211992
-
Monoton #74603 Olvasd el a részletes tájékoztatót, ennyire lusta nem lehetsz. -
Dobronski #74602 Unibet-en van a 100%-os bonus. Mit kell tennem? Csak ráutalok, és 2x annyit kapok? Mikor lehet kivenni a bonusként kapott pénzt? (pl. 3 fogadás) -
sajna nem láttam azt a meccset, gyakon voltam, bár néha rá tudtam nézni a TV-re hogy mennyi az állás, de nem tudtam nézni :(
akkor Uru győzelem lesz az én emberem :D
ha X akkor hosszabbítás?
-
Ferrari23 #74600 Ja Japók ellen sok mindent nem mutattak, bár nehéz is olyan csapat ellen játszani, akinek alapból jó a védelme + be is álltak a 16-osra 11-en :D
Na Kamerunnak nincs szuper védelme..., az elmúlt négy meccsen 10!! gólt kaptak. Úgy meg, hogy kamerun már kiesett, tuti nem állnak be a 16-osra védekezni, hanem próbálnak győzelemmel búcsúzni.
Szerintem simán benne van, hogy egy gólzáporos találkozó lesz. -
Hát nem fognak kikapni Korea ellen,nem tudom láttad e az Argentína -Korea meccset...na valami olyasmire számítok itt is.Átjáróház van hátul,uruknál pedig forlán suarez....nem folytatom tovább. -
Dean Winchester #74598 mikor volt olyan a napjuk a vb alatt?:D
számomra a vb-n még nem nyujtottak semmit!
szóval nálam 3 esélyes az a találkozó de az eddigi 8addöntők mind!
argentína is ok tud gólt lőni de mexikó simán betalálhat azt lehet levédekezik a maradék időt.
a gáz h argentínára aránylag kicsi a szorzó és nekem annyiért nem éri meg a kockázatot.
viszont messi-nek meg gólt kell lőnie :)
hopsz most nézem te a mostani holland meccsről beszélsz.
a multkor a hollandok a japánok ellen sztem semmitse mutattak , szerintem az ajándék gólig még helyzetükse volt (de lehet csak én látom így). most ezen a meccsen azt fogjuk látni amit a múltkor tehát egy dögunalmas 1 max 2 gólós meccset vagypedig most megint előjön az igazi Holland válogatott (mint a felkészülési mérkőzéseken) azt nyernek 3-1re. -
rohaggyále XXD -
azt mondod lesz piros? vagy csak félsz tőle? :D
Ferrari: hát nem tudom, ha már csak mind egy tizeddel kevesebb mint az unibetes akkor szépen összejönnek azok...
Banana: hát az lehet, de szerintem most fognak kapni, nem egy rossz csapat Korea :)
bár lehet változtatok rajta és Uru gólt teszek -
tippmix... -
Ferrari23 #74594 Ez hogy ilyen kevés szorzó?
unibeten ez 52,75x -
Ferrari23 #74593 Viszont szerintetek a holland meccs gólzáporos lesz? Hollandokról tudjuk tudnak gólokat lőni, ha olyan a napjuk, Kamerun mostanában elég sokat kapott, Szerbektől 4, Portugáloktól 3, tuti nem állnak be védekezni, nekik már mind1, mert kiestek. Ha meg annyira nem védekeznek jöhetnek a Holland gólok.
Over 2,5 szerintem benne van, 2x-ért meg kellene dobni... -
Dobronski #74592 195 kivételével megjátszom. -
Uruguay még nem kapott gólt a vb alatt. -
Dean Winchester #74590 számomra annyira bíztos az elefántcsontpart - hollandia-spanyolország győzelme mint paraguay :D -
85 Koreai NDK - Elefántcsontpart V 1.34
104 Portugália - Brazília: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.92
114 Chile - Spanyolország V 1.40
135 Svájc - Honduras: Svájc szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.11
178 Uruguay - Dél-Korea: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.91
219 Németország - Anglia: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 2.05
195 USA - Ghána: A mérkőzésen lesz kiállítás (H), nem lesz kiállítás (V) V 1.25
229 Argentína - Mexikó H 1.45
Eredő odds: 28.37411
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 28375 Ft
szerintem... :) -
Ferrari23 #74588 Na Paraguay le******, fogadóirodák tuti jót kaszáltak megint, szerintem nagyon sokan sima paraguay győzelemre fogadtak.
Hollandokban azért bízok, hogy enni löknek.. :D:D -
CB SNIPER #74587 
-
Szééériája van neki... xDD Nem pusztán szerencsétlen...inkább széria.Ok.
-
CB SNIPER #74585
-
lehetett volna, ha az éjjel nem lett volna kurva szar szériám pókeren -
Gaba94 #74583 rajtam segíthetnétek, engedném is magam
-
Egy autót lehet belőle venni?Vagy csak egy guminőt? -
Látom mindenki jól járt most..és még nincs vége a napnak.
De még hálisten él a szelvényem mivel 1X-be raktam paraguay-t.
Holnap lesz a "döntő" meccs,ha az bejön akkor már talán..talán lehet egy kicsit örülni,mondjuk még utána is van 2
,de az is kétesélyes,és ha azon fog elmenni...akkor sírni fogok.
-
én tegnap nyertem a németekkel bazdki am meg nem fogadtam XXD -
Dean Winchester #74579 yah :D
de mivan vele? baz kérdem h mára mire rakta fel a tegnapi nyereményt de se híre se hamva :S -
w77d 2 akart lenni.. hozzá akartam hasonlítani.. bár rajta legalább lehet röhögni
-
Cabaye #74577 hát jah... -
w77d.. állandóan sír, hogy veszít, már alapból idegesítő. Tegnap mondtunk nyerő szelvényt neki, ami hozott is volna, erre nem rakja meg. Ma meg megint veszít és kezdi elölről ... -
Tippmixen mint mondtam, nincs 2/3 system, ha megrakom a 4.meccset is úszik a pénzem, hiába 3/4.
3/4ben meg lófszt sem kapok..
vagy ha máshogy értetted, akkor fejtsd ki légyszíves.. -
Cabaye #74574 :D mert mi történt? 
-
segíteni csak azon lehet, aki engedi...
viszlát -
Dean Winchester #74572 Akinek kell a vb-s füzet,annak ott van a link a banner alatt
-
08-Jun-10 15:33
World Cup To Qualify Argentina, USA, Germany, Netherlands, Paraguay, Brazil Back 4.38 -
Monoton #74570 Lol Isner-nek fel ora mulva paros merkozese lenne :DD -
Cabaye #74569 ezekután hollandia kamerum X, dánia jabán 2:3 -
Dean Winchester #74568 sztem mindenki!
Új-Zéland viszont büszke lehet magára :)
Olaszoknál egy két emberkét azért sajnáltam,rossz látni a sírós arcokat.
Quairella meg szép gólt lőtt.
no estére vmi tuti ? ^^ -
Cabaye #74567 Paraguay - Új-Zéland
HT/FT
Rendes játékidő
Az Ön fogadása: X/X
6,00
Szlovákia - Olaszország
HT/FT
Rendes játékidő
Az Ön fogadása: 1/X
20,00
Az Ön fogadása: dupla
50 Ft 120,0 0 / 2 = 6000 FT ---- nah hát ez elment:S pedig szép is lett volna 50 ftbol -
-4k, a tegnapi nyereményem...
de ha jön a dán-japán 1-1 gól és holland gól, felgyújtom azt a kurva országot
-
CB SNIPER #74565 

vazz már csak ez a véleményem erröl az egész kabaréról :DDD -
Ha valaki azt mondta volna nekem a VB előtt, hogy Új-Zéland-nak több pontja lesz, mint az olaszoknak, azt pofánröhögtem volna. :o