Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blueblood
Hát az Inter és a Chelsea is parádésan védekezik. Ráadásul az Inter olasz csapat. A Chelseanek meg olasz edzõje van. Én arra a meccsre semmit nem mernék rakni, de nem én vagyok a szakértõ:)

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

MU góóóól, Rooney nagyon ott van.

REAL MADRID

Matthew Prosac
azt tudom hogy mire nem: angol alsóbbosztályok, török papírformák, bundásliga... most így kapásból :D

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fergusonpapa
holnapra megakarok tenni 5000 ara h inter chelsea mecsen mindkét csapat lö golt..(fére tet pénzem)nem tudom megmerjem e ,szerintetek?

www.icewebhu

Blueblood
Akkor melyik bajnokságokra (plusz BL vagy és/vagy EL) érdemes fogadni?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Lehmann Karate Kid

REAL MADRID

Fabio Capello
Norwich, cHarlton gyerünkmár!!!!!!!!

WuFraZselic
norwich, milton keynes is leszophat

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

látom már, bocsi, csak ideges vagyok :D még egy olympiakos gól is kellene.. :D aztán jobban áll a "zászlaj" a bordóónak.

fergusonpapa
uh az nem jo :S nekm is 1 azis szelon van de csak 1en leyton elég jol játszot mostanában most meg kikapásra állnak

www.icewebhu

MU mekkora kapufa bazz :S

REAL MADRID

WuFraZselic
ibra elõbb kezezett

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
Leeds 2-0, de szart nem ér a többi meccs nélkül...

WuFraZselic
nekem is csak 1 nem áll jól a 11 közül, de az az 1 sajnos 3 szelvényen is rajta van... -.-"

megin bazmeg ez mi a faszom? múlthéten a münchennél is mekkora baki, akkor azon buktam.. felbasznak ezek a birok, hogy egy se tud normális ítéleteket hozni..

Ibra elõbb kezezett. Leeds gól

REAL MADRID

Matthew Prosac
Leeds 2

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Fabio Capello
Hébazeg, egy jogos tizi kimarad a barcának.....

WuFraZselic
Lehmann mit mûvel...

billywood
jóestét :P

EC-KAC - EC Red Bull Salzburg 2.45
KHL Medvescak Zagreb - Graz 99ers 2.10

1000 -> 5145

tobetes ajándék lóvéról van vmi tudnivaló, h mikor fizetik ki?

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Fabio Capello
hja, nálam is ez a baj...

fergusonpapa
én midnig eltalálom :D levan irva jegyzettömbe és mindig eltaláltam :)ma csaak 1et nem a 10böl..vagyis ahoyg eddig állnaka mecsek

www.icewebhu

Nálam is ez a baj :D

REAL MADRID

Matthew Prosac
mostmár azért van 30% a Millwall sikerére.

Iniesta azt a kétballábadat.

REAL MADRID

w77d
oda nekem is D kell XD

WuFraZselic
MI A GECIÉRT TESZEK MINDIG EGYEL TÖBB MECCSET A SZELVÉNYRE?!

áá, faszkivan, és ha többet is teszek, miért a norwichot tartom tutinak, a benfica, vagy a leeds, vagy az akártudja mi helyett. kurva életbe

fergusonpapa
ott a millwall gooooool!!!!!!!!

www.icewebhu

Matthew Prosac
Millwall ne szórakozzon már!!!

fenrob
igyvan :D

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Fabio Capello
Milwall vezet ismét.

Milwall góóól.

REAL MADRID

Matthew Prosac
Hogy a francba rakhattatok 1-nél több angol harmadosztályú meccsre? 1-et is elég eltalálni akkora lutri az angol alsóbbosztályok mindegyike..

fergusonpapa
nem nyer a millwall nincs miböl holnapra fogadni..

www.icewebhu

MU gólokat Barca gólokat, és nyugodt leszek :D

REAL MADRID

Gyr
Én az X-nek örülnék :P
Szóval szúrjon be a Don 1 gólt, és aztán pihenjen mindenki...

\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!

Leeds vezet,akkor ma a Norwich lesz a mumus,kurva anyjukat
Blueblood
Szégyen a Chartlon, tényleg. az ellenfél a 18., vagy mennyi. de a norwich is nagyon könnyû ellenfl ellen játszik

Matthew Prosac
Francér rakták át a teniszmeccsem éjjel 3-ra... A tököm se lesz fenn olyankor, holnap elég korán kell kelnem a suli miatt megint.

fergusonpapa
elirtam ahhh na leyton forditást és millwal golt..tök jo végén még kicsit sem nyerek..

www.icewebhu

Fabio Capello
csak nyugodtan, engem nem érint. Nekem Charlton kell, Norwich és Barca

Ramox
Doncaster igazán fordíthatna :D Jó tény, hogy nem fognak de azért csak kéne... xD

fergusonpapa
Millwall golt és nyerek..ahhh!!

www.icewebhu

Matthew Prosac
na és akkor mostmár le is fújhatják részemrõl :D

WuFraZselic
2 Norwich, 1 vagy 2 Milton Keynes a következõ :)

Fabio Capello
MILTON GÓÓÓÓL

Blueblood
Meg a Charlton! Nem igaz, hogy 3 éve még a PL-ben voltak, most meg hazai pályán égnek a brighton ellen:S

Matthew Prosac
MILTON MILLWALL 1-1!!!!!!!!!!

EZAZ LEEDS!! Már csak a Norwich-nak kéne fordítani,de úgysem fog :(

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Matthew Prosac
Leeds 1