211992
-
Ferrari23 #75581 Az szerintem nem számít, a chile - spanyolon pl. elég nagy tét volt, mégis 6 kaput eltaláló volt.... -
Dean Winchester #75580 tétnélküli :D
azé bebaszna ha nem lenne 11 :D
én még 2.1ért raktam meg :S
várok chile góllal h felmenjen a szorzó azt megrakom -> remélem nm szándékoznak már az első pár percben betalálni :P -
gyerekek rajtam valami átok ül..
tenisz páros
Bhupathi M./Mirnyi M - Lindstedt R./Tecau H 2:0-ról leadták 2:2-re, és most vezetnek Tecauék... ha nyernek akkor elment a mai harmadik szelóm is, ráadásul mind a három rohadt idegesítően.. -
Ferrari23 #75578 Az kaput eltaláló, azzal vigyázzunk.... Brazil - Portugálon pl ez 9 db volt ki gondolná... -
10,5 over kapuralövést is gyorsan levitték 2.10-ről 1.75-re. xD -
Ferrari23 #75576 Chile 4 csatárral kezd LOL :D:D:D -
én má nem.... megtaláltam az üveg páleszt amiről azt hittem, hogy valaki megitta -
wauwau #75574 Nagyon izgulok:D -
CB SNIPER #75573 ;D -
annyira de annyire fejbe tudnálak csapni XXXXD -
Azt hiszem legalább el kell kezdeni a meccset. Nem biztos, de mintha ilyen rémlene. -
CB SNIPER #75570 szerintem ne éld bele nagyon magad :D:D -
akkor jo, egy 80ezres szelóm még jöhet -
CB SNIPER #75568 aki feladja értelemszerüen veszit szoval valoszinüleg igen... -
ha a teniszben a meccs előtt a másik fél visszalépett, akkor mi van? megadják győztesnek? -
most nincs hozzá idegrendszerem, félném hogy az első death-emnél kitépem a monitort a helyéről és kikúrom a harmadik emeletről XD -
CB SNIPER #75565 inkább gyere Bad Company 2-zni hagyom hogy lealázz :o -
Cabaye #75564
Spanyolország - Portugália
Hazai csapat gólt szerez (1=Igen, 2=Nem)
1 -- 1,25
Paraguay - Japán
Vendég csapat gólt szerez (1=Igen, 2=Nem)
1 -- 1,53
Brazília - Chile (1-0)
1 -- 1,12
Teljes nyereményszorzó táblázat 2,14
egy ilyenen erősen gondolkodom (4-5 ezerrel) -
CB SNIPER #75563 3-1 lesz :o -
Cabaye #75562 hát nem tom én erősen azon vacilálok hogy megrakom azt, hogy mind2 csapat gólt lő. de természetesen nem nagy téttel, te gondolom nagyba dobod uh végülis a 2.5 over is esélyes, ha mind2 csapat lőne gólt. sztem jöhet -
Monoton #75561 Jólvan ezt hallottuk már párszor. -
Cabaye #75560 de akkor hagyd abba, fasznak játszol még ha nagyrészt buksz rajt. meg te nem is kis összegeket buksz még ha azt mondanám 1-2 ezer forint elmegy aztán vissza próbálod hozni oké, de fogd már fel hogy te nem fogod ilyen taktikával visszahozni azt a sok pénzt ami elment.uh vagy válts taktikát, vagy hagyd abba.
raknál max 3 meccset 2 esélybe, vagy 1 iket 2 esélybe többi 2 ön meg ez vagy az lő gólt aztán egyszerre ott lenne a 2 es szorzó. simán nyerhetnél, aztán nem ilyen sárga meg gól over-underre kellene pakolgatni.kis összeggel oké de 100 ezres nagyságrendekkel ne ilyeneket pakolgass mert az tényleg lutri.
ezeket nem baszogatásból írtam, csak egy ötlet volt. -
CB SNIPER #75559 mármint a "kibaszott nagy durranás" xd -
CB SNIPER #75558 ez szerintem rossz ötlet :D -
gyerekek én érzem hogy lassan abbahagyom ezt a fogadósdid, de hogy egy szájbavert módon kibaszott nagy durranás lessz a zárófogadás az tuti... oszt vagy jó vagy nem jó -
Ferrari23 #75556 Over 2,5 jöhet Brazlion??? -
CB SNIPER #75555 :D jah tényleg te is handyvel raktad meg :d részvétem :/ weednek is :/ -
eddig a VB mérlegem?? tszta ideg vagyok. A HALÁL BÜDÖSBE VÁGOTT ÉRCESRE RESZELT SÁRGÁRA FOLTOZOTT FÖL ALÁ INGÁZÓ HANGOSAN CSATTOGÓ MINDENKIT MEGERŐSZAKOLÓ EGET RENGETŐ KURVA SZENTSÉGTELEN SÍKOS FASZÁT!!!!!!!!!!!
ez a mérlegem.. -
Ferrari23 #75553 ÓHAF :D:D:D 40k pápá holland hendi miatt.... -
Cabaye #75552 Lol ezek nem rossz fogadások
Brazili-Chile
Összes kapuralövés ----10,5 felett alatt 2,10------1,65
Össze kapuralövés - Vendég csapat
3 kapuralövés felett,alatt 1,65 ------ 2,10
sztem 4 kaput eltaláló lövése biztos lesz chile-nek
-
Cabaye #75551 Mennyire szokott jönni a meccseken eddig a kaput eltaláló lövések 10.5 over? érdemes megrakni a brazilra szerintetek? -
fradis #75550 Amúgy a jóléti társadalmakban is ilyen népszerű a fogadás vagy csak itt a Balkánon ahol csak nagyon kevés embernek van annyi pénze amennyi kell neki? -
Én egy időben lóversenyre jártam ki. Csak kis tétekkel játszottam és jó szórakozás volt. Amúgy általában mínuszban voltam, de kicsi téteknél ez nem zavarja az embert.
Amit mégis nyertünk azt még aznap elköltöttük egy étteremben vagy ott helyben.
Láttam olyan hármas befutót melynél 200 forintra 100ezer felett fizettek. Na olyankor jön a mi lett volna ha...
Volt amikor egy hármasbefutót akart a barátnőm megrakatni velem, de csak sima befutóra mertem megtenni pedig a végén bejött volna a hármas is. Ott pedig 20 fölött szokott lenni az odds szinte mindig. -
fradis #75548 Nem szoktam igazán veszteni mert mindig teszek egy biztosítót és egy rizikót a rizikó menni szokott most is és a biztosító jön így visszajön a tét így összességbe 0 körül vagyok -
Odacsap77 #75547 Énis így vagyok vele :S -
Dean Winchester #75546 majd a végén :D -
Most w77d-et beoltottam volna de nincs olyan idegállapotban xDD. -
Sajnálom srácok, hogy buktatok. Remélem visszalapátoljátok ezeket a pénzeket a számlára.
Amúgy a VB végén kitárgyalhatnánk, hogy kinek milyen lett az egyenlege. Akár csak százalékosan is, hogy a kezdő összegének hány százalékát nyert vagy bukta el. -
fradis #75543 Ilyenkor kicsit gondolkozom hogy játékfüggő vagyok mert annyit van agyfaszom ettől a szar fogadósitól h nem éri meg mégse hagyom abba... -
Hát remélem, mert azon gondolkodok, hogy erre tennék, csak túl kicsi az az 1,2 -es szorzó.