211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    kicsit gondolkozunk és magunk is rájövünk a helyes megoldásra :D
  • Blueblood
    ÉS a rendes játékidőben nyernek vagy hosszabbításban? Mer most véletlenül került pénz a netre is szóval most a meccs előtt közvetlenül is tudok rakni.
  • bali789
    1 USA - Ghána: A mérkőzésen 10,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) szöglet lesz (hossz.)

az a hossz. gondolom azt jelenti hogy beleszámít :D)
  • Blueblood
    De oda van írva assszem zárójelben h hossz. szal a hosszabítás is számít
  • szomferi
    szerintem csak a rendes játékidő számít bele
  • Shep
    Ha nincs külön kikötve akkor alapesetben csak a rendes játékidő számít.
  • bali789
    Help pls . A szöglet illetve sárga lap , az egész meccsre értendö , szoval hosszabbítás is beletartozik ?!
  • Shep
    Amúgy szerintem USA nyer Uruguay-ban már nem vagyok biztos, de azért sanszos az is.
  • Shep
    Már miért kellene?
  • Dean Winchester
    , -t használd mert elsőre máshogy értelmeztem :D

ja nem lett meg így már 6 meccse nem volt 11 szöglet :) nem is fogadtam rá és ma se fogok de ma meg jönni-e kéne sztem.
  • szomferi
    ha jól emlékszem nem lett meg egyiken sem
  • Shep
    *meglett
  • Shep
    Tuti nincsen egy VB-n Uru és USA gól ennyit raktam, felesleges erre szórni a pénzt.

Ja, egyébként meg lett a 11 szöglet tegnap mindkét meccsen?
  • Blueblood
    Így van én is kiváncsi lennék, hogy mire teszel ma
  • Dean Winchester
    igen és nem véletlen írtam spoilerbe :)
    de mondom eddig eszembe se jutott,hogy keressek a kaszinónak topicot,csak most döbbentem rá.
    de teljesen mind1 :D
    inkább nyomassad,hogy mire fogadsz ma? Mik a tutik a vb meccseken?
  • Shep
    Momentán te hoztad fel azt is, tehát ... de egyébként teljesen mindegy.
  • Ferrari23
    Korea ma nem fog nyerni, remélem. Uruguaynak lazán hozni kellene a meccset, szerintem meg is dobom 1,85-ért urug győzelem egy nagyobb összeggel..
  • CB SNIPER #74964
    (1-0) USA - Ghána H 1.40
    Uruguay - Dél-Korea: Uruguay szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.21
    Argentina szerez gólt H
    ha ez nemjön be soha többet nem sportfogadok vazeg :o
  • Dean Winchester
    kvíz.

1000 ft-os sportfogadási bónuszt adnak ergo belefér a topic témájába hiszen a nyereményt fogadásra lehet költeni :)

viszont ami itt ment 30hsz az mind kaszinóról szólt,ami egyálltalán semmi formában sem kapcsolódik a fogadáshoz.
  • Shep
    Ja ha lehet ne menjél bírónak :DDDDDDDD
  • Shep
    Akkor legyél következetes és töröld a kvízes hsz-eidet is (mindet) és minden egyebet is ami nem fogadással kapcsolatos.
  • Dean Winchester
    elfért volna de hát van topicja! ott megtalálható :)
  • Shep
    Na látom megint takarítottál, mintha nem fért volna már el az a hsz. Na mindegy.
  • Forza Italia
    én azt h USA lő gólt
  • Dean Winchester
    jóvan fogadáshoz térjünk már vissza!
    Kaszinók a neten
    sztem ide mehetne minden ilyesmi féle hozzászólás mint ami elhangzott.
    lehet bekéne tenni a banner alá és ha legközelebb vki észrevesz vmi bónuszfélét vagy észrevétele van / kérdése van kaszinóval kapcsolatban akkor mehet a topicba.

Egyetértetek?
  • Ferrari23
    Usa - Ghána meccsre mit tesztek??? Urug győzelem megteszem, de nem tudom Usára mit tegyek sima Usa győzelem vagy (1-0) Usa... Ghána elég szívós....
  • Banano
    Forlan-os dologgal egyetértek,mivel nekem is kell az a meccs:DD.
  • Kaplan
    Eddig egyáltalán nem volt szerencsém ezen a VB-n. Bekavartak az olaszok, a franciák és az elefántok is. Most már körültekintőbben választok úgyhogy holnapra egy ilyet gondoltam.

168 Urugay - Dél-Korea H 1.81
    196 A mérkőzésen 4,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) sárga lap lesz (hossz.) V 1.60

Az amerikainak és a ghánaiaknak is meccsenkénti kettes sárga lap átlaga van. Ha ez egy átlagos bajnoki meccs lenne azt mondanám, hogy hatalmas X, de így is könnyen hosszabításba torkolhat a meccs.

A Forlan - Suarez csatárduónak pedig egyszerűen kötelező lehozni Urugay számára ezt a meccset.

Vélemények?
  • Banano
    Legyen így,de jobban örülnék egy laza chips-zabálós meccshez azaz 2-0 min. urunak.
  • Dean Winchester
    holnapi tuti

176 Uruguay - Dél-Korea: Uruguay szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.21
    185 *(1-0) USA - Ghána H 1.40

dél koreanak nigéria 2 gólt vert, argentína meg 4et.
    sztem uruguaynak nem okozhat gondot a góllövés , sztem nyernek is de 1-1 is lehet. szóval 1.21 ért a gólra jó a szorzó.

usa-ghána nálam ez 3 esélyes :S
    kb 1-0;0-0;0-1 et is eludok képzelni! kérdés most lesz-e az usa-nak egy szabályos megnem adott gólja? Eseteg egy szabálytalan gólt adnak meg nekik?
    nálam ez a meccs tipikus 1 gólós találkozó. ghánának remek a védelme , az usanak is de ez bizonyítja h alig kaptak gólt a csoportkűzdelmek alatt.
    Ghána eddig csak büntetőből tudott betalálni,kérdés ma megtörik-e a jég és lőnek 1-2 gólt is?
    nehéz meccs!
  • Banano
    Fú..valahogy most hirtelen olyan érzésem támadt h elfog menni a legnagyobb papírforma a világon,ha még w77d is meg akarja tenni a szelvényem .. xDDD
  • w77d
    cuncimókus legközelebb írd be az ilyen szelóidat és én is megteszem nagy téttel XXD
  • Banano
    Köszönöm a dicséretet,de még nem jött semmi... Holnapi uruguay 1X-re koncentrálok..sírnék ha most elmenne..túléltem egy spanyol győzelmet,német győzelmet,usa 1X ..minden volt itt,most meg már csak annyi kellene holnapra hogy ne nyerjen korea,aztán mondom a vasárnapit:D.
  • w77d
    jönnie kell
  • wauwau
    szerinted jön a papirforma?
  • w77d
    holnapra én USA és Uruguay győzelmet néztem ki magamnak...
  • wauwau
    Ügyes vagy banano:P
  • Banano
    Na spanyolok is hozták...és már lassan lassan sínen vagyok.:)) De még kell 2meccs,ha ezen fog elmenni akkor nem tudom mi lesz.. ezek voltak eddig rajta.:
    USA 1X
    Német győzelem
    Paraguay 1X
    Spanyol győzelem
    ...
    és holnap lesz egy nyolcaddöntős meccs,ahol csak annyi lenne a kérésem h ne Korea nyerjen,mivel az is kétesélybe van,aztán vasárnap a döntő meccs,amiről majd holnap írok ha minden jól megy..de viszont uruguay 1X szvsz nem teljesíthetetlen...
  • choco
    AZ hogyha (tippmixen) arra fogadunk, hogy valamelyik csapat szerez-e gólt? Akkor az a rendes játékidőre vonatkozik csak vagy a hosszabbításra is?
  • szomferi
    176 Uruguay - Dél-Korea: Uruguay szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.21
    185 *(1-0) USA - Ghána H 1.40
    224 Németország - Anglia: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.83
    229 Argentína - Mexikó H 1.45

Eredő odds: 4.49503
    Tét: 1000 Ft
    Várható nyeremény: 4495 Ft

Vélemény?