211992
-
CB SNIPER #75380 tényleg elgondolkodtato amit irt wauwau...Hollandia,Brazilia Allin :o áhh nemtudom :D -
DVilla7 #75379 nem a Spanyolok előzték meg őket gólkülömbséggel? -
wauwau #75378 Háát amugy énis tul egyszerünek érzem a mait de nemhiném hogy akár a Brazilok akár a Hollandok egy ilyen kezdés uttán most buknának nagyot. -
Chilét nem szabad alábecsülni!!!
Ők jutottak ki másodikként Brazilia után csak gólkülönbséggel előzték meg a Brazilok. Szóval arra a meccsre azért kíváncsi leszek.
-
Te már ilyenkor ébren vagy?Én még nem aludtam el,majd hamarosan lefekszek.. xD Gondolkozok a holland és brazil győzelmen de nekem valami bűzlik :D. -
wauwau #75375 Jóreggelt :D azaz nemtom mit ilyenkor 2:48kor elgondolkoztam pár dolgon am Pl szerintem japan továbmegy németeket se kell leirni sajnos....
De ez a holland brazil nagyon egyszerünek tünik talán tulságosan is....
Lehet bebuktam a 90ropit:D -
Igen,a múltkori meccsre is beállt robben,adott is egy gólpaszt.:)
Végül is nem logikátlan a holland siker..egy jobban szervezett csapat mint pl paraguay ellen esélyük sem volt,lehet megteszem,egyedül az nem tetszik hogy a fél világ erre tett,és ennek bukás a vége.De majd holnap délután meglátjuk.. -
Ferrari23 #75373 Probable Starting XI: Stekelenberg; Van der Wiel, Heitinga, Mathijsen, Van Bronkhorst; Van Bommel, De Jong; Kuyt, Sneijder, Robben; Van Persie. -
játszik? akkor tuti győzelem, én olyan 4-0 vagy 4-1re tippelem -
Ferrari23 #75371 Én több gólos Holland sikert érzek, Robben is játszik végre, siman jöhet a hendi. -
gonebaby #75370 argentin németre pedig pénzt nem rakok, egy rekesz söröm van a dél-amerikai csapaton, jönnie kell:D -
Valahogy én is így látom a helyzetet,csak az a baj hogy a fél világ erre fog tenni,azaz holland és brazil siker.Csak ezen a fórumon lesz kb egy 700ezres össztipp,és ez elgondolkoztató. 
Csak érdekességképp.: Szlovákia a vb-n még nem játszott olyan meccset ahol nem kapott volna gólt,és ezt a hollandok kegyetlenül ki fogják használni. -
gonebaby #75368 holnap sima holland és brazil győzelem lesz már rendes játékidőben, tudják az edzők, hogy itt már nem fér bele a hülyéskedés meg a lazítás, hosszabbítás esetén már bármi megtörténhet, hollandok 0-1ről is jók, a brazilok pedig nem fognak úgy játszani mint portugália ellen, egyszerűen nem engedhetik meg maguknak és ezt ők is tudják -
Ferrari23 #75367 Hát az a sok lapos Német-Szerbet, a Elefánt - Korea meccsen viszont egy lapot sem adott, egyébként idén
17 mecsen 92 sárga, 10 piros, sárga lap átlag 5.4/meccs -
melyik meccset vezette ő? vagy mi a sárga/piros aránya? :D -
Ferrari23 #75365 Szerintem holnap akár egy Holland hendit is be lehet próbálni, Szlovákia nem nagy szám szerintem. Jó oké nem szabad leírni őket, de Új Zélanddal játszottak egy döntetlen, Paraguaytól 0-2re kikaptak, olaszok ellen oké nyertek, de ez az olasz csapat szót sem érdemel. -
Dean Winchester #75364 akkor inkább 1.7 ért X2be raknám.
sőt rakni is fogom! -
Cabaye #75363 Ki jut tovább?
16:00
Paraguay1.52
Japán 2.35
nah ez fasza, lehet meg kellene küldenem 5.000-rel japán tj elég fasza szorzó van rá -
Holnapi holland meccsen én is gondolkozom..hollandoknak még csak gyakorló meccsük volt,vagy legalábbis nagyon úgy játszottak eddig.
Brazil- Chile-vel viszont vigyáznék,chile nagyon de nagyon erős volt a spanyolok ellen is,én max brazil továbbjutást teszek,de egy X-et simán kinéznék belőlük. -
Ferrari23 #75361 Holnap Undiano barátunk vezeti a Holland - Szlovákot :D -
neee most is linkeld légyszi :D csinálj egy printscreent a fogadásról :) ha te is így játszol nekünk össze kell futnunk valahol valamikor XXXXD -
Cabaye #75359 te sem szarral gurigázol ahogy nézem:d -
Matte #75358 jaja, szerintem is továbbmennek a németek :D -
Cabaye #75357 jah így már oké akkor 91k , az sem semmi:D sok szerencsét -
Ferrari23 #75356 Szeriintem holland + brazíl győzelemre dobott 91230-at 2,1-es szorzóért. -
wauwau #75355 igen elirtam vazzeg:D 91235ft a számlám bwinen :D és all inbe ment
Normál játékidő
Holandia
És brazilia
2.10
de ha bejön be linkelem:D -
honnan jön le a 0? egyáltalán hoy kerül oda plus nulla? ez nem egy ctrl+c aztán ctrl+v beírás?? ha nem akkor meg elég furcsán fogalmaztad meg -
most ezt nem értem.... mire raksz és mennyit?? -
Cabaye #75352 ez majdnem egy misi? vagy elírtad? -
hát megteheti, hagyjad már :D -
wauwau #75350 -0 -
wauwau #75349 Szarok a farmra all in.
Hollandia - Szlovákia (Háromesélyes fogadás) Hollandia ? 912350.00 2.10
Brazília - Chile (Háromesélyes fogadás) Brazília ? -
Ferrari23 #75348 Te oszt űzöd az ipart úgy látom :D:D -
bezzeg befizetésre nem baszakodnak az irodák.. én a Bwin-el beszéltem a bl döntő előtt telefonon, hogy azt az 500ezres befizetési limitet egy picit ki kéne tolni, bemondtam az azonosítómat és már ki is tolták. Mondom valami banki papírt vagy ilyesmit kérnek a 600ezer befizetésekor, persze semmit csak utaljammá.... Ha nyertem volna valszeg engem is szétboncoltak volna darabokra meg kötekedtek volna... -
szögletekről volt szó, én azt gondolom, hogy azon a meccsen meglehet a 10,5 felett, az az indoklásom, hogy akármelyik csapat szerez vezetést (esélyes h közben lődöznek kapura előjátékként-->szöglet), jönnie kell a másiknak-->szöglet. Mert nincs akkora különbség a 2 csapat közt elméletben, legalábbis nem olyan gólerősek a hollandok, hogy el tudjanak húzni 2-3 góllal és beletörődjenek a szlovákok a vereségbe. -
Én sztem elve japán tj-t rakok, előző meccsen ellenük raktam, de engem meggyőztek, hogy hátul magabiztosak, elöl eredményesek és erről szól a foci:D -
egyiken úgyis elfog menni, tuti nem lesz mindegyik meccs papírforma.
paraguay-japán, uruguay-ghána, argentína-németország finoman szólva kétesélyes :D -
Dean Winchester #75343 sztem japánnak van esélye... -
Cabaye #75342 én paraguay-japánon tuti megküldöm szolóba a japánokat 3 fölötti szorzó van rajtuk sztem megverik paraguayt -
wauwau #75341 srácok egy ilyenben gondolkozok szerintetek ? Elég durva mecsek necces :P
Hollandia - Szlovákia
Ki jut tovább?
Tipp: Hollandia 1.12
Brazília - Chile
Ki jut tovább?
Tipp: Brazília 1.20
Paraguay - Japán
Ki jut tovább?
Tipp: Paraguay 1.52
Spanyolország - Portugália
Ki jut tovább?
Tipp: Spanyolország 1.45