211992
-
Hajrá Anglia!!!!!!!!!!!!!!! Rooney sárga lap 99,9% :) -
sanyiute #75140 HAJRÁ ANGLIA:) -
Majd ha bejön,ha elmegy akkor azt mondom h 10k volt a tét xD.
szomferi.:4.32 volt rá a szorzó,és nem buktam le,csak ph-n más néven vagyok:) -
lebuktál banángenyó 

-
jó bátor vagy :D
de simán jön, bebaszna ha nem jönne...
mennyi volt a szorzó rá? -
Dean Winchester #75136 gyors egy képet a szelóról :D -
Hát én nagyon remélem hogy az Argentín meccs 1X lesz,már tényleg csak ez kéne és bejön a 6-os szelvényem,amin a tét is ráadásul 6 számjegyű volt.
-
Dean Winchester #75134 Németország-Anglia
A Szlovénia elleni sikert a válogatott piros szereléseben aratta, és most abban reménykednek az angolok, hogy az ősi rivális ellen is szerencsét hozhat Lampardék második meze.
A két válogatott összehozta magának, hogy már az első kieséses körben összekerüljenek. Az angoloknak az első két forduló bénázása után nyerniük kellett a Szlovénia elleni meccsen, hogy továbbjussanak, de csak a második helyen futottak be a csoporban. A németek az utolsó csoportmeccsükön 1:0-ás vezetésnél már azért drukkoltak, hogy kapjon egy gólt a csapat, és egy esetleges döntetlennel Ghána végezzen az élen, és hogy ne kelljen Capelloék ellen játszaniuk.
A két ország futballcsatája a 1966-os vb-n kezdődött, persze a történelemben még visszább nyúlik az angol-német rivalizáció. Egészen a háborús időkig. Az I. Világháborúban 1914-ben a karácsonyi tűzszünet idején is fociztak egyet, vagyis rúgdosták egymás közt a labdát a fronton. A röpke focimeccs után persze mindenki visszabújt a lövészárokba és fegyvert vett a kezébe.
1966-ban aztán tényleg kiélesedett a focis rivalizáció. A csapatok az angliai tornán a döntőben találkoztak a Wembley-stadionban. A 89. percben a nyugat-németek 2:2-es döntetlenre mentették a meccset, és hosszabbítás követekezett. Geoff Hurst a 101. és a 120. perben is betalált, és ezzel a két góllal nyerni is tudtak az angolok. Mindkét gól vitatható volt, hiszen az elsőnél a kapufáról pattant a gólvonalra a laszti. Az azerbajdzsáni partjelző (az angolok szerint orosz…) jelezte a sporinak, hogy bent volt a labda, és érvényes volt a találat. A szigetországiak a szívükbe is zárták az azóta elhunyt partjelzőt, a németek pedig “wembley gólnak” hívják a mérkőzés óta a találatot. (10.00 az odds Rooneyék hosszabításbeli győzelmére, és 35.00 a nyereményszorzó arra, hogy úgy mint Geoff, Wayne is legalább 3 gólt rúg.)
Ezen a meccsen piros mezben játszott a háromoroszlános csapat, annak ellenére, hogy ugye hazai pályán szerepeltek. Az egyetlen vb-győzelmüket tehát piros dresszben szerezték az angolok. (12.00 az odds, hogy idén is ők nyernek, míg 14-szeres pénzt fizetünk Lahmék sikerére.)
Az 1970-es vb-negyeddöntőben aztán megint idegtépő mérkőzést játszottak a csapatok. A németek 2-0-ás hátrányból meg tudták fordítani a mérkőzést, és nyerni tudtak a hosszabbításban. Visszavágtak a négy évvel azelőtti döntőért.
1990-ben ismét izgalmas mérkőzésre került sor a vb-n, és ismét a germánok ünnepelhettek, miután specialitásukkal, azaz büntetőkkel nyertek. (11.00 a nyereményszorzó hogy ismét büntettőkkel nyernek)
1996-ban megint Angliában rendeztek nagy focitornát, pontosabban az Európa-bajnokságot. Shearerék csapata pirosban akart játszani, – gondolván arra, hogy mint 66-ban nekik is segít majd a piros szerkó – de a mezszponzor furcsa kékes-szürke mezt szállított a csapatnak. Nem is hozott szerencsét a szerelés, és ki is estek a tornán az elődöntőben. Ki más, mint Németország búcsúztatta volna őket? Na, és természtes 11-esekkel…
2000-ben vb-selejtezőn találkoztak egymással, és az utolsó Wembey-ben játszott tétmeccsen 1:0-ra nyert a vendég csapat. Szomorúan búcsúzott a legendás stadion. A vereséget edzőváltás követett, és Eriksson került a kispadra. Vele viszont az egyik legnagyobb “modernkori” sikert érték el, hiszen 5:1-re mosták le ellenfelüket Münchenben. (A 125.00 odds elgondolkodtató erre az eredményre…)
Újabb tőrténelmi csatát láthatunk vasárnap délután?
-
hm, kaptam a bwintől 2500ft-os szülinapi bónuszt, kár hogy nem fogok befizetni hozzájuk :D
báááár megfontolandó... -
nyerjen alonso a többi nemérdekel :D -
Argentína nyerjen és a meccsen 10.5 nél több szöglet legyen -
Utolsó meccs utolsó meccs!!!
Argentína 1X ennyit kérek mára és jól leszek xDD. -
Ha még 1 nullával megtoldott nyereményről lenne szó, akkor eléggé az lennék, így annyira nem érdekel. Most eggyel több vagy kevesebb ezrest fogok elbukni majd a forgatáskor, nem számít. :D -
CB SNIPER #75128 (1-0) USA - Ghána 1.36 / - / - H
Uruguay - Dél-Korea Uruguay szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.21 / - / - H
már csak
Argentína - Mexikó Argentína szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.12 / --- / 3.90 H
ez kell a majdnem allin szelomhoz aztán én fel is hagyok a sportfogadással szerintem :D max 1-2k-ba poénbol :D -
ma nagyon tutinak csak azt érzem hogy kurva másnapos vagyok XXXD -
Dean Winchester #75126 ön mire fogad a mai nap? vagy mit érez nagyon tutinak? -
akkor csak jön :D
csak w77d meg ne tegye
-
Dean Winchester #75124 kicsit mérges lehetsz akkor :D -
sanyiute #75123 Uruguay - Dél Korea kiállítás nem lesz V 1,25
USA gól lesz H 1,36
Németország - Anglia V 2,52
Argentína - Mexico H 1,45
tét: 300FT
várható nyeremény: 1.865FT -
7/6, Michael Jordan születési évét eltoltam. 62-re emlékeztem 63 helyett. Pedig ezt még gyorsan guglizhattam is volna... :S
Egyébként most nem voltak nehéz kérdések:
Annus Adrián milyen sportágban szerepelt? (kalapácsvetés)
2006-os VB győztese? (olasz)
1982 VB döntő helyszíne? (madrid)
Vava melyik válogatottban szerepelt? (brazil)
3. téli olimpia dátuma? (1932) -
Köszi -
a 30percesre nem -
Ez a "Szerez gólt az 1-es csapat" a 90 perc + sima hosszabbításra vonatkozik csak, vagy az esetleges 30 perces hosszabbításra is? -
Pont ezt tettem én is! :) -
229 Argentína - Mexikó H 1.45
216 *(1-0) Németország - Anglia H 1.43
Eredő odds: 2.07350
Tét: 1600 Ft
Várható nyeremény: 3320 Ft
ennyit tettem mára :) -
Ez szerintem jó tipp mára
Németország - Anglia
Szerez gólt az 1-es csapat?
Tipp: igen
1.40
Argentína - Mexikó
Szerez gólt az 1-es csapat?
Tipp: igen
1.14
Össznyereményszorzó 1.60
-
Nem akarok arra a meccsre tippelni, mert abban bízom ,hogy Mexico megtréfálja a kék fehéreket. Még argentín gól sanszos ahogy a német is szerintem. -
ja igen, az argentín meccsre szerintem bevállalható az over 4,5 sárga, nemde? -
argentínokra érzel valamit? én csak egy sima győzelemre tippelnék hirtelen -
Szerintem tuti továbbjutók... -
Hát akkor a németekre rakok :) Kár, hogy nem eshet ki mindkét csapat egyszerre :D -
Remélem nem! Nem szimpatikusak viszont Mexikó játéka nagyon tetszett eddig. Remélem továbbjutnak. -
Ferrari23 #75109 Argentian nyer ma? :D -
Dean Winchester #75108 ja a medszer :DDD
egyébként ja én is megnéztem és interwetten nem engedi ennek a kettőnek a kombinálását ->akkor lehet szidni a zrt-t ugye csak mert ők meg engedik!? :D -
Szárnyalt? nekem csak az Angol-Japán meccs ugrik be, de az elég szánalom volt.
Én x-et tudok elképzelni rendes játékidőben esetleg. Amúgy 1X-et tennék, de annyira nyomjátok az Angolokat, hogy inkább nem teszek semmire. -
Szóval nem én vagyok béne, hanem a rnedszer hülye? -
Ferrari23 #75105 Én is megteszem , csak mellé akarok valamit pakolni Argentin meccsel kapcsolatban is, de még nem tudom mit... -
Dean Winchester #75104 hát tippmixen lehet ilyenre fogadni. -
Dean Winchester #75103 tényleg :DD köszi
ezt komolyan nem vettem észre.
am németek és angolok utolsó csop. meccsén is volt minimum 11 szöglet.
a németeknek 4 lesük volt míg angoloknak 1.
na mind1. megraktam h lesz 10 kapuralövés.
szóval az kell h vki találjon egy gólt (inkább németek) azt angolok tüzelhenek gőzerővel :P
ha nyerek neked köszönhetem :D ha bukok akkor azt is :P -
Srácok, Interwettenen látom ezt:
Nem kombinálható lehetőség a jelenleg aktív eseményekkel.
Pedig argentin gólt és sárga lapok 4,5 felettet raktam. Ez lehetséges hogy kötés tiltás van vagy csak én vok balfasz?