211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    áááá Messi ma vállal egy gólt :) követi CR példáját :)
  • Random_
    Na azért az egyik győzelmük egy jól megszervezett szögletből lett amit utólag a Fifa is kicsit kivizsgált.
  • Ferrari23
    Messi ma végre be fog találni a hálóba!
  • Dean Winchester
    vkit kilökött ...
    ha vki tud vmi infot paulról akkor egyből szóljon!
  • kirol
    Argentína ma is nyerni fog!
  • Shep
    Kilöktem valakit :)
  • Shep
    Messi az "isteni" Diego vállán fog sírni vereség után :) (nem túl sanszos, de én bízom benne)
  • kirol
    Hogy csináltál dupla kommentet? :D
  • Shep
    Azért nem kell ezt a német győzelmet túlértékelni, nem a németek ilyen jók, hanem az angolok voltak ilyen szarok. (ettől persze még megnyerhetik a VB-t)
  • Random_
    Paul for president! :D

• Ferrari23
    Hát nekem egyik szelómra Argentin gól kell , másikra argentin győzelem, szóval remélem nem lesz meglepi :D
  • Narusco
    de miért lesz mexikó meglepetés? ikszeltek dél-afrikával, kikaptak uruguaytól... jójó, nem rossz csapat, de bakker, argentina ellen akik 3 győzelemmel vannak eddig...
  • CB SNIPER #75209
    D:D::D:Dasdadsa
  • Gaba94
    Megmondjam mi lesz?:D Felpakolsz 1 millát a német győzelemre, aztán drámai csatában elbuknak a negyeddöntőben, legjobb esetben az elődöntőben, te pedig a meccs után belököd, hogy "kész vége, ennyi volt a sportfogadás, elegem van, megyek jól berúgok". Másnap ugyanitt megjelensz és sajnáltatod magad, hogy "tök másnapos vagy":D Ezután Dean, Shep, Monoton etc. megkérdezi, hogy mit érzel mára, te jössz a szokásos szöveggel, hogy "áááh mára nem raktam semmit, csak hátradőlök a fotelembe és sörrel a kezembe nézem a mai meccset." Természetesen még a meccs előtt benyögöd, hogy egy kis apróval megdobtad xy csapatot és kezdődik minden elölről:DD
  • Random_
    Azaz Mexikót akartál mondani ugye?
  • kirol
    Egy zseni ez a Polip! :D
  • fradis
    Természetesen nincs merszem megtenni de egy Mexikói meglepi lessz ma este...
  • rooney8
    angolok 
  • jAsOn VoOrHeEs
    Pont 10 szöglet, b+ ...
  • szomferi
    ki tudja, megeshet :D
    az tuti szoros meccs lesz az biztos
  • w77d
    figyi te is adsz helyette 6 millát, ha a németek nyerik a VB-t? XD
  • Gaba94
    Inkább nekem adnád azt az 1 milliót. Jobb helyen lenne nálam, mint valamelyik fogadóiroda számláján :P
  • CB SNIPER #75199
    várjuk meg mit kezdenek a mexikoiakkal egyellöre :D
  • banok
    én erre nem fogadnék nagy tételben... :)
  • w77d
    áááááááááá szeretnéd csak XXXXD eskü felpakolok 1 millát arra, hogy a németek nyerik a VB-t...
  • Gaba94
    Majd Messiék elkenik a németek száját.
  • w77d
    olyan fölénnyel játszanak a németek, hogy itt az angolok már eleve halálra voltak ítélve... egy gól ide, vagy oda, itt az nem döntő..
  • Random_
    Szerintem csak kevésbé hajtottak volna az angolok ha 2:2 lett volna. Így is elég langyosan indult a második félidő.
  • Random_
    Mondom nekem nem voltak meggyőzőek mikor érted a Japánok ellen nem tudtak lőni és a csoportmeccseken is aludtak.

A németekről legalább az kiderült, hogy gólt képesek lőni sőt nagyon ötletesen is játszanak ami kellemes meglepetés. lásd. Ausztrálok ellen.

Arra már nem is tudok fogadni élőben, hogy ki jut tovább vagy ki nyer. :) Lekéstem róla pedig meg akartam tenni két gólos előnynél.
  • raptor22
    Basszus elnéztem a szelvényem:) német győzelmet raktam nem lőtt gólokat:)!! Na alakul:)
  • w77d
    lófasz se lett volna, ugyanúgy pörögtek volna a németek, csak most valszeg 4-2 lenne...
  • Cabaye
    Uruguay - Dél-Korea (Szerez gólt az 1-es csapat?) igen
    USA - Ghána (Szerez gólt az 1-es csapat?) igen
    Németország - Anglia (A 2-es csapat szerez gólt?) igen
    800.00 2.40 1918.00

Nah végre jön vmi amit elterveztem
  • Dean Winchester
    nem szeretek belemenni a "mi lett volna ha..." de ha a szabályos gólt megadják akkor lehet fordítanak az angolok mert nem támadtak volna így ki. fenetudja :D
    legyen 5-1 vagy 4-2 :)
  • w77d
    Véleményem szerint a németek ott lesznek a döntőben és nyernek is!!! Majd nézzétek meg ;)
  • Random_
    Brazil-Német döntőt a népnek!
  • CB SNIPER #75186
    megint idézhetném magam régebbröl is de minek :D ennyi :D németek ftw
  • w77d
    áááááá itt ma angol babér nem terem XXXD
  • Random_
    Mért tévedne??? Hiszen eddig se tévedett. Muhahahahahaa :D

Figyi lehet még lesz két német öngól és az angolok is lőnek valamit gól és így még nyerhetnek az angolok. :D
  • w77d
    gyerekek nincs miről beszéln, a németek a porba alázzák az angolokat :D szép volt srácok!! én nektek szurkolok a végsőkig :D
  • Narusco
    4-1, erre beáll heskey :D:D:D