211992
-
Narusco #75887 akkor nem vagy képben teniszben :) -
Dean Winchester #75886 ha a sportingbetnek az élo fogadás része+tét min. határa olyan lenne mint a unibeté akkor ez lenne a legjobb oldal.
tegnap brazil meccsen 0-0 nál 2.5 over 2.95 volt -> szemeztem vele, nemvoltam bátor tétet rakni rá.
most is szemezek a 1.5 overreal 3.25ért de most is félek :D
ha nem lenne pénzem a japán gólón tuti rádobnék valamennyi aprót. -
Narusco #75885 nálam meg az a baj, hogy nem saját kártyáról intéztem a dolgokat, mert nincs visám, csak maestro... és most fényképet meg ilyen szarokat kérnek, meg hát nem baj végülis ez a bet365-ös dolog sem, csak hát most akarom elkezdeni a moneybookers-es cuccot, onnan tudnék a saját kártyámra utalni. nem szeretném a srácot vagy apámat ugráltatni, akiét használtam. nem értem mi szükség erre, bejelentkeztem sajtát jelszóval, akkor valószínáleg én vagyok... nem kell mindenféle biztonsági szarakodás.
most kiveszem mindenhonnan az összes pénzem, és moneybookersről fogok unibetre tölteni. csak azt fogom használni, az oldal kezelhetősége is a legjobb szerintem, szorzók közepesek. bwinen amguy a szorzók elég tré-k, szerintem ne azt használd. -
CB SNIPER #75884 3 nagy ellen? :D nemhinném hogy Tsonga vagy Berdych akkorák lennének :o
egyedül söderling nadal ellen...szerintem :o -
bwinnel most én is így jártam.
Azt fogom kipróbálni, ha betclickről visszamegy a pénz a moneybookersre, hogy befizetek valamennyit bwinre, aztán már nem írhatja, hogy nem fizettem be onnan... szerintem utána már mindegy lesz, hisz utána a tétet nem tudhatja, hogy a kártyás pénzből raktam fel, vagy a bookersesből.. :P -
Narusco #75882 mert először kijött a 15mp-s cucc, és ujra küldtem kicsit kiegészítve, viszont úgy látszik az elsőt is elküldte :P de legalább észreveszi a válaszom :D -
Monoton #75881 MOst ezt minek 2x :D -
Narusco #75880 www.unibet.hu
ez a legtutibb, ne mgeciznek az emberrel.
na visszafogtam magam. -
Narusco #75878 ezek a fogadóirodák a legnagyobb gecik a világon... bet365-nál msot azzal jönnek, hogy nem utalhatok a moneybookers számlámra, csak arra amiről befizettem. mehetnek a retkes kurva anyjukba, az összes. egyedül unibet az ahol minden simán ment eddig. -
Besi000 #75877 sziasztok.
valaki tudna netes fogadóirodát fogadóirodát ajánlani, leírni előnyeit hátrányait?köszi. -
Narusco #75876 lol, 3 nagy játszik 3 nagy ellen... szerintem sanszos hogy egyik bukni fog -
CB SNIPER #75875 a faszom kidobom a kukába az only tenisz szelómat is azthiszem....clijsters vereség mindenben elbizonytalanitott...a férfiakban talán még bizhatok :/ :o -
Cabaye #75874 nem azt mondtad tegnap kiutaltad az összes pénzed? -
Nem,spanyol meccsen over 0.5 1.07-ért van,federer 1.17...ha megint ilyenen fog elmenni egy 110-es szelvény akkor én beszarok-_-..ha bejönne akkor visszajön a tegnapi bukás,és leveszem a listámról roddick-ot. -
CB SNIPER #75872 federer 1.07ért? 1.15 tippmixen is amugy én is megrakom holnapra csináltam egy ONLY tenisz szelót kiváncsi vagyok milesz...
R. Söderling - R. Nadal 2.02 / --- / 1.53 V
J-W. Tsonga - A. Murray 2.90 / --- / 1.24 V
R. Federer - T. Berdych 1.15 / --- / 3.55 H
+ esetleg a kettö közül valamelyik csak nemtudom még :/
Dulko/Pennetta - Görges/Szávay 1.26 / --- / 2.80 H
Stosur/Zimonjic - Clijsters/Malisse 1.60 / --- / 1.91 H
a te Roddick verö Y-H Lu-dat kihagytam djokovic ellen :D -
Ja,és mindezt 50-el,de ELVILEG a nehezén túl vagyok,de remélem 0:0 lesz a spanyol meccs hogy kétszer egymás után menjen el egy 1.04-1.07-es szorzójú szar.
Federer meg szépen be fogja nekem húzni a holnapi meccsét.
-
Nem.:
Paraguay - Japán
Goal Scored between 00:00 - 29:59 (1=Yes, 2=No)
Az Ön fogadása: 2 - 1.72
:DDDD
és még egy gól a spanyol portugál meccsen,hogy legyen izgulni való 1.07-ért,aztán egy federer győzelem. -
Dean Winchester #75869 japán meccs elég lagymatag! kéne egy hazai gól azt akkor esély lenne a japán gólra mert igy lehet h nagy 0-0 lesz a vége :( -
CB SNIPER #75868 valaki szokott páros teniszt rakni? -.-
már csak poénbol megkéne tenni Stosur/Zimonjic - Clijsters/Malisse 1.60 / --- / 1.91 H-ra clijstersék takarodjanak haza :O -
Narusco #75867 na basszameg :D -
CB SNIPER #75866 és megszünsz létezni? :o -
9perc gyerekek!!!!! -
hajrá hajrá, én ma csak őket fogadtam meg :D -
Cabaye #75863 gyerünk jappok kell a továbjutásotok de nagyon -
Dean Winchester #75862 azért mert van gólók,összefoglalók videók topic? -.- -
Akkor sry, tényleg. Én csak azt írtam le, amit jó alaposan olvastam a weboldalukon, ÁSZF, stb. Át nem éltem, mert nyertem a fogadást. -
Narusco #75860 HORPETI
légyszives ne terjeszd mégjobban a faszságot, amit lent írtál nem igaz.
olvass FAQ-ot. -
CB SNIPER #75859 holnap kisebb all-in lesz nadalra szerintem ha cserbenhagy megölöm magam... -
Basszus beírhattam volna..nah mindegy csak magamat szidhatom,mert első gondolat a jó,és Zvonareva győzelem lett belőle.Persze így utólag könnyű..de azért picit bosszantó. -
CB SNIPER #75857 kész vége fosok ebbe a csajba esküszöm ez megint kb olyan csoda mint amikor megrakom MU-t és 44 év után blackburn legyözi mindig akkor történik valami ilyesmi...-.- -
CB SNIPER #75856 akkor nemértem miért mondod...jankovic feladta zvonareva ellen clijsters meg elég meggyözöen gyözte le justin henin-t(nempiskóta) gondoltam elég egyértelmü egy meccs lesz de ezekszerint ez a belga picsa megint alkot... -
Mert a japánok játszanak,és tudni kell mindenkinek h milyen népről van szó xD. -
ezt mi a szarért kell ide betenni??? -
Monoton #75853 Igen :) -
CB SNIPER #75852 nézel teniszt? -
Monoton #75850 Minek raktál megint teniszre? Már tanulhattál volna belőle. -
Jah Clijsters ellen gondoltam,mert jó oddsa volt,de haver elbizonytalanított..meg elég necces lenne,bár ahogy most elnézem lehet bekellett volna írnom. 3 teniszel is mekkorát kaszálhattam volna:-) -
CB SNIPER #75847 EZEN A BELGA PICSÁN megy el megint a szelvény életemben 2.x teszem meg és megint kikap miután ELVERTE HENIN-t hát ez nevetséges bazdmeg a faszom elsül ettöl a nyomorék ribanctol már elnézést... -
Ma tettem egy állatságot a hétre,mindegy min bukom el.:-(:-D
Pironkova-Williams H (4.15) ez bejött:-)
Par-Jap 11esek lesznek 2esélyben hogy ki nyer 10-10,5
Portugália lő gólt 1,57
argentin,és brazil győzelem hétvégére. 2,25-2.00
200ft-58640,és 61570
Ha bejön mákom lesz,de rámférne:-) -
Dean Winchester #75845 ügyfélszolgálat?