211992
-
Utoljára nyertek, gondoltam most is. Na mind1.
Sportingbetnél kell valami igazolványról feltölteni valamit stb?Kicsit kusza még az az oldal xD
Illetve mi az a bankszámlaszámnál a GIRO szám? Nem akarok hülyeséget írni, és küldeni a pénzem. OTPnél nem találtam semmit erről :S -
Narusco #112747 nee bassz fel hogy egy ilyen szarra rátetted :O
attól hogy első játszik az utolsóval még nem tuti, főleg nem ilyen bajnokságban =) formát is nézd -
Brisbane 1 - 1 Perth
Faxom.. 1,36ért.. :@@@
Elment az éjjeli nyereményem..:@ -
Andreas714 #112745 Like :D:D -
Na ezt kapd ki...xD
:ADSDAS:
-
Hát ezaz, akkor inkább játszok vele 7végén.. -
Dean Winchester #112742 én mindig banki átatalást használtam! eddig ha hétfő utaltam akkor kedden ott volt a pénzem a bankkártyámon! most meg már péntek és semmi! irtam neki azt mondtak h 3.5 munkanapot várjam meg :(
pedig már nyomnám át a moneybookersre a pénzt! -
Dean Winchester #112741 #112616: telitalálat xD
cabaye: tőled meg vártam volna egy rohadt nagy köszönetet :D hiszen te real és napoli gólt akartál tenni de én a jó utra tereltelek XD
wufra-szomferi: köszi h spoilertagban beszéltétek meg a zeneit dolgaitokat!
pirospont nektek :D
aki nyert annak grat!
-
Andreas714 #112740 Mai tippek:
Foci:
Frosinone - AS Livorno
Mindkét csapat szerez gólt?
Tipp: igen 1.78
Villarreal B - Granada CF
Szerez gólt az 1-es csapat?
Tipp: igen 1.25
+ Setubal gól, csak ezt Bwinen vmiért nem lehet! :( (érdekes)
Hoki:
KHL Medvescak Zagreb - EC KAC
Kétesélyes (hosszabbítással és büntetőkkel)
Tipp: EC KAC 1.85
HC Plzen 1929 - HC Ocelari Trinec
Tipp: HC Plzen 1929 1.63
Adler Mannheim - Hamburg Freezers
Tipp: Adler Mannheim 1.40
MsHK Zilina - HK Nitra
Tipp: MsHK Zilina 1.65
-
Valaki tudott sportingbetről kiutalni moneybookers-re?? -
Brisbane 1 - 1 Perth Hajrá srácok!!
-
Narusco #112737 nem sikerült, úgyhogy banki átutalással csinálom, ami számításaim szerint holnaputánra érkezik meg :| nem tudom előbb, bocs :( azt hittem a moneybookers menni fog unibetről, de problémáznak hogy még nem használtam ott -
ÁÁ.. nem vagyok annyira bátor.. Ez is kemény volt xD
Neked sikerült elintézni? Én már beadtam mindent :D
Viszont szopik a Brisbane 0-1 Perth.... Fordítás kéne.. 1 jáccik az kieső zónással..1,3ért.. :@@@ -
Andreas714 #112735 Ma igen kevés foci van, de átnézem, és mellé csapok néhány fincsi hoki tippet is :) Ebédutánra megvan :P -
Narusco #112734 éjjel megint philadelphia - new jersey, remélem nem viszik a hazai szorzót a béka segge alá -
Narusco #112733 lol, én azt hittem -1,5-ről tetted :D
éjjel 4kor felébredtem, megnéztem a meccseket mert a philát 2-1-ig láttam és nem birtam normálisan aludni, erre látom hogy a pittsburgh is 1-1, na mondom szegény alien :D
de akkor grat :) -
Mára ki mit mond? Van valami értelmes?
Basel, Schalke gól?
Esetleg Livorno gól?
Értelmesebbet nem találtam xD -
ugy ahogy leritam :D
mindket csapat paratlant csinalt, ami ugye paros(mi ossz eredmenyre tettunk paratlant)... de az adatbazis, csak az egyik csapat eredmenyet konyvelte el normalisan es a masikat nullarra vette (pl. 113-0 ) :DDDDD igy lett paratlan, mi meg nyertunk... nezem most is, azota sem modositottak :DDDD
-
Jó erre kelni xD -
Ilyen velem is előfordult pár éve (termet nem írok,rájuk való tekintettel:D ),akkor úgy gondoltam,hogy így utolsó szelvényként szántam,hogy többet nem fogadok.
Utolsó mérkőzés volt, természetesen elment,azért még felmentem az oldalra,s láttam,h számlámon van 4-5 ezer ,megnéztem,s nyertesnek húzta be a vesztes szelvényemet,s ott is volt a pénz...
Gondolkoztam,mit csináljak. Nah mondom, ge*i leszek,még fel nem tűnik nekik,s kikérem :D Lesz ami lesz...
Aztán nézem,egyenleg: (-5000 Ft)
Mondom,LiveChat-en megkérdezem, mi a helyzet:D S ők kértek elnézést,hogy nyertes-ként húzták be a vesztes szelvényt,de mivel kikértem,a rendszer már feldolgozta,ezzel nem tudnak mit csinálni,szóval pénz meg jött,s számlám azóta is -5000 ezerrel áll

-
és hogy sikerült az irodának a páros meccset páratlannak elkönyvelni? :D
meg miért vette nullának az egyik csapat eredményét? :D -
Gyerekek ezt nem hiszem el! nem nagy tortenet de jo ertelemben mulatsagos :DDDD
Direkt nem irok konkretat, mert hatha akad innen (nem a torzsgardara gondoltam) olyan "joakaro" (<- jo magyar irigyseg) aki esetleg ir egy levelet :D
Szokasosan mennek a megtett paros-paratlan eredmenyek... Megfogadtuk egy csapatot paratlanra... Nezzuk az eredmenyek.com-ot... pech paros...
Megyunk fel rakni az ejszakai meccseket, erre valami gyanus :D tobb a szamla! hat az adatbazis szerint nyertunk(!!!), mert a masik csapat eredmenyet nullarra tette (es mivel paratlan+0 az paratlan)!!! :DDDDDDDDASDASDAD
en nem vitatkozom :DDDD -
bosa12 #112726 Részegen is tegyél "véletlenül" más vendégre... -
beci225 #112725 Kössz! Amúgy nem kellett volna nyernem csak véletlen rosszat jelöltem be. Realra akartam tenni, de elfelejtettem a lottózóban hogy ők hazaiak vagy vendégek és beraktam hazaira mert siettem és utólag láttam hogy 6,5s szorzóval megraktam a levantet na mondom dobhatom ki a kukába és most néztem hogy ezt nagyon de nagyon bemakkoltam.
Uccsó meccsre 1,22s szorzóm van hazaira ha bejön 28K és leiszom magam annyira hogy 2 napig ne tudjak felkelni. -
zstomi777 #112724 :DDDD -
zstomi777 #112723 szép szelvény -
beci225 #112722 Jah van egy ilyen szelvényem is 2000rel hogy
Inter - Napoli H - ez megvan
Levante - Real H - pipa
tottenham - charlton H
odds: 14,1
várom az uccsó meccset azt se tudom mikor lesz O.o -
az.. xD
Éjjel Pittsburg nyerjél léccives. -
jó azért Z keretet ne írjunk már
jó volt ez b-nek is bár nem vagyok real szaki... -
te mocskos allat....xDD -
köszönm real..te mocskos állat.. -
Ferrari23 #112718 Azért csak egy levante majdnem megviccelte a Barcelona A keretet is, ez a real keret meg még Z nek se ér fel :D -
de jó látni hogy ennek a majom muringyónak se jön össze néha minden:) igaz nem számított de azért csak egy levantétól kaptak ki:) -
3 perc a remény.. -
-
2 Levante.. de szép volt..
De akkor is 1 góól na.. -
Narusco #112713 MEKKORAGÓÓÓL -
2-0 mekkora gól gecc:D:D -
jut eszembe kapufára lehet valamelyik oldalon fogadni??:D:D
nem mintha raknék rá csak kérdezem:) -
Narusco #112710 azért ez nem olyan fura a 8-0 után és ilyen kezdővel =)
kúúpaaa