211992
-
Monoton #74841 Wá ÁÁááááááááááá -
CB SNIPER #74840 lol :D majdnem összejött nekik -
kibaszott Brazília, már nem játszanak :( -
Monoton #74838 Focizni se akarnak már nemhogy golt loni :D -
CB SNIPER #74837 ez az alberto faszmotudja anevét biró egy buzi :o 24 szabálytalanság 1 se ér sárgát...ha most képes kiosztani egyetlen egy sárgát is a maradék pár percben én levadászom a családjával együtt...-.- -
sztanko15 #74836 ajj egy brazil gólt plííííííííz:D -
W77D tehet róla... nem tudom miért rakta meg:D -
Dean Winchester #74834 most se bánod h nem védted le és most nincs a kezedben csak ugy ingyen 17 ezer forint?:S bár a végén bemákolhatnak egyet !
vágjátok ugye, ha ezen a 2 meccsen se jön a 11 szöglet akkor 6 meccse nincs 11 szöglet, tehát estére várható mindkét meccsen ...sztem :D -
Mondtam én hogy a Brazilokon mehet majd el:S -
básszus a brazilok le fognak X-elni :( -
egyáltalán nem töltöttem fel senkit :] -
Dean Winchester #74830 de töltöttél fel? mert én is ezt az üzit kaptam :D
na azért az 5 euroból 1 euro engem illett mert szóltam :D
egyébkén 2.8as szorzó arra,hogy 3 percet hosszabbít a bíró a 2.félidőben a brazil meccsen. gondolkodtam rajta de félek ilynre tenni :S -
Monoton #74829 Akkor nem lépek be egy hónapig :D -
én is sztem csak azért mert mrá vagy egy hónapja nem léptem be :] -
CB SNIPER #74827 jo meccs kár hogy nemnézed amugy meg már kiosztott eleget szerintem kicsit érezte hogy visszakéne venni :D amugy ugyanugy vannak szabálytalanságok bár kicsivel kevesebb szerintem... -
Monoton #74826 Én nem kaptam :( -
Ferrari23 #74825 De érdekes másik meccsen is egy félidőbe 7, azóta semmi??? Vagy óvatosabban játszanak?? Nem nézem a meccset... -
Mélyen tisztelt ügyfelek!
Nagyon örülünk, hogy regisztrált az Interwetten.com- ra. Sajnos azt kellett tapasztalnunk, hogy nem voltunk elég meggyőzőek az ön számára. Ez nagy kár. Ezért szeretnénk megtudni, hogy miért nem élt az Interwetten.com ajánlataival!
Kérjük a kedves ügyfelet, szánjon ránk néhány percet és ossza meg velünk véleményét ajánlatainkról, és azt, hogy ön szerint, hogyan lehetne ezeket még jobbá tenni.
Ezért az Interwetten.com jóváír az ön számlájára egy 5 Eurós összeget, így ismét lehetősége nyílik újabb 100 Eurót nyerni!
Előre is köszönjük válaszát
Az ön Interwetten.com- csapata -
CB SNIPER #74823 lol xd
amugy meg már 16 szabálytalanság esküszöm ezt a nyomorék birot felhivom a meccs után mint kim clijsters-t.... -
Monoton #74822 Én jövő héten csinálok 12x dobókockát :DD -
Cabaye #74821 Kellene egy brazil gól de nagyon izibe -
básszus most a portugálok nyomatják jobban :S -
random generátor? én ha ma nem ynerek tuti az lesz mostantól XXD -
CB SNIPER #74818 faszom a sportfogadásba ha már a megérzésekre se hallgathatok se a jozan észre mostmár a statisztikára se akkor akár szarok az egészbe :D -
rohaggyakle tuti az XXD -
Ha idézni akarod, akkor most pár napig minden meccsre bundát kell kiáltanod :D -
Ferrari23 #74815 W77D-t idézve BUNDA :D -
Ferrari23 #74814 Ez ami fura :D
Idén 17 meccsen összesen 92 sárgát osztott és 10 pirosat, sárgából átlaga 5,4/meccs, ehhez képest most semmi.
Azt hozzátehetjük, hogy olyan hű de nagy szabálytalanságok nem voltak, de volt 2-3 olyan amiért lazán lapot adott előző meccsen.. -
Dean Winchester #74813 emailben kaptuk és ott töltöttem ki.
-
igazságtalanok és kegyetlenek vagytok velem XXXD -
CB SNIPER #74811 "mostanában..." haha :o -
Cabaye #74810 bár igazad van inkább kurvákra költsed mint tippmixre:D:D:D azoknál mondjuk nem nyerhetsz pénzt, mondjuk ez a veszély téged mostanában tippmixen sem fenyeget,:D de az örömlányoknál legalább kapsz vmit a pénzedért
-
CB SNIPER #74809 13 TETVES szabálytalanság bsszamármeg és 1 krva sárgát nemtudodd még kiosztani? szopjon már le -.- -
én szeretem a változatosságot XXXD -
Cabaye #74807 szerezz barátnőt aztán akkor nem kell kurvákra fizetni:D
-
értem köszi -
Dean! Lemaradtam erről az interwettenes dologról. Én is regeltem amikor mondták, hogy regelek, visszalépek pár hónap múlva és jóváírnak pénzt. Visszaléptem, semmi.
Most megint beléptem és ott van 5 euró. Ez hogy került oda? Semmyilen kérdőívet nem töltöttem ki. Azt egyébként hol kell? És csak 1x kell megforgatni a pénzt? -
neidegelj, mostmá jólenne pénzt szerezni, sokat elvisznek a rohadt kurvák XXXD -
Dean Winchester #74803 nem bíztos, mert lehet w77d ezt eltalálja és az esti meccseken bukik :D -
Dean Winchester #74802 majd kiderül ugy milyen h a hszek közt sima fehér oldalt másmilyen.még azt megnézzük és eldöntitek :D