211992
-
Hollandokon,és a brazilokon most gondolkozok...xD
Egyébként kíváncsi leszek majd a kifizetésre,személyit,anyakönyvi kivonatot eddig nem kért az unibet,de most valszeg mindenbe bele fognak kötni. -
Ferrari23 #75339 Grat neked is!
Holnap sima holland jön szerintetek? -
229 Argentína - Mexikó H 1.45
216 *(1-0) Németország - Anglia H 1.43 5-1
Eredő odds: 2.07350
Tét: 1600 Ft
Várható nyeremény: 3320 Ft
-
Thx mindenkinek,
egyébként nem all in.Előtte volt egy 135-ös szelvény meg egy 100-as tippmix,ami tisztán +135ezer -lett volna- mivel utána elment egy 50-es,aztán még egy 50-es,és egy 10-es szelvény,vagyis akkor még csak +25-be voltam,és ekkor jött az ötlet h mi lenne HA..xD Szóval köszönetet szeretnék mondani az olasz válogatottnak,amiért elvittek egy 50-->220-as szelvényt,de viszont ha nem megy el akkor nyilván nem rakom meg a mostanit.
-
Dean Winchester #75336 chile ellen is jól fociztak mi ?:S találtak egy kurva mákos gólt azt 10 ember ellen nem is fociztak majd 20 percen keresztül.-> nekem ez volt a tetőpont és rohadtul örülnék ha CR a p****ba röhöghetne!Szóval sztem portugálok ellen nem lesz akkora szerencséjük! (+ remélem torres hozza az eddigi formáját és Villa se fog élete formájában muzsikálni :)
de eez még a jövő ,egyenlőre éljük túl a holnapi napot :D -
Azta! Döbbenetes!
Grat! -
Cabaye #75334 csak felraknám egy 2 es szorzóra:D:D:D
-
Grat! Mire tetszik majd elkölteni? :) -
Ferrari23 #75332 Hát ez el is mehetett volna könnyen, a német, meg usa meccs is elég necces volt, ott simán benne volt, hogy Ghána nyer, vagy Algéria, mindkettőnek voltak ziccerei.
De az a lényeg összejött! GRAT! -
Dean Winchester #75331 milyen overt?
én oda nemtok tippelni semmit.
érted ott benne van az h hollandia talál egy gólt azt 1-0 marad ,majd nem támadnak semmennyire mert jó az eredmény nekik :S
brazil-chile tippeltem volna 2.5 overt vagy mindkét lő gólt de hát az idei szezonban brazilok 4-2re nyrtek chile ellen (odavágó 3-0) ugy h 2-2 is volt az eredmény.
de am meg régen volt ikszre is képes chile,szóval nálam ez is lutri.
szóval ezek mellé párosul h a vb nyolcaddöntőben eddig a félidőkben is volt gól + mindkét csapat gólt lő = tökre benne van h holnap jön ezeknek az ellenkezője. -
Cabaye #75330 khm khm :D grat -
Huh én azért a Ghána-Németen alighanem szívbajt kaptam volna:D
Am most hagyd abba a fogadást!!!! -
Gaba94 #75328 Miért csalók? Azért, mert a bírók/partjelzők hibáznak? Ne nevettessél már -.- Megérdemelten jutottak el idáig és nem azért, mert a bírók segítették őket. Tény, hogy tévedtek a javukra, de akkor is meggyőző teljesítményt nyújtottak eddig.
Spanyolokat nagyon lenézni mindenki, de majd lestek egy nagyot, mikor felemelik a VB serleget:D nem túlzok, ha azt mondom, hogy nekik van a legerősebb keretük és ők játsszák a legszebb focit a mezőnyben! Volt nekik egy rossz meccsük (Svájc), ahol nem fociztak rosszul, csak az a geci bunkerfoci győzedelmeskedett :s volt 2 elfogadható meccsük, de tényleg nem hozták még ki magukból a maximumot. Ez a spanyol válogatott, ha csúcsformába játszik, akkor nem nagyon van ellenfele. Remélem láthatjuk még őket csúcsformába ezen a VB-n! :) -
Dean Winchester #75327 am ez all in , vagy maradt még taralékba 70k körül ?:D csak h érezzük már a súlyát h ha nem jött volna be :P
egyébként grat! Én ilyen sok meccsre nem hogy 130at de még 30at se mertem volna feltenni.főleg nem ilyen soknaposat xD szívrohamot kaptam volna már tegnap :D -
Nem tudom, de lehet, hogy a holland-szolvákra teszek egy overt. -
nekem majdnem hajszál pontosan ennyit vett ki a zsebemből a BL döntő XXXXXD -
wauwau #75325 azzz igen:D -
grat öreg :D -
Hohohohooooo

-
Ferrari23 #75322 Kaput eltaláló lövés over 9,5 mehet :D -
Spanyolok annyit adtak amennyit tudnak. :P
Mondom! Német-Brazil döntő!
Argentínok elbuknak egy normálisabb bíró esetén mert nem tudnak már semmit összecsalni.
Ennyi... -
Hát a német-argentínra én se tudom mit tennék meg. -
Dean Winchester #75319 ja spanyolok nem adták ki magukból amit tudnak :D (ja előző meccsen 1 potya gól :D )
ugy nem adták ki magukból mint az angolok!
remélem portugálok legyalázzák a spanyol armadát! -
Én is azt néztem! :D -
Dean Winchester #75317 köszi :D így végképp nemtom mit tegyek a német-argentínra :S elvileg németet akartam de hát ha 3 misid van rá így már elgondolkoztató :(
megmondtam :D
uruguay-korea 2-1
argentín-korea 4-1
uruguay-mexikó 1-0
ilyen ütemben ->
argentín-mexikó 3-1
egyébként most 8 vagy 10 meccse nem volt 11 szöglet? -
rakd meg pls, akkor úgyis elmegy, mi meg rakjuk argentínát:) -
takitom #75315 Spanyol-Brazil döntő nem lehet mert 1 ágon vannak.:D -
Szar az argentin védelem, ezért fognak kiesni. Biztos előnynél elalszanak, és ezt a németek ellen v nagycsapat ellen nem tehetik meg. -
Németek remélem legyalulják Messiéket! -
láttátok a magyar zászlót Messi lövésénél a kapu mögött? -
a németeken még tovább mennek, de aztán a döntő már nem fog összejönni, a spanyolok kiverik őket. A spanyolok egyelőre annyit adnak ki magukból ami feltétlenül szükséges, nem mutatták meg a világnak, hogy mit tudnak, szépen, fokozatosan eljutnak a döntőig, ahol kikapnak a braziloktól.
Remélem:D -
németeken fennakadnak erre van 3 misim -
Magyar zászló a Mehikói kapu mögött! -
Ferrari23 #75308 Kapu mögött magyar zászló volt láttátok ? :D -
ígyvan ;),első meccsük utánn is mondtam már ezt:)
amúgy meg:@
0 1 *(0-1) Portugália - Brazília V 1.23
114 1 Chile - Spanyolország V 1.4
216 1 *(1-0) Németország - Anglia H 1.43
229 1 Argentína - Mexikó H 1.45
184 1 *(0-1) USA - Ghána V 1.44
ehhez még elefántcsontpart ment volna, ennél tutibb szelvény nem volt, de nem raktam meg, nemtudom miért... fenébe:((
-
miluu92 #75306 Melyik VB-n? Mert ezen tutti nem.:) -
wauwau #75305 Hááát erre anyit mondok már a németek is szerintem nagy gondot fognak okozni. -
mikiking #75304 Argentina fogja nyerni a VB-t, durván nyomták eddigi összes meccsüket hiba nélkül hozzák -
faszomat a sárgalapokba hogy nincsenek! -
hajrá mexiko!!! meg tudjátok csinálni!!!!!! ha kihozzátok minimum döntetlenre akkor ma este iszok rátok XD