Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jAsOn VoOrHeEs
Mondjuk ebbe már ne éljétek bele magatokat, hogy ott fogtok Serie A meccseket nézni, mert kinnt van náluk a hírekben a fõoldalon, hogy szeptember 1-tõl kizárólag csak BL\EL meccsek lesznek streamen 600Ft-ért. Tehát az élõ ingyenes streamet megszûntetik az oldalon.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Forza Italia
nem lesz bari-juve meccs a digin mert a motorversenyt adja

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

szomferi
idéznék a Digi élõ szekciójából:

Serie A: Bari - Juventus ÉLÕBEN
Kezdés: 2010. augusztus 29. 17:55, vasárnap

A videó még nem kezdõdött el
A mérkõzésre nincs nézõ limit megadva.

magyarul ingyen lehet nézni szerintem majd mint a Loki és Gyõr meccseit

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
naaa, be is jelentkezek akkor BAH-ra :D
ott lehet csinálni valamit 0,46€-val? ugye nem? :D annyi maradt rajta, befizetni nem akarok és nem is tudok...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

BAH-naponta sorsolnak 50 eurot a bejelentkezõ emberkék közül,ha egyik nap vki nem váltja be az 50 eurot akkor a következõ napi nyertes +50 eurot nyer és igy tovább.
21 napig nem váltotta be senki (beváltás = aznap bekell jelentkezned az oldalra) igy a nyertes 1050 eurot kapott a számlájára :D
érted, most engem kisorsolnak ma és bejelentkezek a számlámra akkor ott megfog jelenni 50 euro, ha nem jeletkezek be ma és csak holnap akkor elveszik :( :)
szomferi
199 Hamilton - Button H 1.27
15 Leverkusen - Mönchengladbach: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.50
46 ADO Den Haag - PSV: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.21
61 Milan - Lecce: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz H 2.48
34 Liverpool - West Bromwich: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.21
81 Mallorca - Real Madrid: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.50
75 R. Santander - Barcelona: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.40

Eredõ odds: 14.52569
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 2905 Ft

akár egy poénszelónak is megteszi :D
nem rakok mára semmit, ha raknék akkor Real - Barca hendivel lenne

szomferi
mi ez?

smith09
tavasszal hazai volt úgy emlékszem, szerintem most x.
EUGEN D. (13***644) 28.08.10 € 1050,00 beváltva Románia
ez is kemény, 21 nap után vki beváltotta, igy a mai nap nyertese megint 50 eurót kap...
bevezethetnék ezt a többi irodánál is :D
ffxi
Te megéhetésbõl játszol? :D Mi ez a kirohanás?

Fákjúal!

szintén
loki vidin én nagyon x szagot érzek, vélemények?
Yerep
na hajrá ajax, gyõzelem kéne:)

\"Ohhhhhh Newcastle We Love You\" :)

bubu13
Az Unireánál nagy gondok vannak. Nincs elnökük, játékosok igazolnak el tõlük.

EEE 1899

kirol
Bryne az utóbbi 6 meccsen még csak egyszer sem nyert.
Ennek ellenére ezt gondolod?

Ma ezt ajánlom bátran:

<#worship>
Matthew Prosac
Monaco Auxerre randi tipikus 1 gólos meccsnek ígérkezik, csak azt nem tudom melyik oldalra. asszem oda egy páratlan gólszámot rakok.

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Az all in-esdinek elõbb utóbb ez a vége, de többnyire inkább elõbb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
Bryne - Stroemmen
Félidõ vagy teljes játékidõ (a fogadás akkor számít megnyertnek, ha a megtippelt eredmény a félidõben vagy a teljes játékidõ lejárta után bekövetkezik)
Tipp: Bryne 1.53x

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

értem
hallgatok rád, de nem tudom ezeket megtenni :S gyengébb csapat góljára valamiért nem akarok rakni, félek a 0-1-ektõl.
ezt néztem ki utána:

ADO Den Haag - PSV Eindhoven
X2 1,07
Palermo - Cagliari
Hazai csapat gólt szerez (1=Igen, 2=Nem)
1 1,15
Fredrikstad - Follo
1 1,30
Sampdoria - Lazio
1 1,25

Matthew Prosac
Unirea Urziceni - Vaslui
Szerez gólt az 1-es csapat?
Tipp: igen 1.60

Haljak meg, de megint nem értem ezt a magas szorzót. Legutóbb 1,8x volt idegenben a "gól-szorzójuk", még a 23ezres szelómra raktam rá. Értem én hogy szarul kezdtek, meg hogy még csak 1 gólt lõttek a bajnokságban, de azért mégiscsak otthon lesznek és nemrég még bajnokok voltak... Lassan meg fognak indulni felfelé.

Matthew Prosac
amúgy eddig a Sociedad-gól 1,4x a nap tutira számomra -jó szorzóért- ahogy így nézegettem a meccseket.

Matthew Prosac
nagyon hektikus ez a Start, szóval passz. valóban elképzelhetõ akár az is, hogy elveszíti veretlenségét a Rosenborg, de én inkább kihagyom ezt most. egyszerûen nem érzem.

+ most hazai pályán van a start , a szorzó is elég szép

Monaco-Bordeaux gólt lõ? (mindkét helyen hazait várok szal azért irom ezt az opciót)
De Graafschap gólt lõ?(valamiért ilyen 1-2 , 2-2es eredményt várok.

leverkusen sztem megint nem fog hibázni és kb 2 góllal fog nyerni hazai közönség elõtt

bari-juve
nálam ez a juve még mindig a régi :D szóval itt 1Xet várok,de a hazai gólt valamiért bíztosabbra érzem.

milan-lecce
elvileg milannak nyernie kéne,de hát egy nagy 0:0 -t is kinézek a meccsbõl

barca-real nekem nem éri meg 1.2ért fõleg ,hogy 1.forduló + idegenben kezdenek.

majd véleményzd légyszi,mivel nem értesz egyet és mi az amelyikre a fél karod is mehet =)
(más is bátran véleményezzen)
öö forza italia is szokott neki adni szelót :S én is mondtam már egy s mást :D egyszerüen furcsa...
start-rosenborg neked is meg ér egy DNB hazait? vagy 1Xet esetleg fix 1est? de mindezek közül a start gólt valamiért nagyon érzem, fõleg h rosenborgtól jó pár fordulója várjuk a vereséget (ergo gólt kap - és ez jönni szokott...
Random_
Hát srácok, hogy ez a Bayern kikapot. :( Kicsit csalódott lettem.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Matthew Prosac
Hazaértem. Mondtam hogy a Bucaspor(-gól) hótbiztos. Dragon, te pedig csak magadat okolhatod hogy lenulláztad magad. Én ezt küldtem neked priviben:

"Bucaspor - Genclerbirligi
Szerez gólt az 1-es csapat?
Tipp: igen 1.37 x

Lille - Nice
Háromesélyes fogadás
Tipp: Lille 1.50 x

Benfica - Vitoria Setubal
Háromesélyes fogadás
Tipp: Benfica 1.20 x

Nottingham Forest - Norwich City
2 esély (ha a rendes játékidõben döntetlen lesz, akkor a tét összege visszajár)
Tipp: Nottingham Forest 1.40

ez így sztem jó lesz. 3000bõl 10.000-et hoz., ha minden bejön. ha a Nottingham X lesz, akkor még mindig 7000-et."[/i]

Ma már csak a Lille gyõzelme kellene, ami nem biztos hogy jönni fog, de valószínû, illetve - és ez a lényeg! - még versenyben lennél és nem nullán. Erre az üzenetemre még válaszoltál is, tehát még csak azt sem mondhatod hogy nem olvastad. Akkor viszont nem tudom minek kérdezel, ha utána mész a saját fejed után...
Nincs itt szó semmiféle cserbenhagyásról, a te pénzed, a te döntésed, én csak azért vagyok kicsit mérges, mert írsz hogy segítsek, én írok neked egy szelvényt (és tudod jól hogy nem csak úgy a hasamra ütve írtam valamit, hanem gondosan mérlegeltem, mintha a saját pénzem lenne a tét), te még 5x visszakérdezel, én nem tudok mit kezdeni a bizonytalanságoddal, majd te egy hirtelen ötlettõl vezérelve megraksz egy Schalke-Tottenham -amúgy általában abszolút szelvénygyilkos- duót. Háttt...

Yerep
1. A Samp gól szinte biztos, én is megtettem:)
2. Molde meccsen, mi lenne ha inkább a Molde gólt tennéd meg?:)
Egyrészt nagyobb a szorzó, másrészt ha azt nézzük, a Molde utolsó 15 hazai meccsén 1 olyan alkalom volt, hogy nem szerzett gólt. A másik oldalról nézve pedig, a Val. utolsó 15 idegenbeli meccsén 2 olyan alkalom volt, hogy nem kapott gólt. Én bíznék itt a Moldeban.
3. A Rosenborg igen gólerõs csapat, viszont a Start képes rá, hogy otthon kapott gól nélkül fejezze be a meccset. Bár még így is elég valószínû, hogy gólt szerez a Rosenborg:) Én személy szerint over 1,5re tenném a meccset.
4. A PAOK belefuthat egy döntetlenbe sztem, én nem kockáztatnám meg.

A PAOK helyett ajánlanám az AIK - Göteborg under 3,5öt, vagy a Liverpool - West Bromwich under 3,5öt. Remélem tudtam segíteni:P

nekem kéne egy all-in de olyan beszari vagyok semmire nemmerem fel rakni tippmixen se barca se real semmire :o faszomat...

Sampdoria - Lazio
1 1,25
Molde - Vålerenga
Vendég csapat gólt szerez (1=Igen, 2=Nem)
1 1,16
Start - Rosenborg
Vendég csapat gólt szerez (1=Igen, 2=Nem)
1 1,10
PAOK Thessaloniki - Panserraikos
1 1,27

egészre 2,03 jön ki. mi a véleményetek róla? 6 napos gyõzelmi szériámat 2 napos bukás szakította meg, most nyernem kéne.

Yerep
pipa:)

Nacional 1 - 3 Guimaraes
<#wow2> 1-0ról...
a 1.5 over volt 1.38 :D
Yerep
na nekem ma még kellene egy Levante gól

Az is meglepõ, hogy a Roma nem lõtt még gólt.

REAL MADRID

kotrijk meg kikapott, ez meglepõ
befejezted?

REAL MADRID

Anderlecht csodás teljesítményt nyújtott ma is......

dragon11
rákos sg gci se volt jó este éjfélkor.. pedig matt külön foglalkozott velem, leírta tippjeit én meg cserben hagytam..

fszom ebbe az sg gcibe is, hogy pont most kellett frissítgetni

sajnálom matt..

bucaspor gól megvan, caen meg emberhátrányban van, de bízom benne h jönni fog azaz egy gól :S
caen és bucaspor (by Matt) gólt kérek ! Semmi többet -.-
még nincs vége, de bánom h a polie-ra nem fogadtam meg a pontos eredményes jóslatom :S pedig annyira várható volt h 0-1;1-1 lesz a végeredmény :S
MrSpock
Lyon elvitte a szelómat.. Gondoltam hátha nyernek de szar formában vannak ennyi.Sikerült akkor 5/4et írnom.Duisburg,Arsenal,és Manchester-Chelsea hendivel,és Lyon:-( 500-ból-5220 lett volna. Ha nemrakom rá legalább kis bevétel de biztos:-(

Go Jeff Go!!!!

Lyon-t már 2-vel verik, ez elég szánalmas <#nevetes2>

REAL MADRID

vicc mire jövök haza póker bukásbol hogy a nyomorék tottenham kikap...grat ez is még kellett...-.-

MU meccsen még1 gólt kérek :D ha lehet WH lõjje akár egy kamu gól is megfelel :D 5.00 szorzóért nem hagytam ki , mert hát 3:0 után jön a 3:1
dragon11
Najó, én elszálltam bwinen is.

kurva anyját kívánom kismilliószor Tottenham és Schalke gciknek.

ffxi
Megfogadtam, h ezentúl nem tippelek MU-ra. Akkor tuti nyer :D

Fákjúal!

GAthersw
Melyik fogadási oldalra érdemes regisztrálni (Betclic 6000 kezdõ bónuszt ad, van jobb?)

01110000 01110010 00110000

Lyon megint hozza a formáját :)

REAL MADRID

ebben meg az a fasza,hogy a spurson fog elmenni :S még ha 1-0 lett volna,de igy h 0-1 :S egyszerüen az ilyen idegesítõ