211992
-
Dean Winchester #74981 kicsit gondolkozunk és magunk is rájövünk a helyes megoldásra :D -
ÉS a rendes játékidőben nyernek vagy hosszabbításban? Mer most véletlenül került pénz a netre is szóval most a meccs előtt közvetlenül is tudok rakni. -
1 USA - Ghána: A mérkőzésen 10,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) szöglet lesz (hossz.)
az a hossz. gondolom azt jelenti hogy beleszámít :D) -
De oda van írva assszem zárójelben h hossz. szal a hosszabítás is számít -
szerintem csak a rendes játékidő számít bele -
Ha nincs külön kikötve akkor alapesetben csak a rendes játékidő számít. -
Help pls . A szöglet illetve sárga lap , az egész meccsre értendö , szoval hosszabbítás is beletartozik ?! -
Amúgy szerintem USA nyer Uruguay-ban már nem vagyok biztos, de azért sanszos az is. -
Már miért kellene? -
Dean Winchester #74972 , -t használd mert elsőre máshogy értelmeztem :D
ja nem lett meg így már 6 meccse nem volt 11 szöglet :) nem is fogadtam rá és ma se fogok de ma meg jönni-e kéne sztem. -
ha jól emlékszem nem lett meg egyiken sem -
*meglett -
Tuti nincsen egy VB-n Uru és USA gól ennyit raktam, felesleges erre szórni a pénzt.
Ja, egyébként meg lett a 11 szöglet tegnap mindkét meccsen? -
Így van én is kiváncsi lennék, hogy mire teszel ma -
Dean Winchester #74967 igen és nem véletlen írtam spoilerbe :)
de mondom eddig eszembe se jutott,hogy keressek a kaszinónak topicot,csak most döbbentem rá.
de teljesen mind1 :D
inkább nyomassad,hogy mire fogadsz ma? Mik a tutik a vb meccseken? -
Momentán te hoztad fel azt is, tehát ... de egyébként teljesen mindegy. -
Ferrari23 #74965 Korea ma nem fog nyerni, remélem. Uruguaynak lazán hozni kellene a meccset, szerintem meg is dobom 1,85-ért urug győzelem egy nagyobb összeggel.. -
CB SNIPER #74964 (1-0) USA - Ghána H 1.40
Uruguay - Dél-Korea: Uruguay szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.21
Argentina szerez gólt H
ha ez nemjön be soha többet nem sportfogadok vazeg :o -
Dean Winchester #74963 kvíz.
1000 ft-os sportfogadási bónuszt adnak ergo belefér a topic témájába hiszen a nyereményt fogadásra lehet költeni :)
viszont ami itt ment 30hsz az mind kaszinóról szólt,ami egyálltalán semmi formában sem kapcsolódik a fogadáshoz. -
Ja ha lehet ne menjél bírónak :DDDDDDDD -
Akkor legyél következetes és töröld a kvízes hsz-eidet is (mindet) és minden egyebet is ami nem fogadással kapcsolatos. -
Dean Winchester #74960 elfért volna de hát van topicja! ott megtalálható :) -
Na látom megint takarítottál, mintha nem fért volna már el az a hsz. Na mindegy. -
én azt h USA lő gólt -
Dean Winchester #74957 jóvan fogadáshoz térjünk már vissza!
Kaszinók a neten
sztem ide mehetne minden ilyesmi féle hozzászólás mint ami elhangzott.
lehet bekéne tenni a banner alá és ha legközelebb vki észrevesz vmi bónuszfélét vagy észrevétele van / kérdése van kaszinóval kapcsolatban akkor mehet a topicba.
Egyetértetek? -
Ferrari23 #74956 Usa - Ghána meccsre mit tesztek??? Urug győzelem megteszem, de nem tudom Usára mit tegyek sima Usa győzelem vagy (1-0) Usa... Ghána elég szívós.... -
Forlan-os dologgal egyetértek,mivel nekem is kell az a meccs:DD. -
Eddig egyáltalán nem volt szerencsém ezen a VB-n. Bekavartak az olaszok, a franciák és az elefántok is. Most már körültekintőbben választok úgyhogy holnapra egy ilyet gondoltam.
168 Urugay - Dél-Korea H 1.81
196 A mérkőzésen 4,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) sárga lap lesz (hossz.) V 1.60
Az amerikainak és a ghánaiaknak is meccsenkénti kettes sárga lap átlaga van. Ha ez egy átlagos bajnoki meccs lenne azt mondanám, hogy hatalmas X, de így is könnyen hosszabításba torkolhat a meccs.
A Forlan - Suarez csatárduónak pedig egyszerűen kötelező lehozni Urugay számára ezt a meccset.
Vélemények? -
Legyen így,de jobban örülnék egy laza chips-zabálós meccshez azaz 2-0 min. urunak. -
Dean Winchester #74932 holnapi tuti
176 Uruguay - Dél-Korea: Uruguay szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.21
185 *(1-0) USA - Ghána H 1.40
dél koreanak nigéria 2 gólt vert, argentína meg 4et.
sztem uruguaynak nem okozhat gondot a góllövés , sztem nyernek is de 1-1 is lehet. szóval 1.21 ért a gólra jó a szorzó.
usa-ghána nálam ez 3 esélyes :S
kb 1-0;0-0;0-1 et is eludok képzelni! kérdés most lesz-e az usa-nak egy szabályos megnem adott gólja? Eseteg egy szabálytalan gólt adnak meg nekik?
nálam ez a meccs tipikus 1 gólós találkozó. ghánának remek a védelme , az usanak is de ez bizonyítja h alig kaptak gólt a csoportkűzdelmek alatt.
Ghána eddig csak büntetőből tudott betalálni,kérdés ma megtörik-e a jég és lőnek 1-2 gólt is?
nehéz meccs!
-
Fú..valahogy most hirtelen olyan érzésem támadt h elfog menni a legnagyobb papírforma a világon,ha még w77d is meg akarja tenni a szelvényem .. xDDD -
cuncimókus legközelebb írd be az ilyen szelóidat és én is megteszem nagy téttel XXD -
Köszönöm a dicséretet,de még nem jött semmi... Holnapi uruguay 1X-re koncentrálok..sírnék ha most elmenne..túléltem egy spanyol győzelmet,német győzelmet,usa 1X ..minden volt itt,most meg már csak annyi kellene holnapra hogy ne nyerjen korea,aztán mondom a vasárnapit:D.
-
jönnie kell -
wauwau #74927 szerinted jön a papirforma? -
holnapra én USA és Uruguay győzelmet néztem ki magamnak... -
wauwau #74925 Ügyes vagy banano:P
-
Na spanyolok is hozták...és már lassan lassan sínen vagyok.:)) De még kell 2meccs,ha ezen fog elmenni akkor nem tudom mi lesz.. ezek voltak eddig rajta.:
USA 1X
Német győzelem
Paraguay 1X
Spanyol győzelem
...
és holnap lesz egy nyolcaddöntős meccs,ahol csak annyi lenne a kérésem h ne Korea nyerjen,mivel az is kétesélybe van,aztán vasárnap a döntő meccs,amiről majd holnap írok ha minden jól megy..de viszont uruguay 1X szvsz nem teljesíthetetlen... -
choco #74923 AZ hogyha (tippmixen) arra fogadunk, hogy valamelyik csapat szerez-e gólt? Akkor az a rendes játékidőre vonatkozik csak vagy a hosszabbításra is? -
176 Uruguay - Dél-Korea: Uruguay szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.21
185 *(1-0) USA - Ghána H 1.40
224 Németország - Anglia: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.83
229 Argentína - Mexikó H 1.45
Eredő odds: 4.49503
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 4495 Ft
Vélemény?