beirogatjátok mint bwin-en.Tippmixröl meg ne is beszéljünk ott meg mégnagyobb az eltérés. bwin en usa gyözelem 1.9, tippmix 1.8, unibet 1.95 pff
  • dragon11
    Cabayen kívül a többiek mit tippelnek 1esélyben a Japán meccsre?:P
  • Banano
    100.000 és egy dollárral.
  • Ferrari23
    Ezért tetszik nekem ez az USA, az unibeten 1,95x Usára, még most meg kellene dobni, mert holnap tuti lejjebb megy, csak azon filózok mennyivel kellene :D:D:D
  • dragon11
    Értem! Köszi szépen, rendes vagy.:)
  • Cabaye
    hát ez ha x lesz akkor is japán megy tovább a hollandok mellett, Dánia csak akkor megy tovább, ha nyer, szóval szerintem japán győzelem az kizárt. x lesz vagy dánia de inkább dánia
  • Banano
    Elolvasom előtte még a nyilatkozatokat,véleményeket,aztán majd döntök.. xD lehet csak 13ezer lesz belőle.
  • Banano
    Hú te ..lehúznám magam a WC-n...de ha bejönne akkor az azért több mint félmilla..:OO és tényleg nem nagy kérés a szelvény:D.
  • Cabaye
    Amúgy nem értem miért van ekkora szorzó az USA-n, egyszerű, ha biztosan tovább akarnak menni akkor nyerniük kell, nem elég az x. és szerintem nem akarják a véletlenre bízni.