Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szomferi
na a Honka hendin taccsravágta a szelóm, jeee<#violent>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Breidablik elmehet a picsába ha kikap:S :@

Hûség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

épp ezaz,hogy ez a kurva jó :D ez kelltt h ne legyen 0 ft a bet365 számlámon :DDDD félidõ kell nekem...
Napicsa 2 perc alatt 2 gól. Ez így nem lesz jó 2-0 :S

REAL MADRID

Ezeket sose értem ... irigy vagy, nehogy rajtad kívül más is nyerjen?
Fener milyen öngólt kapott <#banplz>

REAL MADRID

<#banplz>
Shep
Hát nem publikus :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Attila8805
Engem a futam ideje zavart be mert ugye olyan "formátumba íródott mint ha szorzó lenne így már teljesen tiszta:)
Köszi!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
És meg is osztod ha szépen megkérlek?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Shep
Hát pedig szerintem elég egyértelmû
Tét elhelyezésének ideje-S (single szelvény)-szorzó-futam idõpontja és helye-megtett ló neve- és ismét a szorzó Ami zöld bejött, ami meg tégla színû az nem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Mindenre van :)

Attila8805
Amúgy csak én nem tudok elmenni ezen a képen?:D

Attila8805
Pacikra én is raktam bwinen:)
arra van valami szisztémád?

Shep
Hát a Honka leadta, de legalább a lovak egész szépen jöttek :)

MrSpock
Aza bosszantó mikor megraktam én is..ismi aki mondta,hogy fél ettõl mert túl kicsi az odds rá,és borulni fog,persze õ is rárakta többezres szelójára. Mondtam is neki jókor mondtad,amikor már feladtam,hogy tartasz ettõl a meccstõl. Újabb tapasztalat..magam eszétõl ha nem tudok nyerni,akkor meg is érdemlem:-D

Go Jeff Go!!!!

brasso-t is megakartam tenni bet365ön de 1.75ért inkább kihagytam :D 2.00 lett volna rátoltam volna egy ezrest kb... de ezek is 0-1rõl most egyenlítettek Hadnagy révén :D
93.percben pedig kezdtem örülni ,hogy jön az 5.5 over :( na de les volt igy maradt a 2:3 :S de érted 2-1re fordítanak és nem képesek megtartani az elõnyt?:(
na trabzonspor ha félidõben vezet akkor nem leszek szomoru máskülönben 0 az egyenleg :S
kispeki
Ne izgulj, hidd el ami itt a nyári szünetben van az 1-2 elrontott szelvény vagy 1-2 hetes pechszérihoz képest semmi. Szinte mindig volt olyan akár ha csak 2 meccset raktál fel, az egyik belõle elment. Szinte 0% volt az esély arra, hogy nyerj. Na de most, hogy elkezdõdtek a bajnoksgok, most már azért tényleg idegesítõ, hogy felborulnak a papírformák...

Ui.: hendikeppes honka gyõzelmet tettem...

SoF II: C4z0rla

Hát Honkát sokan alapnak vették, hogy H, mert annak is kellett volna lenni, ez az ellenfél egy semmi. Nekem két szelómon is rajta volt Honka H, 20 000 HUF PÁPÁ....

MrSpock
Honka..szopacs megint.:-(pedig nem is akartam rátenni a szelómra,de gondoltam nah még ami viszi picit fentebb..1.4-ért.Megkérdeztem lottiban törzsvendég ismit,hogy van valami tuti még..erre Honka..nah jól van 5.meccsnek ráraktam,mert általában 3-4-et játszom,abból is mindig elmegy 1. Hihetetlen pechszériám van úgynézki,igaz nyerõ sosincs.:-(

Go Jeff Go!!!!

Hát ezt ba****, ez nem lesz 4-3...

Shep
Finneknél úgy fest már hideg van, hogy bundát kell felvenni :)

de csak azért mert álltalában amikor fordítgatnak ide oda a vége iksz szokott lenni :D remélem most is 3-3ra kihozzák legalább... vagy 4-3ra :P
lehet kézilabda nem is foci:)
bosszuból megraktam az 5.5 overt -.-
2-3 b+
jAsOn VoOrHeEs
2-3 :O

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

mondom én :D:D:D

2-2 :( Végén úgyis az lesz, hogy cumi érzem :D

jAsOn VoOrHeEs
2-2

jAsOn VoOrHeEs
Nagyon érik a 3. hazai gól is. klikk

2:1 ennyi :)
jAsOn VoOrHeEs
1-1

És akkor most síri csend a 90. percig, majd a hosszabbításban pedig 1-2 lesz. :)

Hm gyors fordítás. 2-1

Shep
Na 1-1

Egy másik fórumról:

"honka meg copjon telibe na! végigtámadják az egész meccset erre az ellenfél elõször lépi át a térfelét és abból természetesen gólt lõ!:S komolyan ritka nagy hulladékok ha ezt nem nyerik meg!"

:D:D

Ma akkor együtt szívunk :D:D Két szelóm van mindkettõn rajta van Honka H :D Én ezt annyira tutinak éreztem :D

nem fogják mert nekem is hazai kell :(
Shep
Ú te mostanában nagyon szórod az ezreseket, ilyen jól megy, vagy csak bátor vagy és mindent egy lapra tesztel fel?

dragon11
Hazaiba raktam 10ezerrel.

eldöntöttem..

Shep
Majd megfordítják.

Honka 0 - 1 JJK Jyväskylä Pffff

loofy
mindent én tudjak?<#nemtudom>
mki döntse el maga,én a meccset ajánlottam figyelmetekbe<#zavart1>

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

Shep
4.35 Hamilton Eye For The Girls @ 5.50 won

Rash87
Ott van a végén...
(Hány gólt szereznek?)

Glory, Glory Man. United!

Akkor most mi is volt az ajánlat, mert minden lehetséges kimenetelt felsoroltál xD
loofy
mai napra ajánlom:

Breidablik - Haukar Hafnafjordur

izlandi bajnokság, haukar nevû alakulat, 18 forduló alatt 1x sem voltak képesek nyerni,nem hinném hogy a jelenlegi ezüstérmes ellen vendégként ez megszakadna, 1,2 odds a hazai gárdára
de lehet fordítva gondolkodni is talán pont most szakad meg ez a példanélküli negatív mérleg??? sima vendég siker 9,00 , x2 3,75.
lehet megér egy poén szelót...<#email><#nezze>

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

Én mára ezt tettem!

Fram - Selfoss under 4,5 1.25
Midtjylland - Nordsjealland 1x 1.20
Halmstad - Malmö 1. csapat lõ gólt 1.30
Trabzonspor - Fenerbahce 2. csapat lõ gólt 1.25
EredÕ:2,43
Yerep
Na én holnap elutazom és csak szombat este jövök haza, úgyhogy szombatig össze is állítottam 6 szelvényt. Szemezgessetek:)

Wolverhampton Wanderers - Newcastle United (Hány gólt szereznek?) Több mint 1,5
Eintracht Frankfurt - Hamburg (Hány gólt szereznek?) Több mint 2,5
Amkar Perm - FC Rostov (Hány gólt szereznek?) Kevesebb mint 3,5

\"Ohhhhhh Newcastle We Love You\" :)

Én inkább azon csodálkoztam, hogy az EL jött :DD

REAL MADRID