211992
-
nem fogja... végre észhez tértek :) -
Teniszt én is bebuktam. :(
Persze játékszelvény volt csak úgy reggel KV előtt. :D -
ne fordítson már légyszi :)
azért a csoport második legyen már jobb a csoport utolsónál szerintem ez ilyen vérzivataros időben elvárható :D többen is szerintem ezt remélik :D -
Dean Winchester #76091 nekem hazai kell , te bukni szoktál 90%-ban ergo akkor örülhetek a mostani vendég sikernek? :|
nyugi jön az iksz és mindketten copunk. -
Dean Winchester #76090 na bazz Lahti hazai kéne a kombimon h fullos legyen
Sarpsborg - még tj-hat
honka iksz eddig ok
kups 2-0 ok
:S lahti visszafordíthatná a meccset!
-
nekem ott az a lényeg, hogy a vége egy Haka győzelem legyen... -
DVilla7 #76088 a szelómat :S -
DVilla7 #76087 bakker:S Szomferi tegnap írta a Haka-Inter turku 1. félidő x re megraktam és lehet hogy köcsög federer viszi el mert 0-0 még:( -
Nézni szeretném :( az eredményt a betclicken is lehet követni. -
én az eredmenyek.com-ra pillantok rá néha azt megnézem az eredményt... -
Lehet valahol követni a meccset? Streamen? -
Odacsap77 #76083 Attól függ melyik megy el ha brazil akkor 600 at visszahozza,ha argentín akkor 500 at ha urugay ugyanúgy 500 at tehát visszahozza úgyis :D Spanyol meg nem megy el xD -
Tampere viszont szopik :( -
Fordított a HOnkaaaaaaaaaaaaaaa!! :D -
Dean Winchester #76080 első mennyit hoz min.1 hiba esetén és mennyit hoz teljes győzelem esetén?
tetszik nagyon! -
Dean Winchester #76079 
#76077: csak kérni kell :P
-
Odacsap77 #76078 Végülis amit tettem:
100ft ba tehét 400 ér:
4/3
Uruguay-Ghána H
Holland-Brazil V
Argentín-Német H
Paraguay-Spanyol V
Meg a másik:
(nem kombi)
Holland-Brazil Vendég jut tovább
Német-Argentín Vendég jut tovább
Uruguay-Ghána Hazai jut tovább
Paraguay-Spanyol V nyer
1000--->4770
szerintetek milyen?
-
neked is 1-1 :) -
1-1 jóvan :) -
Dean Winchester #76075 Sarpsborg meg egyenlítsen már mert arra fogadtam,hogy ők jutnak tovább -.-
-
hogy az isten rakja bele a faszát mostmá tényleg!!! nyeeerni akarok XXD -
Narusco #76073 az egy teljesen jó meccs... -
Dean Winchester #76072 
Argentína-Németország
ez év márciusában Higuain góljával egyszer már nyert Argentína 1-0ra a németek ellen.
akkor ugye 1 gól esett a találkozón,ezért is remélem,hogy most 2 gólt minimum látni fogunk. -
Jó hogy ilyenekre fogadsz :DDD -
nna bazdmeg vezet a Lahti a Honka ellen... az utolsó ellen a második helyezett... ilyen nincs -
Dean Winchester #76069 a spanyol győzelmet mindeki annyira tutira veszi,félek az is lesz egy langyos 0-0 vagy 1-1 xD
uruguay-ghána meg számomra tök 3 esélyes de 2 tuti,hiszen ghána sztem egy ikszre tuti összetudja hozni a meccset.
a holland-brazil-t is mindenki sima brazilnak veszi mint ahogy én is ( 2 gólós brazil sikert várok).
egyébként eb-n a hollandok rohadt jól szerepeltek és rohadt szép gólókat is vertek mégis megálljt parancsolt nekik az orosz válogatott! Most idén eddig találtak 1 gólt és ugy nyeregettek (kamerun ellen is robben kapufa -> gól), most is robben gól ->)
sztem mindig nem fog robben gólt verni nekik és azért a brazil válogatott igen jól játszott eddig! gólt lőtt,védekezett szóval jók nagyon és ezért is gondolom azt amit írtam! -
Maniacfool #76068 Tömegverekedésnél simán sanszos. :D -
Odacsap77 #76067 4/3-as kombóba még egy ilyet tennék:
Uruguay-Ghána H
Hollandia-Brazília V
Argentín-Német H
Paraguay-Spanyol V -
fradis #76066 Bwin: Melyik csapat kapja az 1. piros lapot x y mindkettő egyszerre
Ki rak meg ilyet? Nemértem -
fradis #76065 Életem első fogadásával nyertem a legtöbbet amit érzel pakold emg egy ezressel -
Odacsap77 #76064 Uruguay-Ghána H
Német-Argentín V
4.5odds.. 1000--> 4500 -
vassildiko86 #76063 lehet olyat is, de gondolom nem játékpénzzel :) -
hulloreka85 #76062 Hát ja:) Inkább először játssz tét nélkül amíg beletanulsz a fogadásokba. -
ez a kettő nem függ össze XXD -
vassildiko86 #76060 hol vannak a legjobb szorzók a vb-re ? szeretnék nyerni :) -
éreztem hogy igaza van XXXD -
CB SNIPER #76058 te aztirtad "annnyira éreztem" xd jolvan édesmindegy :D -
hát bammeg pont itt mondta valamelyik fasz, hogy vigyázni kell mert Federer könnyen kikaphat XXD -
Narusco #76056 meg kellett volna raknod byrdiket vagy hogy a faszba irják, és akkor mi nyerünk legalább :D -
Dean Winchester #76055 lol :D
két képet kéne nekik mutatnod!
egyik kép ahol a fogadási lehetőségük van megfogalmazva , másik meg például az eredmények.com-on kiírt kapuralövés statisztika bekarikázva :S de elég rohadékok azért :D
ezt raktam mára.:
FC Zürich - FC Sion
Dupla esély
Rendes játékidő
Az Ön fogadása: 1X
FK Austria Wien - Dinamo Bukarest
Dupla esély
Rendes játékidő
Az Ön fogadása: X2
Ru¾omberok - Polonia Bytom
Dupla esély
Rendes játékidő