211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Matthew Prosac
    Hajrá Anglia!!!!!!!!!!!!!!! Rooney sárga lap 99,9% :)
  • sanyiute
    HAJRÁ ANGLIA:)
  • Banano
    Majd ha bejön,ha elmegy akkor azt mondom h 10k volt a tét xD.
    szomferi.:4.32 volt rá a szorzó,és nem buktam le,csak ph-n más néven vagyok:)
  • szomferi
    lebuktál banángenyó
  • szomferi
    jó bátor vagy :D
    de simán jön, bebaszna ha nem jönne...
    mennyi volt a szorzó rá?
  • Dean Winchester
    gyors egy képet a szelóról :D
  • Banano
    Hát én nagyon remélem hogy az Argentín meccs 1X lesz,már tényleg csak ez kéne és bejön a 6-os szelvényem,amin a tét is ráadásul 6 számjegyű volt.
  • Dean Winchester
    Németország-Anglia

A Szlovénia elleni sikert a válogatott piros szereléseben aratta, és most abban reménykednek az angolok, hogy az ősi rivális ellen is szerencsét hozhat Lampardék második meze.

A két válogatott összehozta magának, hogy már az első kieséses körben összekerüljenek. Az angoloknak az első két forduló bénázása után nyerniük kellett a Szlovénia elleni meccsen, hogy továbbjussanak, de csak a második helyen futottak be a csoporban. A németek az utolsó csoportmeccsükön 1:0-ás vezetésnél már azért drukkoltak, hogy kapjon egy gólt a csapat, és egy esetleges döntetlennel Ghána végezzen az élen, és hogy ne kelljen Capelloék ellen játszaniuk.

A két ország futballcsatája a 1966-os vb-n kezdődött, persze a történelemben még visszább nyúlik az angol-német rivalizáció. Egészen a háborús időkig. Az I. Világháborúban 1914-ben a karácsonyi tűzszünet idején is fociztak egyet, vagyis rúgdosták egymás közt a labdát a fronton. A röpke focimeccs után persze mindenki visszabújt a lövészárokba és fegyvert vett a kezébe.

1966-ban aztán tényleg kiélesedett a focis rivalizáció. A csapatok az angliai tornán a döntőben találkoztak a Wembley-stadionban. A 89. percben a nyugat-németek 2:2-es döntetlenre mentették a meccset, és hosszabbítás követekezett. Geoff Hurst a 101. és a 120. perben is betalált, és ezzel a két góllal nyerni is tudtak az angolok. Mindkét gól vitatható volt, hiszen az elsőnél a kapufáról pattant a gólvonalra a laszti. Az azerbajdzsáni partjelző (az angolok szerint orosz…) jelezte a sporinak, hogy bent volt a labda, és érvényes volt a találat. A szigetországiak a szívükbe is zárták az azóta elhunyt partjelzőt, a németek pedig “wembley gólnak” hívják a mérkőzés óta a találatot. (10.00 az odds Rooneyék hosszabításbeli győzelmére, és 35.00 a nyereményszorzó arra, hogy úgy mint Geoff, Wayne is legalább 3 gólt rúg.)

Ezen a meccsen piros mezben játszott a háromoroszlános csapat, annak ellenére, hogy ugye hazai pályán szerepeltek. Az egyetlen vb-győzelmüket tehát piros dresszben szerezték az angolok. (12.00 az odds, hogy idén is ők nyernek, míg 14-szeres pénzt fizetünk Lahmék sikerére.)

Az 1970-es vb-negyeddöntőben aztán megint idegtépő mérkőzést játszottak a csapatok. A németek 2-0-ás hátrányból meg tudták fordítani a mérkőzést, és nyerni tudtak a hosszabbításban. Visszavágtak a négy évvel azelőtti döntőért.

1990-ben ismét izgalmas mérkőzésre került sor a vb-n, és ismét a germánok ünnepelhettek, miután specialitásukkal, azaz büntetőkkel nyertek. (11.00 a nyereményszorzó hogy ismét büntettőkkel nyernek)

1996-ban megint Angliában rendeztek nagy focitornát, pontosabban az Európa-bajnokságot. Shearerék csapata pirosban akart játszani, – gondolván arra, hogy mint 66-ban nekik is segít majd a piros szerkó – de a mezszponzor furcsa kékes-szürke mezt szállított a csapatnak. Nem is hozott szerencsét a szerelés, és ki is estek a tornán az elődöntőben. Ki más, mint Németország búcsúztatta volna őket? Na, és természtes 11-esekkel…

2000-ben vb-selejtezőn találkoztak egymással, és az utolsó Wembey-ben játszott tétmeccsen 1:0-ra nyert a vendég csapat. Szomorúan búcsúzott a legendás stadion. A vereséget edzőváltás követett, és Eriksson került a kispadra. Vele viszont az egyik legnagyobb “modernkori” sikert érték el, hiszen 5:1-re mosták le ellenfelüket Münchenben. (A 125.00 odds elgondolkodtató erre az eredményre…)

Újabb tőrténelmi csatát láthatunk vasárnap délután?

• szomferi
    hm, kaptam a bwintől 2500ft-os szülinapi bónuszt, kár hogy nem fogok befizetni hozzájuk :D
    báááár megfontolandó...
  • THeArrow
    nyerjen alonso a többi nemérdekel :D
  • Forza Italia
    Argentína nyerjen és a meccsen 10.5 nél több szöglet legyen
  • Banano
    Utolsó meccs utolsó meccs!!!
    Argentína 1X ennyit kérek mára és jól leszek xDD.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Ha még 1 nullával megtoldott nyereményről lenne szó, akkor eléggé az lennék, így annyira nem érdekel. Most eggyel több vagy kevesebb ezrest fogok elbukni majd a forgatáskor, nem számít. :D
  • CB SNIPER #75128
    (1-0) USA - Ghána 1.36 / - / - H
    Uruguay - Dél-Korea Uruguay szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.21 / - / - H
    már csak
    Argentína - Mexikó Argentína szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.12 / --- / 3.90 H
    ez kell a majdnem allin szelomhoz aztán én fel is hagyok a sportfogadással szerintem :D max 1-2k-ba poénbol :D
  • w77d
    ma nagyon tutinak csak azt érzem hogy kurva másnapos vagyok XXXD
  • Dean Winchester
    ön mire fogad a mai nap? vagy mit érez nagyon tutinak?
  • szomferi
    akkor csak jön :D
    csak w77d meg ne tegye
  • Dean Winchester
    kicsit mérges lehetsz akkor :D
  • sanyiute
    Uruguay - Dél Korea kiállítás nem lesz V 1,25
    USA gól lesz H 1,36
    Németország - Anglia V 2,52
    Argentína - Mexico H 1,45

tét: 300FT
    várható nyeremény: 1.865FT
  • jAsOn VoOrHeEs
    7/6, Michael Jordan születési évét eltoltam. 62-re emlékeztem 63 helyett. Pedig ezt még gyorsan guglizhattam is volna... :S

Egyébként most nem voltak nehéz kérdések:
    Annus Adrián milyen sportágban szerepelt? (kalapácsvetés)
    2006-os VB győztese? (olasz)
    1982 VB döntő helyszíne? (madrid)
    Vava melyik válogatottban szerepelt? (brazil)
    3. téli olimpia dátuma? (1932)
  • kirol
    Köszi
  • w77d
    a 30percesre nem
  • kirol
    Ez a "Szerez gólt az 1-es csapat" a 90 perc + sima hosszabbításra vonatkozik csak, vagy az esetleges 30 perces hosszabbításra is?
  • kirol
    Pont ezt tettem én is! :)
  • szomferi
    229 Argentína - Mexikó H 1.45
    216 *(1-0) Németország - Anglia H 1.43

Eredő odds: 2.07350
    Tét: 1600 Ft
    Várható nyeremény: 3320 Ft

ennyit tettem mára :)
  • Shep
    Ez szerintem jó tipp mára

Németország - Anglia
    Szerez gólt az 1-es csapat?
    Tipp: igen
    1.40

Argentína - Mexikó
    Szerez gólt az 1-es csapat?
    Tipp: igen
    1.14
    Össznyereményszorzó 1.60
  • Shep
    Nem akarok arra a meccsre tippelni, mert abban bízom ,hogy Mexico megtréfálja a kék fehéreket. Még argentín gól sanszos ahogy a német is szerintem.
  • szomferi
    ja igen, az argentín meccsre szerintem bevállalható az over 4,5 sárga, nemde?
  • szomferi
    argentínokra érzel valamit? én csak egy sima győzelemre tippelnék hirtelen
  • sb1
    Szerintem tuti továbbjutók...
  • Shep
    Hát akkor a németekre rakok :) Kár, hogy nem eshet ki mindkét csapat egyszerre :D
  • Random_
    Remélem nem! Nem szimpatikusak viszont Mexikó játéka nagyon tetszett eddig. Remélem továbbjutnak.
  • Ferrari23
    Argentian nyer ma? :D
  • Dean Winchester
    ja a medszer :DDD
    egyébként ja én is megnéztem és interwetten nem engedi ennek a kettőnek a kombinálását ->akkor lehet szidni a zrt-t ugye csak mert ők meg engedik!? :D
  • Random_
    Szárnyalt? nekem csak az Angol-Japán meccs ugrik be, de az elég szánalom volt.

Én x-et tudok elképzelni rendes játékidőben esetleg. Amúgy 1X-et tennék, de annyira nyomjátok az Angolokat, hogy inkább nem teszek semmire.
  • Blueblood
    Szóval nem én vagyok béne, hanem a rnedszer hülye?
  • Ferrari23
    Én is megteszem , csak mellé akarok valamit pakolni Argentin meccsel kapcsolatban is, de még nem tudom mit...
  • Dean Winchester
    hát tippmixen lehet ilyenre fogadni.
  • Dean Winchester
    tényleg :DD köszi
    ezt komolyan nem vettem észre.
    am németek és angolok utolsó csop. meccsén is volt minimum 11 szöglet.
    a németeknek 4 lesük volt míg angoloknak 1.
    na mind1. megraktam h lesz 10 kapuralövés.
    szóval az kell h vki találjon egy gólt (inkább németek) azt angolok tüzelhenek gőzerővel :P

ha nyerek neked köszönhetem :D ha bukok akkor azt is :P
  • Blueblood
    Srácok, Interwettenen látom ezt:

Nem kombinálható lehetőség a jelenleg aktív eseményekkel.

Pedig argentin gólt és sárga lapok 4,5 felettet raktam. Ez lehetséges hogy kötés tiltás van vagy csak én vok balfasz?