211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • CB SNIPER #75380
    tényleg elgondolkodtato amit irt wauwau...Hollandia,Brazilia Allin :o áhh nemtudom :D
  • DVilla7
    nem a Spanyolok előzték meg őket gólkülömbséggel?
  • wauwau
    Háát amugy énis tul egyszerünek érzem a mait de nemhiném hogy akár a Brazilok akár a Hollandok egy ilyen kezdés uttán most buknának nagyot.
  • Random_
    Chilét nem szabad alábecsülni!!!

Ők jutottak ki másodikként Brazilia után csak gólkülönbséggel előzték meg a Brazilok. Szóval arra a meccsre azért kíváncsi leszek.
  • Banano
    Te már ilyenkor ébren vagy?Én még nem aludtam el,majd hamarosan lefekszek.. xD Gondolkozok a holland és brazil győzelmen de nekem valami bűzlik :D.
  • wauwau
    Jóreggelt :D azaz nemtom mit ilyenkor 2:48kor elgondolkoztam pár dolgon am Pl szerintem japan továbmegy németeket se kell leirni sajnos....
    De ez a holland brazil nagyon egyszerünek tünik talán tulságosan is....
    Lehet bebuktam a 90ropit:D
  • Banano
    Igen,a múltkori meccsre is beállt robben,adott is egy gólpaszt.:)
    Végül is nem logikátlan a holland siker..egy jobban szervezett csapat mint pl paraguay ellen esélyük sem volt,lehet megteszem,egyedül az nem tetszik hogy a fél világ erre tett,és ennek bukás a vége.De majd holnap délután meglátjuk..
  • Ferrari23
    Probable Starting XI: Stekelenberg; Van der Wiel, Heitinga, Mathijsen, Van Bronkhorst; Van Bommel, De Jong; Kuyt, Sneijder, Robben; Van Persie.
  • szomferi
    játszik? akkor tuti győzelem, én olyan 4-0 vagy 4-1re tippelem
  • Ferrari23
    Én több gólos Holland sikert érzek, Robben is játszik végre, siman jöhet a hendi.
  • gonebaby
    argentin németre pedig pénzt nem rakok, egy rekesz söröm van a dél-amerikai csapaton, jönnie kell:D
  • Banano
    Valahogy én is így látom a helyzetet,csak az a baj hogy a fél világ erre fog tenni,azaz holland és brazil siker.Csak ezen a fórumon lesz kb egy 700ezres össztipp,és ez elgondolkoztató.
    Csak érdekességképp.: Szlovákia a vb-n még nem játszott olyan meccset ahol nem kapott volna gólt,és ezt a hollandok kegyetlenül ki fogják használni.
  • gonebaby
    holnap sima holland és brazil győzelem lesz már rendes játékidőben, tudják az edzők, hogy itt már nem fér bele a hülyéskedés meg a lazítás, hosszabbítás esetén már bármi megtörténhet, hollandok 0-1ről is jók, a brazilok pedig nem fognak úgy játszani mint portugália ellen, egyszerűen nem engedhetik meg maguknak és ezt ők is tudják
  • Ferrari23
    Hát az a sok lapos Német-Szerbet, a Elefánt - Korea meccsen viszont egy lapot sem adott, egyébként idén

17 mecsen 92 sárga, 10 piros, sárga lap átlag 5.4/meccs
  • szomferi
    melyik meccset vezette ő? vagy mi a sárga/piros aránya? :D
  • Ferrari23
    Szerintem holnap akár egy Holland hendit is be lehet próbálni, Szlovákia nem nagy szám szerintem. Jó oké nem szabad leírni őket, de Új Zélanddal játszottak egy döntetlen, Paraguaytól 0-2re kikaptak, olaszok ellen oké nyertek, de ez az olasz csapat szót sem érdemel.
  • Dean Winchester
    akkor inkább 1.7 ért X2be raknám.
    sőt rakni is fogom!
  • Cabaye
    Ki jut tovább?
    16:00
    Paraguay1.52

Japán 2.35
    nah ez fasza, lehet meg kellene küldenem 5.000-rel japán tj elég fasza szorzó van rá
  • Banano
    Holnapi holland meccsen én is gondolkozom..hollandoknak még csak gyakorló meccsük volt,vagy legalábbis nagyon úgy játszottak eddig.
    Brazil- Chile-vel viszont vigyáznék,chile nagyon de nagyon erős volt a spanyolok ellen is,én max brazil továbbjutást teszek,de egy X-et simán kinéznék belőlük.
  • Ferrari23
    Holnap Undiano barátunk vezeti a Holland - Szlovákot :D
  • w77d
    neee most is linkeld légyszi :D csinálj egy printscreent a fogadásról :) ha te is így játszol nekünk össze kell futnunk valahol valamikor XXXXD
  • Cabaye
    te sem szarral gurigázol ahogy nézem:d
  • Matte
    jaja, szerintem is továbbmennek a németek :D
  • Cabaye
    jah így már oké akkor 91k , az sem semmi:D sok szerencsét
  • Ferrari23
    Szeriintem holland + brazíl győzelemre dobott 91230-at 2,1-es szorzóért.
  • wauwau
    igen elirtam vazzeg:D 91235ft a számlám bwinen :D és all inbe ment
    Normál játékidő
    Holandia
    És brazilia
    2.10
    de ha bejön be linkelem:D
  • w77d
    honnan jön le a 0? egyáltalán hoy kerül oda plus nulla? ez nem egy ctrl+c aztán ctrl+v beírás?? ha nem akkor meg elég furcsán fogalmaztad meg
  • w77d
    most ezt nem értem.... mire raksz és mennyit??
  • Cabaye
    ez majdnem egy misi? vagy elírtad?
  • szomferi
    hát megteheti, hagyjad már :D
  • wauwau
    -0
  • wauwau
    Szarok a farmra all in.
    Hollandia - Szlovákia (Háromesélyes fogadás) Hollandia ? 912350.00 2.10
    Brazília - Chile (Háromesélyes fogadás) Brazília ?
  • Ferrari23
    Te oszt űzöd az ipart úgy látom :D:D
  • w77d
    bezzeg befizetésre nem baszakodnak az irodák.. én a Bwin-el beszéltem a bl döntő előtt telefonon, hogy azt az 500ezres befizetési limitet egy picit ki kéne tolni, bemondtam az azonosítómat és már ki is tolták. Mondom valami banki papírt vagy ilyesmit kérnek a 600ezer befizetésekor, persze semmit csak utaljammá.... Ha nyertem volna valszeg engem is szétboncoltak volna darabokra meg kötekedtek volna...
  • Blueblood
    szögletekről volt szó, én azt gondolom, hogy azon a meccsen meglehet a 10,5 felett, az az indoklásom, hogy akármelyik csapat szerez vezetést (esélyes h közben lődöznek kapura előjátékként-->szöglet), jönnie kell a másiknak-->szöglet. Mert nincs akkora különbség a 2 csapat közt elméletben, legalábbis nem olyan gólerősek a hollandok, hogy el tudjanak húzni 2-3 góllal és beletörődjenek a szlovákok a vereségbe.
  • Blueblood
    Én sztem elve japán tj-t rakok, előző meccsen ellenük raktam, de engem meggyőztek, hogy hátul magabiztosak, elöl eredményesek és erről szól a foci:D
  • zaki
    egyiken úgyis elfog menni, tuti nem lesz mindegyik meccs papírforma.
    paraguay-japán, uruguay-ghána, argentína-németország finoman szólva kétesélyes :D
  • Dean Winchester
    sztem japánnak van esélye...
  • Cabaye
    én paraguay-japánon tuti megküldöm szolóba a japánokat 3 fölötti szorzó van rajtuk sztem megverik paraguayt
  • wauwau
    srácok egy ilyenben gondolkozok szerintetek ? Elég durva mecsek necces :P

Hollandia - Szlovákia
    Ki jut tovább?
    Tipp: Hollandia 1.12

Brazília - Chile
    Ki jut tovább?
    Tipp: Brazília 1.20

Paraguay - Japán
    Ki jut tovább?
    Tipp: Paraguay 1.52

Spanyolország - Portugália