211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • jAsOn VoOrHeEs
    Ez a mérhetetlen jófejség, csak úgy árad a topik tőle. :D
  • Random_
    Megraktam és is 1X-re és ezt szépen be is jelentem mert általában ha elmesélem mire fogadtam nem szokott bejönni. :D
  • Blueblood
    Mit raksz az Argentin-Mexikó meccsre Shep?
  • Blueblood
    de mi ez a polip dolog? mer elmaradtam:)
  • szomferi
    hadititok :D
    alapítsunk mi is fogadóirodát és megtudjuk :D
  • jAsOn VoOrHeEs
    És vajon hány számjegyű az, amennyit kaszáltak a meccsel? :)
  • Dean Winchester
    link hozzá :D
    ez azért szép tőlük!

de sztem csak azért adják oda mert angol iroda :) nemtom mi magyarok ott lennénk a vb-n és velünk történne ilyen akkor a zrt vajon vissza fizetné-e? -> sztem nem :S
  • Ferrari23
    A William Hill fogadóiroda bejelentette: kifizeti mindazon fogadók nyereményét, akik arra tettek, hogy Frank Lampard gólt szerez.

„Még Sepp Blatter is láthatta, hogy Lampard lövése bent volt, így kifizetjük a fogadóinkat, bár ez hatszámjegyű összegbe kerül az irodának" – nyilatkozta a William Hill sajtósa, Graham Sharpe.
  • Banano
    Igen..én is elkezdem félni tőle..pedig olyan simának tűnik egy 1X.
  • wauwau
    Nemtom mit beszéltek összevissza hogy uhhh félek ettöl attol a mecstől:D jaaaaj baz azért még mostis van papirforma pl a mai argentin mecs
  • Banano
    Első meccsük volt;) mindkét fél leszarta.Első 7 percben volt valami eksün,aztán ment a szerencsétlenkedés.
  • Ferrari23
    Hát reklamáltam is volna az fix!! Szerencséjük bejött :D Másik szelón meg a német over 4,5 tettem meg 1,75x-ért, így az is jött.
  • Dean Winchester
    azt a szétesett francia válogatott meg uruguay nem bírta megverni mégis megverte azt a mexikót aki verte a franciákat -.-
  • Dean Winchester
    ja , ha viszont nem nyertem volna simán mehetnék remklamálni

Németország - Anglia
    Felett/alatt
    Összes kapuralövés
    Az Ön fogadása: Egyes, Over 9.5
    mert a kapuralövés az 14:14
    szóval kisrohadékok ezek :D
  • Banano
    Mindenki mexikó meglepetést vár?!
    Ne idegesítsetek már-_-, ezek dél afrikát se tudták megverni,uruguay-tól kikaptak,és egy teljesen szétesett francia csapatot nagy nehezen sikerült 2-0-ra szétszedni |tizivel együtt|...és most pont messiéket fogják lenyomni a rendes játékidőben?:(( xD nem kéne...
  • szomferi
    4,95 volt atippmixen
  • Ferrari23
    Mexikó kaput eltaláló (mostantól így írom akkor) lövés over 3-ra 1,65x, az sem rossz azért....
  • Banano
    Jááj már félek mexikótól..és már most tiszta ideg vagyok xD félidőre 3:0 argentín vezetést szeretnék látni.
  • Ferrari23
    Úgy néz ki nem!!! Nekem Unibet betette 7-9, az a kaput eltaláló lövés volt, azért nem mind1 kapura lövés vagy kaput eltaláló!!!

Ez így becsapós az unibeten, de most már akkor tudjuk...

• Shep
    Á ott most nem játszom. Na mindegy.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Most délelőtt hozta fel itt valaki. (Unibet - Matches Extended)
  • Shep
    Hol játszátok ezt a kapura lövést?
  • jAsOn VoOrHeEs
    Mármint milyen 14-14?
  • Random_
    Nem, mert itt egyes hitetlenek kétségbe vonják Paul képességeit és az angolokat sztárolják.
    Bár lehet Paul csak altat minket míg mindenki rá nem hallgat és mikor sokan megteszik azt, hogy
    Paul jóslata helyes: igen (H) vagy nem (V) 1.05 / --- / 8.90 H
    Na akkor szándékosan rosszul jósol és kaszál a polip.

A lényeg, hogy mi szopjunk ezen a VB-n. :)
  • Dean Winchester
    nem a 14-14-et kell nézni ilyenkor?
  • jAsOn VoOrHeEs
    A kapuralövések eddig jöttek 10,5 felé.

Uruguay - Korea
    shots on target : 7 - 4
    USA - Ghana
    shots on target : 8 - 6
    Germany - England
    shots on target : 8 - 7
  • Narusco
    én is :D vidultam rendesen
  • Shep
    Miért ti nem raktátok a németeket? Pedig a polip is megmondta (én megraktam 3-as szorzóért)
  • Dean Winchester
    nem!
    lehet 0-2 azt messi szépít. azaz 1-2 is lehet de ezt azért kizárom,hogy mexikó rendes játékidőben tj.
    argentín sikert várok -> 3:1

uruguay-korea 2-1
    argentín-korea 4-1
    uruguay-mexikó 1-0
    ilyen ütemben ->
    argentín-mexikó 3-1

de mondom akár iksz is lehet!
    nálam 3 esélyes. argentínára 1.45 ért nem fogok fogadni!
    max labdabirtoklást az argentínok nyerik sztem...
  • jAsOn VoOrHeEs
    Valami 4.8 körülire emlékszem, de nem biztos.
  • Random_
    Nekem a sima német győzelem is elég lett volna, de utólag mindenki okos. :(

Azt se gondoltam, hogy 3-nál több gól lesz még akartam is rá tenni, de jó hogy nem így döntöttem.
  • Random_
    Mexikó tuti akkor lehet Argentína nem lő gólt és úgy búcsúzik ezt akarod mondani? ;)
  • Ferrari23
    Német hendire mennyi volt vajon a szorzó? :D Azt kellett volna megtolni vagy 50k-val...
  • Dean Winchester
    persze nem is mondtam h nem :) lehet 0-2 azt messi szépít.
    de egyébként 3 nyolcaddöntő volt eddig és mindhármon mindkét csapat lőtt gólt! azért én várok minimum egy olyan meccset ahol csak az egyik csapat fog betalálni.
  • Gaba94
    lol máá:D:D te beteg vagy
  • Random_
    vagy úgy fog búcsúzni mint Rooney...
  • jAsOn VoOrHeEs
    Kimentem a kertbe, szedtem egy gilisztát, két A/4-es papírra felírtam, hogy ARG illetve MEX, bedobtam ezeket két vödörbe, azt a rohadékja meg visszabújt a földbe. X lesz. xD
  • Shep
    És? Attól még kikaphatnak :), vagy lehet x minden és a büntetőkkel hullanak ki (Messi felé bombáz ááááááááááááááá :))) Persze a realitás az argentín győzelem, de ez a VB bármi megeshet.
  • Gaba94
    Úgylegyen!
  • Random_
    Pault szeritnem felkeresik az elkeseredett angol szurkolók és feldolgozzák. :( Mindig ez a sorsuk a nagy és bölcs jövendőmondóknak. :D