Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esély mindig van 😄

REAL MADRID

Erre van esélyem, hogy bejöjjön?

Aston Villa - Crystal Palace H 1.32
CSZKA Moszkva - FC Sevilla Szerez gólt az 1-es csapat? I 1.40
Fiorentina - AC Milan Mindkét csapat szerez gólt? igen 1.80
Udinese - Cagliari Tipp: Udinese vagy X 1.24
Inter - Chelsea Mindkét csapat szerez gólt? Tipp: igen 1.90

Odds: 7.84
Aston villa vagy Tottenham,hmm az túl egyszerû volna ha mindkettõ hozná rendes játékidõben.
Matthew Prosac
ja és ezt még fél évig fogom hallgatni tõled? te bizonyára nem szoktál tévedni sohasem.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

meglátjuk, csak nehogy real villareal 0-1röl "esélytelen" feeling legyen ismét😊
Matthew Prosac
udinese? otthon? bunkerfocit? ne röhögtesd már ki magad! xDDD
nálam is 1X az a meccs, talán inkább a döntetlen - a Cagliari formája miatt.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

szerintem elég ha nézel egy seria a tabellát, cagliari elég ütõs formában van, udinese meg... igazából csak attól tartok ha udinese bunkerfocit játszik, de majd elválik😊
dragon11
jah, grat nekik de komolyan.

smith09
akkor jó mert én hazaira vettem ! 😊
x

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Udinese-Cagliari V

Errõl mit gondoltok?😄
nah én véglegesítettem a dolgot, innentõl már csak a szurkolás kell😄
Rostock Union H
Astonvilla CP H
Bruge - Charleroi H

1-> 4485

Kanada Orosz H
Tottenham Bolton H
CSZKA szerez gólt igen H (😄)

1->3542

Udinese Cagliari V
Westbrom Reading H
Astonvilla CP H

1-> 6800
Matthew Prosac
én azt nem értem hogy 6-1,3-6,5-3-nál mi volt a marhadurva dolog, ami lehetetlenné tette a folytatást, és nem lehetett miatta lejátszani 2 max 3 nyamvadt game-et (talán 10 perc vagy annyi se, ha Blake hozza a következõt) 20 méteres szökõár?
most épp 19:00-re van kiírva mára. gondolom innen folytatják... azért a kemény 10-15 percért...

5x100 és 1x100
Azt szeretném kérdezni, hogy tippmixnél amikor megteszed a tétet akkor lehet például 600 Ft-al is fogadni? Vagy csak 1-t lehet beixelni?

Köszi a választ!
Oziris666
Igaz Sorry,

De CA csaknem olyan hülye h Maloudát viszi hátra(ha igen egyböl All in Interre)
Sztem inkább Ivanovicot rakja át baloldalra...Vagy a fiatal Brumát (bár ezt kétlem h beválalja)

Ramox
Így bizony... Belletti lesz a balhátvéd.

Blueblood
P.F. nincs nevezve a BL-be, Zhirkov pedig valszeg sérült. Ennyit a hülyeségekrõl...

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Oziris666
Ne irjatok már ennyi hülyeséget!Malouda balbekknek😄😄😄😄:😄😄
1:0meg minden csak nem jó eredmény idegenben...
Van ott balbekk Zhirkov is simán tud ott játszani(õ fog valószinûleg) és Paolo Ferreira is...

Blueblood
Talán. De õk meg két meccse gólt sem rúgtak, igaz a Napoli otthonában nehéz és asszem 2 kapufát lõttek, a Samp ellen pedig 9 emberrel játszottak, így is ráerültették az akaratukat az amúgy támadni nem igazán kívnáó Sampra, és Eto'o révén egy óriási ziccert kihagytak a 75. percben. Én azon a meccsen semmit sem teszek meg. Azon gondolkozom, hogy harmadiknak azt rakjam meg, hogy a CSZKA rúg gólt, vagy a Sevilla?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Blueblood
FA kupát kéne megtenni, csak az Aston Villa és a Tottenham mellé kéne még 1 harmadik biztos dolog. Vagy egyes kötésben megranki a Rostock gyõzelmét, esetleg a Villat hendivel (0-1)

Blueblood
valaki megrakja még a Rostockot hazai pályán? Kéne már 1 szeló, de elég sok a bizonytalan dolog. Miben lehet biztos az ember? Az oroszoknak kéne haza pályán a gól, h elõnnyel utazzanak Sevillaba, de nekik nem meg a bajnokság, szóval lehet, hogy formán kívül vannak. Vagy épp pihentek. A Sevilla jó csapat, de idegenben elég lehet a szûk vereség is. Az Inter-Chelsea meccsrõl elmondtam a véleményemet.

dragon11
Akk. az inkább Inter gyõzelem lesz?

Blueblood
H
V

De a belgákat nem nagyon ismerem, szóval egyáltalán nem biztos.

Ezekre a meccsekre kinek mi a tippje?

Cercle Brugge - Charleroi
Roeselare - Genk

Blueblood
Hát, hogy Mourinho haza pályán kikapjon, kevés az esély, pláne ez BL, itt a Chelseanek még az 1-0-ás vereség is jó, és nem lesz balbekk a csapatban (vagy Belletti vagy Malouda lesz ott)

dragon11
Köszönöm a sok segítséget..😊 stoke cityt én nagyon érzem, man cityt elverték idegenben 2-1re, akk sztem otthon sem gáz.

Akkor Gyuri szelvénye milyennek tûnik?

CSZKA Moszkva - Sevilla H
Inter - Chelsea V
West Brom - Reading H
*(0-1)Aston Villa - Crystal P. H

18,4es eredõ odds.

köszi a választ.

Blueblood
Német másodosztályú meccsek mennyire lehetségesek? Vagy az is csak bundásliga? Mert a rostockon elgondolkodtam

fsgh
Nagyon megoszlanak a vélemények az esti Inter-Chelsea-vel kapcs.
Kíváncsi vagyok mi lesz😊 Én azért hazait fogtam😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

De félbeszakadt v. mi?

19:00
Blake J. (Usa) - 6 3 5
Dent T. (Usa) - 1 6 3

REAL MADRID

Blueblood
Azt, hogy az FA kupában a Stoke-City meccs sztem 3 esélyes. és az Inter-CFC-n sem tuti h lõ gólt mind2 csapat.

Stoke nem fog nyerni szvsz.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Gyr
Szerintem a Stoke nem fog nyerni 😞

\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!

AlieN911
4-5-1 szal a középpályán 2 szélsõ simán megy a támadással oldalt, és adja a zsugákat be a csatárnak aki meg befejezi. 1 gól meg is van 😄 több nem kell nekem xD ja de, a másik csapattól is 1 😄

Honda - The Power of Dreams

Gyr
Mai szelvény:

CSZKA Moszkva - Sevilla H
Inter - Chelsea V
West Brom - Reading H
*(0-1)Aston Villa - Crystal P. H

Eredõ odds: 18,48000

\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!

Blueblood
mondjuk csak 5,0-val adják, szal ez kevés

dragon11
211 Tottenham - Bolton H 1.30
206 Aston Villa - Crystal Palace H 1.27
202 West Bromwich - Reading H 1.60
198 Stoke - Manchester City H 2.70
170 CSZKA Moszkva - Sevilla Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.73
186 Internazionale - Chelsea Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.83

eredõ odds:22,58

mit szóltok?

Blueblood
Vagy megkockáztassak egy ilyet: Inter-Chelsea félidõ: D végeredmény: H

nem én vagyok az edzõ, igazából nem is érdekel annyira az a meccs, csupán csak megjegyeztem, h 4-5-1es felállásban fognak játszani, én nem akarok senkit se befolyásolni ezzel.
dragon11
Ez a blake meccs nevetséges, 5nappal késõbb játsszák le, de télleg.

omg, deszar..

Blueblood
Szóval egy ilyen szelvénnyel nyerhetnék?
Inter-Chelsea félidõ D
Rostock-Berlin H
USA-Salvador (0-1) H

Blueblood
az USA-Salvador meccs barátságos mérkõzés? Mert az USA sokkal esélyesebb

Blueblood
No meg abban, hogy az Inter-Chelsea döntetlen lesz a félidõ?

Blueblood
A rostock-union berlinben mindenki nagyon biztos, hogy hazai gyõzelmet hoz?

Blueblood
Én is ezt hittem a görögöknél...aztán az Olympiakos nem rúgott 1 nyamvadt gólt sem:@

Banano
Khm..ezért inkább idegenben akarnak majd nyerni mint hazai pályán?<#conf>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Oziris666
Hát azért ottvan Honda,Krasic,Dzagoev <#ravasz1>

hogyne akarnának gólt lõni, de felállás nekem azt mutatja, h a védelemre fognak összpontosítani nem a támadásra és ráadásúé van a két csapat közt különbség, hiába a hazai pálya. De mindegy, ez csak az én véleményem.

nálam mai szeló
AV CP H
Rostok Union Berlin H
Bruges Charleroi H
Banano
Moszkva gólt bwin-en 1.4-ért adják😛

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

bolondnak tartasz ha azt mondom ott lesznek a ruszkik a negyeddöntõben? 😛

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának