211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • koder
    Szoval ezzel azt akarod mondani h city x2,everton 1x,es blackburn 1x?xDD
  • w77d
    nekem mára Sevilla, Arsenal, Liverpool és Tottenham győzelem kell... Sevilla szerintem már megvan...
  • CB SNIPER #112305
    "kicsit sem ide illö dolog"=ami már kicsit nem sportfogadás**
  • CB SNIPER #112304
    miért kell a rögtön kicsit sem ide illö dolgot is törölni? még a vitákat meg meg értem de komolyan már shepnek tényleg igaza volt :o...csak kérdem....
  • kraawz
    a 3/3 szépen hozna, a 2/3 meg kereken visszahozná a tétem :)
  • Dean Winchester
    3/3 sztem
    első körben wigan győzelmet vártam de jobban megnézve hazai lesz

am én everton sikert is várok ma, wolver gólt
    aston lehet nem nyer de gólt lőnie kéne
    blackburn siman veri a pool-t -de pool meccsre nem rakunk :D hétvégén mu remélem legyalulja őket :)
  • Dean Winchester

Röviden.

ha 0-1 et látsz akkor úgy veszed,hogy a vendégcsapat már 1 gólt lőtt,azaz az állás már 0:1

1-0 ás hendinél meg úgy veszed,hogy a hazai csapat 1 gólt lőtt a meccs kezdete előtt szóval az állás már 1-0

ezen mit nem lehet érteni?:S

(1-0)bilbao-barca
    mit nem lehet érteni? :S
    hazai csapat 1 gólt lőtt! ergo ha a barca lő 1 gólt akkor egyenlít tehát 1-1 az állás -.-
  • mark364
    jöjjenek már a meccsek....
  • szomferi
    188 Arsenal - Manchester City H 1.80
    213 Everton - Tottenham V 2.51
    182 Ath. Bilbao - Barcelona V 1.30

Eredő odds: 5.87340
    Tét: 1000 Ft
    Várható nyeremény: 5875 Ft

itt a tuti szelvényem gyerekeeeeeeek :D
  • Dean Winchester
    jó vége a vitának :D este eldől ki nyer és ki nem!
  • Dean Winchester
    barca hendivel tuti nem nyer :D arsenaltól meg félek h X lesz :(
  • Dean Winchester
    bet365 adott 500 ft hűségbónuszt :D
    kimondhatatlanul örülök ennek :D
  • KSoma92
    Már megint jól levitte az oddsokat ez a kurva szerencsejáték zrt az arsenalé 1,91-röl 1,70!A barca hendi pedig 1,93ról 1,78!!
    Mindegy azért megraktam ezeket 4ezerrel!+még csináltam egy jó pár szelot!!
    Aztán hajrá!!Jó lenne már egy kis pénz!!!!!
  • koder
    Az elsö meccsen lehetett volna csak elgondolkozni hogy mar otthon el akarjak e dönteni vagy majd csak a következö meccsen...otthon 1.2-es szorzojuk volt,es baromsag volt megrakni..de igy..0-0 utan ha a kezdöben lesz messi akkor egyertelmu.
  • Effe88
    akkor segítek ha ezt a fogadást választod jelen esetben "adsz egy gól" előnyt a bilbaonak tehát nem 0-0 ról kezdődika mérkőzés hanem 1-0 ról így a barcának ahoz hogy nyerjél minimum 2 gólt kell lőni(ha csak 1 gólt lőne akkor x lenne értelemszerűen)így lenne mondjuk 1-2
  • pisti991
    Elolvastam,de nem bírom értelmezni...Ezért kérek valakit,hogy írja le mit is jelent..
  • CB SNIPER #112277
    de nemértem valaki aki annyira mondja hogy barca kifog kapni tutira vagy legalábbis TUTI nemnyer azaz 1X lesz a meccs az miért nem rakja meg az 1X-et szép kis odds van rá szerintem vannak itt jopáran akik ezen a véleményen vannak hát akkor hajrá nem? :D
  • Effe88
    F:A:Q.- olvasd el:)
  • tibikispest
    A Barca győzelem annyira egyértelmű,hogy ki fognak kapni szerintem,azt hiszem pont előző szezonban volt,mikor Real ellen Bilbao nagyon bekezdett,pár perc után megvolt a vezetés,maradt is az 1:0!
  • pisti991
    Sziasztok! Nem igazán értek még a dolgokhoz esetleg megtudnátok nekem mondani,hogy ez pontosan mit jelent?

*(1-0) Ath.Bilb-Barca V 1,91
  • CB SNIPER #112273
    a barca szeszélyes??? :Olol hát ha a barca szeszélyes akkor a juve roma valencia Mu chelsea meg az egész bundesligat milyen jelzövel illetnéd? :o hagyjukmár szerintem :d majd eldöl..
  • mark364
    ez egy korrekt szelvény:)
  • mark364
    a barca olyan szeszélyes mint az évszakok....nem ellenük vagyok csak azért benne van a búkó a pakliban, persze papírforma és a felállás szerint egyértelmű továbbjutó.
    este kiderül minden győzzön a jobb.
  • koder
    De ha a 80. percben 0-3nál áll be akkor én elfogadom.xD
  • CB SNIPER #112269
    szerintem tuti kezdeni fog...
  • Ferrari23
    Az a baj 22:00 kor lesz, egy tényleges kezdőt jó lenne tudni, de azt úgyis csak meccs előtt fogjuk megtudni. :D Nem mind1 pl., hogy Leo kezdő vagy beáll majd a 80. percben :D:D
  • koder
    Na akkor csak megpaprikázzuk a barcat,ennyit erről h rangadóra meg kupára nem rakunk...xD arsi 1X barca sima.xD
  • Ferrari23
    A barcelonai 0-0 után Busquets kemény mérkőzésre számít "egy olyan stadionban, mint amilyen a San Mamés ahol mindig nagyszerű hangulat van, és amely csapatban olyan játékos szerepel, mint Fernando Llorente, aki bármikor képes veszélyt teremteni. Ha rúgunk egy gól, akkor nagyon jó helyzetben leszünk, hiszen ki kell nyílniuk, és ha még egy sikerül, akkor még nehezebb lesz a dolguk."

A középpályás abban is biztos, hogy Messi ott lesz a pályán szerdán. "Mindannyian ismerjük Leot, és biztos, hogy 90 percet akar majd játszani, és ez így van jó, mivel olyan játékos ő akinek ez nem probléma."
  • kraawz
    2/3

arsenal
    bolton
    newcastle
  • Odacsap77
    12600 -> 16380 Ha a barca nyer szóval mostmár nyernie kell
  • Ferrari23
    A Barca 20 fős kerete a mérkőzésre:

Valdés, Pinto, Alves, Adriano, Puyol, Piqué, Milito, Abidal, Busquets, Mascherano, Thiago, Xavi, Iniesta, Keita, Afellay, Jeffren, Bojan, Messi, Villa, Pedro.
  • loofy
    ebben van igazság szerintem is
  • Narusco
    jolvan, akkor nyer ma a barca =)
    pakoljatok jó sokat kupára
  • CB SNIPER #112260
    rangadot-offot majd még megbeszéljük ;DDDDD xxdd
  • koder
    Egyetertünk,barca ma nyerni fog de en kupara nem rakok mert akkor is le kell vagnom a kezemet,ez volt az ujevi fogadalmam...kupa-off ,rangado-off.xD
  • CB SNIPER #112258
    végre egy értelmes hozzáröffenés a meccsel kapcsolatban :d
  • Ferrari23
    Szerintem meg a barca nyer ma!!!! Múltkor a pályára küldtek már minden fő embert (Messi, Villa, Pedro, Xavi mindenki ott volt), ebből nekem nem az jön le, hogy leszarják a kupát. Szimplán azért lett egy jó nagy 0-0, mert a bilbaó 11 emberrel a 7 esen játékot játszott, qrva nehéz ilyen csapat ellen játszani. Rubin kazan ellen se ment a barcának a BL-ben, az is hasonló játékot űzött. Most viszont a bilbaónak támadni kell, ha tovább akar menni, az meg egyenlő lesz azzal, hogy kapnak vagy 2-3 gól :D
  • CB SNIPER #112256
    ok akkor egyedüliként megmondom hogy a barca nyerni fog és nem "ha" hanem "amikor" azaz késö estére már be is jön akkor király vagyok? :o
  • Yerep
    sztem se tegyetek barcát, nem hiába lett az első meccs 0-0. és ha hazain nem erőltették meg magukat, nem hiszem hogy idegenben többet nyújtanak majd. persze lehet nyernek, de nem éri meg bekockáztatni, főleg nem 1,4es oddsért.
    nekem mára ennyi van:
    Arsenal gólt lő
    Aston - Sunderland mindkét csapat gólt lő
    odds: 2,01
  • Narusco
    de nem érted miről beszélek, na mindegy...
    ha pl a levante ellen 0-2 lett volna az állás akkor még simán benne lett volna hogy fordítanak, de itt le fogják szarni, ha igy lesz