Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Serie A: Bari - Juventus ÉLÕBEN
Kezdés: 2010. augusztus 29. 17:55, vasárnap
A videó még nem kezdõdött el
A mérkõzésre nincs nézõ limit megadva.
magyarul ingyen lehet nézni szerintem majd mint a Loki és Gyõr meccseit
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
ott lehet csinálni valamit 0,46€-val? ugye nem? :D annyi maradt rajta, befizetni nem akarok és nem is tudok...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
21 napig nem váltotta be senki (beváltás = aznap bekell jelentkezned az oldalra) igy a nyertes 1050 eurot kapott a számlájára :D
érted, most engem kisorsolnak ma és bejelentkezek a számlámra akkor ott megfog jelenni 50 euro, ha nem jeletkezek be ma és csak holnap akkor elveszik :( :)
15 Leverkusen - Mönchengladbach: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.50
46 ADO Den Haag - PSV: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.21
61 Milan - Lecce: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz H 2.48
34 Liverpool - West Bromwich: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.21
81 Mallorca - Real Madrid: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.50
75 R. Santander - Barcelona: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.40
Eredõ odds: 14.52569
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 2905 Ft
akár egy poénszelónak is megteszi :D
nem rakok mára semmit, ha raknék akkor Real - Barca hendivel lenne
ez is kemény, 21 nap után vki beváltotta, igy a mai nap nyertese megint 50 eurót kap...
bevezethetnék ezt a többi irodánál is :D
<#worship>#worship>
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Félidõ vagy teljes játékidõ (a fogadás akkor számít megnyertnek, ha a megtippelt eredmény a félidõben vagy a teljes játékidõ lejárta után bekövetkezik)
Tipp: Bryne 1.53x
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
hallgatok rád, de nem tudom ezeket megtenni :S gyengébb csapat góljára valamiért nem akarok rakni, félek a 0-1-ektõl.
ezt néztem ki utána:
ADO Den Haag - PSV Eindhoven
X2 1,07
Palermo - Cagliari
Hazai csapat gólt szerez (1=Igen, 2=Nem)
1 1,15
Fredrikstad - Follo
1 1,30
Sampdoria - Lazio
1 1,25
Szerez gólt az 1-es csapat?
Tipp: igen 1.60
Haljak meg, de megint nem értem ezt a magas szorzót. Legutóbb 1,8x volt idegenben a "gól-szorzójuk", még a 23ezres szelómra raktam rá. Értem én hogy szarul kezdtek, meg hogy még csak 1 gólt lõttek a bajnokságban, de azért mégiscsak otthon lesznek és nemrég még bajnokok voltak... Lassan meg fognak indulni felfelé.
Monaco-Bordeaux gólt lõ? (mindkét helyen hazait várok szal azért irom ezt az opciót)
De Graafschap gólt lõ?(valamiért ilyen 1-2 , 2-2es eredményt várok.
leverkusen sztem megint nem fog hibázni és kb 2 góllal fog nyerni hazai közönség elõtt
bari-juve
nálam ez a juve még mindig a régi :D szóval itt 1Xet várok,de a hazai gólt valamiért bíztosabbra érzem.
milan-lecce
elvileg milannak nyernie kéne,de hát egy nagy 0:0 -t is kinézek a meccsbõl
barca-real nekem nem éri meg 1.2ért fõleg ,hogy 1.forduló + idegenben kezdenek.
majd véleményzd légyszi,mivel nem értesz egyet és mi az amelyikre a fél karod is mehet =)
(más is bátran véleményezzen)
start-rosenborg neked is meg ér egy DNB hazait? vagy 1Xet esetleg fix 1est? de mindezek közül a start gólt valamiért nagyon érzem, fõleg h rosenborgtól jó pár fordulója várjuk a vereséget (ergo gólt kap - és ez jönni szokott...
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
"Bucaspor - Genclerbirligi
Szerez gólt az 1-es csapat?
Tipp: igen 1.37 x
Lille - Nice
Háromesélyes fogadás
Tipp: Lille 1.50 x
Benfica - Vitoria Setubal
Háromesélyes fogadás
Tipp: Benfica 1.20 x
Nottingham Forest - Norwich City
2 esély (ha a rendes játékidõben döntetlen lesz, akkor a tét összege visszajár)
Tipp: Nottingham Forest 1.40
ez így sztem jó lesz. 3000bõl 10.000-et hoz., ha minden bejön. ha a Nottingham X lesz, akkor még mindig 7000-et."[/i]
Ma már csak a Lille gyõzelme kellene, ami nem biztos hogy jönni fog, de valószínû, illetve - és ez a lényeg! - még versenyben lennél és nem nullán. Erre az üzenetemre még válaszoltál is, tehát még csak azt sem mondhatod hogy nem olvastad. Akkor viszont nem tudom minek kérdezel, ha utána mész a saját fejed után...
Nincs itt szó semmiféle cserbenhagyásról, a te pénzed, a te döntésed, én csak azért vagyok kicsit mérges, mert írsz hogy segítsek, én írok neked egy szelvényt (és tudod jól hogy nem csak úgy a hasamra ütve írtam valamit, hanem gondosan mérlegeltem, mintha a saját pénzem lenne a tét), te még 5x visszakérdezel, én nem tudok mit kezdeni a bizonytalanságoddal, majd te egy hirtelen ötlettõl vezérelve megraksz egy Schalke-Tottenham -amúgy általában abszolút szelvénygyilkos- duót. Háttt...
2. Molde meccsen, mi lenne ha inkább a Molde gólt tennéd meg?:)
Egyrészt nagyobb a szorzó, másrészt ha azt nézzük, a Molde utolsó 15 hazai meccsén 1 olyan alkalom volt, hogy nem szerzett gólt. A másik oldalról nézve pedig, a Val. utolsó 15 idegenbeli meccsén 2 olyan alkalom volt, hogy nem kapott gólt. Én bíznék itt a Moldeban.
3. A Rosenborg igen gólerõs csapat, viszont a Start képes rá, hogy otthon kapott gól nélkül fejezze be a meccset. Bár még így is elég valószínû, hogy gólt szerez a Rosenborg:) Én személy szerint over 1,5re tenném a meccset.
4. A PAOK belefuthat egy döntetlenbe sztem, én nem kockáztatnám meg.
A PAOK helyett ajánlanám az AIK - Göteborg under 3,5öt, vagy a Liverpool - West Bromwich under 3,5öt. Remélem tudtam segíteni:P
\"Ohhhhhh Newcastle We Love You\" :)
Sampdoria - Lazio
1 1,25
Molde - Vålerenga
Vendég csapat gólt szerez (1=Igen, 2=Nem)
1 1,16
Start - Rosenborg
Vendég csapat gólt szerez (1=Igen, 2=Nem)
1 1,10
PAOK Thessaloniki - Panserraikos
1 1,27
egészre 2,03 jön ki. mi a véleményetek róla? 6 napos gyõzelmi szériámat 2 napos bukás szakította meg, most nyernem kéne.
<#wow2>#wow2> 1-0ról...
a 1.5 over volt 1.38 :D
REAL MADRID
REAL MADRID
fszom ebbe az sg gcibe is, hogy pont most kellett frissítgetni
sajnálom matt..
Go Jeff Go!!!!
REAL MADRID
kurva anyját kívánom kismilliószor Tottenham és Schalke gciknek.
01110000 01110010 00110000
REAL MADRID