211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • CB SNIPER #75541
    nyugi, nemfog :o
  • w77d
    szerinted én nem??
  • fradis
    FUUUUJ DE MÉRGES VAGYOK MÉG MINDIG:(
  • Cabaye
    kurva annyát az 5 sárgájának , buzi holland kapus miért kapott sárgát a 90. percben , ha este lő gólt chile akkor ezen megy el a tippmixes szelóm:S fasza
  • CB SNIPER #75537
    rendes játékidöben fognak a brazilok nyerni nemkell a rizsa ;D
  • CB SNIPER #75536
    eléggé coin flip szaga van :D
  • fradis
    Kirol ennek jönnie kell esetleg a rendesen játékidőben lehet meglepi de a végén a brazilok mennek.Dean jöhet azért ne a családi vagyont:D
  • Cabaye
    Argentína - Mexikó (Háromesélyes fogadás) Argentína
    Hollandia - Szlovákia (Háromesélyes fogadás) Hollandia
    USA - Ghána (Dupla esély) USA vagy X

800.00 2.66 2127.44
    ezt hozta bwin

ezt meg unibet
    Argentina - Mexikó
    Az Ön fogadása: 1 - 1,55 - 3-1

Hollandia - Szlovákia
    Az Ön fogadása: 1 - 1,42 - 2-1

USA - Ghana (1-0)
    3-Way Hendikep
    Az Ön fogadása: 1 (1-0) - 1,38 - 1-1

Az Ön fogadása: tripla
    1 000 Ft 3,04 3 / 3 3 037 Ft

• Dean Winchester
    brazíl chile -- szerintetek jóez? egész jó a 2.1es szorzó
    Összes kapuralövés 10.5 over - 2.1
  • Narusco
    gondolom nagypapa kártyájával nagypapa számítógépéről :D vagy barátnő, mittudomén... :)
  • kirol
    Egy Brazília - Chile Ki jut tovább? Tipp: Brazília 1.20 -nek szerintetek van 98%-os esélye?
  • w77d
    ez szép volt :)
  • Narusco
    tegnap raktam félidei argentin vezetésre, bejött. ma nem mertem, de bejött volna. gondolkodom a brazil meccsen, hogy meg merjem e tenni, de szerintem ha megteszem már nem lesz félidei brazil vezetés.
  • Dean Winchester
    te de már egyszer megjátszottd a 20-k s tétet nem? ha most még1szer megteszed akkor már nem kapod vissza zsét ugye vágod? az első fogadás alkalmával ha buksz visszakapod ha nyersz nyersz

vagy nem értem miről beszélsz komolyan hiszen te már ezt megjátszottad a múltkor :D
  • Narusco
    így van :D
  • fradis
    Gondolkoztam h az egészet a félidei h ra tegyem ház igy msot a fele ment te csapkodtam rendesen. Jut eszembe szemét szar szlovákok nincsen hazátok...
  • CB SNIPER #75525
    tényleg nem beszolásképp de 50kt handyre mi tökömnek ekkora tétnél nemelég egy 1.36os odds a brazil mellé pl? 1.96ra jön ki vagy mennyire nem emlékszem...
  • kraawz
    Már kétszer vettem ki betclices pénzt, de egy dolog nem világos. Kombiban csak 3 kimenetelű meccsek lehetnek, vagy ott bármi. Ott pl megrakhatom paraguay győzelmet spanyol 1x-el kombiban, akk is visszafizetik ?
  • w77d
    most nézem hogy nem az asztalra basztam idegességemben hanem a mobilomra... most vehetek abbó is újat mert betört az eleje...
  • buldozer99
    amúgy énsem értem, hogy miért jó ez a sárgalapos hülyeség, annyira butaságnak érzem, utolsó másodpercben is kaphatsz időhúzásért 1 lapot, ami egyből el is viheti, itt volt erre egy jó példa, szerintem ez ugyanolyan mint a rulett:DD

hollandok pedig a brazilok ellen el fognak vérezni...
  • Odacsap77
    Tippmixen csak 2.000...
    Bwinen 50k...
  • Random_
    Kiütöttél :)
    szóval

A tévébe azt mondták a hollandok tudnak többet is csak éppen annyit adnak ki amennyi a továbbjutáshoz kell.

Szerintetek???
  • jAsOn VoOrHeEs
    7/6 :\

Heysel tragédia 84 helyett 85, shit. Tegnap meg Jordan szivatott meg.
  • w77d
    a 93-adik percig úgy nézett ki hogy jó lesz, szóval ne játszd a janit hogy ez őőőrültség... mert ha még érted 8 sárga lett volna és a 70edik percben, de bazdmeg a 93-adik perc elején még 4 volt, a végén már 5...
  • zaki
    jujj, na ez azért durva :(
  • CB SNIPER #75516
    "pedig olyan közel volt a nyereség..." távol álljon tölem hogy más kárán nevessek és nekem speciel egyik legszarabb érzés amit letudok irni az ha tippmixen bukok de ezen most felnevettem :D:D
  • kraawz
    jav, 2-1 .. :D
  • szomferi
    mi a fasz alapján teszel sárga undert? komolyan nem értem mi motivált hogy ezt rakd meg...
  • w77d
    én is így voltam csak én még idegességemben a szobából kifelé pofára estem a kutyámban... két szelvényt csináltam: az egyiken a 4,5-nél kevesebb sárga, a másikon a hendis holland... mind a kettő a 93-adik percben úszott el egyszerre... nem hiszel el még mindig... 100ezrem ment el, pedig olyan közel volt a nyereség....
  • Dean Winchester
    am mennyit buktál ha szabad kérdezni? :S
  • Dean Winchester
    ja sztem a negyeddöntő lesz a hollandok vége - ha brazilokat kapják tuti nem fognak túljutni rajtuk!
  • Odacsap77
    Széttéptem a szelvényt,leköptem és kidobtam a 4. ről.
    Vagy 4 szomszéd nézte mi bajom van.
    fúú bazdmeg.
  • Dean Winchester
    fasza
    4.5 over sárga ok
    holland gól ok
    11 szöglet nem ok
    3as szorzó ment el :S mind1 no para :D
    ezek után azt mondom h a portugál meccsen jöhet az amikor nem lő mindkét csapat gólt!
    este szintén egy ilyen eredményre tippelnék
  • MrSpock
    Nah ez kellett nagyon 1 gólos holland győzelemre raktam igaz van még rajta a brazil győzelem csak simában,plusz több szöglet.
    Nem tudom de nem volt annyira meggyőző ez a holland csapat most. Szlovákok elbénázták,egy rutinosabb játékos simán belőtte volna mind2x.
  • cocobanana
    hendi döntetlen kellett, él még a szelvényem, este hajrá brazília
  • Banano
    Hát bazzeg...sajnálom aki hendivel tette a hollandokat pfff:/
    Befújták mondom áááááh mit érezhetnek most azok akik 50kval tették meg hendivel a hollandokat -__- :@
  • CB SNIPER #75505
    nah ez a komment kellett vazz... -.-
  • rooney8
    köszönöm istenem :DDd
  • w77d
    gyerekek ezt figyeljétek: 20 másodperc alatt ment el két drága szelóm. A hendis holland győzelem és a max 4 sárga. Én most az őrület határán vagyok. Ez kész. Ennyi....
  • CB SNIPER #75502
    odacsap élsz még? :D ne tégy kárt magadban xd