211992
-
Na kezdődik kezdődik kezdődik!!! Hajrá spanyolok! -
már bocs ha de ha ennyi eszed volt hogy nem biztosítottad be... -
Kösz, holnap lehet így próbálom meg. -
Az angol support ott nekem még sosem válaszolt :Ö) -
de erre alig van időd, mert olyan gyorsan letelik a várakozási idő :S :D -
Én mindig úgy csinálom, hogy unibet mellé kis fülekre megnyitok pár wikipédiás oldalt (világbajnokság; európa bajnokság; olimpia; copa america; labdarúgó olimpia stb.)
Az olimpiás meg a VB-s kérdéseket így gyorsan ki tudom kattintgatni, nekem nem is ezekkel szokott lenni a gond.
A mezszámoshoz pedig ez egy elég jó kereső.
Az meg hogy ki hány gólt szerzett a VB-n, ott általában a gólkirályra kérdeznek rá, ez is gyorsan megoldható. Itt a wiki hozzá. Legörgeted az összefoglaláshoz, az évszám alatt pedig ott van, hogy részletek, aztán jobb oldalt már meg is van a gólkirály. -
na akkor valami profi angolos legyen szíves nekem lefordítani ezt angolra, mert a magyar support már "bezárt" :D -
hogy ez mért nem jutott eszembe...
-
leipsig #74873
Eddig jó ! -
Ott a support kérdezd meg, szerintem jobban tudják mi merre meddig, mint itt bárki, -
Dean!
ugye volt ez az 5 eurós bónusz... kaszinóban csináltam belőle 20-at és ilyenkor most mi van? :D az 5 eurót ugyan úgy meg kell forgatni valamilyen meccsen? -
Nekem ma volt az első 7/6-osom eddig mindig 7/4 volt, ezekkel a mezszámokkal, a hány gól volt ennek a vb-nek a döntőjében és az x-edik nyári olimpiát hol rendezték kérdésekkel tudnak megölni. Meg hány gólt szerzett 70 évvel ezelőtti vb-n xy. -
Hát azért valami jót szeretnék olvasni... amikor a németekről vagy az olaszokról volt szó akkor óránként jöttek a hírek. -
Sziasztok! Melyik internetes fogadóportált ajánljátok ?:) -
Dean Winchester #74867 :D milyen hírt akaarsz hallani róluk? fernando torest rántott húst ebédelt ,viszont David Villanak nem ízlet a pörkölt? :S
hajrá Chile!
egyébként mekkora szorzód fog jönni???
Jason.: bunda! megvan bundázva. én még 7/6ot se találtam el :S -
Hú de örülök h nem raktad meg a spanyolokat...felcsillant a remény
,pedig külföldi oldalakon a kommentelők nagyon temetik őket,mindenki egy X-re számít,van aki egy chilei győzelemre..remélem nem lesz igazuk,mert ez az utolsó nagy szorzós meccs a szelvényemen,ráadásul nem kétesélybe van megtéve.
Egyébként nagy furcsállom hogy semmi hír nincs a spanyolokról,utolsó amit olvastam róluk - az se hazai oldal volt - h Iniesta játszani fog ill. h David Villa-t nem tiltják el.Ennyi a hír,és már csak 1 óra,és kezdődik a közvetítés. -
Monoton #74865 1000 Ft -
milyen bónuszt kapsz? -

-
Gaba94 #74862 Hali srácok.
Megtudná nekem valaki mondani, hogy kifizetésnél a banki átutalás hogy működik?:D köszi -
bármiben odaadják.. nekem pl. forint volt és úgy fizetett 1300 valamennyit :D de nem tom h az újregek-nek van-e ilyen lehetőségük :D -
Monoton #74860 nem -
Narusco #74859 te euro-ban adtad meg a pénznemet a regnél? mert kérdezi, és félek hogy ha forintot adok meg akkor lófaszt nem fogok kapni majd :D -
podzsy #74858 hali
ha én most regelek a interwetten-re akkor tényleg kapok 5€-t??? -
a spanyol meccsen meg sok sárga lap kell nekem -
én svájcot tettem meg a másik szelómon, szóval hajrá :D -
Dean Winchester #74855 engem w77d véleménye érdekel! ha azt mondja nyernek a spanyolok akkor megkönnyebbülök ^^ -
Na én nem tudom, hogyan került oda az az 5 euró, de megforgattam 1,03-ért, hogy az elefántok min 2-vel nyernek:D
Estére én a spanyol győzelemben gondolkozom, de várok kicsit a meccsből, aztán rakok csak. -
ebből az 5 euró bónuszból csináltam 10 eurót kaszinóban, ilyenkor még mindig 5 eurót el kell sportfogadni? :D -
Monoton #74852 :DDDDDD -
Dean Winchester #74851 estére mit tennél a spanyol és svájc meccsre? -
hozzám csak emelkedni lehet XXXD -
Monoton #74849 Este hajrá Honduras :D -
Dean Winchester #74848 jóvan este vmeik meccsen jönnie kell. spanyoloknak nem jó döntetlen ,szóval ott hajtás lesz! svájcnak szintén a győzelem az elfogadható eredmény szóval ott is.
de ez olyan h egyik nap 1 gólók voltak és másnap meg jöttek több gólós meccsek :D
én ezt várom :)
-
Monoton #74847 :Asdadasd -
CB SNIPER #74846 én is egyre közelebb állok ehhez...-.-pedig lesüllyedni hozzád...az már elég durva :D:D -
nna ez elment, mostantól csak és kizárólag random számgenerátorral dolgozok semmi mással... -
a elment. pedig milyen közel volt:( -
Egyértelmű, a focistáknak a meccsek előtt eligazítást tartanak és megosztják velük ,hogy 6 meccse nem volt 11 szöglet, tehát most aztán mindenki húzzon bele és mindent szögletre mentsen. (ettől függetlenül meg lehet, de ez az érvelésed még viccnek is gyenge) -
Monoton #74842 Ezeken a szögleteken sírni lehet :D