211992
-
Én már most izgulok a spanyolokért,és próbálom valamivel elverni az időt az esti meccsig.. -
mindenki iszik:D -
Narusco #74720 kihalt a topik? -
Narusco #74719 na végül ezt megtoltam, de 2,54-es szorzó jött rá =) nagyon várom a végét, van rajta rendesen pézem. -
raptor22 #74718 Koreai NDK-Elefántcsontpart V 1.34
Chile-Spanyolország V 1.40
Portugália-Brazília: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) 1.84
Eredő odds: 3.45184
Tét: 300 Ft
Várható nyeremény: 1035 Ft
Mai napi szelvény. Svájci meccset nem mertem, abba tényleg lesz vmi turpisság:) -
wauwau #74717 Ám énis kicsit az elefánfoktol és a svájciaktol félek ma elég necces
Szerintem felrakom az összes zsetonom ma Bwinen a brazil gólra és a spanyol győzelemre. az a 2 szerintem tuti:P -
Én a svájc-hondurasbasn turpisságot érzek, a többi jónak tűnik, de majd elválik. -
Azért gondoltam a sok gólra, mert mindkét csapat eléggé szereti termelni, viszont védekezésük egyiknek sem éppen parádés....svájc meg nyer 1 góllal, és kész :) -
Nem biztos h 4nél több gól lesz,és svájc is 1X. -
Napi szelóm..szerintetek?
Koreai NDK - Elefántcsontpart V
Portugália - Brazília 4 vagy több (V) gól lesz
Chile - Spanyolország V
Svájc - Honduras H
Ha bejön, 2000 ropira nyerek 33 ezret :) ! -

Szerintem nem rossz de valahol úgy is el fog menni,lehet h X lesz a svájci meccs,vagy az argentín, a többi sima xD -
wauwau #74711 Semi vélemény semi?:?D Banan legaláb olcs le hogy te szerencsétlen fruska:D -
wauwau #74710 Igaz nem mind mára van. -
wauwau #74709 Na énis összerakok mára 1 szelvényt majd véleményeket plz:)
Portugália - Brazília: Brazília szerez gólt: igen H -- 1.25
Chile - Spanyolország V -- 1.40
Svájc - Honduras H -- 1.41
*(1-0) Németország - Anglia H -- 1.43
Argentína - Mexikó H -- 1.45
5x odds
Vélemények? -
Dobronski #74708 vazzzááááápppp... true -
Mert fölösleges mutogatni..a spanyol meccs a legneccesebb ennyi elég,ha az elmegy akkor mindegy mi a másik kettő,de annyi majdnem biztos h az csak szorzónövelésre volt a szelvényen,azaz elvileg simának kell lennie de lehetnek meglepetések. -
wauwau #74706 na muti te banan mindig mondod hogy huu ez nagylesz vagy hu ezt most bekel huzni de soha nem mutitol meg semit gonosz banan:D -

Nekem nagyon sok múlik rajta xD,a tét is nagy,és a nyeremény is.Ha jön,akkor még holnap holnapután egy-egy meccs kétesélybe de az már tényleg nem létezik hogy elmenjen. -
Monoton #74704 Nekem mára Honduras és Brazíl győzelem kell :) -
Monoton #74703 Mi ez a feketeség :D -
Így van, nyernek a spanyolok, én meg pont a fordítottján gondolkozom, hogy V-re. -
wauwau #74702 Nem hittem volna hogy valaha ezt mondom de igaza van most enek a bananak:P -
Miért nem bízik senki a spanyolokban?Külföldi lapokat átolvastam,plusz a kommenteket is,és mindenki csalódott.
Szerintem egyáltalán nincs gond velük,svájc ellen is volt egy rakás ajtó-ablak helyzetük,az egy dolog hogy svájc bemákolt egyet és ő nyert,attól még ez a mai meccsen nem fog előfordulni,főleg hogy chile nem bunkerfocit játszik az meg jobban fekszik a spanyoloknak.
Ha jól emlékszem akkor chile-honduras 1-0 lett,meccs közben pont arra gondoltam hogy na ez a honduras se valami rossz,jó pár helyzetet ki tudtak alakítani és csak a szerencsén múlott hogy maradt az 1-0.Aztán a chile-svájc találkozó...soha az életbe nem nyert volna chile ha nem állítják ki a svájcit,és ráadásul az is csak 1-0 lett.
Na most akkor a spanyolokkal mit fognak kezdeni?.. -
Monoton #74700 Ha 4.5-5x-ös odds lenne rá azt mondom 200 Ft-ot megér, de ennyiért tuti nem. -
leipsig #74699 (1-0) Chile - Spanyol H 2,42
Nemrossz.... -
Narusco #74698 usa sztem necces, én ott usán gondolkodom. -
én erre gondoltam...
100 1 *(0-1) Portugália - Brazília V 1.23
114 1 Chile - Spanyolország V 1.4
216 1 *(1-0) Németország - Anglia H 1.43
229 1 Argentína - Mexikó H 1.45
184 1 *(0-1) USA - Ghána V 1.44
szerintetek?:) -
Kórea - Elefántcsontpart 4.5 sárgánál több
Chile - Spanyol V
Portugália - Brazília, Brazília rúg gólt H
+még egy 1.15ös szorzójú tenisz meccs
4es szorzó, én ezt rakom holnapra. :D
-
Bízok a spanyolokban ennyi.:)
Ha jön,akkor már sínen lennék..najó nagyjából,mivel még utána is van két meccs viszont az már kétesélybe. -
Cabaye #74694
amugy neked holnapra mik kellenének? miben van nagy zséd?
-
Nem nyomatok semmit..még nem találtam semmi értelmeset,mért nem írnak a spanyolokról amúgy?Németekről percenként volt egy cikk..angolokról is.Holnap spanyol meccs és semmi.. -
Narusco #74692 ez szimpatikus, sztem rakok rá 2k-t. köszi a tippet, meg ahogy láttam te pluszban vagy eléggé.
a dizájn fasza így a fekete csíkkal -
Cabaye #74691 nah nyomassad a tippeket, aztán én meg ugy is az ellenkezőét fogadom:D -
Jóéééjszakát kisfiaaam tenteee ...teeenteeee..
Holnap spanyolok gooogooo ..olvasok egy kicsit,keresek valami érdekes spanyol infót. -
Cabaye #74689 csácsá
-
hát lehet hallod, de én akkor is ezt érzem most :D
még lesz 3 meccs, azokon lehet akárhány szöglet felőlem :D
na léptem aludni, 4 és fél óra múlva kelek... jóccakát mindenkinek! -
Dean Winchester #74687 nem azt mondom,hogy most lesz. csak a holnapi nap folyamán az első meccsen én már várok 11 szögletet.Ez olyan mint tegnap 1 gólók voltak és ma vártam több gólós meccseket amik jöttek is :D (kivéve paraguay) -
férfi röpladba világkupa vagy mi az isten :D
wassuuuuuuuuuuuuuuuuuup :D -
és azt mondod most lesz?
hát nem tudom... nem múlik már semmi a meccsen, nem fognak nagyon hajtani szerintem... -
Dean Winchester #74684 4 meccse nem volt 11 szöglet ...