211992
-
TÉK :D -
szép volt Lyon -
Dean Winchester #200726
gondoltam visszanézem már kié volt a 200.000-es hozzászólás :)
Nem nagyon szoktam figyelni de most valahogy feltűnt,hogy elhagytuk ezt a szép számot.
Mallorca 0 - 4 Sevilla
ahhoz képes,hogy az elmúlt bajnokin hazai pályán megszenvedett a sevilla (kétszer is hátrányból fordított) ahhoz képest elég simán hozza ezt a meccset :/ -
Dean Winchester #200725 jogos, tisztelet a kivételnek ! Azért van még olyan csapat amely nem húzza az időt, az utolsó másodpercekben is arra törekszik, hogy gólt lőjjenek.
Lyon döntetlen nekem a nap meglepetése, ha mixeztem volna tuti a győzelmük a szelvényemen lett volna.
Mess 87 gólos :D
Nem néztem a kínálatot, de lehet fogadni arra,hogy hány gólt fog ebben az évben szerezni? 90 szerintem meglesz... -
elég vicces
nancynak zsinórban ez volt az 5.döntetlenje:D:D ebből zsinórban 4. 1-1D:D: -
Lyon is bekaphatja,vagy inkább én hülye bízom,hogy azért jön a papírforma. Én már nem tudok egyszerűen mit játszani,semmi nem jön. Be kellene már vezetni pár szabályt,pl hosszabításban ne lehessen cserélni. Itt is 4 perc hosszabítás,amint letelt a 90.ugye csere,elindul egyik játékos,ja nem is ő másik..elment 50 mp vele. Aztán szabadrúgás azzal is kb ennyi,mert még könyvelés,meg értetlenkedés. Aztán kapuskirugás szintén vagy 15mp,mert nem jól áll a labda. Bedobásnál nincs kinek,mindenki tanácstalan :D Vicc már az egész úgy ahogy van. -
akármi és bármi #200722 Persze-persze hosszabbításban már 3 góllal mennek,eddig nem bírtak velük mindenhol bundáznak már -
akármi és bármi #200721 Most láttam meg hogy jött egy üzenet,pedig majdnem kiszúrta a szemem,igaz ha nem is tudom nem is keresem -
akármi és bármi #200720 R-N. Löwen Kronau - Magdeburg H 1.17
Betettem kombi szelvénybe csak hogy meglegyen a darabszám, erre döntetlent játszanak!tököm kivan -
Ajaccio - Reims meccsre egy tuti tippem volt. hogy mind2 csapat lő gólt.
ajaccio 2 meccse nem lőtt gólt, otthon is két meccse nem lőttek.
Reims meg 5 meccse nem lőtt gólt és idegenben is 5-nél járnak.
de mondom tutira megyek, így csak over 1,5.
jeleleg 2-0. de az egyik gól öngól tehát a Reims végre betatált :D
-
Monoton #200718 1-1 Bastos micsoda ballábas gól :D -
nna 20 perc és kezdődik a meccsem... hajrá Marseille!! -
miért mi történt Dean-nel hogy nem ír? ő az arsenalos nem? vagy kiről beszéltek? -
nancy nem nyert még idegenben:D
naná, hogy pont lyonban fog először:D:D:D -
szokásos Francia bajnokság, azaz az első kikap az utolsótól :D -
bunda?XD
-
Monoton #200712 Lyon - Nancy 0-1 miez? :D -
igazad van részben
de most nem erről van szó, hanem egy alregről aki nagy valószínűséggel a hgS:S:S:
itt egy tipp amúgy
getafe gól -
igen igen
írtam neki privit is
szerintem ő lesz azS:S:S: -
gyerekek mi ez az egész? :D sportfogadó fórumon vagyunk. nem full mindegy hogy ki fogad fiktíven és ki a 8 éves? az a lényeg hogy pörögjenek a tippek egymás közt és nyerje mindenki szarrá magát. -
igen,szokatlanul nagy a csönd
a gyanú árnyéka vetül rá :D :D :D -
akármi és bármi #200707 Jah sunyítottam a gyereknek a vacsit meg pucoltam mandaarint : -
nagyon sunyít
szerintem ő az:S:SS: -
Befogadunk a Farkas Falkánkba és akkor veled egy új taggal bővül a Farkas Falkánk :D -
majd Dean úgyis szól az érdekedben. -
akármi és bármi #200703 azét ezt a nevet írtam mert negyedikre sem akarta elfogadni amit akartam mert már foglalt volt!De nem magyarázkodom tovább,ha befogadtok,befogadtok ha nem akkor azt észre veszem oszt lelépek.ennyi -
na igen
én is erre gondolok -
ilyen névvel senki nem regisztrál ez tuti alreg :D -
akármi és bármi #200700 egészen biztos lehetsz benne,azt sem tudom kik azok,tán még nem is látam itt őket mióta itt vagyok,de ez nem biztos -
Ha ez valóban így van akkor elnézést kérek a gyanúsítgatásért természetesen.
De biztos, hogy nem dean vagy, vagy wufra? -
akármi és bármi #200698 El kell keserítselek de én nem vagyok alreg,kb 2 hete találtam ezt a fórumot és azóta néha írkálok de ha visszanéznéd akkor azt is látnád hogy senkinek sem írtam semmi baromságot -
Nem erről van szó.Nekem mindegy ki ír ide, meg az is mindegy mikori a regisztrációja csak ne legyen alreg. De szerintem te egy alreg vagy és direkt provokálsz engem. Csak tudnám kinek az alregje vagy, bár van egy pár tippem. -
akármi és bármi #200696 Ne haragudjatok,nem tudtam hogy ez egy privát fórum"csak azt nem tudom hogy akkor minek kell fórum"ahol nem látjátok szívesen az újakat!Amúgy anyukám elég messze van a négyestől! -
mondasz vmit
-
szerintem csak Wufra vagy Dean unatkozik és trollkodik egy kicsit ilyenkor :D :D :D -
Nem tudom , de szerintem iszonyat nagy poén az ilyen túl kapás :D -
semmi csak elegem van ezekből az új emberekből
mindegyik egy szemét alreg
tuti wufra az -
mi folyik itt mostanában gyerekek? :D :D :D -
a tiedé jól van azt tudom
kint van a 4-esenXD
szemét alreg vagy -
akármi és bármi #200689 Anyukád jól van??? Vagy csak a gyogyi gurult el??